gokay
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gökay' Alıntı:Kuşlar yarışa girmedi, bu tarz kuşlar yırtıcı saldırısına cok uğradığı için, yarışa verilmezler.Fikret abi daha cok kostum için besliyor, salmada postadan hariç, 2 cins daha güvercin çeşidi var.
gökay' Alıntı:Gök rengi postalar, havada kamufle oluyor , doğada baktığınız zaman cevreyle uyum sağlayan avcı veya ,avdan korunmak için,bazı hayvanlara üstün özellikler vermiştir, allah( c.c.)
tengelli' Alıntı:gökay' Alıntı:Gök rengi postalar, havada kamufle oluyor , doğada baktığınız zaman cevreyle uyum sağlayan avcı veya ,avdan korunmak için,bazı hayvanlara üstün özellikler vermiştir, allah( c.c.)
konuyu saptırmak istemediğimden bu konuyu son olarak söylüyorum yanlış düşünce ben 50 tane uçuruyorum şahinin vurdukları hep mavi yada cakmaklı nasıl olacak?
gökay' Alıntı:Kuşlar yarışa girmedi, bu tarz kuşlar yırtıcı saldırısına cok uğradığı için, yarışa verilmezler.Fikret abi daha cok kostum için besliyor, salmada postadan hariç, 2 cins daha güvercin çeşidi var.[/
Bende vardi bu irktan Bulgaristandaki adlari "SEMEL'"dir yaris icin olmazlar sadecene ucmaya yariolar (ve dolaysiyla bu kuslardan bakmiorum) :? :hayir:
gökay' Alıntı:Arkadaşlar bu kuşların dedeleri hollandadan gelmiştir,kırmalıkla alakası yoktur, bilginize.