Markacı Fikret ,kırmızı kanat Posta (İstanbul)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Kırmızı kanat postalar:

abi kuşlar tip olarak çok süper duruyo birde performans olarak iyiyse dokunmayın keyfime :evet:

Maşallah Allah c.c. nazarlardan korusun.İlk defa bukadar göze hitap eden güzel kostümlü postalar görüyorum.Sağlıklı kümesler dileğiyle.Saygılar...

slm kuşların tip olarak cokgüzel göze hitap ediyolar peki bunları hiç yarışa sokdunmu kaç kmden geldiler

Kuşlar yarışa girmedi, bu tarz kuşlar yırtıcı saldırısına cok uğradığı için, yarışa verilmezler.Fikret abi daha cok kostum için besliyor, salmada postadan hariç, 2 cins daha güvercin çeşidi var.

gökay' Alıntı:
Kuşlar yarışa girmedi, bu tarz kuşlar yırtıcı saldırısına cok uğradığı için, yarışa verilmezler.Fikret abi daha cok kostum için besliyor, salmada postadan hariç, 2 cins daha güvercin çeşidi var.

selamlar konuyla alakası yok ama şunu net söylüyorum acık kuş saldırıya ugrar kanısı cok yanlış bir kanı sebebi yırtıcı özel bir gözle donatılmış avını rengi değişik veya daha acık renk diye ayırt etmez her rengini görmesi gereken mesafeden net görür ve alabileceği hangisiyse onu alır yani renkle alakası yok bu yanlış bir kanı 5000 kuş atılıyor kaçı geliyor hepsi çakmaklı yada mavi :=)

Gök rengi postalar, havada kamufle oluyor , doğada baktığınız zaman cevreyle uyum sağlayan avcı veya ,avdan korunmak için,bazı hayvanlara üstün özellikler vermiştir, allah( c.c.)

maşallah hiç bu kadar güzel posta görmemistim. Allah nazarlardan saklasın. Tipleri ve kostümleri, çok güzel. Dahada iyileri için fırsat bulursunuz inşallah.

gökay' Alıntı:
Gök rengi postalar, havada kamufle oluyor , doğada baktığınız zaman cevreyle uyum sağlayan avcı veya ,avdan korunmak için,bazı hayvanlara üstün özellikler vermiştir, allah( c.c.)

konuyu saptırmak istemediğimden bu konuyu son olarak söylüyorum yanlış düşünce ben 50 tane uçuruyorum şahinin vurdukları hep mavi yada cakmaklı nasıl olacak?

tengelli' Alıntı:
gökay' Alıntı:

konuyu saptırmak istemediğimden bu konuyu son olarak söylüyorum yanlış düşünce ben 50 tane uçuruyorum şahinin vurdukları hep mavi yada cakmaklı nasıl olacak?

sırtı beyz olmayan kusları daha cok vuruyor dıe okumustum, tam saldırdıgı sırada gozunu alıyormus parlaklık hatta bu yuzden sırtı beyaz olmayan yabanı guvercınlerın soyu tukenıyor dıyordu ılgılı yazıda...

Ayrıca kuslar cok guzel masallah

postaya kostum rengide yakışmış bol yavrular dilegiyle

Selam gercekten güzel postalar.merak ettigim bişey var acaba bunlar saf kanmı yoksa genleriyle oynanıp üretilmişmi? maşallahı var bol yavru almanız dilegiyle.

........................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:.........................

merhaba okadar yer gezdim demekki insan hergun yenişeyler göruyor ögreniyor ilk defa bu renk posta gördüm kendimde posta bakıyorum gerçekten çok güzel allah nazardan saklasın çok hoşuma gıttı samimiyetimle söylüyorum saygılar

Arkadaşlar bu kuşların dedeleri hollandadan gelmiştir,kırmalıkla alakası yoktur, bilginize.

satıyormusun

süper bi kostümleri ama önemli olan performansları nese bol bol yawru alman dileğiyle allah emanet ol
KUBİLAY saygılarımla.......

gökay' Alıntı:
Kuşlar yarışa girmedi, bu tarz kuşlar yırtıcı saldırısına cok uğradığı için, yarışa verilmezler.Fikret abi daha cok kostum için besliyor, salmada postadan hariç, 2 cins daha güvercin çeşidi var.[/
Bende vardi bu irktan Bulgaristandaki adlari "SEMEL'"dir yaris icin olmazlar sadecene ucmaya yariolar (ve dolaysiyla bu kuslardan bakmiorum) :? :hayir:

s.a abi kuşların cok güzel baya da hoşuma gitti bir cift almak istiyorum eyer satarsan her neyse abi satıcaksan eyer bana bir cift özel msj olarak cvp atarsan sevinirim saygılarla !!!

Selamlar kuşlarınız çok güzel bol yavru alırsınız inşallah

MARKACI FİKRET İN BİDE KIRMIZI KANAT MARDİNLERİ VAR UÇUŞ VE DÖNÜŞ GÜZEL

Ekli dosyalar

• y1pWt0t7UV934oXEb3gx.webp
    y1pWt0t7UV934oXEb3gx.webp
    12 KB · Görüntüleme: 2,937
Fikonun kırmızı kanat postaları :

Ekli dosyalar

• 100_3615.webp
    100_3615.webp
    954.9 KB · Görüntüleme: 3,021
  • 100_3624.webp
    100_3624.webp
    829.1 KB · Görüntüleme: 2,962
  • 100_3628.webp
    100_3628.webp
    767.9 KB · Görüntüleme: 2,934
gökay' Alıntı:
Arkadaşlar bu kuşların dedeleri hollandadan gelmiştir,kırmalıkla alakası yoktur, bilginize.

gökay yanlış anlamada safkan olduklarını sanmıyorum bir postam vardı sarı kanat mısri ile eş tutmuş 2 tane bu kuşların aynısı yavru çıktı malesef görüntü iyi ama özellik düşük. :hayir:

Taner bey ,ben postadan anlamam,kuşları sahibi yurtdışından getirmiş vaktiyle, kuşların renk haricinde kafa teşkilatıda posta.Piyasada kuyruk renginde satılan postalarada şait oldum.Bu alttaki resimde almanya kuşpazarı sitesinden aldım.

Ekli dosyalar

• sarı.webp
    sarı.webp
    42.7 KB · Görüntüleme: 3,040
Haklısınızda tiplerinde fark etmiyor renk olarak sadece değişiyor Avrupa göz güzelliğine önem veriyor oyun kuşları cazip etmiyor onları iklimlerde etkili buna tabi.Birde dikkat ettiysen erkek postada tozluk görünüyor.

Arkadaşlar kırmızı kanat postalardan mevcut markacı fikret abinin damızlıklarını ben aldım eğer samimi talep olursa büyüyen yavrulardan verebilirim

Geri