MARKETCI CENGIZ KAYSERI 05353876834

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marketcı cengız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Bu kuş işinde herşeyi de o kadar ciddiye almayın arkadaşlar.Farzedin ki Cengiz beyle ahbaplığınız var.Bahçesinde kuşun altında çay içiyorsunuz.Bu lafları o zaman duysanız belki de Cengiz beyle beraber güler eğlenirdiniz.
Ayrıca oyun kuşu uçuran çoğu bünyede tahmini 10 seneden sonra, kafa hafiften kırılmaya başlayabilir . Olağan durumlardandır :p

Kuşla alakalı konuşursak.Olmuş bir tarafı yok.Yeni yeni yukardan hedefi yoklayan bir kuş.Ara açacak,hedefe bindirecek,sefere başlayacak. O zaman Cengiz bey videoya çekerse bize de seyredip Maşallah demek kalacak.

alı demır senı gala almıyorum sen daha dogmamış cocuga don biciyorsun kusundan yavru alacan ucuracan ne zaman hazır olursan o zaman konus olmayacak duaya amın deme aslında senle tartışmam bıle bana yakısmıyor

alı karakus arkadas sıvası cok ıyı bılırım orda dostlarımda arkadslarımda var ben sende kus olsa haberım olurdu10senedır sıvasa cok gıtım geldım neyınızı gordum ayagını acan boynunu yıkan kuslarınızdan baska bır seyınızı gormedım varsa kusun ıdda edıyorsa koy izleyelım laftan baska sızde bır sey olmaz ben o kanatdayım

TÜRK MİLLETININ VE İSLAM ALEMININ MİRAÇ KANDİLİ MUBAREK OLSUN

marketcı cengız' Alıntı:
alı demır senı gala almıyorum sen daha dogmamış cocuga don biciyorsun kusundan yavru alacan ucuracan ne zaman hazır olursan o zaman konus olmayacak duaya amın deme aslında senle tartışmam bıle bana yakısmıyor

nereden cıkardın yavru almayı falan, benim kuşum uçuyor şuanda, hedefe inmedi sadece, yani bekleyecek bişey yok bikaç güne geliyor video, alacam senden o 16.000 tl yi ona göre...

cengiz kardesim ben lafımın arkasındayım video koy demıssın benım videom var zaten sivasta yok demıssın sıvasta senın bu kusunu cocuklar bile ucurmaz kus pazarında 100 lerce var senin kusun gibi ? gel onlardan al besle görecez festivalde kımın kusu daha ıyı derece alacak ben bırın cılıkden bahsetmıyorum okadar ıyı kuslar varkı ben ıddalı deyılım ama senin konusman yersiz senın kusunda hıc bırseyyok sitedeki videolara hic baktınmı senın kusunu ayana takıp kactana kusvar örnek (sakaryadan mustafa abinin kusu ) ve bunun gibi kactane kus benim videomada baka bilirsin ben kusum cok güzel demiyorum sitedeki arkadaslar benim kusun la senin kusun arasında fark varmı sölesin ler kendinde izle ondan sonra konus ?????????????

alı karakus arkadsım vıdeounu ızledım senın kusun takla atmasını bıle bılmıyor omuzdan donup onune yatırıp gıdıyor senın kusculuk anlayısın bumu oyundan kacıp tatak dıyor kusun bıtımış senın haberın yok onları asıl sen bebelerın elıne ver de oynasınlar kusun agır ayagında kantarmı baglı yoksa senın kusunla benım kusum arasında coooooooook fark var yanı ıyı ıle kotu arasında fark oldugu gıbı

alı demır arkads ben her zaman sozumun arkasındayım yeterkı sen oynat vıdeonu koy zaten sana omur boyu musade ettım bu rda yapamassan baskasını dene sana tavsıyem omrun denemekle gecmesın dıkkat et

cengiz kardesim evet benim kusum yatırıyo benım kus anlayısım bu ben böle seviyorum senin kusun sen ce senin kusun bunda ıyı ben buna gülerim hahahahahahhaha

hadi adam şaka gibi de, kimsenin de kuşunu beğenmiyo haa :))) tam gayserili :)))

doru tam bi kayseri li ama sunada deyinmek isterim benimde kayseride tanıdım ahbaplarım var kayserililer iyidir islerini bilirler saten islerini bilmeseler bu hale gelmezlerdi ama cengiz kardesim sunu kabullen artık bu videodakı kusun kus deyıl sunu anlarım bu kusun damarı dan kus ucmustur eyvallah da nıye ınat la red edıyon bu kus yaramaz veya olmamıs bos yere ınad lasıyorsun sırf benle ve ya ali arkadasımla deyıl herkesle kusa herkes aynı yorumu yapıyo artık kabullen

arkadslar bızler bır catı altında aynı mılletız ayrımcılk yapmayın burda kus vıdeosu tartısılır anlıyorsan kustan anladıgın kadar yorumunu yap saygı duyarım kayserıyı sıvası annkarayı katıp karıstırmayın kayserılıdı dıyede alay etmeyın ayıp oluyor kayserı ulamalar sehrı kayserıden ulamalar cıkar bılmedıgınız konularda yorum yapmayın kusculuguda bılmıyorsanız kayserıde bunun unıversıtesı var gelın bıraz ders alın hem insanlıgı ogrenın hemde kusculugu burda bılende konusuyor bılmeyende ben dunyada olmaz derken bu takla stılının ustune dunyada takla stılı olmaz demek ıstedım ama burdakı acemıler hemen aldılar klvyeyı basladılar elestırmeye bende bu sayede sıtedekı kuscuyla kuscu olmayanı ogrenmiş odum dikatımı ceken anlayan insanlar bır kelıme bıle tenkıt etmedıler altunun degerını saraf bılır demırcı bılmez

şehirleri kimsenin karıştırdığı yok çarpıtmayalım olayı ! sen olayı şahsileştirmeye başladın abi, senin kuşun çok süper, biz acemiyiz bi halttan anlamıyoruz, yaşına hürmet ediyoruz, susuyoruz...

tam bır kayserılı dıye konuya baslamıssın ıyı oku sahsılestıren sızlersınız bırde tutup bana ıftara atmaya kalkıyon yazdıgını tekrar okursan kım haklı kım haksız gorursun

ben sana tam bir kayserili derken uyanık olduğunu vurgulamak istedim, bunu sağa sola çekerek bi yere varamazsın cengiz bey, benim 50 tane kayserili ahbabım var çarpıtma olayı, ha çok da zoruna gittiyse sen de bana tam bir erzurumlu dersin ödeşiriz, abi dedik uzatma !!!

arkadaslar lütfen uzatmayalım begeniriz begenmeyiz yeterince yorumlardada bulunuldu her kesin iyiside kötüsüde kendine kırıcılıklara müsade etmeyelim dostlukları arkadaslıkları zedelemeden tartısalım burada hepimiz bir aileyiz tartıstıgımız kuşlar olmalıdır uzatmamak daha yapıcı olur hepimiz olarak bu duyarlılıgı göstermek içinde çaba sarfedelim güzel paylasımlar

saygılar

eyvallah

Güle güle Besle Cengiz ağbi.Tüyü kadar hayrını gör. Video kamera almışsın,hayırlı olsun.artık bol bol videolarını bekliyoruz..
Genç kardeşlerimizin tepkileri kendilerine göre haklı olabilirler,bu onların bakış açısıdır. Aslında kuşa fazla birşey söyleyeceklerinden değil, senin iddialı sözlerin onları tahrik etmiş.
Sağlık olsun. Muharrem eğbeyin dediği gibi kuş bahane ,önemli olan dostluk arkadaşlık..
Ben videoyu baştan sona kadar keyifle izledim. Eline koluna emeğine sağlık.
Ankaradan selamlar sevgiler

dogan beye teskuru bır borc bılırım bu kadar guzel konuyu anlattıkı agzına saglık kus insana yenı arkadslar yenı dostlrla tanısmaya vesıledır insallah tanısma fırsatımızda olur kayserıden selamlar

Ben dört sene Kayseri de görev yaptım izlediğim hiç bir kümesten mutsuz dönmedim video kalitesiz ama hani bir laf vardır balık tavada kuş havada profosyonel bir çekim olmayınca olmuyor canlı izlemek her zaman makbul ki oyun kuşu kriteri yöre yöre il il değişiyor Konya ya gidin bakalım seferli kuşa yem veriyorlarmı onlarda Konya apdalı besliyor ben mezatta 50 tl kuş sattım odada 7-8 takla attı diye ama söyledim hava oyunlu diye dikkat hava oyunlu sinekte 3-4 yapıyor eke kuş neyleyeyim onu ben inerken 50 takla atıyor neyleyeyim onu ben Cengiz bey Kayseri'ye selam size kolay gelsin oyun kuşu işi Kayseri'nindir vesselam ..... daha kaliteli bir çekimle görmek isteriz saygılar

cengiz kardesim kimsenin kayseriyi kötüledi yok sen kendi anlamak istedin sekilde anlıyorsun ve ona göre yorum yapıyorsun sitede kactane kayseri videosu var birbak yorum lara kimse kayseri hakkın da yorum yapmısmı ali arkadasımız tambir kayserili yazmıs herkes bilir kayserililer inatcı olur ben bu yorumu böyle anladım yanlıs birsey yazsa bizde kabul etmeyız benim derdim senin videodaki konusman ve senin yorum ların sen osekil id dalı yorum larda bulunmasan herkes videon icin emene saglık der sen bunu anlamıyon mesala sen bana yazmısın sivasta kusmu var ayanı acan kafasını as indiren cokta umrumda ben kusumu bilirim banene senin izledin kustan dimi simdi söyle bisey var güzele herkes güzel der ama senin videondaki kus güzel birkus deyil nasıl iddalı konusuyon buna nasıl bir yorumda buln mamızı beklıyon benim kusuma yapılan yorum lara bak i side var kötüsüde siteye video atmamızın sebebi ney sence paylasım bir aile olmamız buna iyide yorum olur kötüde video atıyosan yorum lara acık olacaksın ve senin kadar iddalı konusuyorsan hertürlü yorum gelır bunu kabullen

emre kardesım gol yerınde su eksık olmaz kamereda var eke vıdeosu cekecem yanlız ben kamerayı ılk defa kulanıyorum yıne cekımde bozukluk olabılır bırde benım cektıgım teras tersta kusu tam cekemıyorsun sadece onden geldıklerını cekebılıyorsun neyse elımden geldıgı kadar duzgun cekmeye gayret edecem kayserı kusun menbası ben bunu her zaman soylerım slmlar

pegasus' Alıntı:
Bu kuş işinde herşeyi de o kadar ciddiye almayın arkadaşlar.Farzedin ki Cengiz beyle ahbaplığınız var.Bahçesinde kuşun altında çay içiyorsunuz.Bu lafları o zaman duysanız belki de Cengiz beyle beraber güler eğlenirdiniz.
Ayrıca oyun kuşu uçuran çoğu bünyede tahmini 10 seneden sonra, kafa hafiften kırılmaya başlayabilir . Olağan durumlardandır :p

Kuşla alakalı konuşursak.Olmuş bir tarafı yok.Yeni yeni yukardan hedefi yoklayan bir kuş.Ara açacak,hedefe bindirecek,sefere başlayacak. O zaman Cengiz bey videoya çekerse bize de seyredip Maşallah demek kalacak.
Bu konu hakkinda en güzel yorumu Levent bey yapmis, kendisini tebrik ediyorum, cok olgun bir yorum.
Arkadaslar övünmek gibi olmasin ama bende Kayserilyim :-) ....... lütfen hemen kizmayin. Hani bir laf vardir "okumam yazmam yok ama Kayseriliyim" diye? Kayserililer uyanik olurlar ama dolandirici düzembaz manasinda degil, iyi Ticaret adami manasinda. Bu arada asagidaki linke tiklayip su benim yavrularada bir bakarsaniz sevinirim arkadaslar, ben tam tersine sizden kritik, elestiri ve yardim bekliyorum, kimse cekinmesin. Selamlar Kenan
taklaci-guvercinler-taklaci-oyun-kuslari/yavrulari-teke-dusurme-zamani-geldimi-almanyadan-kenan-t14311.html

ya arkadaş anlamıyorum sahipleri kuştan daha yüksek uçuyolar. ayıp oluyo arkadaşım müşteri arıyosan kandıracak adam inşallah bulursun. ne deyim

suleyman yıldırım ne ayıp olan kusun vıdeosumu yoksa benım sozlerımmı ben cigerden kuscuyum kusun ne yaptıgınıda ne yapacagınıda bılırım senın belkı bır agicta bır kertıgın bıle yok karsımda yorum yapıyorsun bu kus su anda ucmakta yuregın atıyorsa karsına kus bırakır sesemı kesersın bırakamıyorsan gelinlik kızlar gıbı susup oturursun daha ne dıyeyım o zaman kım kandırıyor kım kandırmıyor anlasılır

kenanca35' Alıntı:
ya arkadaş anlamıyorum sahipleri kuştan daha yüksek uçuyolar. ayıp oluyo arkadaşım müşteri arıyosan kandıracak adam inşallah bulursun. ne deyim

Değerli kardeşim
Kimse kimseye Zorla birşey satamaz.Heleki kuşçu insana hiç satamaz. Ve kimse kimseyi kandıramaz.O yüzden sen rahat ol..
İnsanları kırıcı,tahrik edici kelimler etmezsen daha iyi olur.
sevgiler selamlar.

cengiz bey videoları yükledim, konuma teşrif ederseniz şeref duyucam...

Geri