Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba güvercin sevdalısı arkadaşlar uzun zamandır eklemeyi düşündüğüm fotolardan bir kaçını sizlerle paylaşmak istedim umarım ilginizi çeker ...
Nerdeyse 1 yıl geçti ve 2008 yılı gayet verimli bir üretim sağladık ..Yavrular eş dönemine girdiler ..Görüntüleri sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar..Umarım beyenirsiniz..
Bu sezon yavrular ağırlıklı olarak siyah renkte çıktı ve çil oranı düşük 6 yavrudan ancak 1 tanesi çil ve çillerin hepsi dişi arapların hepsi erkek oldu ...
Eşleme konusuna varınca annelerin hepsi çil babalar ise arap ..
Dolapçılar tüy döneminde iken çekilmiş fotoları kostüm olarak tam net çıkmamış ...Şimdide salmalarımda olan kısa gagalı ırklardan bir kaç kare ekliyorum...
Mehmet bey selamlar.
Allah (C.C.) nazardan korusun.
Kuşlarınız çok güzel,umarım bol bol yavru alırsınız.
Benim size sormak istediğim bir şey var.
Denizlide Kuş Pazarı yapılıyormu?
Yapılıyorsa hangi gün ve nerede yapılıyor?
Bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Selamlar
Mehmet bey bu güzel kareleri bizlerle paylaştıgınız için teşekkür ederim.
kuşlarınız kostüm olarak çok güzeller maşallah allah nazardan saklasın sağlıklı bol yavrulu günler dilerim. sormak istediğim dolapciların havada perfonmansları nasıl bizlerde bu ırka gönül verdik büyüklerimizin bilgileri dogrultusunda daha iyi performans ve kostum olarak dolapcilar beslemek istiyoruz ...
Gürkan Bey Denizli de paza kuruluyor mu ? diye sormuşsunuz ; evet kuruluyor hafta içi iki gün
pazartesi ,perşembe günleri çarşı içinde kuruluyor yeri konusunda tam net bilgiye sahip değilim .Ancak en
yoğun merkez de güvercin sevdalı arkadaşların buluştuğu hem sohbet edip hem elinde fazla olan güvercinleri
teşhir edip satabileceği bir kahvehane ortamı kurulur cumartesi günleri..
Pazar günü de büyük pazar Sevindik Mahallesinde ki semt pazarının arkasında hayvan satışı için ayrılan geniş bir
alan da pazar kurulmaktadır ...
Tekrar ilginiz için teşekür eder iyi akşamlar dilerim
Mehmet Bey,
Cevabınız için teşekkür ederim.
Bu hafta oraya gelmeyi düşünüyorum.
Kırmızı çil,Altınbaş ya da karaçil bulabilirmiyim?
Sizin cevabınıza göre geleceğim.
Teşekkürler.
Saygılar.
Sağol Kazım kardeşim evet ben siteye uzak değilim sık sık girip konuları okuyorum .
Evet iyi bir sezon geçirdim bu sezon baya yavru ayırdım kendime damzılıklarda eş değişikliği ve yeni kan kattım bu sezon yavru performanslarını merakla bekliyorum ..
Ancak salmaları yıkmak zorunda kaldım 1 aydır kuşlar odunlukta dış dünyadan ilişkileri kesildi nasip olursa bayram da yeni salma inşatı var kuşlar uçmayı özledi
Merhabalar Egehan Bey öncelikle teşekür ederim dilekleriniz için.. Aynı ırka gönül verip bilgi paylaşımında bulunmak tabiki de çok hoş ...
Dolapçılar yapı itibariyle ender bulunan ve çok şık ve alımlı akıllı hayvanlar ..Havada ki performans konusunda ise ben tamamen dönüş için eşleme hedefindeyim.
Anne baba dönüş güzelliği benim tarafından beyenilip damızlık için ayrılmış dolapçılardan oluşmakta tabi bu sezon yeni kan katmak için takviye dolapçı temin ettim..
Ağırlık olarak göbek dönüşü ve burun üstü dediğimiz dönüşler göstermektedirler..
Bu sezon aldığımız yavrular hep denenecek daha yeni eşe geldiler ve dolap için yavaş yavaş daireler yapmaya başladılar net dönüşlerini bahara doğru gösterecekler ve sonuç olarak anne ve babanın yavrularının dönüşü ve sadık olduğu anlaşılınca bu çift damızlık olarak üretime devam edilecek..
Merhabalar Sayın Samet Bey ve Dolapçı sevdalısı Ali Osman Bey ilginiz ve iyi dilekleriniz için teşekür ederim ...
Tüm yetiştirici arkadaşların umut ettikleri gerçek olsun...
Merhaba Hasan dileklerin için teşekür ederim ..Aynı ırka ve aynı kostüm özelliklerine meraklıyız
bu çok güzel senin dolapçıları hava da görmeye gerek bile yok göğüs yapısı ayak yapısı gaga yapıs bir çok
özellikleri sinyallerini veriyor..
Uşağa yolum düşerse ziyaret edip çayınızı içip sohbet etmekten mutluluk duyarım ..Senin de yolun düşerse Denizli ye beklerim ..
Yeni sezonda bol dönüşlü yavrular sağlıklı yeni nesiller üretmen dileğiyle ..