Mehmet Ekinci Denizli Güvercinlerim ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mekinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
abi hakikaten kuşların her yönüyle göz dolduruyor allah nazarlardan saklasın bol yavru almanız dileğiyle burdurdan selamlar

Merhabalar.
Mehmet bey maşallah sezonda iyi bir üretim yapmışsınız sanırım. Kuşlarınızı uçurabiliyormusunuz. Denizlide uçum konusunda atmaca nedeniyle yetiştiricilerin çok fazla zorluk yaşadığını duydum. Umarım dilediğiniz gibi uçurabiliyorsunuz ve izliyorsunuzdur.
Paylaşım için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Merhaba Hüseyin Bey evet geçtiğimiz sezon çok iyi geçti 10 civarı yavru ayırdım ve hepside eşlendi ..Evet
üzülerek söylüyorum bu dönem atmaca ve şahin saldırısı malumunuz çok sık ben uçuruyorum elimden geldiği
kadar kontrol ediyorum..Damızlıklar için ayrı yuvam yok ama günlük sadece bir hava yapıyorlar ama geçen sezon yavrularını bol bol kısa zamanlı uçurup indiriyorum..
Denizli ye yolunuz düşerse beklerim ...

ars Bugün, 22:28

mehmet kardesım.oncelıkle bır usaklı olarak mısafır perverlıgınız ıcın cok memnun oldum.ayrıyetten dernek baskanınız.nıyazı erturk beyede tsk ederım.onder kardesımle gorustuk sızlerden cok bahsettı .kuslarınızdan bahsettı.en guzelıde bırlık ve beraberlıgınızden .cok soz ettı .ıssallah bızlerde sızlerı beklıyoruz en kısa zamanda gelecegınızede canı gonulden ınanıyorum.her sey ıcın .onder kardesımın adına .cok .ama cok tsk ederım.kalıcı dostlukların olustugu bu ortamdan cok memnunum herkeze hayırlı aksamlar usaktan

Merhaba Hasan rica ederim vaktimiz ve hava şartları müsayit olduğu sürece misafir ağırlamaktan mutluluk
duyarım..Valla Önder bahsetmiştir ama çok fazla vakit ayıramadık benim salmalardan başka salmalarada gittiler
vakit sınırlı idi sağolsun varolsun...
Evet bir uşak ziyareti yapmak lazım ..Ben teşekür ederim iyi niyetleriniz için ve dolapçı sevdamıza
gönül verdiğiniz için ...

Denizli den kucak dolusu selamlar..

Mehmet Ekinci

hasanyılmaz Bugün, 22:39

abi hakikaten kuşların her yönüyle göz dolduruyor allah nazarlardan saklasın bol yavru almanız dileğiyle burdurdan selamlar

Sağol Hasan kardeşim teşekür ederim ..Elimizden geldiği kadar az ve öz daha iyi dolapçılar üretmeye
ve uçurmaya çalışıyorum..

Denizli den Burdur a kucak dolusu selamlar...

mekinci' Alıntı:
Sağol Serdar düşüncelerin için dolapçı sevdalısı arkadaşları misafir etmekten mutluluk
duyarım..

İlgin için teşekür ederim ...

Mehmet Ekinci

sLm abi sende saol.Uşak'a gelirseniz bizde bekleriz.Dolapçıya olan ilginizi takdir ettim abi.

UŞAK'tan SAYGILAR

........................:uŞaKTaN____sSeRDaRr____aRSLaN:........................

mekinci' Alıntı:
Öncelikle bu ziyareti organize eden Önder kardeşime ve bu ziyaret boyunca rehberlik
yapan dernek başkanımıza teşekür ederim ..
Ayaklarına sağlık misafir olarak ağırlmaktan mutluluk duydum..
Yeni sezonda sağlıklı ve bol yavrulu .kayıpsız geçirmelerini temenni ederim ..

Denizli den kucak dolusu selamlar...

Mehmet Ekinci ...
merhaba mehmet abi.
denizli ziyeretimiz esnasında öncelikle bize göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. böyle güzellikleri sanal ortamdan gerçeğe dönüştürmek gurur verici doğrusu.
havaların kötü olması ve vaktin dar olması sebebiyle çok fazla yanında kalamasakta yinede sayenizde arkadaşlarla güzel bir gün geçirdik. o gün bizden yardımlarını esirgemeyen niyazi abiyede minnettarız. ilerde tekrardan görüşmek dileğiyle. kendinize çok iyi bakın.
unutmadan şunuda söyleyeyim dolapçıların performansı harikaydı mehmet abi.
ALLAH sağlık sıhhat versin.
bizde sizi uşağa bekliyoruz.

saygılar.

mehmet abi kuşların oldukca güzel oyunlarıda emınım bır okadar güzeldir inşaalh ii yawrular alma dıleklerıyle

..............f_o_t_e_k_s_s........................ usaktan saygılar a.e.o

mehmet abi ben geçen pazar ben azmanları ucuruyordum sizin ensondan 4.resimdeki ayagındia2 tane mühür olan çil benim oraya indi bende Ugura vermeye götürdüm Ugurda 'sen o kusu götür besle' dedi. neden böyle dedi o bizim tutusmadıgımızı bılmıyor mu ben anlamadım. bide sondan 6. gök çil cüneyt abigilin deil mi

Ozan Demiş ki ;
mehmet abi ben geçen pazar ben azmanları ucuruyordum sizin ensondan 4.resimdeki ayagındia2 tane mühür olan çil benim oraya indi bende Ugura vermeye götürdüm Ugurda 'sen o kusu götür besle' dedi. neden böyle dedi o bizim tutusmadıgımızı bılmıyor mu ben anlamadım. bide sondan 6. gök çil cüneyt abigilin deil mi

Abicim Ozan bak bir önceki mesajımdada yazdım burası özel haberleşme yeri değil ..Ki bu yazdıklarını aramızda 50 metre mesafe var gelip söylersin merak ettiklerinide sölerim ..Uğur da az bile etmiş o yavrunun daha 2/3 havası
siz havada uçanı kaçanı yabancı sanıyorsunuz ..Vermeseydin verdikten sonra neden bana soruyorsun ...
Ben sen değil Akhan da kimse ile tutuşmuyorum vede uğraşmıyorumda işim olmaz kimsenin kuşuyla sen rahat ol
ama nerde ne yazacağını bil ....
Cüneyt benim ikinci kümesim yavrularımdan veriyorum damızlıklarımdan veriyorum yani ondada bende aynı kuşları görebilirsin şaşırma ..

mehmet kardesım epeydır gozukmuyosun ısler yogun galıba yaza balıga gıdecez .ıssallah senı usaga beklıyorum .kendıne ıyı bak usaktan kardesın ars

Geri