Mehmet Ekinci Denizli Güvercinlerim ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mekinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Sağol dilekleriniz için Tunç Abi ama tanımıyorum Süleyman Ekinci yi

Denizli den Saygılar ve selamlar

Mehmet Ekinci

mehmet bey gercekten guzel kuslarınız var allah nazardan saklasın encokta hosuma giden kara kuyruk burunsuzlarınız oldu. bana bunlardan 5 çift gerekli yardımcı olabilirmisiniz msn adresim [email protected]

Karaçil dolapçıların ile japonların harika.

mehmet abi ben ozan bakkal serkanın yegeni sende kırmızı azman varmıydı yaa ben ucarken hiç görmedim de masallah güzel miş hepsi hep havada karakuyruk uçuruyordun da ondan sordum
bide birisi pazar kuruluyomu denizlide diye sormuş ewet kuruluyo pazar günü sevindik pazarının yanında pazartesi ve cuma kaleiçinde kuruluyor

Merhaba Hüseyin teşekür ederim ilginiz için azman konusunda ki istekleriniz için özel
mesaj gönderdim umarım bana hak verirsiniz ..
Msn ye ekledim fırsat buldukça dolapçı sohbeti ederiz :):):)

Denizli den kucak dolusu selamlar ...

Mehmet Ekinci

Teşekür ederim Süleyman Abi ilgin için elimizden geldiği kadar üretmeye daha iyisini uçurmaya
gayret gösteriyorum..

Denizli den kucak dolusu selamlar ..

Mehmet Ekinci

Merhaba Ozan Ben de kırmızı azman varmı derken onlar ( çakal , japon,macar ) ırkı olarak isimlendiriliyor..
Evet ben de bu ırk tan var zaten salmada 2 çift damızlık var kısa gaglı olarak 1 çift karaciba ve beyaz azman bir çiftte kırmızılardan diğerleri hepsi kendi yavrum ..

kardeş kuşların hakikaten güzel nerde yetiştiyon bunları

Merhaba Ozan yok .Abicim fazlalık kuşlarıda Cüneyt ve Murat a veriyorum...

merhabalr mehmet bey kuşlar güzel,son resim kostüm açısından muazzam ve birde bıçaklı erkek süper,allah nazardan saklasın bol ve saglıklı yavrular almanızı tememni ederim.allaha emanet olun...............

Teşekür ederim Talip Bey Dolapçıya sevda vermiş arkadaşlar ve tüm güvercin sevdalısı
arkadaşlara sağlıklı ve kayıpsız bir sezon diliyorum..

sLm köstüm olarak çok güzel hayvanlar oyunlarıda güzeldir inş.bol yavrulu günler.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.

mehmet abi macar veya çakallardan satılık veya fazla olrsa ben alabilirim.(yumurta olursada olur)

mehmet abi sende çil azmanda varmış herhalde aykut öyle dedi damızlık olsun diye insaatin içine kümes yapmışsın doğrumu

Hayır Ozan o kuşlar emanet yakında sahibi alacak ...Benimkilerin hepsi çatıda ve zaten
az sayıda besliyorum..Ozan bu konuları bu foruma değilde özel mesaj olarak yazarsan
sevinirim bu konularla meşgul etme forum sayfasını ...

Merhabalar pazar günü forumdan tanıştığım Uşak tan Önder ve arkadaşları salmalarımı ziyaret etti
sınırlı bir zaman olmasına rağmen çok iyi vakit geçirdik..Ve bu ziyareti en kısa zaman da tekrarlamak
dilekleriyle misafirleri yolcu ettik..
Arkadaşların istediği üzerine dolapçılardan ucurduk sohbetten pek zaman kalmasada bir kaç dolapçı
uçurduk...
Arkadaşları dernek başkanımız Niyazi bey yardımcı oldu ...

Bu arada fotoğraftaki arkadaşlarımız soldan sağa;

Erdem Çelik, Hüseyin Aydın, Önder Özaydın, Ben Mehmet Ekinci ve Serdar Çelik

Ekli dosyalar

• DSC_0037.webp
    DSC_0037.webp
    74.5 KB · Görüntüleme: 854
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0038.webp
    DSC_0038.webp
    72.5 KB · Görüntüleme: 1,002
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0041.webp
    DSC_0041.webp
    58.6 KB · Görüntüleme: 921
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0042.webp
    DSC_0042.webp
    60.9 KB · Görüntüleme: 999
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0044.webp
    DSC_0044.webp
    62.2 KB · Görüntüleme: 1,019
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0049.webp
    DSC_0049.webp
    66.1 KB · Görüntüleme: 987
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0047.webp
    DSC_0047.webp
    84.8 KB · Görüntüleme: 1,010
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0048.webp
    DSC_0048.webp
    56.7 KB · Görüntüleme: 1,004
Öncelikle bu ziyareti organize eden Önder kardeşime ve bu ziyaret boyunca rehberlik
yapan dernek başkanımıza teşekür ederim ..
Ayaklarına sağlık misafir olarak ağırlmaktan mutluluk duydum..
Yeni sezonda sağlıklı ve bol yavrulu .kayıpsız geçirmelerini temenni ederim ..

Denizli den kucak dolusu selamlar...

Mehmet Ekinci ...

Mehmet abi kuşların gercekten halkulade güzel bol yavru alam dilegiyle inş. bizede kısmet olur da birgün ziyaretine geliriz.bol yavru alam dilegiyle.paylaşım için tşkler.

UŞAK'tan saygılar.

.....................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:......................

Sağol Serdar düşüncelerin için dolapçı sevdalısı arkadaşları misafir etmekten mutluluk
duyarım..

İlgin için teşekür ederim ...

Mehmet Ekinci

Merhabalar.
Mehmet bey maşallah sezonda iyi bir üretim yapmışsınız sanırım. Kuşlarınızı uçurabiliyormusunuz. Denizlide uçum konusunda atmaca nedeniyle yetiştiricilerin çok fazla zorluk yaşadığını duydum. Umarım dilediğiniz gibi uçurabiliyorsunuz ve izliyorsunuzdur.
Paylaşım için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

mehmet kardesım.oncelıkle bır usaklı olarak mısafır perverlıgınız ıcın cok memnun oldum.ayrıyetten dernek baskanınız.nıyazı erturk beyede tsk ederım.onder kardesımle gorustuk sızlerden cok bahsettı .kuslarınızdan bahsettı.en guzelıde bırlık ve beraberlıgınızden .cok soz ettı .ıssallah bızlerde sızlerı beklıyoruz en kısa zamanda gelecegınızede canı gonulden ınanıyorum.her sey ıcın .onder kardesımın adına .cok .ama cok tsk ederım.kalıcı dostlukların olustugu bu ortamdan cok memnunum herkeze hayırlı aksamlar usaktan :tamam: :tamam: :tamam: ARS :tamam: :tamam: :tamam:

Geri