mersinden kuslarim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunus33

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yunus atik
Meslek
pvc
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
selam arkadaslar siteye bu guzel kuslari paylasmai istedim saygilar

Ekli dosyalar

• tekin 151.webp
    tekin 151.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 493
yunus33' Alıntı:
selam arkadaslar siteye bu guzel kuslari paylasmai istedim saygilar

Ekli dosyalar

• tekin 092.webp
    tekin 092.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 471
Yunus bey kuşlarınız gerçekten çok güzel görünüyorlar. Maşallah, Allah nazardan saklasın. Bu tarz kuşlar sanırım kümeslerine çok sadık oluyorlar ve başka bir kümese alışmıyorlar diye biliyorum. Doğru mudur?

sonuc olarak bunlarda evcil kuslar yuvaya alismaz yada alistirilmaz diye bir sorunla karsilasacak olunacagini sanmiyorum her kus gibi bunlarda alisirlar sanirim.

Hoca' Alıntı:
Yunus bey kuşlarınız gerçekten çok güzel görünüyorlar. Maşallah, Allah nazardan saklasın. Bu tarz kuşlar sanırım kümeslerine çok sadık oluyorlar ve başka bir kümese alışmıyorlar diye biliyorum. Doğru mudur?

selamlar adana kuşu yuvasından daha çok eşine bağlıdır.

Maşallah çok güzeller pamuk gibiler bakımlı ve sağlıklı oldukları her hallerinden belli
tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim...

Denizli den kucak dolusu selamlar...

maşşallah kuşlarınız çok güzel bunların uçuşları hakında biraz bilgi vere bilirmisin ne tür özellikleri vardır

Adana güvercini en iyi dalıcı güvercinlerdendir. Adana Güvercinleri gruplar halinde uçurulurlar. Grup halinde uçan güvercinlere (2-3 lü) posta adı verilir.

S.A Yunus bey..

Maasallah emeginize saglik gercektende güzel kuslariniz varmis,güle güle besleyin.
Eger satmayi düsünürseniz hepsini toptan alirim sayet uygun fiyata verirseniz tabiiki.Maksadim alipta satmak degil beslemek insaallah.

Hersey gönlünüzce olsun,saygilarimla...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

ilgin icin cok tsk ederim kuslari su anda satmak gibi bir fikrim yok allah sattirmasin satacak olursam eger kuslari satlik bolumundeki yere koymayi dusunurum. sadece sizlerle paylasmak istedim saygilar.

maşallah çok güzeller ama bunların özellklerini bilmiyorum biraz bahseder misiniz?

selam yunus bey, bende adana cinsi güvercin besleyen biri olarak kuşlarına hayran kaldığımı söylemek isterim.öncelikle kuşlarını Allah kazadan.beledan vede hastalıklardan korusun,malumun beyaz renk adana ve mersin yöresinde pek tutulmayan(Parlakçı hariç) kuşlardır, sen çok güzel bir damızlık serisi yapmışssın devamına erdirsin,inan kuşların süperler,paçalı damızlık beyazlarını nasıl ve nereden temin ettin,uçuş performansları nasıl,yavru verimleri nasıl biraz bu konularda bilgi verirsen seviniriz,bizlere bu güzel resimleri gönderdiğin ve bizlerle paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim,eline emeğine sağlık, bu resimlerin devamını 4 gözle bekliyoruz (BİZLERİ FAZLA MERAKTA BIRAKMA), şimdiden kazasız belasız vede hastalıksız bol sezonlar diler saygılarımı sunarım.yunus bey

ustat gercekten güzel kuşlar bunların fiyatı ne geçiyor bilği amaçlı yazarsan sevnirim

selam kemal bey bu kuslari yaklasik 5 senedir elimde tutuyorum 6. senesini doldurmak uzereler bu adanlarin ozeligi asiri parlaga duyarlli olmasidir. yanliz ben kuslari sadece damda seyretmek icin cogaltim aralarinda sokulmus bir cift kus var onlarida ucumdan kestim kusumu yakaliyan vermiyor oo bakimdan bende ucurmuyorum. nerden temin etigime gelince benim cok sevdigim bir abimin vermis oldugu bir cift kusdan buralara kadar getirmis buluyorum. elimde okadar cok fotograflari varki tabiki bunlari sizlerlen paylasirim ozelikle disilerimin resimlerini paylasacam saygilar.

esesli26' Alıntı:
maşşallah kuşlarınız çok güzel bunların uçuşları hakında biraz bilgi vere bilirmisin ne tür özellikleri vardır

Ekli dosyalar

• tekin 001.webp
    tekin 001.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 486
kuslarin devami

Ekli dosyalar

• tekin 135.webp
    tekin 135.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 465
kuslarin devami

Ekli dosyalar

• tekin 173.webp
    tekin 173.webp
    3.4 MB · Görüntüleme: 462
selamlar yunus bey şunu söylemek istiyorum bu kadar güzel yakışır bir adana kuşuna kostüm sadece tek renk olmamalı bunun ayni güzellikte ayni paçada diğer renklerinide yetiştirmenizi dilerim.

su anda iki tane culuk yetisiyor mavili zirhli vede katrani zirhli olacaklar ikisininde sagligi cok iyi masallah buyusunler pacalari tamamlansin onlarin fotosunuda sizinle paylasacam insallah

annelerinin resmini bu emanet disiydi geri yoladim bu kandan,da cogaltacam insallah,

Ekli dosyalar

• 100_2859.webp
    100_2859.webp
    758.8 KB · Görüntüleme: 383
Güzel kular maşallah , paçalı adana deşik olmuş, ilkdefa görüyorum farKlı ve güzel olmuş. selamllar.ŞEREF

yunus bey maşallah çok güzel kuşlar iyi günlerde yerde seyretmeniz dileğiyle

Yunus bey maşallah kuşlarınız çok güzeller,Acaba kuşları çektiğiniz fotoğraf makinasının marka ve modelini öğrenebilirmiyim?fotoğraflar çok kaliteli çıkmış.

sürekli yeni fotoalar koyacam sizlerle paylasmac icin

Ekli dosyalar

• tekin 170.webp
    tekin 170.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 448
beyazlarin iralicesi

Ekli dosyalar

• tekin 049.webp
    tekin 049.webp
    3.3 MB · Görüntüleme: 435
arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekur ederim. fotgraf makinasinin markasi kodak digital

kuşların süper walla abi allah kazasız belasız beslemeyi nasip etsin inşalllah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri