mersinden kuslarim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuslarin devami

Ekli dosyalar

• IMG_2542.webp
    IMG_2542.webp
    347.5 KB · Görüntüleme: 389
ustam kuslarınız melek gibi.Bukadar özenli ve temiz baktığınız için tesekurler.
eger satarsanız yavrularından almak isterim saygılar

yorumun icin tskkur ederim kuslari satmayi dusunmuyorum

Yunus abi öncelikle kuşların çok güzel ve bembeyaz.Ayrıca;belliki çok iyi bakıyorsun kuşlarına paçaları tertemiz.Sağlıklı yavrular alman dileğiyle!

sanirim taklaci besliyorsun bilader bunmarin taklaciyla alakasi olmadigini biliyorrsundur umarim

selam ben ali sogucak bekiralanindan konustukya telefonda bende kayit oldum bu siteye ama kuslarimin resimlerini nasil yükliyecem siteye bana yaz buraya tsk.

hocam maşallah nazar değmesin çok güzeller bendede adana var ama paçalı adana ilk defa sende görüyorum :)

maşallah çok güzeller allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin ayrıca paçalı olmaları dahada güzel gösteriyor diger adana ırkı kuşlara göre

usta adana benim bildiyim kadarıyla pacasız olur bunlarda neden paca var :ne:

vallahi beyaz şuan kalmadı piyasada nadir olarak var adana ve çevresinde yok kadar az ama beyaz beslemek cok zor çabuk kirlenir tüyleri vallahi bravo tebrikler nesli kalmamış bi tür olarak ne desem az

yorumlariniz beni cok mutlu ediyor arkadaslar satarmisiniz gibisinden msj gelmese cok daha mutlu olacak her gecen zaman daha iyi pozlari sizlerle paylasacam simdiden cok tesekkur ederim

Ekli dosyalar

• IMG_2582.webp
    IMG_2582.webp
    219.1 KB · Görüntüleme: 389
ben bi adanalı besleyen adanalı olarak diyecek bişe bulamadım allah kuşlarının bereketini gör abi bendede muskalı sakar var bende askerden önce çoktu ama şimdi elim de 1çift onun kanın dan da zor buldum seninki kadar olmasada ilk yavrusunu aldım işallah seninki kadar olur muskalı sakar üretecem gene eger kuşlar biraz çoğalırsa senin gibi değerli abime 1 çift vercem gördiye hadi abi k.i.b. kuşların allah nazardan saklasın çok güzel. (:

usta kuşların cok güzel inşallah devamı gelir bu arada sagolun paylaşım icin

evet arkadaşlar oo site gördüğünüz ılan dogruudur bunu burda bu sekilde konuşmak kurallara aykırı mıdır bılmıyorum ama ıkı kışinin sorusu üzerine mecburen cvp vermek zorunda kaldım .

yunus33' Alıntı:
evet arkadaşlar oo site gördüğünüz ılan dogruudur bunu burda bu sekilde konuşmak kurallara aykırı mıdır bılmıyorum ama ıkı kışinin sorusu üzerine mecburen cvp vermek zorunda kaldım .

selamlar kuşlar senin kimse ne zaman satıp ne zaman satmayacağına karışamaz. ama ben derimki gerçek meraklısınıı bulursan değerine bir takım sat bir takımda hediye et birde söz al eğer bendekilere bir şey olursa bir takım da sen bana hediye edersin diye soy güzel bence tek kişide olması o soya ihanettir. çünki ne olur olmaz başka bir yerde daha olması kötü olmaz.

sende haklısın ama emek verıldimi insan meralsıını degil emeğin karşılıgını arıyor

yunus33' Alıntı:
sende haklısın ama emek verıldimi insan meralsıını degil emeğin karşılıgını arıyor

tabiki doğal olanda o ama benim dediğim en mantıklısı bu pazar geçen bir diyolol söyleyeyim kuşların değerinin yarısına arkadaş verdiği halde alıcak kişi indirim istiyor bende tavsiye olarak değerinden 1 lira aşağıya verme diyorum yarısı kadar fiyat indirilmiş yinede indirim istiyor :=) kesinlikle verme dedim. ama senin olayın bire bir tanımadığımdan farklı kesin yorum yapmak yanlış olur.

Üyenin isteği üzerine kilitlenmiştir ve geri dönüşüme taşınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri