mersinden kuslarim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KUŞLAR KOSTÜM OLARAK ÇOK GÜZEL AMA ADANA KUŞU DEĞİL BUNLAR. BÜYÜK İHTİMALLE ANTEP KUŞU İLE KIRILMIŞ AMA YİNEDE ÇOK GÜZELLER.

hakasia bey polimige girip bunlar kirma veya degil demek istemiyorum kimse yogurdum eski demez eger izlemek istersen buyur misafirim ol mersine beklerim.

kardeş maşallah allah nazardan saklasın çok hoş kuşlar tanışmak isterim
[email protected]

KUŞLRINI KÖTÜLEMEK GİBİ BİR NİYETİM YOKTU. AYRICA ÇOK BEĞENDİM. ÇOK GÜZELLER.SADECE ADANA KUŞUNDA BEYAZ VE PAÇALI OLAN ZOR BULUNUR. KUSURA BAKMA.

KUŞLRINI KÖTÜLEMEK GİBİ BİR NİYETİM YOKTU. AYRICA ÇOK BEĞENDİM. ÇOK GÜZELLER.SADECE ADANA KUŞUNDA BEYAZ VE PAÇALI OLAN ZOR BULUNUR. KUSURA BAKMA.

hankasia bey dedigin gibi zor bulunur bende bu kusllari kolay yapmadim cook emek var oo bakimdan sizlerle paylasmak istedim kotülüyorsun falan gibi bir düsüncem yok saygilar.

Yunus bey öncelikle merak ettigim sorulara tüm samimiyetinle cevap verdigin için tesekkür ederim.ayrıca yeni gonderdigin resimlerde çok güzel allah kuslarını sana bagışlasın 6 yıl dile kolay verilen bir emek var ortada.Kuşu besle büyüt bir anlık diyeyim kuş başka yere indi iste yok derler işte insanın moralinin bozuldugu andır.Aynı sıkıntı malumun her yerde var özelliklede bizim buralarda (Adana Mersin) yöresinde.Yakaladıgın kuşu ver kardeşim neden böyle yaparsın.Benim anladığım işi ticarete dökmüşler zevkin parası olurmu emeğe saygı olacak insanda .Bende Yavuzlarda Akıncılar mahallesinde besliyorum ancak bu beleşçiler yüzünden kına geldi soğudum inan neyse dert bizim çözüm bizim yunus bey resim paylaşımların için saol.Kim ne derse desin gerçekten güzel bir nesil yakalamışsın devam et kulak asma derim.Adana kuşlarını bilen billir Yeni resimlerini beklıyoruz saglıcakla kal

kemal bey ilginden dolayi cok tesekkur ederim. insallah resimlerin devaminida atarim zamanla

Ben teşekkür ederim Yunus bey,elimde kuşların daha önceden çekilmiş resimleri bol miktarda var diyorsun, acaba rica etsem varsa bu kuşların cülüklük hallerini gösterir resimler ile kümes resimlerinden de yayınlarsanız memnun olurum, tekrar kazasız belesız vede hastalıksız bir sezon geçirmeni diler saygılar sunarım

zamanla hepsini sizinle paylasirim. adana yerlisi besleyipde herkezin dolabina bu gibi kuslarin olmasi dilegiyle

mersinen erzuruma selamlar sunarim kardes

YUNUS BEY ÇOK SÜPER KUŞLARINIZ VAR GERÇEKTEN BENDE MERSİNDE YAŞIYORUM BU KUŞLARIN SATLIKMI

maşallah kuşlar cok güzel bunların ucuşlarıda güzel oluyor bol yawru alman dileğiyle...

yorumlariniz icin cok tesekkur ederim :heyo:

Böyle bir güzelliği Allah nazardan saklasın. Bu resimleri Form Irkları (Süs güvercinleri)sayfasınada koyabilirsiniz.

kuslarin devami

Ekli dosyalar

• IMG_2581.webp
    IMG_2581.webp
    282.1 KB · Görüntüleme: 378
beyaz culukler

Ekli dosyalar

• IMG_2572.webp
    IMG_2572.webp
    262.3 KB · Görüntüleme: 361
bu resimler guvercin seveleri icin paylasilmistir.

Ekli dosyalar

• IMG_2575.webp
    IMG_2575.webp
    248.3 KB · Görüntüleme: 368
slm abisi beyazdan kuş cımaz derler ama maşallah kuşlar renk ve tipleriyle kuşum diyo bende coraplı kuşları seviyorum zevkine besledin belihayrını gör

Selam Yunus bey.Gonderdıgın yenı resım paylasımın ıcın tesekkur ederım.Baktım harıkalar resımdekı culukler bu sezonun culuklerımı ayrıca kumes ıcı resım guzel olmus elıne emegıne saglık.Allah nazarlardan saklasın.Bol sezonlar dılerken yenı resımlerınıde beklerız.Tekrardan hos geldın aramıza bızlerı onurlandırdınız.Saygılar sunarım

yorumlariniz gercekden beni cok mutlu ediyor goruyorumki emek verilen hic birsey bos degil saygilar. altinin kiymetini saraff bilirmis....

paylasim

Ekli dosyalar

• IMG_2540.webp
    IMG_2540.webp
    495.3 KB · Görüntüleme: 387
tesekkülerini esirgemiyen arkadaslarima saygilarimi sunarim.

Selamlar
Alanya'da adana güvercini besleyen biri olarak kuşlarınızı gördükten sonra resmen vuruldum diyebilirim.
MAŞALLAH diyeyim,ALLAH NAZARDAN SAKLASIN!!!!!!!
her yetiştiricinin sahip olmak istediği bir nesil bulmuş ve korumuş çoğaltmışsınız,emeğinize sağlık
saygılar
:oley: :oley: :oley:
Eğer mümkünse 1 çift cülüğünü alanya'ya tanıtmak isteriz. :hhh: :hhh:

tabiki bende bu nesilin orda olmasini isterim gun gelir turkiyeye gelecek olursan yanima beklerim.

cevatbor' Alıntı:
Selamlar
Alanya'da adana güvercini besleyen biri olarak kuşlarınızı gördükten sonra resmen vuruldum diyebilirim.
MAŞALLAH diyeyim,ALLAH NAZARDAN SAKLASIN!!!!!!!
her yetiştiricinin sahip olmak istediği bir nesil bulmuş ve korumuş çoğaltmışsınız,emeğinize sağlık
saygılar
:oley: :oley: :oley:
Eğer mümkünse 1 çift cülüğünü alanya'ya tanıtmak isteriz. :hhh: :hhh:

yunus33' Alıntı:
tabiki bende bu nesilin orda olmasini isterim gun gelir turkiyeye gelecek olursan yanima beklerim.

süper olmuş :=) almanya değil alanya demiş bende bazen bu tür hatalar yapıyorum adam bir sene önce yazmış bu gün yazılmış gibi cevap veriyorum.

(: gercekden alanyaymis neyse arada olur boyle karisikliklar genede aydinlatigin icin tesekkur ederim. :oley:

kuslarin devami

Ekli dosyalar

• IMG_2539.webp
    IMG_2539.webp
    287.7 KB · Görüntüleme: 320
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri