Hüseyin BAŞOĞLAN
Moderatör
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İlgi Alanı
- Balıklar
Neden Güvercin Besliyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feyzi kardeşim burada gerçekten az ve öz konuşmuş.bu düşüncelerine tamamıyla bende katılıyorum ve bir tane daha bir husus eklemek istiyorum,lütfen kuşlarımızı ırkı ırkına eşleştirmeye çalışalım.Zira tersi durumda ortaya melez yavrular çıkmakta ve güvercin pazarlarında küçük çocukların ellerinde helak olmaktalar.feyzikaya' Alıntı:kuş beslemek sanattır. bu iş para için bile olsa özenle yapılmalıdır. ticaret düşünen arkadaşlar kuşla zengin olunmaz unutmayın siz genede ya sevgi için yada hobi olarak besleyin.
Helal olsun mustafa kardesim haklisin sana katiliyorum ama nediyeyim ah babam ah yillar önce o getirmisti baksimdi vazgecemiyoz neyapalim hayirlisi olsun.... saglicakla kalin insallahMUSTAFA ATAY' Alıntı:bende güvercinlerimi çok seviyorum ama sırf güvercin sevdası uğruna işine gücüne bakmayan insanlar ve bu yüzden anne babasını üzen ve saygısızlık yapan insanlarda var ben buna karşıyım bence her ikisinide dengede tutmak güvercinlerimize gerektiği kadar değer verip diğer yandan anne ve babalarımızı üzmemek gerektiğini düşünüyorum güvercinimizi sevdiğimiz bir hayvan olarak beslediğimizi unutmayalım
KuCuKaFaCaN' Alıntı:bende cok sevıyorum kusları yalnız bu ankette bence sevgı ıcın ve hobı amaclı olarak dıe ıkı tane şık koymaya gerek yoktu, bence ıkısıde aynı kapıya cıkıo