- Konuyu Başlatan
velidamar
Üye
- Ad Soyad
- vedat damar
- Meslek
- ticaret
- İlgi Alanı
- Kediler
slm.. bu kuşlardan yavru alıpta uçurma şansımız olursa sizede göstereceğiz,metin bey geçenlerde bana vermiş olduğu boz beneklileri parayı geri iade edip geri istedi bende şaşırdım ama vermedim aradan kısa bir zaman sonra kuşunun kupa aldığını duydum,kuşlar gözümde biraz daha büyüdü ama bu durum her kardeşinin güzel olacağınıda ifade etmiyor ama içlerinde olduğunu kanıtlıyor, ikincisi benim kuşumun kardeşi kupa aldıysa özellikle iyi kuşların bol olduğu biryerde bu benim için çok önemli ama şunu birkez daha ifade edeyim camiada kaliteli kuşçular dahilinde çok azgın soytarılarda var bu bir gerçek ...ERDEKLİ' Alıntı:Veli arkadaşım kuşların güzel güle güle besle metin abide iyi kuşlar beslemiş biri kümesinde iyiside vardır her kuşçunun oldugu gibi kötüsüde vardır feleksizi feleklisi önemli degil sana zevk versin verdigin paranın hakkını versin yeter türkiye asılsız efsanelerle dolu kupa alanda önemli degil nam yapanda yeterki sen bunlar kupa alanın kardeşi degipte uçurmadan çogaltma kısmetse bahara ne kaldı çıkan yavruları uçurup iyiyse videoya çekip Türkiyenin önünde kötü diyenden hesap sorarsın yok iyi çıkmazsa emeginin hakkını aldıgın kişiye sorarsın en güzeli kendi yavrunu oynatana görene kadar iyi diyenede kötü diyenede inanma kendi gözüne inan