OSMAN CAGLAR ŞARABİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caglar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

caglar

Üye
Siteyi ziyaret et
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC00524.webp
    DSC00524.webp
    31.2 KB · Görüntüleme: 1,598
Selamlar.
Maşallah kuşları güle güle besleyin. İlk defa bu kadar koyusunu görüyorum... Uçuşları hakkında da bilgi verirseniz sevinirim...

slm caglar kardesim
kuslar cok guzel maasallah bunlari bana ayir kimseye soz verme
m.guclu

osman abı cım sana soylıyecek bısey bulamıyorum .sen nerden buluyosun boyle hayvanları anlamadım .dogrusu. usagımızın velı ıftarısın .fakat azman hunkarı .posta.mavı .anladıkta bunlar nerden cıktı .pes dogrusu.tebrıkler kalıte hayvanlar .massallah .gorusmek uzere hemserın ...ARS... :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:

maşallah ustan süper kuşlar hayrını görürsün işallah

ars' Alıntı:
osman abı cım sana soylıyecek bısey bulamıyorum .sen nerden buluyosun boyle hayvanları anlamadım .dogrusu. usagımızın velı ıftarısın .fakat azman hunkarı .posta.mavı .anladıkta bunlar nerden cıktı .pes dogrusu.tebrıkler kalıte hayvanlar .massallah .gorusmek uzere hemserın ...ARS... :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:
selam hasancım tşkler sorma ıyı gordunmu dayanamıyorum benımde cok hosuma gıttı kuslar sanırım benımde zafım ıyı gorunce dayanamamak hayırlısı uretıme basladık bakalım nasıp olursa sevgıler saygılar hasancım
osman caglar
www.hunkarici.com

ruzgar' Alıntı:
slm caglar kardesim
kuslar cok guzel maasallah bunlari bana ayir kimseye soz verme
m.guclu
mehmet kardesım selam tşk ederım ayıp etın sevdın ise kuslar senındır bız bundan sonra bu kusların emanetcısi sayılırız kuslar senıdır allah saglık sıhat verır ozaman kadar gelınce göturursun kardesım saygılar sevgıler turkıyeden kendıne ıyı bak allah emanet ol
osman caglar
www.hunkarici.com

çok güzel kuşlar

Güzel kuşlar maşallah ,bunların erkeği bulunuyorda dişisi nadir bildiğimkadarı ile .
Ben uçurdum zamanında böyle şarabi bir erkek, güzelde oyunyaptı çok sık seferli bir kuştu hep anlatırlarya dişinin kuyruğuna basıp baş alıyordiye işte öyle yapıyordu yerdeki eşinin tam sırtına nişan alıyor ve değecekkadar alçalıp başa çıkıyordu çok seri ve bol takla ile çıkıp mutlaka yukarıda da son taklayı vurup bağlamasını yapıyordu .
Ben ozaman acemilik ettim kuş yere inince su içirdim.
İndi de denilmez yaz sıcağında ağustosta uçurmuş tum düşünce yere su içirdim ve kuş az süre sonra çatladı öldü...Şimdi hep biryerde şarabi görsem o hayvanı hatırlarım.Tabi hepside süper oynamaz mutlaka ama bize ozaman iyisi denk gelmiş demekki heba ettik gitti. selamlar .ŞEREF

şeref' Alıntı:
Güzel kuşlar maşallah ,bunların erkeği bulunuyorda dişisi nadir bildiğimkadarı ile .
Ben uçurdum zamanında böyle şarabi bir erkek, güzelde oyunyaptı çok sık seferli bir kuştu hep anlatırlarya dişinin kuyruğuna basıp baş alıyordiye işte öyle yapıyordu yerdeki eşinin tam sırtına nişan alıyor ve değecekkadar alçalıp başa çıkıyordu çok seri ve bol takla ile çıkıp mutlaka yukarıda da son taklayı vurup bağlamasını yapıyordu .
İndi de denilmez yaz sıcağında ağustosta uçurmuş tum düşünce yere su içirdim ve kuş az süre sonra çatladı öldü...Şimdi hep biryerde şarabi görsem o hayvanı hatırlarım.Tabi hepside süper oynamaz mutlaka ama bize ozaman iyisi denk gelmiş demekki heba ettik gitti. selamlar .ŞEREF
selam merhaba benım bu kuşların performansı hakında bılgı degerlı bılgılerını bızım paylasıtıgın icin tşk ederim saygılar
OSMAN CAGLAR
www.hunkarici.com

caglar' Alıntı:
şeref' Alıntı:
selam merhaba benım bu kuşların performansı hakında bılgı yok degerlı bılgılerını bızım paylasıtıgın icin tşk ederim saygılar
OSMAN CAGLAR
www.hunkarici.com

massallahh osamann abıcımm sarabılerınn 10 numaraa kardesınee yawrulardan unutmaa :D erdektenn sercann

çok güzek bi çift miş adını sitemizden duymuştum ama canlı olarak elime almışlığım yok bandırmada ikamet emekteyim burdki kuş satanlar veya ihalede fln bu tip kuş çıkmadı gördüğüm kadarıyla :hayir: inş bi gün bizde elimize alır kümesimize koyarız :heyo: ..iyi günler.. :buyrun:

slm kuşların çok güzel allah nazardan saklasın bol yavru alman dileğiyle....

SAYGILAR...

UFUK NEŞE..

selamlar öncelikle osman beye cevap bekliyorum mümkünse şarabileriniz fiyatı nedir takım. ve diğer rakadaşlarada soruyorum böyle şarabiler ne kadar fiyatı hakkında bilgisi olan varsa özel mesaj atabilirler.

selam aleykum kenan ilginin ıcın tşkler fıyat konusunda hıc bılgım yok kusların yurt dısında bır arkadasım hedıye etım gelecegı gune kadar emanetcıyım saygılar .
osman caglar
www.hunkarici.com

maşallah allah nazardan korusun on numara renkleri var

Geri