caglar
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selam hasancım tşkler sorma ıyı gordunmu dayanamıyorum benımde cok hosuma gıttı kuslar sanırım benımde zafım ıyı gorunce dayanamamak hayırlısı uretıme basladık bakalım nasıp olursa sevgıler saygılar hasancımars' Alıntı:osman abı cım sana soylıyecek bısey bulamıyorum .sen nerden buluyosun boyle hayvanları anlamadım .dogrusu. usagımızın velı ıftarısın .fakat azman hunkarı .posta.mavı .anladıkta bunlar nerden cıktı .pes dogrusu.tebrıkler kalıte hayvanlar .massallah .gorusmek uzere hemserın ...ARS... :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:
mehmet kardesım selam tşk ederım ayıp etın sevdın ise kuslar senındır bız bundan sonra bu kusların emanetcısi sayılırız kuslar senıdır allah saglık sıhat verır ozaman kadar gelınce göturursun kardesım saygılar sevgıler turkıyeden kendıne ıyı bak allah emanet olruzgar' Alıntı:slm caglar kardesim
kuslar cok guzel maasallah bunlari bana ayir kimseye soz verme
m.guclu
selam merhaba benım bu kuşların performansı hakında bılgı degerlı bılgılerını bızım paylasıtıgın icin tşk ederim saygılarşeref' Alıntı:Güzel kuşlar maşallah ,bunların erkeği bulunuyorda dişisi nadir bildiğimkadarı ile .
Ben uçurdum zamanında böyle şarabi bir erkek, güzelde oyunyaptı çok sık seferli bir kuştu hep anlatırlarya dişinin kuyruğuna basıp baş alıyordiye işte öyle yapıyordu yerdeki eşinin tam sırtına nişan alıyor ve değecekkadar alçalıp başa çıkıyordu çok seri ve bol takla ile çıkıp mutlaka yukarıda da son taklayı vurup bağlamasını yapıyordu .
Ben ozaman acemilik ettim kuş yere inince su içirdim.
İndi de denilmez yaz sıcağında ağustosta uçurmuş tum düşünce yere su içirdim ve kuş az süre sonra çatladı öldü...Şimdi hep biryerde şarabi görsem o hayvanı hatırlarım.Tabi hepside süper oynamaz mutlaka ama bize ozaman iyisi denk gelmiş demekki heba ettik gitti. selamlar .ŞEREF
selam merhaba benım bu kuşların performansı hakında bılgı yok degerlı bılgılerını bızım paylasıtıgın icin tşk ederim saygılarcaglar' Alıntı:şeref' Alıntı:Güzel kuşlar maşallah ,bunların erkeği bulunuyorda dişisi nadir bildiğimkadarı ile .
Ben uçurdum zamanında böyle şarabi bir erkek, güzelde oyunyaptı çok sık seferli bir kuştu hep anlatırlarya dişinin kuyruğuna basıp baş alıyordiye işte öyle yapıyordu yerdeki eşinin tam sırtına nişan alıyor ve değecekkadar alçalıp başa çıkıyordu çok seri ve bol takla ile çıkıp mutlaka yukarıda da son taklayı vurup bağlamasını yapıyordu .
Ben ozaman acemilik ettim kuş yere inince su içirdim.
İndi de denilmez yaz sıcağında ağustosta uçurmuş tum düşünce yere su içirdim ve kuş az süre sonra çatladı öldü...Şimdi hep biryerde şarabi görsem o hayvanı hatırlarım.Tabi hepside süper oynamaz mutlaka ama bize ozaman iyisi denk gelmiş demekki heba ettik gitti. selamlar .ŞEREF