Oyun Kuşlarım Hakkındaki Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _BaDyGaRd_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 263
  • Görüntüleme Görüntüleme 58K

_BaDyGaRd_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin SAĞIR
Meslek
özel güvenlik
İlgi Alanı
Kediler
bu siteyi bizlerle paylaşan yönetici arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim....

Ekli dosyalar

• hkj.webp
    hkj.webp
    227.4 KB · Görüntüleme: 5,568
  • nsbghdb.webp
    nsbghdb.webp
    181.3 KB · Görüntüleme: 5,539
  • osbjh.webp
    osbjh.webp
    248.3 KB · Görüntüleme: 5,426
Re: OYUN KUŞLARIM HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALMAK İSTERİM DEGERLİ YETİŞTİRİCİ ARKADAŞLARIM

oyun kuşlarım

Ekli dosyalar

• baba reis.webp
    baba reis.webp
    360.9 KB · Görüntüleme: 5,627
  • Görüntü021.jpg
    Görüntü021.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 5,328
  • Görüntü042(1).webp
    Görüntü042(1).webp
    131.1 KB · Görüntüleme: 5,534
Re: OYUN KUŞLARIM HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALMAK İSTERİM DEGERLİ YETİŞTİRİCİ ARKADAŞLARIM

selamlar maşallah resimlere bakarak söylemek gerekirse güzel kuşlar güle güle besleyin ama oyun kuşu havada belli olur ama bu kuşlarda boş kuş değil güle güle besleyin.

güzel düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim...

ben oyunada güzelliğede önem veren bi kardeşinizim elbette havadaki güzellik 1. plandadır...

dumanlı dedimmi helede dumanlı kirli olunca benim için akan sular durulur son üç resimdeki kuşlar harbiden güzel kuşlar maşallah deyim allah nazardan kazadan beledan korusun güle glüe uçurun

Maşallah Hüseyin kardeşim güzel kuşlar, Saim usta konulu yerde de yayınladın herhalde yanlış hatırlamıyorsam,orada araba önünde dumanlı kirli kafası lekeli bir kuş gördüm fena değil, orada yazacaktım ancak konu dışı olduğu için yazmadım,sevdiğim tarz renk kuşlar ,soyları hakkında,nerden gelme, havadaki durumları hakkında bilgi verirsen sevinirim, ayrıca profilinde şehir ve yaş durumun yazmıyor,( bu kuşlar beyaz renkte verir )
Nevşehir den saygılarımla

hay ALLAH razı olsun teşekkürler...

Ekli dosyalar

• Görüntü026.jpg
    Görüntü026.jpg
    828.5 KB · Görüntüleme: 5,369
  • Görüntü007.webp
    Görüntü007.webp
    43.8 KB · Görüntüleme: 5,556
  • takklı dişi.webp
    takklı dişi.webp
    305.3 KB · Görüntüleme: 5,572

LEVENT YILMAZ' Alıntı:
Maşallah Hüseyin kardeşim güzel kuşlar, Saim usta konulu yerde de yayınladın herhalde yanlış hatırlamıyorsam,orada araba önünde dumanlı kirli kafası lekeli bir kuş gördüm fena değil, orada yazacaktım ancak konu dışı olduğu için yazmadım,sevdiğim tarz renk kuşlar ,soyları hakkında,nerden gelme, havadaki durumları hakkında bilgi verirsen sevinirim, ayrıca profilinde şehir ve yaş durumun yazmıyor,( bu kuşlar beyaz renkte verir )
Nevşehir den saygılarımla

yımaz kardeşim ewet bu kuşlardan beyazda çıkyor...

konu dışı olduğunu bilmiyordum siteye daha yeni sayılırım...

soyları hakkındaki bilgiye gelince benim rahmetli amcamın çok eskiden sahip çıktığı beslediği kuşlardır...

kendisinden bana kaldı son 10 yıldır ben beslemekteyim ve bu site aracığıyla sizlerle paylaşmaktayım..

kastamonu`luyum ve yaşım 27 saygılarımla

tebrikler abi güzel kuşlara güzel bakmışsınız ... artı damarlı kuşlar :tamam:

Serhat-Bulgulu' Alıntı:
tebrikler abi güzel kuşlara güzel bakmışsınız ... artı damarlı kuşlar :tamam:

teşekkür ederim camın saol..

Ekli dosyalar

• Görüntü024.webp
    Görüntü024.webp
    263.8 KB · Görüntüleme: 5,580
  • takkalı yavru.webp
    takkalı yavru.webp
    352.1 KB · Görüntüleme: 5,498

kendime ait oyun kuşlarım...

Ekli dosyalar

• babaa reis.webp
    babaa reis.webp
    372.4 KB · Görüntüleme: 1,973
  • Gör.webp
    Gör.webp
    236.5 KB · Görüntüleme: 1,953
  • Görüntü046(1).webp
    Görüntü046(1).webp
    220.4 KB · Görüntüleme: 1,947

ilkteki dumanlı yavrular harika

arkadarlarbu kuşların resimlerini paylaşmamın sebebi sendeki bendeki demeden havadaki hepimizin demek ne bizlere ne gerçek kuşçulara ağır gelmez önemli olan güzeli paylaşmak sizlerde bizlerle paylaşmak resimle bile olsa bunu yapabilmek...

bütün kuşcu kardeşlerime abilerime küçükleri saygılar...

Ekli dosyalar

• Görüntü013.webp
    Görüntü013.webp
    147.4 KB · Görüntüleme: 1,912
  • dunalıla.webp
    dunalıla.webp
    108.6 KB · Görüntüleme: 1,945
  • Görüntü044(1).webp
    Görüntü044(1).webp
    216.3 KB · Görüntüleme: 1,949

bambam' Alıntı:
ilkteki dumanlı yavrular harika

ilginiz için teşekkürler..

Hüseyin abii Kuşlar gerçekten süper harikaa maaşallah

Ayrıca damar bozmadan devam ettirmek bir o kadar zor olsa gerek Emeğine Yüreğine sağlık abii
damar kolay bulunmuyor.

Saygılarımla yasin06500

Yasin06500' Alıntı:
Hüseyin abii Kuşlar gerçekten süper harikaa maaşallah

Ayrıca damar bozmadan devam ettirmek bir o kadar zor olsa gerek Emeğine Yüreğine sağlık abii
damar kolay bulunmuyor.

Saygılarımla yasin06500

çok çok teşekkür ederim yasin kardeşim..

ewet haklısın damar bozulmadan muhafaza etmek zor iş...

ALLAH herkese nasip etsin..

Ekli dosyalar

• büyük dişi.webp
    büyük dişi.webp
    123 KB · Görüntüleme: 1,897
  • Görüntü022.jpg
    Görüntü022.jpg
    869.6 KB · Görüntüleme: 1,711
  • ndskdb.jpg
    ndskdb.jpg
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,674

Maşallah çok güzel görünüyorlar.Emeğine sağlık tüyü kadar hayrını gör.Paylaşımın için teşekkürler.

cihandurmaz' Alıntı:
Maşallah çok güzel görünüyorlar.Emeğine sağlık tüyü kadar hayrını gör.Paylaşımın için teşekkürler.

ilğiniz ve alakanız için ben teşekkür ederim...

Kardeşim kuşların kanat uzunluğu, boyun yapıları, döş görünüşleri gayet iyi... Renk konusunda da ben pek konuşmam yani iyi oynayan kuşta renk bana göre pek mühim değil, ama bunların renkleri gerçekten güzel... ilk resimlerdeki yavruları uçurmayıda ihmal etme... İyi günler...

Allah nazardan saklasın kuşlarınızın maşallahı var allah soyunu devam ettirmeyi nasip etsin kuşlarınıza iyi oyunlar :)

Çok güzel görüntülü kuşlar, uçurdunuz mu hiç.Bu kuşlardan fazla kuyruklular çıkıyor mu. Saygılar.

msaitgok' Alıntı:
Çok güzel görüntülü kuşlar, uçurdunuz mu hiç.Bu kuşlardan fazla kuyruklular çıkıyor mu. Saygılar.
ewet tabiki uçurduk oynattık kuyruk sayısı 12 den 16 ya kadar çıkyo ve halen var...

FatihT' Alıntı:
Allah nazardan saklasın kuşlarınızın maşallahı var allah soyunu devam ettirmeyi nasip etsin kuşlarınıza iyi oyunlar :)

çok teşekkür ederim ALLAH her kardeşimin kalbinden nasıl güzellikler geçiyosa hepsini nasip etsin...

kunyecimehmet' Alıntı:
Kardes gerçekten güzel kuşların var Allah bol bol yumurta almayı nasip etsin.... ama kunyeleme işe girin bence emekleriniz zayi olmasın kuşların sizin olduğu belli olsun...

[email protected]
Güvercinler için kunye imalatı yapılır
0 530 325 38 19
teklifiniz ve düşünceniz için çok sagolun ama benim kuşlarımda künye var zaten ama iyi oldu sizinle itrtibata geçerixz lazım oldugunda...

Ekli dosyalar

• kirli erekek.jpg
    kirli erekek.jpg
    3.8 MB · Görüntüleme: 1,421
  • k.kirli.jpg
    k.kirli.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 1,416
  • kara kurt.webp
    kara kurt.webp
    350.5 KB · Görüntüleme: 1,602

alamardin' Alıntı:
Kardeşim kuşların kanat uzunluğu, boyun yapıları, döş görünüşleri gayet iyi... Renk konusunda da ben pek konuşmam yani iyi oynayan kuşta renk bana göre pek mühim değil, ama bunların renkleri gerçekten güzel... ilk resimlerdeki yavruları uçurmayıda ihmal etme... İyi günler...

uçurma konusunda gerekeni yapıyorum kardeşlerim...

renk konusuna gelince bende seçmem ama bunlar genelde aynı reng ve tonları çıkyo arada beyaz çıkyo..

ne reng olursa olsun ilk önce oyun önemli...

saygılarımla..

FatihT' Alıntı:

çok saolun teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

• Görüntü012dmj.webp
    Görüntü012dmj.webp
    122.5 KB · Görüntüleme: 1,609
  • Görüntü027.jpg
    Görüntü027.jpg
    574.2 KB · Görüntüleme: 1,415
  • uv fgh.webp
    uv fgh.webp
    63.9 KB · Görüntüleme: 1,609

güzel kuşlar sanırım ankara yöresine ait

selam kardeş. kuşların görüntüleri mükemmel, videolarını yayınlama fırsatın var mı acaba ? veya oyunları hakkında biraz bilgi verirsen iyi olur. satmayı düşünürsen dumanlı kirliler akkında görüşmek isterim

hakan_23el' Alıntı:
selam kardeş. kuşların görüntüleri mükemmel, videolarını yayınlama fırsatın var mı acaba ? veya oyunları hakkında biraz bilgi verirsen iyi olur. satmayı düşünürsen dumanlı kirliler akkında görüşmek isterim

şu an için video yok ama ilerleyen günlerde inşallah hazırlarız ve sizlerle paylaşırız kardeşlerim...

ilğiniz içinde çok teşekkür ederim..

Ekli dosyalar

• Görüntü002.webp
    Görüntü002.webp
    356.2 KB · Görüntüleme: 1,550
  • Görüntü006.webp
    Görüntü006.webp
    222.4 KB · Görüntüleme: 1,587
  • Görüntü010.jpg
    Görüntü010.jpg
    3.5 MB · Görüntüleme: 1,411

Cüneyt EROL' Alıntı:
güzel kuşlar sanırım ankara yöresine ait

ewet doğru tahmin etmişsiniz kuşlararın bir taafları ankara yöresine ait....

oyunları hakkındaki bilgileri kısaca sizlerle şöyle paylaşıyım sayın kuşcu kardeşlerim abilerim...

15 metrede 35 40 metreye kadar oynayanlar çıkyo bu fişek mesafesinde azami güçleridir...
sizlerde çok iyi bilirsinizki her kuşun aynı damardan olsa bile aynı performansı uygulayacak diye bi kural olmadıgı gibi yeri geliyor kümeslerinizşn en iyi oyun yapan kuşlarınızı eşlediğinizde yavru istediğiniz özelliklerde çıkmaya biliyor...
kuşlarımın en sevdiğim özellikleri oyun esnasında pratik olmalı ve oyunu kısa sürede ve ateşli tırmanmalarıdır...
görmüş olduğunuz resimlerdeki gerek dişi gerek erkek ekelerin hepsi zamanında uçmuş oynamış ve ondan sonra damızlık olarak kullanılmaya başlanmıştır..(uçup oynamayan kuşdan yavru almıyorum)
özellikleri farklı olan kuşlarımın oyunları burgulu çıkyor...
YÜCE ALLAH TAN DİLEĞİM EMEK VERİPTE KALBİ TEMİZ OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN KALPLARİNDEN GEÇTİĞİ GİBİ BİR KUŞA SAHİP OLMALARIDIR...

SAYGILARIMLA...

Geri