_BaDyGaRd_
Üye
- Ad Soyad
- hüseyin SAĞIR
- Meslek
- özel güvenlik
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LEVENT YILMAZ' Alıntı:Maşallah Hüseyin kardeşim güzel kuşlar, Saim usta konulu yerde de yayınladın herhalde yanlış hatırlamıyorsam,orada araba önünde dumanlı kirli kafası lekeli bir kuş gördüm fena değil, orada yazacaktım ancak konu dışı olduğu için yazmadım,sevdiğim tarz renk kuşlar ,soyları hakkında,nerden gelme, havadaki durumları hakkında bilgi verirsen sevinirim, ayrıca profilinde şehir ve yaş durumun yazmıyor,( bu kuşlar beyaz renkte verir )
Nevşehir den saygılarımla
Serhat-Bulgulu' Alıntı:tebrikler abi güzel kuşlara güzel bakmışsınız ... artı damarlı kuşlar :tamam:
bambam' Alıntı:ilkteki dumanlı yavrular harika
Yasin06500' Alıntı:Hüseyin abii Kuşlar gerçekten süper harikaa maaşallah
Ayrıca damar bozmadan devam ettirmek bir o kadar zor olsa gerek Emeğine Yüreğine sağlık abii
damar kolay bulunmuyor.
Saygılarımla yasin06500
cihandurmaz' Alıntı:Maşallah çok güzel görünüyorlar.Emeğine sağlık tüyü kadar hayrını gör.Paylaşımın için teşekkürler.
ewet tabiki uçurduk oynattık kuyruk sayısı 12 den 16 ya kadar çıkyo ve halen var...msaitgok' Alıntı:Çok güzel görüntülü kuşlar, uçurdunuz mu hiç.Bu kuşlardan fazla kuyruklular çıkıyor mu. Saygılar.
FatihT' Alıntı:Allah nazardan saklasın kuşlarınızın maşallahı var allah soyunu devam ettirmeyi nasip etsin kuşlarınıza iyi oyunlar
teklifiniz ve düşünceniz için çok sagolun ama benim kuşlarımda künye var zaten ama iyi oldu sizinle itrtibata geçerixz lazım oldugunda...kunyecimehmet' Alıntı:Kardes gerçekten güzel kuşların var Allah bol bol yumurta almayı nasip etsin.... ama kunyeleme işe girin bence emekleriniz zayi olmasın kuşların sizin olduğu belli olsun...
[email protected]
Güvercinler için kunye imalatı yapılır
0 530 325 38 19
alamardin' Alıntı:Kardeşim kuşların kanat uzunluğu, boyun yapıları, döş görünüşleri gayet iyi... Renk konusunda da ben pek konuşmam yani iyi oynayan kuşta renk bana göre pek mühim değil, ama bunların renkleri gerçekten güzel... ilk resimlerdeki yavruları uçurmayıda ihmal etme... İyi günler...
FatihT' Alıntı:Allah nazardan saklasın kuşlarınızın maşallahı var allah soyunu devam ettirmeyi nasip etsin kuşlarınıza iyi oyunlar
hakan_23el' Alıntı:selam kardeş. kuşların görüntüleri mükemmel, videolarını yayınlama fırsatın var mı acaba ? veya oyunları hakkında biraz bilgi verirsen iyi olur. satmayı düşünürsen dumanlı kirliler akkında görüşmek isterim
Cüneyt EROL' Alıntı:güzel kuşlar sanırım ankara yöresine ait