- Konuyu Başlatan
_BaDyGaRd_
Üye
- Ad Soyad
- hüseyin SAĞIR
- Meslek
- özel güvenlik
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zabıta ilhan' Alıntı:maşallah güzel kuşlarmış uçuruyonmu videolarıda varmı maşallah
göksal balcı' Alıntı:maşalllah :tamam: renk ve duruş olarak çok hoş kuşların var,beyaz şeritliler ve şu son yavruna bayıldım :slm:
ilğiniz için teşekkürler sinan bey kardeşimpolllat' Alıntı:Hey maaşallah süper kuşlar.
Allah tüyleri kadar ömür versin...
Bool yavrulu sezonlar dilerim...
SİNAN ÖZTEKİN
Nurii' Alıntı:ilk resimdekiler harbiden de ''tüfek gibi'' terimine uyuyor,, bol yavrulu sezonlar dilerim..
Karadagli' Alıntı:Güzel kuslar iyi günlerde besleyin.Cankirilimisiniz acaba.
osman0606' Alıntı:ustad kusların cok guzel masallah gule gule besle tam oyun kusu tıpleri var tuyunce hayrını gör
Nurii' Alıntı:ilk resimdekiler harbiden de ''tüfek gibi'' terimine uyuyor,, bol yavrulu sezonlar dilerim..
hma' Alıntı:Degerli abicim kuşların çok güzelmiş emegine saygılar .
MEHMET618' Alıntı:Süper kuşlar, Ancak sizinle paylaşmak istediğim bir husus var. Bilginizi paylaşırsanız sevinirim. Konya da Sıçantüy ve kuyruğu fenerli bir erkek ten, kendi kaliteli bir dumanlım ile sizin yavrulara çok benzer türde yavrular aldım. Çok iyi yavru bakıcısı idi. Ancak yavrular çok yüksek ve en az 4-5 saat uçuyorlar ve evine çok sadık idiler. Oyuna başladıktan sonra 6-7 tokat ile çok uzun gidiyorlar, eşe geç geliyordu. Ancak sıkıntım burada başlıyor. Oyunu tam manası ile açtıktan sonra 8 saate kadar uçuyor ve oldukça yüksekten ayaklarını gerip takla atarak eve iniyorlardı. Askerliğim nedeni ile arkadaşlarıma hediye ettim, ve şuan işim gereği Balıkesirdeyim ve sizler aracılığınız ile kısmen de olsa bu zevkimi tatmaya çalışıyorum. Konya da söylenegeldiği üzere OKKIRAN cinsi diye bir tür varmı? Sizinkilerin özelliklerine benzerlik varmı? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Mehmet
ruqal' Alıntı:maşallah çok güzel kuşlar.