Oyun Kuşlarım Hakkındaki Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _BaDyGaRd_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 263
  • Görüntüleme Görüntüleme 58K
Re: OYUN KUŞLARIM HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALMAK İSTERİM DEGERLİ YETİŞTİRİCİ ARKADAŞLARIM

oyun kuşlarım........

Ekli dosyalar

• aaa[1].webp
    aaa[1].webp
    49.3 KB · Görüntüleme: 1,915
  • feefe[1].jpg
    feefe[1].jpg
    329.8 KB · Görüntüleme: 1,677
  • sasa[1].webp
    sasa[1].webp
    45.6 KB · Görüntüleme: 1,826
Re: OYUN KUŞLARIM HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALMAK İSTERİM DEGERLİ YETİŞTİRİCİ ARKADAŞLARIM

maşallah güzel kuşlarmış uçuruyonmu videolarıda varmı maşallah

zabıta ilhan' Alıntı:
maşallah güzel kuşlarmış uçuruyonmu videolarıda varmı maşallah

şuan için yok ama bilyorsunuz tüy mevsimi ama 1.5 2 aya kadar inşallah diyelim...

ilğiniz için teşekkürler...

yavrular...

Ekli dosyalar

• ewwewewe[1].webp
    ewwewewe[1].webp
    44 KB · Görüntüleme: 1,846
  • ssser[1].webp
    ssser[1].webp
    52.1 KB · Görüntüleme: 1,888
  • wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww[1].webp
    wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww[1].webp
    35.9 KB · Görüntüleme: 1,934

oyun kuşlarımın resimlerinin devamı.......

Ekli dosyalar

• weweweeeewww[1].webp
    weweweeeewww[1].webp
    23.2 KB · Görüntüleme: 1,843
  • wewewew[1].webp
    wewewew[1].webp
    47.8 KB · Görüntüleme: 1,748
  • wwewwwwww[1].jpg
    wwewwwwww[1].jpg
    479.4 KB · Görüntüleme: 1,764

maşalllah :tamam: renk ve duruş olarak çok hoş kuşların var,beyaz şeritliler ve şu son yavruna bayıldım :slm:

göksal balcı' Alıntı:
maşalllah :tamam: renk ve duruş olarak çok hoş kuşların var,beyaz şeritliler ve şu son yavruna bayıldım :slm:

ilginiz için sağolun gökhan bey...

devamııı

Ekli dosyalar

• aasa[1].jpg
    aasa[1].jpg
    415.4 KB · Görüntüleme: 1,662
  • sawwew[1].jpg
    sawwew[1].jpg
    453.3 KB · Görüntüleme: 1,714
  • ssr3w[1].webp
    ssr3w[1].webp
    43.5 KB · Görüntüleme: 1,822

Hey maaşallah süper kuşlar.
Allah tüyleri kadar ömür versin...
Bool yavrulu sezonlar dilerim...

SİNAN ÖZTEKİN

polllat' Alıntı:
Hey maaşallah süper kuşlar.
Allah tüyleri kadar ömür versin...
Bool yavrulu sezonlar dilerim...

SİNAN ÖZTEKİN
ilğiniz için teşekkürler sinan bey kardeşim

devamııı

Ekli dosyalar

• eerer[1].webp
    eerer[1].webp
    16.7 KB · Görüntüleme: 1,623
  • oooooooooooooo[1].webp
    oooooooooooooo[1].webp
    82.1 KB · Görüntüleme: 1,493

bütün kuşcu kardeşlerime illgilerinden dolayı teşekkür ederim...

Hem renk, hemde fizik yapıları itibari ile kuşların tamamı oyunkuşu görüntüsüne sahip maşallah .. yerinizde kuş uçurnak için ideal gibi görünüyor . bol verimli sezonlar dilerim size. selamlar.ŞEREF

ilk resimdekiler harbiden de ''tüfek gibi'' terimine uyuyor,, bol yavrulu sezonlar dilerim..

Sayın Nuri Ustam Hüseyin abinin Gerçekten kaliteli kuşları var?İnşaallah sayende bizde de olur.

Anlatmıştım sanırım hüseyin abinin kastamonudan olduğunu iyi kuşların varlığını

Saygılarımla Kargacı yasin06500

ustad kusların cok guzel masallah gule gule besle tam oyun kusu tıpleri var tuyunce hayrını gör

Nurii' Alıntı:
ilk resimdekiler harbiden de ''tüfek gibi'' terimine uyuyor,, bol yavrulu sezonlar dilerim..

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.ALLAH SİZLEREDE NASİP ETSİN VARSADA MUHAFAZA ETSİN...

Güzel kuslar iyi günlerde besleyin.Cankirilimisiniz acaba.

Karadagli' Alıntı:
Güzel kuslar iyi günlerde besleyin.Cankirilimisiniz acaba.

hayır kastamonu luyum ve ve burda yaşıyorum..

osman0606' Alıntı:
ustad kusların cok guzel masallah gule gule besle tam oyun kusu tıpleri var tuyunce hayrını gör

teşekkr ederim kardeşim saol...
sizlerde hayrını görün ALLAH damarlarını gür etsin

Nurii' Alıntı:

teşekkür ederim ilğiniz için..

devamıı...

Ekli dosyalar

yavru kara kurt

Ekli dosyalar

Re: OYUN KUŞLARIM HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALMAK İSTERİ

Degerli abicim kuşların çok güzelmiş emegine saygılar .

hma' Alıntı:
Degerli abicim kuşların çok güzelmiş emegine saygılar .

teşekkür ederim hüseyin bey ilğiniz için saolun...

maşallah çok güzel kuşlar.

Süper kuşlar, Ancak sizinle paylaşmak istediğim bir husus var. Bilginizi paylaşırsanız sevinirim. Konya da Sıçantüy ve kuyruğu fenerli bir erkek ten, kendi kaliteli bir dumanlım ile sizin yavrulara çok benzer türde yavrular aldım. Çok iyi yavru bakıcısı idi. Ancak yavrular çok yüksek ve en az 4-5 saat uçuyorlar ve evine çok sadık idiler. Oyuna başladıktan sonra 6-7 tokat ile çok uzun gidiyorlar, eşe geç geliyordu. Ancak sıkıntım burada başlıyor. Oyunu tam manası ile açtıktan sonra 8 saate kadar uçuyor ve oldukça yüksekten ayaklarını gerip takla atarak eve iniyorlardı. Askerliğim nedeni ile arkadaşlarıma hediye ettim, ve şuan işim gereği Balıkesirdeyim ve sizler aracılığınız ile kısmen de olsa bu zevkimi tatmaya çalışıyorum. Konya da söylenegeldiği üzere OKKIRAN cinsi diye bir tür varmı? Sizinkilerin özelliklerine benzerlik varmı? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Mehmet

MEHMET618' Alıntı:
Süper kuşlar, Ancak sizinle paylaşmak istediğim bir husus var. Bilginizi paylaşırsanız sevinirim. Konya da Sıçantüy ve kuyruğu fenerli bir erkek ten, kendi kaliteli bir dumanlım ile sizin yavrulara çok benzer türde yavrular aldım. Çok iyi yavru bakıcısı idi. Ancak yavrular çok yüksek ve en az 4-5 saat uçuyorlar ve evine çok sadık idiler. Oyuna başladıktan sonra 6-7 tokat ile çok uzun gidiyorlar, eşe geç geliyordu. Ancak sıkıntım burada başlıyor. Oyunu tam manası ile açtıktan sonra 8 saate kadar uçuyor ve oldukça yüksekten ayaklarını gerip takla atarak eve iniyorlardı. Askerliğim nedeni ile arkadaşlarıma hediye ettim, ve şuan işim gereği Balıkesirdeyim ve sizler aracılığınız ile kısmen de olsa bu zevkimi tatmaya çalışıyorum. Konya da söylenegeldiği üzere OKKIRAN cinsi diye bir tür varmı? Sizinkilerin özelliklerine benzerlik varmı? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Mehmet

mehmet kardeşim bu bahsetmiş olduğun konuyla ve kuşlarla bu kuşların herhengi baglantısı yoktur...
reng olaraka kuş kuşa benzer onda size bvişey söyleyemeceğim...

okkıran diye bi cins daha önce dıymadım anlatırsan bizde öğrenmediklerimiz hakkındada bilği sahibi oluruz...

ruqal' Alıntı:
maşallah çok güzel kuşlar.

ilğin için teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

• Görüntü022.webp
    Görüntü022.webp
    227.3 KB · Görüntüleme: 1,385
  • Görüntü026.webp
    Görüntü026.webp
    217.5 KB · Görüntüleme: 1,347
selamunaleykum