Oyun Kuşlarım Hakkındaki Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _BaDyGaRd_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 263
  • Görüntüleme Görüntüleme 58K
beyaz neyin nesi diye soran arkadaşlarım:

iki dumanlı kirliden beyaz çıkyo akkuyruk olmalarının sebebide beyaz asıllı olmarıdır....

saygılarımla........

Ekli dosyalar

• sasa[1].webp
    sasa[1].webp
    52.8 KB · Görüntüleme: 1,389
Selamunaleyküm
Maşallah güzel kuşlar,Bolu'dan selamlar.
Atmacasız,hastalıksız günler dilerim.

kuşlar renk ve kanat-boy yapılarıyla çok güzel. kuşlarında ankara soyu var ve arka tepelikte bence bundan geliyor. diğer soysa urfa; ayaklarının yere yakınlıgı kanat kalitesi ve alta kanat bırakma özelliğide bunlardan geliyor. Ben de dumanlı, çakmaklı, gök mavi ve boz dumanlı soylarını ıslah etmeye çalışıyorum ve epey de yol aldım sayılır. Dışardan saatlik kuşlar gelse bile artık beğenmiyorum ve elden çıkarıyorum. Allah'a çok şükür artık aldığım her yavru oyunu söküyor ve uçuşları tam istediğim gibi ama fişek ve takla kuştan kuşa değişiyor. Atmacalar en büyük düşmanım, sabah akşam aylarca bir tekniktrektör gibi eğittiğim 5-6 aylık mükemmel uçan ama toy kuşlarımı sürekli alıyor. Sinirimden çıldıracak gibi oluyorum emeklerimi bir saniye de yok ediyor. şimdilik bir resim ekledim ama şuan elimdeki urfa soylarını da atarsam kanat yapılarında ve boyda ne kadar yol aldığımı da anlarsınız. yakında çeker atarım. kuşlarınızın hayrını görün.

ugurk81' Alıntı:
kuşlar renk ve kanat-boy yapılarıyla çok güzel. kuşlarında ankara soyu var ve arka tepelikte bence bundan geliyor. diğer soysa urfa; ayaklarının yere yakınlıgı kanat kalitesi ve alta kanat bırakma özelliğide bunlardan geliyor. Ben de dumanlı, çakmaklı, gök mavi ve boz dumanlı soylarını ıslah etmeye çalışıyorum ve epey de yol aldım sayılır. Dışardan saatlik kuşlar gelse bile artık beğenmiyorum ve elden çıkarıyorum. Allah'a çok şükür artık aldığım her yavru oyunu söküyor ve uçuşları tam istediğim gibi ama fişek ve takla kuştan kuşa değişiyor. Atmacalar en büyük düşmanım, sabah akşam aylarca bir tekniktrektör gibi eğittiğim 5-6 aylık mükemmel uçan ama toy kuşlarımı sürekli alıyor. Sinirimden çıldıracak gibi oluyorum emeklerimi bir saniye de yok ediyor. şimdilik bir resim ekledim ama şuan elimdeki urfa soylarını da atarsam kanat yapılarında ve boyda ne kadar yol aldığımı da anlarsınız. yakında çeker atarım. kuşlarınızın hayrını görün.

urfa falan nerden çıkardım hemşerim bunları ne alakası var anlamadım resimdeki kuşlar güzel güle güle besle...

sen baya yol almışsın belli ...

emreert' Alıntı:
Selamunaleyküm
Maşallah güzel kuşlar,Bolu'dan selamlar.
Atmacasız,hastalıksız günler dilerim.

saol kardeşim eyvallah...ama atmacadan kurtuluş yok bu sene 13 yavru oldu aldığı

ALLAH bogazında kalsın başka ne diyim...

_BaDyGaRd_' Alıntı:
ugurk81' Alıntı:

urfa falan nerden çıkardım hemşerim bunları ne alakası var anlamadım resimdeki kuşlar güzel güle güle besle...

yanlış anlama senin başlıgını kirletmek istemedim kendi kuşlarımla fln da senin kuşlarını incelediğimde soyunda ne tür kuşların bulunabileceğine dair düşüncelerimdi. gidip urfadan kuş almana gerek yok kuşlarında urfa soyununda bulunması için. hayırlı ramazanlar...

ugurk81' Alıntı:
_BaDyGaRd_' Alıntı:
ugurk81' Alıntı:

yanlış anlama senin başlıgını kirletmek istemedim kendi kuşlarımla fln da senin kuşlarını incelediğimde soyunda ne tür kuşların bulunabileceğine dair düşüncelerimdi. gidip urfadan kuş almana gerek yok kuşlarında urfa soyununda bulunması için. hayırlı ramazanlar...

yanlış anlamadım rahat ol kardeşim...

her türlü görüşlerinize açığım...

merhaba abi
kuşlar renk fizik olarak güsel oyunları bi o kdr şahenedir allah bilir :) yütü kdr ömürleri olsun kuşların
ALLAH'A emanet ol
KUBİLAY saygılarımla.....

kuscuyum_45' Alıntı:
merhaba abi
kuşlar renk fizik olarak güsel oyunları bi o kdr şahenedir allah bilir :) yütü kdr ömürleri olsun kuşların
ALLAH'A emanet ol
KUBİLAY saygılarımla.....

oyunlarına yerdeki halleri gibidir...

kuşlarrr

Ekli dosyalar

• Görüntü036[1](1).webp
    Görüntü036[1](1).webp
    53.2 KB · Görüntüleme: 1,167
abi kuşların çok güsel allahım daha güsellerini nasip eder inş. foto çok güsel olmuş :haha:

kuscuyum_45' Alıntı:
abi kuşların çok güsel allahım daha güsellerini nasip eder inş. foto çok güsel olmuş :haha:

eline saglık güzel olmuş resim... :heyo:

merhaba kuşlarınız gerçekten mukemmel allah ömürlerini tüyü kadar etsin bol yavrular almanız dilegiyle kim karşısındaki için ne düşünürse ona bin katını verirmiş kem gözlülere gelsin bu sözüm arkadaşım ben istanbuldayım ama suan kastamonuda abim var iletişime geçsek kuşlarınızdan bi çiftine talibim ordaki abim anlamaz kuşdan eger verirseniz çok sevinirim sizin seçtiginiz bu kuş olur abim dedigim gibi anlamaz vermeye bilirsinizde bunuda anlarım bakarsan bag bakmazsan dag olurmuş kuşlarınıza gözünüz gibi baktıgınız belli allah nazarlardan atmacalardan sakınsın saygılarımla volkan :slm:

blackmuck' Alıntı:
merhaba kuşlarınız gerçekten mukemmel allah ömürlerini tüyü kadar etsin bol yavrular almanız dilegiyle kim karşısındaki için ne düşünürse ona bin katını verirmiş kem gözlülere gelsin bu sözüm arkadaşım ben istanbuldayım ama suan kastamonuda abim var iletişime geçsek kuşlarınızdan bi çiftine talibim ordaki abim anlamaz kuşdan eger verirseniz çok sevinirim sizin seçtiginiz bu kuş olur abim dedigim gibi anlamaz vermeye bilirsinizde bunuda anlarım bakarsan bag bakmazsan dag olurmuş kuşlarınıza gözünüz gibi baktıgınız belli allah nazarlardan atmacalardan sakınsın saygılarımla volkan :slm:

güzel dileklerin için çok sagol kardeşim ALLAH razı olsun

hüseyin kardeşim selamun aleyküm . kuşlar herbiri bir brinden güzel hastalıksız sağlıkla bak tüyü kadar hayrını gör ramazan bayramını kutlar işlerin de başarılar dilerim allaha emanet ol .saygılar .m .saim akyol

saimusta' Alıntı:
hüseyin kardeşim selamun aleyküm . kuşlar herbiri bir brinden güzel hastalıksız sağlıkla bak tüyü kadar hayrını gör ramazan bayramını kutlar işlerin de başarılar dilerim allaha emanet ol .saygılar .m .saim akyol

TEŞKKÜR EDERİM ABİ SİZİNDE BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN....

Maşallah güzel kuşlar, iyi muhafaza etmişsiniz
Allah kem gözlerden muhafaza etsin huzur içinde uçurmak nasip etsin

gençosman^^' Alıntı:
amin cümlemizinkini kem göslerden sakınsın tşkl...

Videonuzu bekliyorum, havada nasıl bir karaktere sahipler merak ediyorum doğrusu.

Saygılarımla.

westanbul' Alıntı:
Videonuzu bekliyorum, havada nasıl bir karaktere sahipler merak ediyorum doğrusu.

Saygılarımla.

video çekip koyacaz inşallah
yanlız kardeşim buradaki at maca saysı o kadar fazlaki idmandaki kuşa bile doğru dürüst bi nefes veremiyoruz..

yeminle söylüyorum 20 dakikayı tamamlamdan geliyo sanırsınız ki nöbet tutuyo..

arkadaşlar at maca benim bahanem olamaz tabiki.tek uçacak kuşum kalsa bile o video yu çekip koyacam ama işte kardeşim konuşmak kadar kolay olmuyo ALLAH kimseyi böyle durumda bırakmasın..

Kuşlarınız çok güzel özellikle 3.rsimdeki kuş duruşu falan sülün gibi maşallah.Güle güle besle.

Arche' Alıntı:
Kuşlarınız çok güzel özellikle 3.rsimdeki kuş duruşu falan sülün gibi maşallah.Güle güle besle.

teşekkür ederim sahip çıkmaya çalışıyoruz..

gençosman^^' Alıntı:

muhafaza etmak zor iş ama elimden geldiği kadar sahip çıkmaya çalışıyorum...

karakurtlarım...

Ekli dosyalar

• Görüntü040.webp
    Görüntü040.webp
    272.1 KB · Görüntüleme: 1,138
  • Görüntü042.webp
    Görüntü042.webp
    302.6 KB · Görüntüleme: 1,054
karakirliler içerisinde bu sitede tek geçilecek kuşlar boy post fevkalade 41 kere (izmitede ugrayalım) =) maaşallah ;)

Geri