Oyun Kuşlarım Hakkındaki Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _BaDyGaRd_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 263
  • Görüntüleme Görüntüleme 58K
hma' Alıntı:
karakirliler içerisinde bu sitede tek geçilecek kuşlar boy post fevkalade 41 kere (izmitede ugrayalım) =) maaşallah ;)

hüseyin kardeşim adaşım çok teşekkür ederim düşüncelerin ve görüşlerin için izmete geldiğimde mutlaka yanındayım merak etme :tamam:

bütün kuş yetiştiren arkadaşlarıma abilerime ilğilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum...

ALLAH hepinizin kalnbine göre versin en iyisini versin...

Abi seneye alacam kuslarindan izine gelince 1 cift ayarla bana oo kirli dumanlilardan. :oley:

bu videoda pek bişey anlaşılmıyo telefon kamerasıyla çekildiğinden ama yinede sizlerle paylaşmak istedim..

Hüseyin bana msn den videoyu gönderdi.Ancak kendisininde dediği gibi cep telefonu ile çekildiği için görüntü karanlık ve çok bozuk çıkmış.
Görüntüden analayabildiğim kadarı ile güzel kuş.
videosu aşağıda (Dumanlı Kirli)
sevgiler
[dailymotion]xawgzd[/dailymotion]

dogan abi video yu eklediğin için öncelikle teşekkür ederim..

tam anlamıyla görünüyo sayılmaz ve idman eksikliğide var.

daha iyi bir video çekimiyle inşallah sizlerle paylaşırız..

Selamlar ! Hüseyin kardesim Hersey gönlünce olsun atmacasiz günler temenni ederim.Sevgiler.......DUMAN.....

Sayın Değerli üsdat kuş çok güzel güle güle besle yavru ekesi sanırım

Saygılarımla Yasin06500

DUMAN KAZIM' Alıntı:
Selamlar ! Hüseyin kardesim Hersey gönlünce olsun atmacasiz günler temenni ederim.Sevgiler.......DUMAN.....

teşekkür ederim kazım abi ALLAH seninde kalbine yüreğine göre versin...

atmacadan bütün kuşlarımızı korusun inşallah...

Yasin06500' Alıntı:

Saygılarımla Yasin06500

ewet yasin video daki kuş bu...

Ekli dosyalar

• Görüntü037[1].webp
    Görüntü037[1].webp
    78.8 KB · Görüntüleme: 1,320
kuşlarımın atası eke dişi...

Ekli dosyalar

• Görüntü006.webp
    Görüntü006.webp
    319.6 KB · Görüntüleme: 1,377
selam hüseyin kardeş kuşların gerçekten çok güzel. tüyü kadar yavru almak nasip etsin mevlam bu bi emek çabalarının da verimini alamışsın kardeş. güzel ata dişi birde benim beğendiğim dumanlı takkalı dişi onu tek koy istersen. kendine ii bak en kısa zamanda görüşmek dilegiyle

selamınaleyküm , allah daha iyilerini nasip etsin .Dumanlı kuşu herzaman hoşuma gitmiştir. saygılarımla .

cengiz_demirci' Alıntı:
selam hüseyin kardeş kuşların gerçekten çok güzel. tüyü kadar yavru almak nasip etsin mevlam bu bi emek çabalarının da verimini alamışsın kardeş. güzel ata dişi birde benim beğendiğim dumanlı takkalı dişi onu tek koy istersen. kendine ii bak en kısa zamanda görüşmek dilegiyle

güzel yorumların için teşekkür ederim cengiz abi inşallah görüşürüz yakında...

S.Aleyküm Hüseyin arkadaşım maşallah kuşların güzel ALLAH saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin inşallah

erdekli_krallar' Alıntı:
S.Aleyküm Hüseyin arkadaşım maşallah kuşların güzel ALLAH saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin inşallah

teşekkür ederim kardeşim cümlemiz inşallah..

adrenalin' Alıntı:
selamınaleyküm , allah daha iyilerini nasip etsin .Dumanlı kuşu herzaman hoşuma gitmiştir. saygılarımla .

teşekkür ederim ilginiz için...

Ekli dosyalar

• Görüntü003.webp
    Görüntü003.webp
    233.8 KB · Görüntüleme: 1,292
ewet arkadaşlar akkuyruk erkek 12 yaşında merak eden kardeşlerime duyrulur...

MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYALIK LÜTFEN...

_BaDyGaRd_' Alıntı:
Yasin06500' Alıntı:

Saygılarımla Yasin06500

ewet yasin video daki kuş bu...
video daki kuş bu arkadaşlar merak edenler özel mesaj gönderen kardeşler...

Kuşlarınızın maşallahı var mükemmel görünüyorlar Maşallah Allah sağlıkla uçurmayı nasip etsin saygılarımla. :tamam:

adrenalin' Alıntı:
video kaçıncı sayfada açaba ben göremedim

13.sayfada yek seferini telefonla çekmiştim oek güzel olmadı karanlık çıktı havadan da olabilir...

kaya38kaya' Alıntı:
Kuşlarınızın maşallahı var mükemmel görünüyorlar Maşallah Allah sağlıkla uçurmayı nasip etsin saygılarımla. :tamam:

teşekkür ederim kardeşim senin kuşların güzel...

merhaba arkadaşım gerçekten güzel kuşlar.bakımlı görünüyorlar.kastamonu ya yakın olsam görmek seyretmek isterdim.

durhasan' Alıntı:
merhaba arkadaşım gerçekten güzel kuşlar.bakımlı görünüyorlar.kastamonu ya yakın olsam görmek seyretmek isterdim.

geldiğinizde her zaman beklerim başımla beraber

Geri