ÖZ URFA TAKLACI GÜVERCİNLERİ ( FERHAT )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenker45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
s.a inşallah kürşat hocam teşekür ederim.

kuşun enmi, güzel fakat eksikleri var mesela tabansız ve yavaş çıkıyo bu eksiklikte giderse 10 numara

s.a cenk kardeş haklısın kuş 4 aylık yavru taban taklası adamı doyurmuyur kuş 3 aydır kırptım 1 ay sonra hazır olur inşallah taban taklayıda doyurur video kameradan alttan çekildiği için çıkışların mesafesi pek fark edilmiyor ama emin olunki çıkışı seri ve çok hızlı onun için ilerki videoda 2 ay sonraki videosunu koyacam inşallah 30 metre uzaktan komşunun evinden çekecem yorumlarınız için teşekkür ederim. saygılar.

vallaha kuş iyi ama kanatları acık gelmese sefere kusursuz gibi

s.a güzel usta hayrını gör KİMSE YOGURDUNA EŞKİ DEMİYOR ZATEN

s.a kardeş haklısın hatasız kuş nerde var tabiki bundan iyisi olsa elimizde onu beslerdik. saygılar

kimse 4/4lügünü bulamamıştır güzel kuş güle güle besle her kes aradıgını bulsaydı burada bu ortamda olmazdı emegin karşılıgı er geç alınır sende karşılıgını mutlaka alırsın çünkü hizmet edip hakkını vermeye çalışıyorsun veriyorsundurda karşılıgıda istedigin gibi olacaktır başarılar
MAŞALLAH

önce s.a ferhat abi agzı olan konuşuyor bu kuş olur abi ben begendim maşallah . eger sen şeytana uyarda begen mezsen ankaraya bana gönder masraflar benden ben ömrümün sonuna kadar beslerim abi hoşca kal cep 05063809414.

usta kuşun tutma sebebi nedir acaba hedefe geldiği yerde onu engelleyen birşeymi var yoksa yerini tam olrak yapamadımı yoksa kanla alakalı bişeymi tam olarak çözemedim ama kuşun gayet iyi tüyü kadar ömrü olsun ALLAh nazardan saklasın

ferhat kardeş kuşun ilerde yapışmazsa çok güzel ,en çok hoşuma giden yanı son seferlerinde bile taklaya yükleniyor,maşallah güle güle besl...

sa vedat kardeş sağol dikkat ettiğin gibi bol taklalı bir kuş olduğu için yapışmaz diye ümit ediyorum kuşu 3 aya yakındır kırptım 1 felki kaldı kanadını tamamlıyacak inşallah yapışmaz 1 ay sonra uçtuğunda bakalım ne yapacak şu anda yumurtasıda var ve ayrıca kuş erkek çıktı dişi diyorduk ama kuş işte kuşa kefil olnmaz kuş hakkında kimse kesin yargıya varmamalıdır. saygılar.

selam yorum yapmadan önce butun yorumları okudum. uzuldugum yorumlar var. muama olan bir hayvan besliyoruz zaten böle olmasa 5 tl ye satılırdı kimsede beslemezdi :) seyretigin bir kuşa kötu yorum yapıcaksan önce ondan daha iyi bir kus cekiceksin kuş böyle olur diçeksin ama ginede camur atmıcaksın iyisi böle olmalı diceksin fikirler vericek yapılanları paylaşıcaksın insanları sogutmak küstürmekle iyi küş bulunmaz. benim yoruuma gelince ku daha cok genc (yer bile yapmamış) güzel kuş ama sakın o kuşta taban ve tavan taklası bekleme( bu benim fikrim) kim ne derse desin o kuş ilerde yapışmaz . ben begendim esas senin begenmen gerek begendiysen sorun yok isteyen istedigini der ben de dedim ama bende bukadar oynuyan kuuşum yok(şimdilik) ama yorum yapabiliyorum :) kuşa gelince ustunde oynanabilecek bir kuş beslenicek bir kuş ama bu kuşun soyunu tabanlı kuşla calışman gerek ben eski lerden duydugum ve besledigim kadarıyla yorum yaptım kimseyi uzmek niyetim degil bana göre degerli kuş tuyu kadar hayrını gör . emege saygı kolay gelsin.

s.a yorumların çok doğru kosta kardeş değerli yorumların için teşekkür ederim. İnşallah 10 gün sonra kanadı tam olacak kuşun yumurtasıda var uçuracağız bakalım ya iyi çıkacak ya kötü emeğimize bakarsanız iyi çıkmasını istiyoruz ama damarında yoksa bu işimizin cefası işte yapacak birşey yok inşallah 25 güne kadar tekrar videosunu koyacağım. saygılar.

emeğine sağlık hayırlı günlerde uçur arkadaşım

inşallah beni yalancı cıkarırda tabanlı seyrederiz ( biz kuşcular elimizdekilerle birşeyler yapmaya calışan insanlarız ve bana sorarsan bu kuşun soyu ile oynanılacak bir soy)gerci bu kuşun bu hali bile oturup bir kahve icirecek kadar zefkle seyrediliecek kuş . emegine saglık .

sağolun yiğiy bey memnun oldum beğendiğinize tşkler.

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanla ... 6614/detay

bu ılandakı kus burda vıdeosu bulunan kus olsugundan emınım ferhat bey sız hıc kus ızlemedınızmı hayatınızda bu kusa nasıl 10.000 ıstedınız merak edıyorum soyu bellı degıl yenı actıgınız bır yavru ve heran yapısma rıskı olan bır kusa gercekten 10 mılyar ıstemenız sasırtıcı ıstersenız bundan daha guzel kuslara sahıp olmanıza yardımcı olurum 10 degıl 5 mılyara ızleyın alın en azından soyu sapı bellı kusların saygılar ıyı ucurmalar kusun sonunu cok merak edıyorum.

s.a yıldırım ata bey evet 10.000 tl istedim çünkü kuş şu an yavrunun üzerinde ve 9 gündür uçuruyorum kuş 7-8 taklayla çıkıyor 1 -2 metreden alıyor ve 20 seferin ve üzeri çıkıyor 7 -8 takla ve dönerek çıkıyor hareketli ve seri 5 gün içinde videosunu koyacağım inşallah 10 tl istememin sebebi ankarada istanbulda bu kuşun tüyüne yetişmeyen kuşlara 6-8 milyar para istiyorlar aynı zamanda kuşum gelin burada izleyin soyu sopu annesi babası dedesi hepsi mevcut o kuşlara 6-8 milyar istiyolarsa bu kuşa 10 bin tl az bile yavruda kanadını tamamlamış ve ekke olmuş bir kuş halen bu görevi ve daha iyi yapıyorsa bu kuşa az bile kardeşim kimse almak zorunda değil kuş izledim kısaslı velo dayının yanındada çok izledim bu kuşun daha iyilerinide çok önceden izledim ama aslanın olmadığı yerde kurt aslandır arkadaşım bana buna yakın bir video göster 100 tl satarım bu kuşu kardeşim. göstereceğin kuş ekke olacak yavrunun üzerinde kaldırım uçurulacak ki ben 5 gün sonra videosunu çekip size ispatlayacağım inşallah kendinize iyi bakın saygılar.

valla ferhat bey sasırıyorum bu kusun sızın gozunuzde ustun oldugu seyı nedır bılmıyorum taklasımı burgu yapıp cıkmasımı metresımı kanat sesı anlamadım gercı herkesın kedısı gözunde aslandır ama asıl aslanlar gezerken ben kedıme aslan demem saygılar.

cenker45' Alıntı:
s.a yıldırım ata bey evet 10.000 tl istedim çünkü kuş şu an yavrunun üzerinde ve 9 gündür uçuruyorum kuş 7-8 taklayla çıkıyor 1 -2 metreden alıyor ve 20 seferin ve üzeri çıkıyor 7 -8 takla ve dönerek çıkıyor hareketli ve seri 5 gün içinde videosunu koyacağım inşallah 10 tl istememin sebebi ankarada istanbulda bu kuşun tüyüne yetişmeyen kuşlara 6-8 milyar para istiyorlar aynı zamanda kuşum gelin burada izleyin soyu sopu annesi babası dedesi hepsi mevcut o kuşlara 6-8 milyar istiyolarsa bu kuşa 10 bin tl az bile yavruda kanadını tamamlamış ve ekke olmuş bir kuş halen bu görevi ve daha iyi yapıyorsa bu kuşa az bile kardeşim kimse almak zorunda değil kuş izledim kısaslı velo dayının yanındada çok izledim bu kuşun daha iyilerinide çok önceden izledim ama aslanın olmadığı yerde kurt aslandır arkadaşım bana buna yakın bir video göster 100 tl satarım bu kuşu kardeşim. göstereceğin kuş ekke olacak yavrunun üzerinde kaldırım uçurulacak ki ben 5 gün sonra videosunu çekip size ispatlayacağım inşallah kendinize iyi bakın saygılar.
KARDEŞ KUŞUNUN VİDEOSUNU SEYRETTTİM ŞU ANKİ HALİNİDE MERAKLA BEKLİYORUM SAYGILAR

s.a sedat bey havanın güzel olduğu gün ve ayrıca yavrunun üzerinde kaldıracağım kuşu 5-6 gün içinde videosunu kesin siteye koyacağım Allahın izniyle. saygılar.

herkese selam . ben bu videoyu izledim ve daha yukarda yazdım bu kuşun videosunu cok merakla bekliyorum cunku ben bir iki şey söledim ve inşallah beni yalancı cıkarıcak kuşun sahibinden daha cok sevindiricek cunku iyi bir video seyrediçem . artı özur diliyerek söle bişey diyeyim herkesin malı kendine degerli kim ne fiyat vermiş önemli degil alan varmı adam satıyo alan alır almıyan almaz bu kuş bir iki eksigini tamamlamış olsun kuş 10 da eder 20 de saygılar

1 yorum yazdım masallah herkes bı yerden yazmıs bana sunu soylıyeyım en basta tabıkı kusun sahıbı kusun degerını belırler bende zaten bunun aksıne bısey soylemedım ben sadece bu kusun neyıne 10 mılyar bıcıldı dıye merak ettım dıye soru sordum zaten onada cevap verılmedı yanı bu kusun ustunulugunu gercekten merak edıyorum kus kotu kus asla demıyorum ama normal bı kus benım gozumde herkesın bakıs acısı tabıkı farklıdır benım bakıs acımda bu sanal alemde bıseyler paylasılıyorsa ıyı yada kotu yorumlar gelıcektır hep masallah demekle olmuyor malesef bende kusumun vıdeosunu koydum begenenlerde oldu begenmeyenlerde olabılır bu normal bısey herkesın oyun kusu anlayısı farklıdır kımısı cok takla atan kusa 1 numara der dıgerı uzun gıdene ama yıne dıyorum 4x4 kus yoktur o ancak hayaldedır saygılar.

Kuş şu aşamada orta şeker bir kuş

KUŞÇUNUN DÜNYASI GÖRDÜĞÜ KADARDIR.. BELKİ FERHAT KARDEŞİN GÖRDÜĞÜ EN İYİ KUŞ BUDUR,ÇOK BEĞENMİŞTİR VE PAHA BİÇEMİYORDUR.. SAYGI DUYMAK GEREK..

s.a ahmet bey çok kuş gördüm 11 telekli 75 sefer yapan beyazlar gördüm istanbulda ankaradaki üstadlar bilir peynirci kado derlerdi şanlıurfada tabi 17 yıl oldu en son damarda o zaman tükendi kalmadı artık onlardan fakat geçen yıl ankara istanbulda kuş seyretmeye gittim beğendiklerimde oldu fakat kuşlar ekke değil idi ve çok pahalı fiyatlar çektiler.Malesef elimdeki kuş bu daha iyisi olsa onun videosunu koyarım varsa sizde videosunu koysanız izlesek ahmet bey memnun olurum. saygılar.

Geri