- Konuyu Başlatan
cenker45
Üye
- Ad Soyad
- ferhat şen
- Meslek
- bilgisayar
- İlgi Alanı
- Kediler
s.a inşallah kürşat hocam teşekür ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KARDEŞ KUŞUNUN VİDEOSUNU SEYRETTTİM ŞU ANKİ HALİNİDE MERAKLA BEKLİYORUM SAYGILARcenker45' Alıntı:s.a yıldırım ata bey evet 10.000 tl istedim çünkü kuş şu an yavrunun üzerinde ve 9 gündür uçuruyorum kuş 7-8 taklayla çıkıyor 1 -2 metreden alıyor ve 20 seferin ve üzeri çıkıyor 7 -8 takla ve dönerek çıkıyor hareketli ve seri 5 gün içinde videosunu koyacağım inşallah 10 tl istememin sebebi ankarada istanbulda bu kuşun tüyüne yetişmeyen kuşlara 6-8 milyar para istiyorlar aynı zamanda kuşum gelin burada izleyin soyu sopu annesi babası dedesi hepsi mevcut o kuşlara 6-8 milyar istiyolarsa bu kuşa 10 bin tl az bile yavruda kanadını tamamlamış ve ekke olmuş bir kuş halen bu görevi ve daha iyi yapıyorsa bu kuşa az bile kardeşim kimse almak zorunda değil kuş izledim kısaslı velo dayının yanındada çok izledim bu kuşun daha iyilerinide çok önceden izledim ama aslanın olmadığı yerde kurt aslandır arkadaşım bana buna yakın bir video göster 100 tl satarım bu kuşu kardeşim. göstereceğin kuş ekke olacak yavrunun üzerinde kaldırım uçurulacak ki ben 5 gün sonra videosunu çekip size ispatlayacağım inşallah kendinize iyi bakın saygılar.