ÖZ URFA TAKLACI GÜVERCİNLERİ ( FERHAT )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenker45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
kuş güzel ama seferlerinde bir kaç hata var bana göre kuş sefere gelirken aynı atamaca gibi kanatları kapatmalı tam seferli kuş en azından yere bir adam boyu girmeli bu kus sefere kanatları acık giriyor

hayko' Alıntı:
kuş güzel ama seferlerinde bir kaç hata var bana göre kuş sefere gelirken aynı atamaca gibi kanatları kapatmalı tam seferli kuş en azından yere bir adam boyu girmeli bu kus sefere kanatları acık giriyor
araya girdigim için özür iyi söyledin koçum sizde o şekil sefere gelenler var heral varsa bi zahmet bir gelişini çekim koyarmısın belki talib olur istemeye geliriz nedersin

cenker45' Alıntı:
s.a ahmet bey çok kuş gördüm 11 telekli 75 sefer yapan beyazlar gördüm istanbulda ankaradaki üstadlar bilir peynirci kado derlerdi şanlıurfada tabi 17 yıl oldu en son damarda o zaman tükendi kalmadı artık onlardan fakat geçen yıl ankara istanbulda kuş seyretmeye gittim beğendiklerimde oldu fakat kuşlar ekke değil idi ve çok pahalı fiyatlar çektiler.Malesef elimdeki kuş bu daha iyisi olsa onun videosunu koyarım varsa sizde videosunu koysanız izlesek ahmet bey memnun olurum. saygılar.

Ferhat Kardeşim İnşallah daha iyilerini uçurma fırsatın olur..

s.a kardeş kuşun cok güzel nice kuşlarvar takla atamayan senin kuşun güzel :heyo: :heyo:

SABIRLA BEKLİYOORUZ :) Bİ ZAHMET KOYUN DA MERAKIMIZ SONA ERSİN ARTIK

Gençler imalı sataşmaları bir kenara bırakın, sizlere yakışan yapıcı eleştirilerdir. Ferhat kardeş kendisinin beğendiği bir kuşunun oyununu video ya alıp izlenmesi için siteye koymuş bize düşen bunu izleyip bilinçli yorum yaparak arkadaşımıza ve arkadaşlarımıza katkıda bulunmaktır. Bu bağlanda acizane bir değerlendirmede ben yapmak istiyorum.

Kuşun artıları ;

1- Boş geçmesi ( Es geçme) yok,
2- Gördüğüm seferlerde taklalı gitmesi,
3- Konarken taklalı konması.
4- Uçurulan yer pek müsait olmadığından her kuşun oynayacağı bir yer değil, buraya oynaması.

Kuşun Eksikleri ;

1- Sefere gelirken kuşta atma yok. ( Oyundan sonra gezmesi varmı bunu Ferhat beye sormak lazım),
2- Kuşta taban takla yok,
3- Seferde gidiş temposu düşük, seri değil,
4- kuşun her seferi farklı uzunlukta ve takla sayısı farklı,
5- Kuşun kanat sesi kırık, ( Belki çekim hatası olabilir ),
6- Oynacağı hedefi tam belirleyememiş.

Ferhat kardeş birde kuş senin istediğin fiyatı çekebilirsin amma bu ekonomik veriler ortada iken çektiğin fiyat çok afaki olmuş. Saygılar.

s.a hasan bey haklısınız taban takla var gidişi seri ve atik kanat sesi normal sefere kanadı açık geliyor deli kapanıp birden parlamayan bir kuş bizde çok makbul değil seferleri şu an hemen hemen aynı 3 ağız yavru aldım kuş halen bu performansında hiç bozma yok yavrularını izletemiyorum çünkü tıpış tıpış satıyorum elimde kalmıyor şu an 2 yavru var altında satıldı gelip izleyen alıyor eğer bir gün yolunuz düşerse kesinlikle beni arayın hasan bey izleteyim kuşu size canlı izlerseniz bana hak vereceksiniz. iyi günler.

Geri