RAHMETLİ GÖLBAŞILI SIVACI ÖMER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kral19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

kral19

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa uzeli
Meslek
kamu
İlgi Alanı
Kediler
s.aleyküm.Ben rahmetli gölbaşılı sıvacı Ömerin oğlu Kasım.Babamın kuşları hiç bir yerde çift olarak yoktur sadece kırıkları vardır. Sıvacı Ömerin kuşları bende diyenler yalan söylerler.Babamın emanetlerine bakıyorum hepsi bende kimseye satmadım kuş. bunu herkez böyle bilsin nasip olursa uçuracam ve vidosunu sizinle ve bütün kuşcularla paylaşacam.
ALLAHA EMANET OLUN.

şunuda belirteyim kasım abim benim üyeliğim yoluyla bu mesajı sizlere iletti.ben yeğeni sayılırım.yakın zamanda kendi üyeliği ile ve çekimlerini yayınlayacaktır.iyigünler.

s.a resimleri merakla bekliyorum.bu meşhur kuşlar nasıl bakalım.rahmetlinin oğlu bu emanete gerçekten sahip olduysa tek kelimeyle helal olsun ....

kuşların resimlerini koyarsanız görme şansımız olur. teşekkürler.....

sayğılarımla......

Allah izin verirse,en geç bu perşembe günü koyacaz inşallah .
hem video hem resim. Allaha emanet olun

RAHMETLİYİ YAKINDAN GÖRDÜM SOHBET ETTİK 3 YIL OLDU GÖRELİ ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN! (AMİN)....RESİM VE VİDEOLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER....

SAYĞILARIMLA....

ALLAHA EMANET OLUN....

kral19' Alıntı:

Ekli dosyalar

• yavru1.webp
    yavru1.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 5,221

Ekli dosyalar

• yavru 3.webp
    yavru 3.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 5,155

Ekli dosyalar

• yavru 4.webp
    yavru 4.webp
    3.4 MB · Görüntüleme: 1,980

Ekli dosyalar

• yavru5.webp
    yavru5.webp
    112.4 KB · Görüntüleme: 1,877
kral19' Alıntı:
kral19' Alıntı:
kral19' Alıntı:
kral19' Alıntı:
kral19' Alıntı:
kral19' Alıntı:

Ekli dosyalar

• 02.webp
    02.webp
    98.6 KB · Görüntüleme: 1,881

Ekli dosyalar

• eke1.webp
    eke1.webp
    98.8 KB · Görüntüleme: 1,839
SİVRİHİSARLI' Alıntı:
s.a resimleri merakla bekliyorum.bu meşhur kuşlar nasıl bakalım.rahmetlinin oğlu bu emanete gerçekten sahip olduysa tek kelimeyle helal olsun ....

Ekli dosyalar

• eke2.webp
    eke2.webp
    99.7 KB · Görüntüleme: 1,698
kral19' Alıntı:
SİVRİHİSARLI' Alıntı:

Ekli dosyalar

• eke3.webp
    eke3.webp
    98.8 KB · Görüntüleme: 1,901

Ekli dosyalar

• eke6.webp
    eke6.webp
    82.8 KB · Görüntüleme: 1,930
fatih_27su' Alıntı:
öncelikle selam acizane iyi damar meraklısı olrak büyük bir sabızlıkla bekliyorum (( kendi adıma )) saygılar.....

Ekli dosyalar

• eke7.webp
    eke7.webp
    60.8 KB · Görüntüleme: 1,969
OKTAY ÖZTÜRK' Alıntı:
RAHMETLİYİ YAKINDAN GÖRDÜM SOHBET ETTİK 3 YIL OLDU GÖRELİ ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN! (AMİN)....RESİM VE VİDEOLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER....

SAYĞILARIMLA....

ALLAHA EMANET OLUN....

Ekli dosyalar

• eke9.webp
    eke9.webp
    101 KB · Görüntüleme: 1,302
kral19' Alıntı:
OKTAY ÖZTÜRK' Alıntı:

SAYĞILARIMLA....

ALLAHA EMANET OLUN....

Ekli dosyalar

• eke10.webp
    eke10.webp
    104.7 KB · Görüntüleme: 1,433

Ekli dosyalar

• eke11.webp
    eke11.webp
    86.6 KB · Görüntüleme: 1,384

Ekli dosyalar

• eke12.webp
    eke12.webp
    143.3 KB · Görüntüleme: 1,439
S.ALEYKÜM HERKEZE İYİ AKŞAMLAR
RAHMETLİNİN KUŞLARINI PAYLAŞACAĞIMIZI SÖYLEMŞTİK.İYİ KÖTÜ BECEREBİLDİĞİMİZ KADARIYLA SİZLERLEPAYLAŞMAYA ÇALIŞTIK.BİRAZ ACMİCE OLDU AMA DAHA İYİ PAYLAŞIMLARDA OLACAK İNŞALLAH.

RESİMLERDE GÖRMÜŞ OLDUUKLARINIZ ARAPLAR,BOZLAR,YANARDÖNERLER,BOZDUMANLILARDIR.RAHMELİ VEFAATİNDEN ÖNCE İNEKÇİ MUAHERREM AMCAMIN REPORTAJINDA SÖYLEDİ GİBİ BİR KUŞ UCURACAM SENELERCE KONUŞULACAK SÖZÜLE RESİMLERDE OLAN YANARDÖNER (SONRADAN RENGİ DÖNDÜ )ERKEĞİ ANLATMIŞTIR.

BELİRTMEKTE FAYDA GÖRÜYORUM . KİMSEYE KUŞ SATILMADI.ORTADA DÖNEN YALANLARA HİTABEN BÖYLE BİR PAYLAŞIM YAPMAK İSTEDİM.KİMSE RAHMETLİ BABAMIN KUŞLARINI SATMAK AMACIYLA BENDE SENDE ONDA DEMESİN KUŞLAR YİNE BİZİM KAPIMIZDADIR.İNŞALLAH NASİP OLURSA UÇURDUĞUM YAVRULARINDA VİDEOLARINI BURADAN PAYLAŞACAM.BURADAN AKLINA BİŞEY TAKILIPTA SORMAK İSTEYEN OLURSA NO SİLİNDİ NUMARA BENİM ARAYIN . SATILIK KUŞ YOK ARKADAŞLAR.NUMARAMI KUŞ SATMAK İÇİN VERMİYORUM.

yalovaguvercin' Alıntı:
merhabalar
maşaalllah, hepsi birbirinden güzel, hepsi birbirinden asil. Allah kazasız belasız uçurmayıda nasip etsin, belki bizde videolarını görürüz.....

http://www.orhanberberguvercin.com/
TEŞEKKÜRLER ORHAN BEY İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN.ALLAH SİZİNDE YARDIMCINIZ OLSUN HERDAİM.SİTENİZİ İNCELEDİM ALLAH GÖNLÜZE GÖRE VERSİN.

Geri