RAHMETLİ GÖLBAŞILI SIVACI ÖMER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kral19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
DEĞERLİ ARKADAŞLAR SON KEZ KUŞCULARINDA AVCILARINDA BUNDAN SONRA YALANCI OLDUKLARI DEĞİLDE HEM GÜZEL BİR HOBİ BİR ZEVK OLARAK DAHA DEĞERLİ OLMASI DİLEKLERİMİZ.BURADA SICAK BİR ORTAM KURMUŞLAR ALLAH RAZI OLSUN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM ARKADAŞLARIMIN.BURADAN EN GZÜEL ŞEKİLDE KIRICI OLMADAN YARALANMAK BÜYÜK ŞANS .BİDE RAHMETLİ BABAMIN KUŞLARININ ADIYLA PARA KAZANMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLAR BIRAKSINLAR BU İŞLERİ KENDİ EMEKLERİ DAHA DEĞERLİ OLUR . SAĞDA SOLDA KONUŞULAN KÜLLİYEN YALAN.NUMARAMI VERDİM TEKRAR VERİYORUM TEL NO MERAK EDENLER SAĞDAN SOLDAN ÖĞRENMEYE ÇALIŞMASIN BENDEN BİLGİ ALSINLAR.BURADAN RAHMETLİ BABAMIN KUŞLARI İÇİN REPORTAJ OLSUN ÇEKİM OLSUN SİTEDEKİ YÖNETİCİ ARKADAŞLARA DA ŞUNU SÖYLEYEYİM DOĞRU BİLGİ ARIYORSANIZ ALANYADAYIM ULAŞIN .ALLAHA EMANET OLUN..

kral19' Alıntı:
S.ALEYKÜM HERKEZE İYİ AKŞAMLAR
RAHMETLİNİN KUŞLARINI PAYLAŞACAĞIMIZI SÖYLEMŞTİK.İYİ KÖTÜ BECEREBİLDİĞİMİZ KADARIYLA SİZLERLEPAYLAŞMAYA ÇALIŞTIK.BİRAZ ACMİCE OLDU AMA DAHA İYİ PAYLAŞIMLARDA OLACAK İNŞALLAH.

bugune kadar rahmetli babanınız kuşları koruyup muhafaza edip bugunlere taşıdıgıınız için sizi tebrik ediyorum güle güle besleyin tüy başına hayrnı görün. allah sizede uzun ömür versin.. saygılarr

slm kardes kuslarin masallahi var.. allah gönlüne göre versin...babanin emanetlerine iyi bak kardes

fatih_27su' Alıntı:
bugune kadar rahmetli babanınız kuşları koruyup muhafaza edip bugunlere taşıdıgıınız için sizi tebrik ediyorum güle güle besleyin tüy başına hayrnı görün. allah sizede uzun ömür versin.. saygılarr

ALLAH RAZI OLSUN.SİZLEREDE UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH.

ankaralim' Alıntı:
slm kardes kuslarin masallahi var.. allah gönlüne göre versin...babanin emanetlerine iyi bak kardes

ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KARDEŞ.TEŞEKKÜRLER.

kral19' Alıntı:
RAHMETLİNİN KUŞLARINI PAYLAŞACAĞIMIZI SÖYLEMŞTİK.İYİ KÖTÜ BECEREBİLDİĞİMİZ KADARIYLA SİZLERLEPAYLAŞMAYA ÇALIŞTIK.BİRAZ ACMİCE OLDU AMA DAHA İYİ PAYLAŞIMLARDA OLACAK İNŞALLAH.

S.A MUSTAFA BEY YILLARCA EMEK VERİLMİŞ BU ZAMANA KADAR BESLENMİŞ SAHİP CIKILMIŞ EMEĞİNİZE VE BİZİMLE BÖYLE GÜZEL KUŞLARI PAYLAŞTIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. İNŞALLAH VİDEOLARINIZIDA BEKLİYORUZ. AMA ANTALYADA ATMACA COK BİLDİĞİM KADARIYLA İNŞALLAH BÖYLE BİR EMEĞE KARŞI ATMACASIZ İYİ UCURMALAR DİLERİM....

SAYĞILARIMLA....

ALLAHA EMANET OLUN....

Selamun Aleyküm
Öncelikle Allah sabırlıklar versin, başınız sağolsun rahmetli babanız çok iyi bir kuşçuymuş,böyle bir mirasa sahip çoktığınız için de sizi cani gönülden tebrik ederim.Kuşlar fotoğraflarda bile çok albenili duruyor fizik yapıları çok güzel dediğiniz gibi ileride uçurursunuz ve yapmış olduğu oyunların videolarını çekip bizlere izlettirirseniz çok memnun oluruz.Selamlar

mustafa kardesim masallah kuslar çok güzeller tekrar allah rahmet eylesin nur içinde yatsın

kendi çaba ve ugraslarıyla biryerlere geşlmiş kendince kaliteli kuslar çıkarmıs uçurmus kişilerin isimlerinden ve bende var sunda var diye istifade etmek yerine her kuscu ve kuscu olacaklar kendince emekler vererek birseyler çıkarabilme amacı güdülmeliki kusculuk iyi yerlere gelsin haklılıgınız çok tekrar tesekkürler paylasım için ayrıca tesekkürler güle güle besleyiniz

SAYGILAR

OKTAY ÖZTÜRK' Alıntı:
kral19' Alıntı:

S.A MUSTAFA BEY YILLARCA EMEK VERİLMİŞ BU ZAMANA KADAR BESLENMİŞ SAHİP CIKILMIŞ EMEĞİNİZE VE BİZİMLE BÖYLE GÜZEL KUŞLARI PAYLAŞTIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. İNŞALLAH VİDEOLARINIZIDA BEKLİYORUZ. AMA ANTALYADA ATMACA COK BİLDİĞİM KADARIYLA İNŞALLAH BÖYLE BİR EMEĞE KARŞI ATMACASIZ İYİ UCURMALAR DİLERİM....

SAYĞILARIMLA....

ALLAHA EMANET OLUN....
a.selam oktay bey.teşekkürler .atmacanın olmadığı yer yok hemen hemen .ama burda dediğiniz gibi fazla , yapacak bişey yok doğanın kanunu .başımız dertte ama zor olan daha değerlidir . Alllaha emanet olun.

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Öncelikle Allah sabırlıklar versin, başınız sağolsun rahmetli babanız çok iyi bir kuşçuymuş,böyle bir mirasa sahip çoktığınız için de sizi cani gönülden tebrik ederim.Kuşlar fotoğraflarda bile çok albenili duruyor fizik yapıları çok güzel dediğiniz gibi ileride uçurursunuz ve yapmış olduğu oyunların videolarını çekip bizlere izlettirirseniz çok memnun oluruz.Selamlar

ALLAH RAZI OLSUN.dostlar sağolsun .yorumlarınız için teşekkür ederim . nasip olursa videolarıda çekip koycaz .
allaha emaner olun

kuscu_marik' Alıntı:
mustafa kardesim masallah kuslar çok güzeller tekrar allah rahmet eylesin nur içinde yatsın

kendi çaba ve ugraslarıyla biryerlere geşlmiş kendince kaliteli kuslar çıkarmıs uçurmus kişilerin isimlerinden ve bende var sunda var diye istifade etmek yerine her kuscu ve kuscu olacaklar kendince emekler vererek birseyler çıkarabilme amacı güdülmeliki kusculuk iyi yerlere gelsin haklılıgınız çok tekrar tesekkürler paylasım için ayrıca tesekkürler güle güle besleyiniz

SAYGILAR

Allah razı olsun. sağolun.yorumunuz çok iyi teşekkürler.zaten böyle düşünülse hiç bir problem olacağını düşünmüyorum.her kez kendi iyisinin sahibi olmalı. Allaha emanet olun

s.a öncelikle allah cc rahmet ey lesin nur içinde yatsın. baba yadigarına sahip çıkman takdire şayan.kuşlara gelince çok güzel duruyorlar ankarada bu kuşlar konuşulup anlatılıyor yalan yanlış birde sizin ağzınızdan bilgi alsak yanardönerler nasıl oynuyor bozlar nasıl oynuyor uçurup oynattıklarınız kameaya çekcem demişsiniz ama özelliklerini bilmek ilk ağızdan daha iyi olur güle güle besleyin msj sabırsızlıkla bekliyorum allah cc emanet olun

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim kimseye ana baba evlat acısı yaşatmasın
kuşlarında maşallahı var inşallah herşey gönlünüzce olur saygılar

şahin 40' Alıntı:
s.a öncelikle allah cc rahmet ey lesin nur içinde yatsın. baba yadigarına sahip çıkman takdire şayan.kuşlara gelince çok güzel duruyorlar ankarada bu kuşlar konuşulup anlatılıyor yalan yanlış birde sizin ağzınızdan bilgi alsak yanardönerler nasıl oynuyor bozlar nasıl oynuyor uçurup oynattıklarınız kameaya çekcem demişsiniz ama özelliklerini bilmek ilk ağızdan daha iyi olur güle güle besleyin msj sabırsızlıkla bekliyorum allah cc emanet olun

a.selam allah razı olsun ersin bey bir videomuz var kuşlarımızı anlattğımız onu eklediğim zaman daha bilgi verici olur.allaha emanet olun.

mermerci-vedat' Alıntı:
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim kimseye ana baba evlat acısı yaşatmasın
kuşlarında maşallahı var inşallah herşey gönlünüzce olur saygılar

allah razı olsun.teşekkürler allah sizinde gönlünüze göre versin.

S.A. Öncelikle allah cc rahmet eylesin.Geride kalan siz ailesine sabırlar ve uzun ömürler versin.Paylaşımınız için çok teşekkürler.Çok güzeller tüylerince ömürleri olur inşallah.

ustalara saygıya eyvaallah ama kusçuların bu ustaları örnek almak haricinde baskaca birsey yapmamaları gerektiği kanaatindeyim.Bir ustanın kusunu besliyorum demek kusçuyu ilerletmez aksine geriye götürür.herkes kendi kusunu besler gelistirir.zaten cok bariz bir sekilde bu ustaların kusunu besliyorum demenin getirisinin eksi yönde seyrettiği asikardır.Hasa bu kusları bu muhteremler yaratmadı.Allah yarattığına göre sahibide besleyendir,kendi adıyla kusuna sahip cıkandır.Ezik bir ruh halininterkedilip vakur bir kusçu olmanın gerekliliğine inanalım diyorum.Ustaların göçenlerine rahmet yasayanlarına bereket diliyorum.

atik' Alıntı:
S.A. Öncelikle allah cc rahmet eylesin.Geride kalan siz ailesine sabırlar ve uzun ömürler versin.Paylaşımınız için çok teşekkürler.Çok güzeller tüylerince ömürleri olur inşallah.

a.selam Allah razı olsun .teşekkürler.Sizinde ömrünüz uzun, her şey gönlünüze göre olsun.

kral19' Alıntı:
Allah izin verirse,en geç bu perşembe günü koyacaz inşallah .
hem video hem resim. Allaha emanet olun
selamlar kasım bey yazınızı okudunöncelilkle mekanı cennet olsun bu bıraktıgı mirası devam ettirmek güzel elininzde varmı acaba ucurdugunuz veya videosu ucurdukarınızın varsa paylasırsanız seviniriz. saygılarımla.

Satılmış Bey öncelikle teşekkürler . YAzın iş yoğunluğundan yavruları uçuramadık geçen sene kışın uçurduğumuz başlattığımız yavrular vardı sezon başında atmacaya aldırdık bir kaçını dinlendirdik ama nasip olursa bu sezon sonu yeni yavruları uçurup izlettirecem.buranın hava şartları nedeniyle hayvan yazın tüyde oluyo ... o yüzden sezon sonu en iyisi .şuan zaten işim gereği hayvanları uçuramıyorum. videoları buradan da paylaşmayı düşünüyorum .teşekkürler

Allah toprağını bol etsin, hep ismini duyardım bir kuşunu görmek nasip olmadı, bugüne kadar. Sizde maşaallah emanetlerine çok iyi sahip çıkmışsınız, kıymetini bilmişsiniz. Ama benim bu konu hakkında bir düşüncem var sizinle belki bu konuda fikirlerimiz uyuşmayabilir şimdiden çok özür diliyorum. Bence böyle güzel bir soy yakınlarınızda sevdiklerinizde ve tabiki güvendiğiniz kişilerde de en az 2 çift olmalı. Çünkü soy kaybolup gidebiliyor, forumlarda artık aslı astarı olmayan birçok ustanın damarları adlı konulara şahit oldum, kimsede yok ama konu binlerce mesajla devam ediyor. Bence böyle olmamalı ırkın soyun akibeti mutlaka dilden dile asırlarca devam etmeli biz ve bizden sonraki nesil de görmeli bilmeli. Çünkü hepimizin bildiği gibi kuşçuluk ustalık artık çok zor ve hep efsaneler dillerde, gerçek ise nadir görülür durumda. Bugün çevremizdeki kuşçu geçinip aslı cambaz olan insanların da sayesinde güzel kuş görebilmek imkansız hale gelmek üzereyken, sizin gibi büyük üstadların soylarının da aynı hataya düşmesini ileride bir Sıvacı Ömer' in efsane olarak kalmasını istemiyorum kalbimden geçen bu. İleride belki bizlerden sonraki neslin bizler gibi görmediğimiz ama efsane olarak konuşulan kuşlardan konuşması ve konunun kilitlenmesi değil de "maşaallah ne kadar güzeller, Allah tüyü kadar yavru versin" diye mesaj atmasını isterim asırlar sonra bile. Başınızı ağrıttıysam özür dilerim, Allah yolunuzu açık etsin, hakkınızı helal edin.

Öncelikle Allah Rahmet eylesin Ömer amcamızı ben gölbaşında oturuyorum çok duydum Ömer amcanın namını ama görmek nasip olmadı ,kuşların son durumu nedir uçuruyomusunuz ?

kuşların son durumu nedir uçuruyomusunuz .

Video atarsiniz degilmi

Rahmetlinin toprağı bol olsun. Maşallah, kuşları çok güzelmiş. Allah keyifle uçurmak nasip etsin. Tebrik ederim.

rahmetlinin toprağı bol olsun başınız sağ olsun bu arada

Geri