RAHMETLİ GÖLBAŞILI SIVACI ÖMER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kral19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
-BEYAZADAM-' Alıntı:
ben bu kuşların videosunu göremedim sitede varmı.bu arkadaşımızın tlf nunada ulaşamadım bi kaç yerde vermiş ama yönetim tarafından silinmiş bu konuda yönetimden de bi açıklama bekliyorum.çünkü başka arkadaşların tlf larına rastladım bu sitede gördüm.ömer ustaya da allahtan rahmet yakınlarına ailesine çocuklarınada baş sağlığı diliyorum.ben şahsen ömer ustayı tanımıyorum görmedim duymadım ben ist da olduğum içindir belki.ama bu kadar kuşçu arkadaşın bi bildiği vardır.diye düşünüyorum.kuşları ve oyunları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.en azından kendi elimizdekileri mukayese edip anlayabiliriz.kendimizce iyi kuş besliyoruz sanıyoruz ama neyle mukayese edicez.bu kuş işinin son noktası nasıl bi oyun olmalı bi kuş neler yaparak insanın aklını başından alıp şaşırtır.baksak görsek anlıcaz.bi rekor görsek egale etmeye çalışçazda müthiş bi rekor görmüyoz ki sözde anlatılıyor ama ben gözümle görmediğim kuşa inanmam yanlış anlamayın ama kuşçuyada inanmam.şeriatta kuşçunun şahitliği bile kabul deyil billiyosunuz.kızmak darılmak yok.kalbimden geçeni hissettiğimi yazıyorum.bu rahmetli ustanın kuşlarıyla ilgilenen arkadaşlardan ricam bu kuşların videosunu siteye atarlarsa bizde feyz alıp fikir sahibi olabiliriz.namlı kuşların namını duymaktan ziyade görmek isterim.yiğidin hakkını yiğide verme taraftarıyım.

formlarda tel yazmak yasak rast geldigimize uyarıyor siliyoruz

ayrıca her kes kendince inandıkların dogrularını anlatır konusurlar kimse kimseye iddia olmaksızın bir sey ispatlamak zorunda degil isterlerse varsa videoları koyarlar site olarak bizim kimseyi mecbur bırakma hakkımız olamaz her kesin iyisi kendine kirpi bile yavrusunu pamugum diye severmiş yani yogurdum eksi diyen pek yok ama arastırısanız çok çok kaliteli videolar sitemiz yetişticilerinin mevcuttur

allah rahmet eylesin kuşlar yerde güzel duruyor. Fakat bende beyaz adama katılıyorum aslında videoda yetmez imkan olsa gidip yerinde izlemek en güzeli kimiside videoda 2 3 seferini koyuyo bi bakıyon video bitmiş

Kuslarin zonguldakta birsinde oldugunu duydum elimde boz disiden cikma bir adet gok disi mevcut 5 yasinda kirik bi kus ama calisilcak bi kus ozlerinden erkek arayisindayiz nasip

Siteye uzun zaman oldu girmiyoruz sebebi bir degisiklik olmus eski atmosfer yok yanlis anlamasin kimse yeni sahiplerine yonetenlere hayirli olsun. ins. Daha iyi olur.
--- Mesaj güncellendi ---
Selamin Aleykum.
Rahmetli Sivaci ömerin kuslari halen turkiyenin dort bir tarafinda satiliyor . Hatta bir yere misafir olarak goturuldugumuzde, tanimiyorda bizi yeni tanisiyoruz,bak abi su kuslari görüyormusun bunlar sivaci Ömerin kuslari diyenler oldu . güldüm. Nerden aldin sen kuslari diye sorunca felanca kisiden dedi.Alakasi yok yakindan uzaktan hiçbir yerden alakasi yok .gercegi ogrenmek zoruna gidiyor sonra . arkadaslar alanda satanda kendisini kandiriyor,birbirini kandiriyor. Karakter yoksunu serefsiz cok . attiklari yalana uydurduklari pazarlama hikayelerine de kendileri de inaniyorlar . sonra kuslar kotu oluyo. Halbuki Sivaci Omerin kuslari biraktigi yerde duruyor hicte sucu gunahi yok ,olmadi hayvanlarin . merakli arkadaşlara lafım yok . istedikleri zaman arayip ulasabilirler. Merak ettikleri herseyi bana sorabilirler .Adam olana kapimiz sonuna kadar acik .Adam olursa gelip görürde,oturur izlerde . Şu var mi,bu var mi şu soyle mi kac takla atiyolar kac metre gidiyolar , özü nasıl ,aslı nerde .bizede dusermi ,iste biryerden disi gecti özlerden erkek düşer mi ,rahmetli verdi ondan aldim bundan aldim .Yalan hep aynı yalan.Yillardir hep insanlarin ; rahmetli babamin kuslara olan emegini ,hizmetini kusa bakis acisini ,iyi anlayisini, bir kuscu sivaci omerin gozunde nasil olur ondan nasil faydalanabilirim kus icin ne yapmis ,nasil merakliymis, kusa basil bakardı,nasil ucururdu ,bunlari sorup arastiran hic gormedim malesef. Hazir varsa bizde gelelim .Emek olmadan karsilik alacagin hic birsey yok bu dunyada.Aksine uc kurusluk menfaat icin hic utanip sikilmadan babamin ismini kullanarak kus sattilar.halende satiyorlar bitmedi ne hikmetse hic fabrika herlde.meyve veren agac taslanir.Bu serefsizler artik isine gucune ekemgine baksin, iyi meraklisi arkaslar da birisi duymak istedilerini anlatinca hemen atlamasin inanmasin. Cunku bu serefsizler marifetli agzi laf yapiyor yalani şiir gibi dosuyor. Sonra hayal kirikligi husran. Babamin Sivaci omerin kuslari hic bir yerde cifte cift yok kardesim . öyle anlatildigi gibi herkezde tek tuk de fazla yoktu.itimat etmeyiniz. Emek veren ,doğru dürüst merakli arkadaslara selam olsun.
Kasim Demirpulat

Geri