kuscu_marik
Üye
- Ad Soyad
- Muharrem Karaderili
- Meslek
- kamu çalısanı
- İlgi Alanı
- Kediler
-BEYAZADAM-' Alıntı:ben bu kuşların videosunu göremedim sitede varmı.bu arkadaşımızın tlf nunada ulaşamadım bi kaç yerde vermiş ama yönetim tarafından silinmiş bu konuda yönetimden de bi açıklama bekliyorum.çünkü başka arkadaşların tlf larına rastladım bu sitede gördüm.ömer ustaya da allahtan rahmet yakınlarına ailesine çocuklarınada baş sağlığı diliyorum.ben şahsen ömer ustayı tanımıyorum görmedim duymadım ben ist da olduğum içindir belki.ama bu kadar kuşçu arkadaşın bi bildiği vardır.diye düşünüyorum.kuşları ve oyunları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.en azından kendi elimizdekileri mukayese edip anlayabiliriz.kendimizce iyi kuş besliyoruz sanıyoruz ama neyle mukayese edicez.bu kuş işinin son noktası nasıl bi oyun olmalı bi kuş neler yaparak insanın aklını başından alıp şaşırtır.baksak görsek anlıcaz.bi rekor görsek egale etmeye çalışçazda müthiş bi rekor görmüyoz ki sözde anlatılıyor ama ben gözümle görmediğim kuşa inanmam yanlış anlamayın ama kuşçuyada inanmam.şeriatta kuşçunun şahitliği bile kabul deyil billiyosunuz.kızmak darılmak yok.kalbimden geçeni hissettiğimi yazıyorum.bu rahmetli ustanın kuşlarıyla ilgilenen arkadaşlardan ricam bu kuşların videosunu siteye atarlarsa bizde feyz alıp fikir sahibi olabiliriz.namlı kuşların namını duymaktan ziyade görmek isterim.yiğidin hakkını yiğide verme taraftarıyım.
formlarda tel yazmak yasak rast geldigimize uyarıyor siliyoruz
ayrıca her kes kendince inandıkların dogrularını anlatır konusurlar kimse kimseye iddia olmaksızın bir sey ispatlamak zorunda degil isterlerse varsa videoları koyarlar site olarak bizim kimseyi mecbur bırakma hakkımız olamaz her kesin iyisi kendine kirpi bile yavrusunu pamugum diye severmiş yani yogurdum eksi diyen pek yok ama arastırısanız çok çok kaliteli videolar sitemiz yetişticilerinin mevcuttur