saim ustanın kuşlarına benzeyen arap dişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
adem TOSUNOGLU
Meslek
ŞOFÖR
İlgi Alanı
Kediler
saim usta özeliklerini taşıyan araplarımdan bitanesinin resmini koyuyorum bu arap dişi bir arapdır ankarada nam yapmışlardır bilenler varsa kızıl göz araplardandır birde bu güvercin saim usta özelliklerini taşımakdadır yorumlarınızı bekliyorum saim ustanın kuşlarını tanıyan büyüklerimdende yorum bekliyorum saygılarımla.

Ekli dosyalar

• 01102009679.webp
    01102009679.webp
    444.7 KB · Görüntüleme: 3,252
vallah kardeş öncelikle selamın aleyküm diyeyim yalnız ben hic benzetemedim.bi resimde ben koyayım yakından uzaktan bir alaka varmı.

istersen dumanlıkirli resmide koyabilirim kıyaslama yapacaksan

Ekli dosyalar

• 0001.webp
    0001.webp
    50.1 KB · Görüntüleme: 2,668
  • Punto.webp
    Punto.webp
    54.6 KB · Görüntüleme: 2,826
saim ustanın kuşlarından gelen arablarda herşeyden önce ben hiç kızıl görmedim..

saol gardaş ben saim usta kuşu olcak diye göstermedim bu kuşu sadece sitedeki arkadaşlara yardımım dokunsun dedim cünkü onlar bu konuda cok kişiyle roportaj yaptılar bilgilerinden dolayı koydum olabilir benzemiyede bilir ama o özelikdeki kuş bide ankrada olan kuşdur.

alüyküm selam baracunda sen tanıyomusun peki saim ustanın damarlarını sendeki kuşlar ney saim ustanın damarındanmı yani

ewt kardeş saim ustanın damarlarından.bir defa bu kuşlarda kızılgöz olmaz.

sana kim söyledi sendeki kuşların saim ustanın damarından oldugunu veyatda nerden biliyon acıklarsan anlıycam saygılarımla

bayburtlu_adem_gölbaşı' Alıntı:
sana kim söyledi sendeki kuşların saim ustanın damarından oldugunu veyatda nerden biliyon acıklarsan anlıycam saygılarımla
selamun aleykum sen o kuşa saim usta kuşlarndan diyosan bakudanın kuşlarını rahmetlı saimusta hedye etti onlarda 35 senedir hic kırımamışı . saygılar saimusta

adem kardeş ankarada nekadar saimusta kusları bende özü vardiyen varsa bilyorum diyen varsa gelsin onlarada bacuda konferans salonunda ders versin kimde kaçtane var kimde kaç ağız kırığı var anlatsın resimdeki araplarda orjinalerin 4 cü ağız yavruları takkalı 16 yaşında düzleri de biri onbir biride 14 yasında sayglar

bana yazdıysan bakuda kim anlıyamadım , ben bu kuşa saim usatnın kuşu demiyorum dikatli okuduysanız bana söylediyseniz cevap veryim ben bu kuşa saim usatnın araplarının özelligini taşıyan arap dedim yine söylüyorum ben bu kuşa saim ustanın damarı demiyorum diyememde zaten

saim abi resimlere nerden bakcam senin kuşlarının bakamadım

adem kardeş bende saim abide senin kuşunu kötülemek gibi bir yazı yazmadık.sen yazmışsın saim usta kuşu niteliği taşıyn arb die fakat sadece resimle bitirmişsin.piyasada bir çok silik arab var fakat resimleri görerek kuşun benzer özelliği olarak gagası gözü tırnakları kuyruk sayısı vs vs bunlra bakılır.senin koyduğun resimdede hiçbir benzer bi özellik göremediğimizi kasdettik.ve oyun konusuna gelince bu kuşların 20 ila 30 metre 5 6 7 takla standartlarla oynadığını bilgi sahibi herkez bilir.birde bu kuşlar daki en bilindik özelliği yavruyken neyse 6 yaşındada odur.ve okadar akıllı bir damardırki uçarkene kendini zora sokup kanat elleme yada kendine zarar gelecek sekilde bir yere dalıp çıkma gibi bir hata yapanını pek görmedim.aşşa yukarı abim 35 yıldır sadece bu kuşlardan besledi bende kendimi bu kuşlarla kuşcu bildim bu kuşlarla halen yaşamaktayım.biz bu kuşlar hakkında bildiğimiz tüm özellikleri sizlerle paylaşmak zorundayız.bu kuşlardan besleyen arkadaşlar abiler amcalar elle sayılacak kadar az kaldı.arada eline dumanlı dumanlıkirli arab bozdumanlı gibi kuş geçirip bu kuşlar saim usta kuşları die ticaret yapmaya çalışan ve bu uyanık kişilere yardımcı olup menfaat elde eden bir kaç ismi tanınan kuşcu insanların olduğunu örendik.ve onların aslı olmayan iddalarını bosa cıkarıp kimseciklerin zarar görmeden iyi kuş besleyip iyi kuş uçurması içinde elimizden geleni yapıyoruz.bu kuşlardan satın almak isteyen beslemek isteyen arkadaşların en doğru bilgileri bu kuşlardan piyasada kalan en öz olanlarının yani yanlış anlaşılmasın öz derken 40 yıllık bir zaman dilimi bu kuşların ilk hallerine benzemesi için arada kendi içinde bulunan damarlarla mutlaka kırıldını herkez bilir onu kasdetmek istedim röportajlarda sayın şafak bey polis dursun abi sezai koçuboğa vs vs bu abilerden öğrenebilirsiniz.sakın yazdıklarımı yanlış anlama adem bey tüm çabalarımız herkesin mutlu ve huzurlu kuş uçurması içindir.site içindeki saim rumuzlu kişi benim öz abimdir.kuşların resimlerini görmekte istersen bu saim usata konusu hakkında ayrı bir konu açılmıştı orada eski sayfaları takib ederek bakarsan abimin kuşlarını ve kimlerle ne yazılmış neler tartışılmış görebilirsin saygı ve sevgiyle sağlıcakla kal.

sende haklısın baracuda ama benim koydugum resimde herkezin konuşdugu ve saim usta damarını tanıyan bilen abilerimizn konuşmalarındaki araplardan her özelligi vardır resim de oldugu gibi deil sadece dopuklardaki beyazlık ve paça içindeki beyazlık deil birde göysünün içinde tek bir beyaz tüy vardır istersen onuda cekim koyabilirim bakmayla görermezsin resimde, göysünün tüyünü ayırdıgında tek bir tüy yani bukadar benzemesinden ben bu kuşun belkide saim usta damarını taşıyosu oldugunu düşünüyorum saygılarımla

tamam kardeş haklsın fakat sadece beyaz tüy meselesi deil bu altından gelen yavrular ne renktir oynayış şekli nasıldır vs vs yalnız bu kuş saim usta kuslarından kan bile taşısa kızıl bir kuş girmişki gözleri kızıl olmuş.

[No message]

Ekli dosyalar

• DSC_0054.webp
    DSC_0054.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,437
  • DSC_0046.webp
    DSC_0046.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,261
  • DSC_0035.webp
    DSC_0035.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,457
bu kuşları iyi incele adem bey aralarındaki benzerliklere bak ve kan bağı bozulmadan nasıl olurmuş gör.her bir renkte başka işaret nitelik var fakat bozulmayan aynı niteliklerde var.saygılar.

her kuş sahibine yakışır FERHAT ...

Ekli dosyalar

• kuslar 226.webp
    kuslar 226.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,332
  • kuslar 223.webp
    kuslar 223.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,341
  • kuslar 203.webp
    kuslar 203.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,334
her kuş sahibine yakışır FERHAT ...

Ekli dosyalar

• DSC00915.webp
    DSC00915.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,580
  • DSC00935.webp
    DSC00935.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,595
  • DSC00909.webp
    DSC00909.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,585
baracunda tamam kan girmişdir kızıl olmuşdur cıkan arap yavrularındada aynı özellik taşımakdatır bu kuşa antıraman vercem 15 sever yapcak garanti en kötüde 4 beş taklaylada oynuyacak belkide daha fazla fero demiş ya herkezin kuşlu kendine güzeldir dogru yakında vidyoya alcam ekliycem ondan sonra bu kuş saim ustanın damarıda olsa veya olmasada benim. kuşum yaklaşık altı aydan beri yatıyo ucmadıgı resimdede anlaşılmışdır saygılarımla

kardeş sen yanlış anladın yine biz senin kuşu kötülemiyoruz.sadece konuyu saim usta damarlarında açsaydın ve başka şekilde yazsaydın herkes yorumlarını ve düşüncelerini direk yazar paylaşırdı.burada 3 5 kişiden ibaret boşa yazışıyoruz.birde kuşunu kimseye ispatlama gibi bir mecburiyetin yok.ben kendi şahsımca bu kuşları 30 yıldır tanıyorum bu kuşlardan 2 yıl uçup takla çevirmeyende olur.o şekilde hiçbir sonuca varamazsın.yani 125 saifa yazı yazıldı bu sitede saim usta kuşları hakkında fakat bilende yazdı bilmeyende yazdı.şimdi biri çıkar sana kırıcı bir şey yazar canın sıkılır.eğer video ekliceksen videonu çek koy siteye birde başlık at 2o seferli 25 seferli kızıl arablarım die bak keyfine.ha bu saim usta kuşları hakkında bildiklerin duydukların anlatacakların varsa biz açığız saiusta damarları hakkındaki konuya yaz bi 125 saifa daha tartışalım öğrenelim öğretelim.

selamunaleykummehmet bilader
son ekledigin resimlerdeki arabin baska deyisik resimleri varmi duz olanin
saygilarla ferhat

yok yanlış anlamadım neyse boşverelim bu konuyu herkez kendi kuşuna sahip cıksın gün gecdikce taklacı damarı kayboluyo elimizdekilere sahip cıkalım kuş hazır olursada vidyo yaparım mehmet gardaş , amacım reklam yapmak deyildi yanlış anlaşılmasın sadece bişeyler ögrenmekdi onuda senle paylaşdık iyi kötü başka bilgisi olan kimse cıkmadı bu konuda saygılarımla

arkadaşlar saim ustanın kuşlarının resimlerini herkez biryerlerden bulup gösteriyo,nedense hiç videolarını göremedim,bi koysalarda akşama kadar baksak,bide şunu sorcam ayıp olmazsa saim ustanın kuşlarının özellikleri neymişte herkez onları konuşuyo ,türkiyede alilerde, ahmetlerdeki kuşlar onlardan güzelse illaki saim ustamı adımı olması lazım veya kuş 3 taklayla 15 m gitsin yeterki saim ustanınmı olsun.saim ustanın kuşlarını böyle ayrıcalıklı yapan özelliklerini bi yazarsanız sevinirim.her uçuşunda 50 sefer yapıp 30 taklayla 150 m mi gitmişler yanlış anlamayın bu soruyu gerçekten merakımdan soruyorum,kaç metre kaç taklayla gitmişler..v.s....

Veli damar abi iyi oynamayan kuslarin videosu olmuyo biz en iyisi resimlerimize bakalim kendimizi kandiralim ben hic bir kusçuda hazir kus gormedim hep yavru az kaldi az kaldi ama bir turlu hazirda kus yok anca resim var benim kargalarinda resmini çekim yarin istiyorsaniz tip renk olarak guzeller. :d

Ha mehmet abi, madem bu kuslar 7 disinde neyse 70 misinde oysa senin kusu bir kere hazirlarsin ozaman çek
soyle 3 4 videoda izleyelim 10 15 sene hadi bahim.

Mehmet abi yaz bitti sonbahara gelecez son bahar bitecek kis gelecek daha bir sey yok, sen bir kaç resim daha koy ii oluyo boyle guzel kuslarin var arka tepe ne.

mikail125' Alıntı:
Veli damar abi iyi oynamayan kuslarin videosu olmuyo biz en iyisi resimlerimize bakalim kendimizi kandiralim ben hic bir kusçuda hazir kus gormedim hep yavru az kaldi az kaldi ama bir turlu hazirda kus yok anca resim var benim kargalarinda resmini çekim yarin istiyorsaniz tip renk olarak guzeller. :d

Ha mehmet abi, madem bu kuslar 7 disinde neyse 70 misinde oysa senin kusu bir kere hazirlarsin ozaman çek

Mehmet abi yaz bitti sonbahara gelecez son bahar bitecek kis gelecek daha bir sey yok, sen bir kaç resim daha koy ii oluyo boyle guzel kuslarin var arka tepe ne.
selamunaleykum
buyuk bir sabirsizlikla yarini bekliyorum senin deyiminle senin kargalari gormeyi paylasim karsilikli istekle olur bende paylasmak isterimde hayatinda komes temizlememis insan lar cevap veriyor veya kus yemlememis internet kusculari cevap yaziyor diye cok insan birak resim gondermeyi siteye iki kelam bile yazmaz oldu
saygilarimla ferhat

mikail125' Alıntı:

evet kardeşim bir tane arka tepe arapta bende var,belki gaçak göçek saim dayının kuşu olabilir,şöyle fiyakalı resmini bi koyayım da arkadaşlar analiz etsin :ckmk: artık saim ustanın kuşunun lafı cıktıya 100 kişi mesaj yazar :hhh:

Selamlar arkadaslar bende saim ustanin damarları hakkında cok yazı okudum elinde olan arkadaslar diyorki kimseye inanip kazıklanmayin işte daha ne desinler zaten belli kisilerde oldugu kesin satarlarsa varsa parası olan alsın beslesin .Benimde elime sinekli dumanli kafası mürekkep bierkek yavru gecti 2 nc tekekte daha takla atıyor tek iyi hareketi yerine iniyor bakalım bekliyecem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri