saim ustanın kuşlarına benzeyen arap dişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferro18' Alıntı:
mikail125' Alıntı:
Veli damar abi iyi oynamayan kuslarin videosu olmuyo biz en iyisi resimlerimize bakalim kendimizi kandiralim ben hic bir kusçuda hazir kus gormedim hep yavru az kaldi az kaldi ama bir turlu hazirda kus yok anca resim var benim kargalarinda resmini çekim yarin istiyorsaniz tip renk olarak guzeller. :d

Ha mehmet abi, madem bu kuslar 7 disinde neyse 70 misinde oysa senin kusu bir kere hazirlarsin ozaman çek
soyle 3 4 videoda izleyelim 10 15 sene hadi bahim.

Mehmet abi yaz bitti sonbahara gelecez son bahar bitecek kis gelecek daha bir sey yok, sen bir kaç resim daha koy ii oluyo boyle guzel kuslarin var arka tepe ne.
selamunaleykum
buyuk bir sabirsizlikla yarini bekliyorum senin deyiminle senin kargalari gormeyi paylasim karsilikli istekle olur bende paylasmak isterimde hayatinda komes temizlememis insan lar cevap veriyor veya kus yemlememis internet kusculari cevap yaziyor diye cok insan birak resim gondermeyi siteye iki kelam bile yazmaz oldu
saygilarimla ferhat
güzel kardeşim sana resimle olmaz diyoruz aaartık doyduk, ben ihalede 100 lerce resim görüyorum hiçmi kuş görmedik hadi kostüm olsa anlarızda oyun kuşu havada olur,bizler videooo istiyoruz,ortalık biraz şenlensin,çoğu arkadaşımız elinde olanları iyi veya kötü paylaşıyo ,saim ustacılarda şöyle bi paylaşıversin ,boş yazılar yazmayalım ,birbirimize taşda atmayalım,tek istediğimiz bir video ...saygılar

velidamar' Alıntı:
ferro18' Alıntı:
mikail125' Alıntı:
Veli damar abi iyi oynamayan kuslarin videosu olmuyo biz en iyisi resimlerimize bakalim kendimizi kandiralim ben hic bir kusçuda hazir kus gormedim hep yavru az kaldi az kaldi ama bir turlu hazirda kus yok anca resim var benim kargalarinda resmini çekim yarin istiyorsaniz tip renk olarak guzeller. :d

Ha mehmet abi, madem bu kuslar 7 disinde neyse 70 misinde oysa senin kusu bir kere hazirlarsin ozaman çek
soyle 3 4 videoda izleyelim 10 15 sene hadi bahim.

Mehmet abi yaz bitti sonbahara gelecez son bahar bitecek kis gelecek daha bir sey yok, sen bir kaç resim daha koy ii oluyo boyle guzel kuslarin var arka tepe ne.
selamunaleykum
buyuk bir sabirsizlikla yarini bekliyorum senin deyiminle senin kargalari gormeyi paylasim karsilikli istekle olur bende paylasmak isterimde hayatinda komes temizlememis insan lar cevap veriyor veya kus yemlememis internet kusculari cevap yaziyor diye cok insan birak resim gondermeyi siteye iki kelam bile yazmaz oldu
saygilarimla ferhat
güzel kardeşim sana resimle olmaz diyoruz aaartık doyduk, ben ihalede 100 lerce resim görüyorum hiçmi kuş görmedik hadi kostüm olsa anlarızda oyun kuşu havada olur,bizler videooo istiyoruz,ortalık biraz şenlensin,çoğu arkadaşımız elinde olanları iyi veya kötü paylaşıyo ,saim ustacılarda şöyle bi paylaşıversin ,boş yazılar yazmayalım ,birbirimize taşda atmayalım,tek istediğimiz bir video ...saygılar
selamunaleykum
guzelkardesim kime gore olur kime gore olmaz sana gore olmuyordiye baskasina goredemi olmuyacak ben resme bakarakta biseyler paylasirim olurunuzu olmazazinizi kendinize saklayin bana ne soylediginiz de hicmi hic onemlideyil
saygilarla ferhat

ferhat kardeş sen yanlış anlamışsın ,videoda geerekl demek istedim , :slm:

Biz resimden biktik video istiyoruz madem elinizde boyle kus var konusuyorsunuz ispatlayin aylardir bir sey yok anca resim laf var hasat usat urasiyoruz.

mikail125' Alıntı:
Biz resimden biktik video istiyoruz madem elinizde boyle kus var konusuyorsunuz ispatlayin aylardir bir sey yok anca resim laf var hasat usat urasiyoruz.
mikail efendi ne sana nede başkasına ıspatlayacak bir şeyim yok.bizi bilen bilir bilmeyende kendi bilir.ben şimdi uçurmak için beslemiyorum bu kuşlar sadece gözümün önünde olsun yeter.arkadaşlarımız uçuruyorlar kuşların olan yavrularını. ben onlada mutlu olmayı biliyorum.ticaret gibide bir niyetim yok.bir çok kişi irtibat kurdu kimseyede kuş satmadım.daha neyin peşindesin sen? ben onu anlayamadım.biz bu konuda 4 kişi olarak kendi aramızda muabbet ediyor yazışıyoruz.niyetin yada peşinde olduğun şeyi söyle bizde bilelim.ha bir gün gelir kararım deişir kuş uçurmayada başlarsam ilk antraman vereceğim kuşun videosunu çeker ve koyarım.bu kadar dert etme kendine.

memet abi elinde senin uçan kusun yokmus iste daha nein pesindesin benimde arkadaslarimda ucan kus, var ben hic yoktan kusum i dehyipte resimle idare etmiyorum iyiyse iyi kotuyse kotu benim kuslarim kotu ii demem,senin kuslarin i diyorsan kendi senin kendi ucan kusunun videosunu çek koy saim ustanin kuslari arkadaslarinda oynasin o kuslar seninmis gibi gel burda uç oho hayat sana guzel.

Uçur kuslarini koy videolarini iste saim ustanin kuslari iste bendeler iste soyle ucuyorlar oynuyorlar,

mikail kardeşim ben kuşum ii kötü die bişey yazmadım.yazdıın konunun başlarını okursan bizim aramızda gecen yazı dialoğunu görürsün.birde rahmetli tenekeci saim ustamızın kuşlarından kalmadığını söylediler.dier saim usta konusunda.bizimde aspel kader katılmamız sadece saim usta kuşlarının soyunun bitmediğini hatırlatmak içindir.

evet iyi demiyorsun ama saim ustanin damari diyorsun saim ustanin damarida i olduguna gore iyi demis olmus oluyorsun ama neyse bos ver abi,

son zamanlarda süs kuşları ikiye ayrıldı.birincisi şebaplar,ikincisi saim ustanın kuşları oldu :hhh:

veli cim olsun süs olarak bile olsa benim gözümün önünde bulunsun yeter.bu kuşlarla ilgili en bilgili insanlardan sn dursun şanverir sn sezai koçuboğa sn sezai koçuboğa vs vs sn şafak yılanlı hepsi bilir ve gördüler kuşları hemen hemende haftanın en az 2 günü beraber çay içer bu kuşlar hakkında sohbet ederiz.sana veya başkalarına bişey ispatlamak gibi bir görevimiz yok ve olamaz.sen oyunlu kuşlarını uçur her videoda teker teker iyi seferlerini çek ve koy siteye.

baraacuda' Alıntı:
veli cim olsun süs olarak bile olsa benim gözümün önünde bulunsun yeter.bu kuşlarla ilgili en bilgili insanlardan sn dursun şanverir sn sezai koçuboğa sn sezai koçuboğa vs vs sn şafak yılanlı hepsi bilir ve gördüler kuşları hemen hemende haftanın en az 2 günü beraber çay içer bu kuşlar hakkında sohbet ederiz.sana veya başkalarına bişey ispatlamak gibi bir görevimiz yok ve olamaz.sen oyunlu kuşlarını uçur her videoda teker teker iyi seferlerini çek ve koy siteye.
mehmetciğim çatıya her çıktığımda kamerayı yanıma almadığıma isyan ediyorum,çünkü daha güzel ,daha uzun gittiği oluyor,daha 3 aylık 1 m den bazen taban vuruyordu ,ama bunları artık boşuna konuşuyorum,benim kendi nazarım kuşu götürdü,tüm samimiyetimle söylüyorum herşeyi ile mükemmeldi ayrıca sendekiler saim ustanın kuşları değil demiyorum ,o kuşları gerçekten merakediyorum diğer güzel kuşlardan ayrıcalığı nedir...video istemiyorum sadece özelliklerini yazarsansevinirim ...saygılar

veli abi bu kuslar çok akili kuslar, matematikleri nei çok iyi, çikamadin bir konu ne varsa goturuyon memet abinin kuslarina onlar çozerler verirler hani çocuklarin nein matematik turkçe ne derslerinde çikamadiklari konu olursa, gotur memet abiye.

:d

veli bey nihayetinde bu kuşlarda diğer kuşlar gibi kuş oynayanı ii oynar oynamayanı oynamaz.özelliklerinide saim uısta kdamarları kimlerde var die bi konu var orada tam 125 saifa yazı yazıldı oradan öğreniver bi zahmet yada sezai abi polis dursun abi arabçı şafak abi kel turan emmi bu şahıslarla roportaj yapılıp videoya cekildi ve sitede mevcut o roportajlarda özellikler belirtiliyor.sana zahmet izle ve öğren saygılar.

baraacuda' Alıntı:
veli bey nihayetinde bu kuşlarda diğer kuşlar gibi kuş oynayanı ii oynar oynamayanı oynamaz.özelliklerinide saim uısta kdamarları kimlerde var die bi konu var orada tam 125 saifa yazı yazıldı oradan öğreniver bi zahmet yada sezai abi polis dursun abi arabçı şafak abi kel turan emmi bu şahıslarla roportaj yapılıp videoya cekildi ve sitede mevcut o roportajlarda özellikler belirtiliyor.sana zahmet izle ve öğren saygılar.
bizzat kel turan agabeyimizin röportajını izledimzaten benim kafamı karıştıran kel turanın konuşması,diyoki benim kuşlarım 2 direk gidiyor diyo,saim usta bumu demek istiyon.. :hayir:

mikail125' Alıntı:
veli abi bu kuslar çok akili kuslar, matematikleri nei çok iyi, çikamadin bir konu ne varsa goturuyon memet abinin kuslarina onlar çozerler verirler hani çocuklarin nein matematik turkçe ne derslerinde çikamadiklari konu olursa, gotur memet abiye.

:d
mikailcim sen beni öldürcen yaa :ckmk:

Veli abi bu kuslar standart kuslar, bir kere oyuna soktunmu tamam, omur boyu oynarlar. Ama bu kuslari besleyenlerin yanina varsan hazirda kuslari yoktur,

arkadaşlar ne uzatıp duruyonuzki .bizlerde uçuracak kuş yok oynayacak kuş yok.sizler oynatın uçurun bizlerde seyredelim.ve sizlerin kuşlarını hakettiğince değerlendirelim.yani bunu bu kadar uzatıp nereye varmaya çalıştığınızı anlayamadım.sizinki ya boş muabbet yada zamanınız cok işiniz gücünüz yok burada milletle maytap geçiyosunuz.

baraacuda' Alıntı:
arkadaşlar ne uzatıp duruyonuzki .bizlerde uçuracak kuş yok oynayacak kuş yok.sizler oynatın uçurun bizlerde seyredelim.ve sizlerin kuşlarını hakettiğince değerlendirelim.yani bunu bu kadar uzatıp nereye varmaya çalıştığınızı anlayamadım.sizinki ya boş muabbet yada zamanınız cok işiniz gücünüz yok burada milletle maytap geçiyosunuz.
abi bunlar elindeki kuşu kendi öven cins kuşçulardan başkası övünce iyi yada kötü olarak nitelendirirse olmaz hep iyi diceksin o koyduğu videoda 30 metre demişler beğenmiyolar 30 metre bile gitmiyodur belkide

Sarikir sende renk kusuyla bize havlu ortmeye çalisiyon. Vay babam vay

mikail125' Alıntı:
ben renk kuşuna ümit beslemem bendekiler oyunlu kuşlar ne kadar 100 200 metre gitmese bile idare ediyoz işte videosuda var sitede 10 metre gidiyo işte izlersen bu renkte bir kuş nasıl oynuyo dermisin acaba

http://video.azbuz.com/video-izle/muhte ... 0001011941

daha iyileri sizlerde olsun

sarıkır4141' Alıntı:
mikail125' Alıntı:
ben renk kuşuna ümit beslemem bendekiler oyunlu kuşlar ne kadar 100 200 metre gitmese bile idare ediyoz işte videosuda var sitede 10 metre gidiyo işte izlersen bu renkte bir kuş nasıl oynuyo dermisin acaba

Kardeş biraz kültürlü olalım,burada ben baraguadaya dalga geçmek amacı ile sormuyorum,kuşların resimleri gerçekten çok güzel onun kuşlarınıda kötü demiyorum sadece performanslarını merak ettiğim için , ama sen ordan cahilce konuşuyonve şunuda belirteyim Sendekiler astronot bile olsa asla beslemem senin kuşlar bizim sabuni dediğimiz kuşlardan,masa kuşu ,onlar yavru iken iyi oynar ,sonradan hazin son ve 1 saat uçsa 4 sefer anca yapar ,yakından tanırım onları,ONLAR HER ÇATIYI SEVER ...DOĞRULARI KONUŞTUYSAM ÖZÜR DİLERİM, :slm:

velidamar' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:
mikail125' Alıntı:

Kardeş biraz kültürlü olalım,burada ben baraguadaya dalga geçmek amacı ile sormuyorum,kuşların resimleri gerçekten çok güzel onun kuşlarınıda kötü demiyorum sadece performanslarını merak ettiğim için , ama sen ordan cahilce konuşuyonve şunuda belirteyim Sendekiler astronot bile olsa asla beslemem senin kuşlar bizim sabuni dediğimiz kuşlardan,masa kuşu ,onlar yavru iken iyi oynar ,sonradan hazin son ve 1 saat uçsa 4 sefer anca yapar ,yakından tanırım onları,ONLAR HER ÇATIYI SEVER ...DOĞRULARI KONUŞTUYSAM ÖZÜR DİLERİM, :slm:
benim kuşlarım şebap değil bu 1 ikincisi her bildiğin kuş benim kuşlarımdan değil bu 3 yaşın ne kadr büyük olursa olsun bilmediğin konularda sen cahil olma

sarıkır4141' Alıntı:
velidamar' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:
mikail125' Alıntı:

benim kuşlarım şebap değil bu 1 ikincisi her bildiğin kuş benim kuşlarımdan değil bu 3 yaşın ne kadr büyük olursa olsun bilmediğin konularda sen cahil olma
Yaşın gereği saçmalıyosun küçüğüm, önce biraz sayglı ol,böyle güzel bir siteye yakışmayacak yazılar yazma ,tabiki sonrada biraz pişmen lazım,ve şunuda eklemek istiyorum,senin gibiler yüzünden kuşçuların adı çıkar beşe inmez üçe...

velidamar' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:
velidamar' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:
mikail125' Alıntı:

Yaşın gereği saçmalıyosun küçüğüm, önce biraz sayglı ol,böyle güzel bir siteye yakışmayacak yazılar yazma ,tabiki sonrada biraz pişmen lazım,ve şunuda eklemek istiyorum,senin gibiler yüzünden kuşçuların adı çıkar beşe inmez üçe...
abi üzülerek söylüyorumki kuşçu olamasmışsın kuşçu ol sonra video koyduktan sonra 100 metre gidenleri anlat hadi kal sağlıcakla karnı tok burdaki insanların 100 metreler 200 metrelere

Sarikir senin daha çok yol kemirmen gerek. :hhh: sen simdiden basla. renkle ne sonra taklaciya donersin.

mikail125' Alıntı:
Sarikir senin daha çok yol kemirmen gerek. :hhh: sen simdiden basla. renkle ne sonra taklaciya donersin.
nerden bilion yuvamda sadece sarıkır olduğunu yada nerden bilion bu kuşların başka kuşlarala kırık olup olmadığını varsa bu renkte buşun çıkarıcan uçurucan o zaman konuşucan benim kuşlarım bile senl boy ölçüşmez yanlarında küçük kalırsın diye :ckmk:

Belli daha buyumemisin, kusla insan olçme ne kus dedigin nedirki? yabaninikide can taklacininkide , eee sen nie miletin kusuna laf atiyon madem oyle? benim renkle isim gucum yok, taklaci besliyorum ben belliki sen renkle kafayi bozmusun, sebabçi seni, benim kusun kanatlari bir az uzasinda gosterim sana ilaki seninkilerden iyidir kuslarim i demiyorum ama seninkilerden iyidir kesin.

sarıkır4141' Alıntı:
velidamar' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:
velidamar' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:
mikail125' Alıntı:

abi üzülerek söylüyorumki kuşçu olamasmışsın kuşçu ol sonra video koyduktan sonra 100 metre gidenleri anlat hadi kal sağlıcakla karnı tok burdaki insanların 100 metreler 200 metrelere
aramızda tatlı bir tartışma var ama daha ileriye götürmeyelim Aramızdaki yaş farkı önemli değil,sonuçta hepimiz kardeşiz,dünya çok küçük belki birgün çayını içmeye gelirim,herkezin kuşu kendine göre güzeldir...bu böyle gelmiş böyle gider...iyi akşamlar

konu neydi nereye tasidik vay anasina bu taklaci kus meraki insani garrah ediyo. kizil goz arap kayboldu gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri