velidamar
Üye
- Ad Soyad
- vedat damar
- Meslek
- ticaret
- İlgi Alanı
- Kediler
güzel kardeşim sana resimle olmaz diyoruz aaartık doyduk, ben ihalede 100 lerce resim görüyorum hiçmi kuş görmedik hadi kostüm olsa anlarızda oyun kuşu havada olur,bizler videooo istiyoruz,ortalık biraz şenlensin,çoğu arkadaşımız elinde olanları iyi veya kötü paylaşıyo ,saim ustacılarda şöyle bi paylaşıversin ,boş yazılar yazmayalım ,birbirimize taşda atmayalım,tek istediğimiz bir video ...saygılarferro18' Alıntı:selamunaleykummikail125' Alıntı:Veli damar abi iyi oynamayan kuslarin videosu olmuyo biz en iyisi resimlerimize bakalim kendimizi kandiralim ben hic bir kusçuda hazir kus gormedim hep yavru az kaldi az kaldi ama bir turlu hazirda kus yok anca resim var benim kargalarinda resmini çekim yarin istiyorsaniz tip renk olarak guzeller. :d
Ha mehmet abi, madem bu kuslar 7 disinde neyse 70 misinde oysa senin kusu bir kere hazirlarsin ozaman çek
soyle 3 4 videoda izleyelim 10 15 sene hadi bahim.
Mehmet abi yaz bitti sonbahara gelecez son bahar bitecek kis gelecek daha bir sey yok, sen bir kaç resim daha koy ii oluyo boyle guzel kuslarin var arka tepe ne.
buyuk bir sabirsizlikla yarini bekliyorum senin deyiminle senin kargalari gormeyi paylasim karsilikli istekle olur bende paylasmak isterimde hayatinda komes temizlememis insan lar cevap veriyor veya kus yemlememis internet kusculari cevap yaziyor diye cok insan birak resim gondermeyi siteye iki kelam bile yazmaz oldu
saygilarimla ferhat