saim ustanın kuşlarına benzeyen arap dişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewet arkadaş saolun var olun.sabuni konusuna gelince her kuş aynı deildir kimi masada kimi havada kendini gösterir.belki bilirsiniz o sabuni dediğiniz bizim boz die tabir ettiğimiz kuşlardan ankaraya özgü olanları bulunmaktadır.ankara bozlarının ve mavi die hidap ettikleri ankarada gök die hitabedilen kuşların oyunlarını taklalarını yada nasıl bir kuş olduklarını bilen şahıslara sorun.ayrıca birbirinize çok güzel kırıcı bi şekilde yazılar yazıosunuz.değermi? acaba.saygılar.

arkadaşlar ben bu yazıları okumamıştım okuyunca üzüldüm inanın iyi kuştan zor yetişiyor iyi kuşçu bunu cok iyi öğrendim. siz iyi kuş sahibi olmaktan cok iyi kkuşçu olmaya calışın inanın ozaman iyi kuşlar okadar cok gelirki kümesinize artık istemezsiniz. bu dediğimi dikkate alın derim. kuşun iyisinin ömrüde kısa olur oyunuda ne sahibine başkasına yar olur. fakat iyi kuşçunun kümesinde her zaman iyi kuşu olmasada misafire seyrettirecek kuşu olur.

Sitede kırıcı tartışmaların yeri yok.
Tartışma yaratacak kişiler uzaklaştırılır. Geyik yapmak isteyenler için ilgili forum : geyikyap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri