kuscu_marik
Üye
- Ad Soyad
- Muharrem Karaderili
- Meslek
- kamu çalısanı
- İlgi Alanı
- Kediler
Re: Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar
kardeş
kardeş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tengelli' Alıntı:herkese selamlar şimdi ben bu konuyu baştan sona okudum tam olmasada okunması gereken her yeri okudum burda ne kimseye nede kimsenin kuşuna laf söyleme amaçlı değil yazdıklarım herkes sevdiği kuşu besler oynasada oynamasada ama şu var benim konuşmak istediğim bu kuşlar bu saim usta soylarından arkadaşlar hep bahsederken şöyle diyor hazır olmadı hazır olunca cekicez sonrada hazırı var gelin benim anlamadıgım bu kuşlarda diğer kuşlar gibi sezonluk kuşmu ? bunu niye sordun derseniz benim bildiğim kuşun soyu ve kanı oturmuşsa yavruyken oynadıgının en az yarısını yapmalı kartken buda 20 sefere yakın daha üstüde olabilir ve şuda var asıl benim bildiğim misafir geldiğinde şunu kaldır dediğinde her hangi birini kaldırıp övgüyle bahsedilecek şekilde ucurabiliyorsanız o zaman kuşlar kuşun kralıdır.kuşçuda kuşçulugun agası yoksa kuşu sezonunda ucur kupalık oynasın sonrası fos olmamalı. davet eden hiç kimseden daha duyamadım ki gelmek isteyen kim varsa gelsin kümesimden istediğini kaldırsın dediğimi yapmazsa konuşsun diyen yok sadece şu deniyor diğer konulardada bu böyle daha hazır değil hazır olunca cekicez daha hazır değil hazır olunca davet edicez.arkadaşlar yanlış anlaman ama bu siteye atılmış takla kuşu resimi görüntüde on numara kuş alsam elime fotograf makinesi 3 5 arkadaşa gitsem inanın 300 kuş resmi atarım burda inanıyorum ki herkes resmi begenselerde şunu diyordur içinden ne yapıyor veya videoyu begense ben diyorum. ve şuda var videoda cekimlerde sadece fişeklemeler yada inişler var otuz metre ve üstü fişekleyen bi ton kuş videosu koyulur ama kesintisiz 2 saat ucuyorsa uzaktan cekim bütün hareketleri gösteren hiç video yok neden acaba ? kuşun inişimi kötü ucum seviyesimi gezmesimi yoksa bir iki tur atmadan puan kuşu gibi gelip cekiyormu altında kuş serilimi değilmi sefer sayısı kaç bunları nasıl görücez bir seferini yada iki seferini görerek yada koyarak kuş budur dene bilirmi ? en güzeli hiç kimse kendi kuşuna söz söyletmek istemiyorsa kupaya kuş kaldırıken bi ton para veriyor yeme bi ton para veriyor kuşada bi ton para veriyor valla paraya kıyıp birde kamera kiralasın ( eger alamıyorsa ) nasıl kiralanacagını bilmiyorsa bir düğün salonuna girsin desin kardeş 2 saatlik profosyenel cekim yapıcaz kaça gelirsin versin parayı ondan sonra koysun videoyu ben üşenmem benim gibi cogu insanda üşenmez (seyreder ) ondan sonra övgüyse cuvalıyla yapalım. herkese gönlünçe kuş nasip etsin allah demicem sadece gerçekten gönül veren ve gerçekten hakkını verene allah istediği kalitede ve istediği şekilde kuş nasip etsin başkasının iyi kuşunda gözü olanada bir daha kuş beslemek bırak beslemeyi seyretmek bile nasip olmasın. HERKES HER İSTEDİĞİNİ BESLER AMA HERKES HER KUŞUN HAKKINI VEREMEZ.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:tengelli' Alıntı:herkese selamlar şimdi ben bu konuyu baştan sona okudum tam olmasada okunması gereken her yeri okudum burda ne kimseye nede kimsenin kuşuna laf söyleme amaçlı değil yazdıklarım herkes sevdiği kuşu besler oynasada oynamasada ama şu var benim konuşmak istediğim bu kuşlar bu saim usta soylarından arkadaşlar hep bahsederken şöyle diyor hazır olmadı hazır olunca cekicez sonrada hazırı var gelin benim anlamadıgım bu kuşlarda diğer kuşlar gibi sezonluk kuşmu ? bunu niye sordun derseniz benim bildiğim kuşun soyu ve kanı oturmuşsa yavruyken oynadıgının en az yarısını yapmalı kartken buda 20 sefere yakın daha üstüde olabilir ve şuda var asıl benim bildiğim misafir geldiğinde şunu kaldır dediğinde her hangi birini kaldırıp övgüyle bahsedilecek şekilde ucurabiliyorsanız o zaman kuşlar kuşun kralıdır.kuşçuda kuşçulugun agası yoksa kuşu sezonunda ucur kupalık oynasın sonrası fos olmamalı. davet eden hiç kimseden daha duyamadım ki gelmek isteyen kim varsa gelsin kümesimden istediğini kaldırsın dediğimi yapmazsa konuşsun diyen yok sadece şu deniyor diğer konulardada bu böyle daha hazır değil hazır olunca cekicez daha hazır değil hazır olunca davet edicez.arkadaşlar yanlış anlaman ama bu siteye atılmış takla kuşu resimi görüntüde on numara kuş alsam elime fotograf makinesi 3 5 arkadaşa gitsem inanın 300 kuş resmi atarım burda inanıyorum ki herkes resmi begenselerde şunu diyordur içinden ne yapıyor veya videoyu begense ben diyorum. ve şuda var videoda cekimlerde sadece fişeklemeler yada inişler var otuz metre ve üstü fişekleyen bi ton kuş videosu koyulur ama kesintisiz 2 saat ucuyorsa uzaktan cekim bütün hareketleri gösteren hiç video yok neden acaba ? kuşun inişimi kötü ucum seviyesimi gezmesimi yoksa bir iki tur atmadan puan kuşu gibi gelip cekiyormu altında kuş serilimi değilmi sefer sayısı kaç bunları nasıl görücez bir seferini yada iki seferini görerek yada koyarak kuş budur dene bilirmi ? en güzeli hiç kimse kendi kuşuna söz söyletmek istemiyorsa kupaya kuş kaldırıken bi ton para veriyor yeme bi ton para veriyor kuşada bi ton para veriyor valla paraya kıyıp birde kamera kiralasın ( eger alamıyorsa ) nasıl kiralanacagını bilmiyorsa bir düğün salonuna girsin desin kardeş 2 saatlik profosyenel cekim yapıcaz kaça gelirsin versin parayı ondan sonra koysun videoyu ben üşenmem benim gibi cogu insanda üşenmez (seyreder ) ondan sonra övgüyse cuvalıyla yapalım. herkese gönlünçe kuş nasip etsin allah demicem sadece gerçekten gönül veren ve gerçekten hakkını verene allah istediği kalitede ve istediği şekilde kuş nasip etsin başkasının iyi kuşunda gözü olanada bir daha kuş beslemek bırak beslemeyi seyretmek bile nasip olmasın. HERKES HER İSTEDİĞİNİ BESLER AMA HERKES HER KUŞUN HAKKINI VEREMEZ.
Kenan Bey 2 saatlik bir videoyu hangi sunucu da hangi video sitesinde barındırcaz acaba bunu hiç düşündünüz mü?
en fazla 100 mb bir videoyu barındırıyor internet ortamındaki video siteleri.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:Ayrıca dediğiniz gibi öyle kolay değil oyun kuşunu hazırlamam 4 4 lük hakkını vererek eğitmek. ne zaman yeter ne ömür yeter.
O dediğinizin imkanı yok adamın kümesinde 50 yane istediğini kaldır oynasın.
oyun kuşu hazırlamayı anlatmak bana düşmez ama aylar alır.
Ve en fazla 5 kuş falan hazır olabilir bir kişinin kümesinde o bile zor ama neyse.
Bu da bütün zamanını verirse yani çalışmayan bir adamsa.
yani sabahtan akşama başka hiçbir işin olmadan uğraş 5 i geçmez antrenman verdiğin .
Şöyle hesapla mesela bir kuş 3 saat uçsa ortalama ki tek uçması lazım 5 kuş 15 saat eder.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:Kenan Bey mümkünse siz çekin o zaman o arkadaşınızın kuşunu 2 saatlik bir videoya da izleyelim.
google video alıyor sanırım en uzun 100 mb.
Onu parça parça atacaksınız ki günlerce uğraştırır yüklemesi.
ama zaten parça parça attığınızda bir anlamı yok çünkü yine hile yapılabilir.
O kadarda olmaz bence 1 yıl uçmamış kuş akıl falan alamaz bana göre.