Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar Syn: Şafak YILANLI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meraba Cevdet bey , Saim Ustanın kuşları hakkında bilginiz çok anladığım kadarıyla, bende kuşların meraklısıyım, Sizden ricam bu kuşlar hakkında yazarsanız , nerden nasıl geldiler, şimdi bu kuşların özlerinde kimde mevcuttur , özellikleri, renkleri, oyunları nasıldı, sizde de bu kuşlardan mevcutmu, Bu kuşlar hakkında anılarınızda çoktur yazarsanız ,seyrettikleriniz, uçurduklarınız, vesaire kuşlarınızın resimlerini yayınlarsanız mutlu edersiniz bizleri, görmek isteyende çoktur,
Nevşehir den saygılarla

Re: Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar

Bütün dostlara hayırlı akşamlar. Levent bey ben size özel mesajdan küçük bir açıklama yaptım,okuyunca bi nebze olsun fikir sahibi olursunuz herhalde.
Saim ustayı hem ismetpaşadan hemde son dükkanının bulunduğu aydınlıkevlerden Çağrı sokaktan tanırım. Zaten burdan sonra sitelerde Öndere taşındı,bu kısmını komşusu ve kuşlarına bakan mobilyaci Sezayi bey daha iyi bilir . Tahminime görede aşşağı yukarı 1975 veya 1976 yılları arasındada vefat etti, söylenenlere göre kuşları çalındıktan sonra fazla dayanamayıp öldüğüdür. İsmetpaşada kuşlarını çok seyrettim,hemen hemen kuşların büyük bi çoğunluğunu tanırım,nasıl oynadıklarınıda üç aşağı beş yukarı bilirim .
Bende en son Kel Turan iyi bilir hemşerisi dolmuşçu ( ayı Yaşar,kusura bakmayın böyle yazmassam kimse hatırlamaz) Yaşar'ın Kırşehir'de uçurduğu ve inemeyip kavak ağacının içine giren dünya güzeli kirli erkeği vardı,tabi bu söylediğim tam 35 yıl öncesi.
Elektirikçi Şeref ağayıda çok iyi tanır ve bilirim,uçurduğu kuşların nerelerden geldiğinini ve kimlerin kuşları olduklarınıda . Neyse bir ömre sığmayan kuşçuluk yaşantısı burda bir iki satıra sığmaz herhalde.
Allah (cc) herkezin gönlüne göre versin.

Cevdet Özbayer Ankara

Merhabalar Cevdet bey..

Aramiza hosgeldiniz,gerci burasi yeri degil ama madem burda kendinizden bahsetmissiniz bende buraya yazayim dedim.

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber kaliteli ve seviyeli bir cok konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

Tahir Kemal BOZOGLU

Ne vardi su kuslarinin birinin disarda videosunu kosunlar, içerde her kus takla atar disarda nasillar ? video koyamazmisiniz?

Re: Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar Syn:

şafak abi öncelikle selamınaleyküm bazı arkadaşlar gerçekten yanlış konuşmuşlar abi senin gi,bi bu işe yıllarını vermiş birine begenir begenmezsin ama saygı duymak şarttır sen genede sabırla cevaplamışsın ben üniverstem ve evimin nedeniyle ara verdim okul bitsin gene başlarım ne yapalım hele bi işe başlayalım daha yolun başındayız ama ustalara saygımız sonsuz sincan fatihten selamlar herşey gönlünce olsun

selamunaleykum safak abi
yavrularin basina gelenlere uzuldum canin sag olsun seneye daha ii lerini alirsin insallah
saygilarimla ferhat

selamun aleykum şafak kadeşim inşallah hastalığı atlatmışındır billiyosun aynı hastalık benimkilerde var ben 50 ye yakın yavru eke kuş öldü 10 tanesi de sallabaş oldu ama düzeltik ilac tedavisiyle ani hastalık nerden geldi bimiyorum ama su an iyi kuşlar inşallah senin kuşlarda düzelirde inanan çok üzüldüm ferhat kadeşimiz sende kendine iyi bak bütün arkadaşlarımzın mubarek ramazan bayramını kutlar sağlık sihhat işlerinde başarılar dilerim allaha emenet olun . saygılar m.saim akyol.

öncalikle herkeze s.a abi gerçekten kuşlar güzel ama uçunca kendini belli ederzaten bu kuşlar hakkında konuşacak fazla bişey yok zaten görünen köy klavuz istemez hataydan enes saygılarımla

kuşlar harika

Allah nazardan saklasın kuşlar çok güzel. o miskileri keske katmsaydınız içlerine . dumanlılara araplara diyecek kelime yok . maşallah diyelim nazar değmesin. Allaha emanet olun.

Re: Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar

ELLERINIZESAGLIK SAFAK ABI BEN OKTAY KECIORENDEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri