kuscu_ozzy
Üye
- Ad Soyad
- ozan özbilgin
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
2 tane sakam var ama hanqisinin dişi hanqisinin erkek olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ötmesi fazla önemli değil teşekküler
 ötmesi fazla önemli değil teşekkülerkuscu_ozzy' Alıntı:tamam tesekkür ederim ama ben coğalmasını istiyorumötmesi fazla önemli değil teşekküler
numan74' Alıntı:bunlr yardımcı oluacaktır yardımcı olabılıcegım baska konular varsa yazın doga kusları ıle ılgılı
 uretmek ve yasatmak zordur mersınde isen türk kanaryası var oralarda oda yakalaması yasak ama duyduguma gore yınede kacak yakalayanlar varmıs onu beslemeye calıs bulursan tabi yardımcı olmamı ıstedıgınız bir konu varsa elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım
 uretmek ve yasatmak zordur mersınde isen türk kanaryası var oralarda oda yakalaması yasak ama duyduguma gore yınede kacak yakalayanlar varmıs onu beslemeye calıs bulursan tabi yardımcı olmamı ıstedıgınız bir konu varsa elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım )
)umut coşkun' Alıntı:Birçok bilinçsiz kişi tarafından yakalanıp intiharlarına sebep olunan bu kuşlar yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bırakın arkadaşlar bu kuşlar esaret kuşu değil yıllarca kim üretmiş ki siz üreteceksiniz yazık günahtır.