SARI BASKALARIM (MKPAŞA) 10

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ULUBATLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Adem bey,nerde ikamet ediyorsunuz ne tür kuş besliyorsunuz.

Sayın Tuncer abim damızlık kuşların cok güzel MAŞALLAH Allah nazardan saklasın Allah can pekligi versin . Bülentin Yegeni Mert.

Mert kardeşim tşk...Babana ve Bülent abine selamlar.ALLAH kuşlarınıza can pekliği versin.Görüşmek dileğiyle HOŞÇAKAL...

SELAMLAR...
Teşekkürler BURHAN kardeşim...HOŞÇAKAL...

Maşallah Tuncer abi gözümüz gönlümüz açıldı sayende insanın kelebek kuşunda arayacagı yakalamak isteyecegibütün özellikleri sen yakalamışsın bizede seni kutlamak düşer emeğine saglık abi çok güzel kuşların var allah daha da iyilerini nasip etsin Saygılarımla..."SrKnbNcK

MERHABA...
Serkan kardeşim öncelikle güzel sözlerin ve yorumların için teşekkür ederim.siteni gezdim ALLAH can pekliği versin senin de çok güzel kuşların var.HAYIRLI TESKERELER...ŞAFAK:88 SELAMLAR...

ULUBATLI' Alıntı:
MERHABA...
Serkan kardeşim öncelikle güzel sözlerin ve yorumların için teşekkür ederim.siteni gezdim ALLAH can pekliği versin senin de çok güzel kuşların var.HAYIRLI TESKERELER...ŞAFAK:88 SELAMLAR...

Eyvallah tuncer abi sözlerin sendemi askersin yoksa şafak 88 demişsin o zaman sen kısadönemsin ?

TUNCER MERHABALAR BAŞKA FOTOĞRAFLARIDA BEKLİYORUZ SİZLER HERGÜN GÜZELLİKLER İÇİNDE DOLAŞIR İKEN ÖZLEM İÇİNDE OLAN BİZLERİDE AKLINIZA GETİRİN YENİ PAYLAŞIMLARI BEKLİYORUZ AYRICAKIRMIZILZRDA YUMURTLADI BAKALI HAYIRLISI SAYGI VE SEVGİLERİMLE N.ÇAKIR...

Serkan kardeşim askerliği bitireli epey bir zaman oldu(15 sene) ben senin kalan günlerini hatırlatmak istemiştim.HAYIRLI TESKERELER...

ULUBATLI' Alıntı:
Serkan kardeşim askerliği bitireli epey bir zaman oldu(15 sene) ben senin kalan günlerini hatırlatmak istemiştim.HAYIRLI TESKERELER...

Eyvallah Tuncer abim bugün 87 şafak daha allahın izniyle bitiyo bittikten sonra kaldıgımız yerden devam edicez inşallah bursaya gelince bigün kuşlarını canlı görmek nasip olur SAygılarımla "SrKnbNcK

[ Nadirciğim Selamlar.Kırmızılarına çok sevindim ALLAH gönlünüze göre yavru almayı nasip etsin.ALLAH nasip ederse yeni resimlerimizi paylaşırız.Görüşmek dileğiyle.HOŞÇAKAL...

Sy Tuncer bey Toplama kuşlarla bu kadar olur kuşların çok eksiği var tabiki anlayana M.K.Paşa,da yapılan yarışmada derece alamadı bu kuşlarınız, Bol şans

SN:METİN YİĞİT
Anladım kadarıyla kimliğinizi mekanınızı belli etmeden eleştiri yapma yeteneğine sahipsiniz.gönül isterdi ki bu görüşmeyi kimliği ve sıfatı belli olan bir sahısla yapa bilmek.anladığım kadarıyla Sarı Baska dalında uzmansınız.Aynı eleştirileri mkpaşalı başka bir sarı BASKA üreticisi arkadaşımıza yapmışsınız.Bu konuda bir sıkıntı yaşamaktasınız herhalde.eleştiri uslubunuzda kullanmış olduğunuz TOPLAMA KUŞLAR tabiri sizin gerçek kimliğinizi ortaya koymuştur.Bu sitede bulunan ve bu siteyi ziyaret eden GÜVERCİN SEVERLERİN duymak istemiyecekleri bir usluptur.Öncelikle size tavsiyem eleştirilerde yapıcı ve yol gösterici olabilmek.BİR GÜVERCİN SEVERERE YAKIŞANDA BUDUR.Eyer paylaşmak ve daha iyiyi göstermek gibi bir niyetiniz varsa paylaşmanızı tavsiye ederim.YOKSA EĞER SUSUP İZLEMENİZİ.ATALARIMIZ NE GÜZEL SÖYLEMİŞ (KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE MINDAR DERMİŞ) Size birşeyler kata bilmek dileğiyle ...SLMLAR.

MRB.LAR SAYIN TUNCER BEYE ŞİDDETLE KATILIYORUM HERKES YORUM YAPMAKTA SERBEST OLMALI FAKAT YORUM YAPARKEN KIRMAMAK GEREK.
VE BİR KUŞA MANA BULAN ONDAN DAHA İYİSİNİ GÖSTERİRSE BİZDE GÖRMÜŞ OLURUZ.TAKDİR EDERİZ.
BEN ŞAHSEN O BEHSE KONU OLAN KUŞLARI CANLI GÖRDÜM HANGİ KUŞTA KUSUR YOKTUR ARARSAN BULURSUN AMA ONLAR BULUNABLİECEK SAYILI GÜZEL KUŞLARDAN!!! TABİİKİ, HERKESTE GÜZELLERİ OLABİLİR. SANKİ BANA BİRAZ MANİDAR BİR YORUM GİBİ GELDİ. AMA TABİİKİ YORUMA SAYGI DUYMAK GEREK VARDIR BİR NEDENİ. SAĞLIK OLSUN KUŞLARIMIZ DA SAĞLIKLI VE GÜZEL OLSUN
SELAMLAR TUNCER ABİ.SADECE KUŞ KENDİ BAŞINA DEĞERLENDİRİLMEZ SAHİBİ İLE BİRLİTE DEĞERLENDİRMEK GEREK. BİZ BAKALIM TAKDİRİ BAŞKASINA BIRAKALIM SAYGILAR...GÖRÜŞMEK ÜZERE ABİ!!!!

SELAMLAR...
Kardeşim duyarlılığın için tşk...ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN...Görüşmek dileğiyle.HOŞÇAKAL...

metinyigit' Alıntı:
Sy Tuncer bey Toplama kuşlarla bu kadar olur kuşların çok eksiği var tabiki anlayana M.K.Paşa,da yapılan yarışmada derece alamadı bu kuşlarınız, Bol şans

bende sunu soylemek ıstıyorum HA sana yapılmış yada bana tuncer abi senı gercekten sevdım kalpin cok temız birisin kusculuk camııyasında malesef bunlar oluyor yazmıcam dedım ama dayanamadım vede bunların aynısı banada cok yaptılar herkezın emegıne saygı goztermek gerekır Bence Insanlar camur at sizi kalsın yapıyor bnde en cok buna kızıyorum Daha Guzelleri Varsa paylaş bızde gorelim ama sunu sadece soyle soylemek ıstıyorum Olan Değil Olmayan hep camur atar abi senın yuregın vede kalpin cok temız ALLAHIM GONLUNE GORE VERIYOR ZATEN
Saygılar

Kırmızı Baskacı Ayhan \ BURSA

SEVGİLİ KARDEŞİM SELAMLAR...
Bende senin gibi güzel kardeşi tanıdığım için mutluyum.DUYARLILIĞIN VE SAMİMİYETİN İÇİN TŞK...GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.HOŞÇAKAL...

MERHABA TUNCER YAKIŞIĞI PEK OLMAYAN YORUMU BENDE OKUDUM BUNLAR HEPİMİZİNDE GÖRDÜĞÜ ÜZERE HİÇTE HOŞ OLMAYAN YORUMLAR ÖNCELİKLE BİRBİRİMİZE SAYGILI OLMALIYIZ VEHEP İYİ YÖNDE KIRMADAN VARSA HATALARIMIZ ONARMAYA ÖĞRETMEYE ÇALIŞMALIYIZ ASLINA BAKARSAN HERKESSİN KUŞLARI KENDİNE GÖRE GÜZELDİR ANCAK MAHİR KARDEŞİMİNDE SÖYLEDİĞİ GİBİ BİZ BUKUŞLARI GÖRDÜK VE EDİNMEYE ÇALIŞIYORUZ HERKESİN BÖYLE KUŞLARA SAHİPOLMASI VE TUNCER KADAR GÜZEL VE TEMİZ BAKABİLMESİ DİLEKLERİMLE SAYGILARIMI SUNUYORUM N ÇAKIR

SELAMLAR NADİR...
İyi bir güvercin sever olarak göstermiş olduğun duyarlılığın için tşk...Nadirciğim konu tuncer olayı değil böyle olaylardan herkesin ders çıkarabilmesi .Öncelikli olarak kaliteli insan kaliteli güvercin sever kaliteli üretici olabilmek.Biz bu yolda yürümeye devam edeceğiz.İNŞALLAH birşeyler katabilmek dileğiyle.ALLAH gönlünüze göre versin.HOŞÇAKAL...

Fazla söze gerek yok kuşların paçalarının büyüklüğü,göğüs yapıları,kanat beyaz sayıları,kesme,renk ve duruşları mükemmel hersey fazlasıyla ortada.Allah can pekliği versin tuncer abi.siteden biraz uzak kaldık , beni tanırsın kavaklıdan sezgin.saygılar...

SELAMLAR KARDEŞİM...
Güzel sözlerin için tşk.Bende son paylaşımlarını gördüm ALLAH can pekliği versin ALLAH gönlüne göre yavru almayı nasip etsin.Özellikle dişine hayran kaldım ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.HOŞÇAKAL...

metinyigit' Alıntı:

Yürü bee kim tutar seni METİN YİĞİT sen harbi kuşçusun yani kral sensin bütün krallar sende var yani o kadar konuşduguna göre şu alttaki kuşun üzerine kuş koy kümesimi sana vereyim gerçi senin yorumlarına göre benim kümes cami yozları ama bi bakalım bi tane koy bu kuşun üzerine harbi helal olsun dicem sana al götür kümesi benim

Ekli dosyalar

• r%20(13).webp
    r%20(13).webp
    123.9 KB · Görüntüleme: 994
SEVGİLİ KARDEŞİM SELAMLAR...
Şimdiye kadar bu olaya tepki ve duyarlılıkla yaklaşan senin gibi gerçek GÜVERCİN SEVER değerli kardeşlerimin ve arkadaşlarımın hepsine tekrardan senin vasıtanla tşk etmek istiyorum.Bu olay göstermiştir ki metin yiğit gibi şahsiyetlerin böyle güzel bir birlikteliğin içerisinde olamıyacağını ortaya koymuştur.Tekrar dan güzel sözlerin için tşk sunarım.GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE HAYIRLI TESKERELER...

metinyigit' Alıntı:

SEVGİLİ METİN ARKADAŞIM;
BEN SENİN DERDİNİ SIKINTINI HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM.NİYE BU KÜÇÜK YORUMLARINLA KİRLİLİK YARATIYOSUN ONUDA BİLMİYORUM.VARSA ATACAKSIN ORTAYA KUPAYI, SEN ALMIŞSAN KONUŞUCAKSIN.BİZ KİMLERİN NASIL KUPA ALDIKLARINI KİMLERDE NASIL KUŞLAR VAR SENDEN DAHA İYİ BİLİYORUZ ASLANIM.EL ELDEN HER ZAMAN ÜSTÜNDÜR AMAÇ KUŞUN GÜZEL OLSUN KUPA ÖNEMLİ DEĞİL.ORTADA BİR EMEK VE YAPILAN GÜZEL ŞEYLER VAR.SAYGI DUYMAK LAZIM.GÜZELİ ORTAYA ÇIKARMAK KOLAY OLMUYO YILLAR ALIYO.HADİ O KADAR KONUŞTUN ATTIN TUTTUN KOYSANA KUŞLARINI DA BİZDE GÖRELİM.YORUMLARLA KİRLEMEKLE OLMUYO KUPA ALAN ABİLERİNDEN KUŞ ALDA KOY SİTEYE VARSA HODRİ MEYDAN.....

Öncelikle ben bir saltonetçiyim Bursa,da oturuyorum zamanında sarı baska çok baktım,sy Tuncer bey benim ne bir sıkıntım var nede bu dalda uzmanım ben gördüğüm tablo karşısında yorum yaptım hepsi bu, anladığım kadarıyla siz bu dalda yenisiniz, kaldıki geçenlerde m.k.paşa ya ziyarete geldiğimizde bir kaç kümes gezdik sağ olsunlar bizi kırmadılar sarı baska,nın PALİKARYA sını gördük çok sevindim demek hala meraklıları var bu kuşlar hala bakılıyor, ve senin gibi reklam yapma gibi bir lüksleride yok, diğer arkadaşlara diyorsun ki bu şahısların böyle bir birlikteliğin içinde olmayacağı, Kardeş BAKIŞ açılarımız çok farklı ben senin olduğun yerlerden çoktan geçtim yalnız kendine çok güzel bir tezgah kurmuşsun Allah sonunu hayır etsin,

metinyigit' Alıntı:
Öncelikle ben bir saltonetçiyim Bursa,da oturuyorum zamanında sarı baska çok baktım,sy Tuncer bey benim ne bir sıkıntım var nede bu dalda uzmanım ben gördüğüm tablo karşısında yorum yaptım hepsi bu, anladığım kadarıyla siz bu dalda yenisiniz, kaldıki geçenlerde m.k.paşa ya ziyarete geldiğimizde bir kaç kümes gezdik sağ olsunlar bizi kırmadılar sarı baska,nın PALİKARYA sını gördük çok sevindim demek hala meraklıları var bu kuşlar hala bakılıyor, ve senin gibi reklam yapma gibi bir lüksleride yok, diğer arkadaşlara diyorsun ki bu şahısların böyle bir birlikteliğin içinde olmayacağı, Kardeş BAKIŞ açılarımız çok farklı ben senin olduğun yerlerden çoktan geçtim yalnız kendine çok güzel bir tezgah kurmuşsun Allah sonunu hayır etsin,

Kardeş gördüğün kuşlara yoz yada toplama diyebilmen için daha iyisini çıkarman gerekli ............
1 -Daha iyisini çıkarsan dahi kimsenin kuşuna yoz yada TOPLAMA deme hakkın yoktur . . .
2- Lütfen yorumlarda biraz saygı vede herne olursa olsun herkezın emegıne saygı duymak gerekır. . .
3- Beyenmeye bılırsın ALLAH CAN PEKLİĞİ versın dersın olur bıter yada Hiç Yorum Yazmasın . . .

sayGılar αунαη

Serkan Boncuk, Okadar kuş içinde bu kuşu buldun ya tebrikler işte fark burda bakış açılarımız uymuyor kardeş sen sarı baska nın ne olduğunu biliyormusun..O kuşun en basitinden KOLÇAK larını görebiliyormusun kardeş

Eyvallah AYHAN., ALLAH her kezin kuşuna can pekliği versin, benim kimsenin kuşunu yadırgadığım yok sadece arkadaşlar kendilerini yeniler hataları bulurlarsa daha güzel olur, Güvercin bakmak YEM atmakla bitmiyor,SIK sık Kümes gezin..

metinyigit' Alıntı:
Eyvallah AYHAN., ALLAH her kezin kuşuna can pekliği versin, benim kimsenin kuşunu yadırgadığım yok sadece arkadaşlar kendilerini yeniler hataları bulurlarsa daha güzel olur, Güvercin bakmak YEM atmakla bitmiyor,SIK sık Kümes gezin..

benım gezdıgım gordugum kadar kumes gordun mus en acaba gıt kemalpaşada en kafa kuşlara sor git gonene sor git bandırmaya sor ben kımde ne var cok iyi bılıyorum kımsenın aklında ihtiyaçım yok istersen senı yanımda gotureyım bırgun gel benım kuşlarımıda gor istersen bana ozelden mesaj yaz yada msn fılan bırek yada cep bırak bana akıl verme daha dun bız kuş bakımıyoruz ben babamdan kuscuyum babam 60 yasınde en az bızım evde 45 senedır kuş var arkadasım sende varsa paylaş yol gozter insanların acıklarını kapatmaya calış onların acıklarını rotaya cıkarmaya calışma saygıLar

Geri