- Konuyu Başlatan
ULUBATLI
Üye
- Ad Soyad
- TUNCER DEMİR
- Meslek
- OPERATÖR
- İlgi Alanı
- Diğer
Adem bey,nerde ikamet ediyorsunuz ne tür kuş besliyorsunuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ULUBATLI' Alıntı:MERHABA...
Serkan kardeşim öncelikle güzel sözlerin ve yorumların için teşekkür ederim.siteni gezdim ALLAH can pekliği versin senin de çok güzel kuşların var.HAYIRLI TESKERELER...ŞAFAK:88 SELAMLAR...
ULUBATLI' Alıntı:Serkan kardeşim askerliği bitireli epey bir zaman oldu(15 sene) ben senin kalan günlerini hatırlatmak istemiştim.HAYIRLI TESKERELER...
metinyigit' Alıntı:Sy Tuncer bey Toplama kuşlarla bu kadar olur kuşların çok eksiği var tabiki anlayana M.K.Paşa,da yapılan yarışmada derece alamadı bu kuşlarınız, Bol şans
metinyigit' Alıntı:Sy Tuncer bey Toplama kuşlarla bu kadar olur kuşların çok eksiği var tabiki anlayana M.K.Paşa,da yapılan yarışmada derece alamadı bu kuşlarınız, Bol şans
metinyigit' Alıntı:Öncelikle ben bir saltonetçiyim Bursa,da oturuyorum zamanında sarı baska çok baktım,sy Tuncer bey benim ne bir sıkıntım var nede bu dalda uzmanım ben gördüğüm tablo karşısında yorum yaptım hepsi bu, anladığım kadarıyla siz bu dalda yenisiniz, kaldıki geçenlerde m.k.paşa ya ziyarete geldiğimizde bir kaç kümes gezdik sağ olsunlar bizi kırmadılar sarı baska,nın PALİKARYA sını gördük çok sevindim demek hala meraklıları var bu kuşlar hala bakılıyor, ve senin gibi reklam yapma gibi bir lüksleride yok, diğer arkadaşlara diyorsun ki bu şahısların böyle bir birlikteliğin içinde olmayacağı, Kardeş BAKIŞ açılarımız çok farklı ben senin olduğun yerlerden çoktan geçtim yalnız kendine çok güzel bir tezgah kurmuşsun Allah sonunu hayır etsin,
metinyigit' Alıntı:Eyvallah AYHAN., ALLAH her kezin kuşuna can pekliği versin, benim kimsenin kuşunu yadırgadığım yok sadece arkadaşlar kendilerini yeniler hataları bulurlarsa daha güzel olur, Güvercin bakmak YEM atmakla bitmiyor,SIK sık Kümes gezin..