SARI BASKALARIM (MKPAŞA) 10

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ULUBATLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Gönen ve Bursa,nın nerden kuş aldığı yıllardır belli,Kuşu yine m.k.paşada gördünüz senin ne kadardır kuş baktığın beni zaten ilgilendirmiyor, ben gördüğüm tabloya yorum yaptım hepsi bu.

Mertcan kardeş kırmızıların ALLAH can pekli versin, lakin beni etkileyen çekici cazibeli bir kuş göremedim, bu da benim bakış açım kusura bakma

metinyigit' Alıntı:
Serkan Boncuk, Okadar kuş içinde bu kuşu buldun ya tebrikler işte fark burda bakış açılarımız uymuyor kardeş sen sarı baska nın ne olduğunu biliyormusun..O kuşun en basitinden KOLÇAK larını görebiliyormusun kardeş

Abi benim gördüğüm en güzle bu çıkar daha iyisini koyalım siteye oylama yapalım seninki çıkardığın kuş gelirse al götür benim yozları daha ne istersen vercicem sana çok iddalı konuşup milletin kuşunu yadırgıyorsun ayıp yani kocaman adamsın 26 yaşına başmıssın dasha allah gönlüne göre versin dicene olmamış bu kuşlar böyle değil gibi kelimeler kullanıyorsun sanane milletin kuşundan varsa var yoksa yok sen iyi yorumun yap yeter ama kalbinde fesatlık varsa onu bilemem hani sen ona sahip olamıyondur onu köülüyondur böyle bir tipde olabilirsin yanlış bunlar ben söylücemi söyledim çıkar iyisini koyalım oylamaya iyiyse al götür benim kümesi

Serkan canımsın güzelim bu sitede hiç bir kuşa kötü demedim eksikleri paylaşmak istedim ve bende bu siteye koyabileceğim kelebek yok ben saltonet bakıyorum,benim kimseyle yarışım yok, nerelisin bilmiyorum ama seni tanımak isterdim güzel bir arkadaşsın, en azından benciliğin yok bu yönün güzel. siteden silinmek istiyorum onuda yapamadım.

metinyigit' Alıntı:
Sy Tuncer bey Toplama kuşlarla bu kadar olur kuşların çok eksiği var tabiki anlayana M.K.Paşa,da yapılan yarışmada derece alamadı bu kuşlarınız, Bol şans

Bak metin abicim buradaki insanları sinirlendiren yorumun bu toplama yani kötü bi söz kullanıyosun insanlari kötülememiş olabilirsin ama kuşlarıkkötülemişsin buraya ne kuşlar konulyo ama herkeze tatlı dille ikaz edebilirsin örneğin yön verebilirsin direkmen olaya dalınmaz benim düşüncem bu bizinm bu sitedeki önceliğim güzel kardeşilkler dostluklar yakalamak birbirlerimizin bilgilerini kendimizle paylaşmak bilmediğimiz şeyleri öğrenmek eger sen bu yorumu daha değişik bir açıda yapsaydın emin ol Tuncer abi seni evine davet eder kuşlarını seninle paylaşır seninde görüşlerini alırdı ama bu yroumn yüzünden ortalık kızışştı demek istediğim o kimsenin kuşuna çamur atma kuşu çamur olsa dahi herkezin kuşu kendine güzeldir benim begendiğim kuşun yüzüne bakmazsın senin begendiğin kuşun yüzüne bakmam mesela burda herkezin begendigine saygı duymaktır benim görüşleri bunlar dogru yada yanlış bilmiyorum ben olsan siteden silinmeyerine tuncer abiden yorumun iiçin üzgün olduğunu iletip ortallığı yumuşatıp bu ufafak kavgayı dostlugu cevirmen ama illede silinmek istiyorsan admin ile baglantıya geçip kendini sildirebilirsin

Serkan Boncuk, Çok temiz bir kalbin var çok değerli bir kardeşsin ALLAH her şeyi gönlünce versin cnm, Maskeli arkadaşlarla ben aynı çuvala girmem cnm

metinyigit' Alıntı:
Serkan Boncuk, Çok temiz bir kalbin var çok değerli bir kardeşsin ALLAH her şeyi gönlünce versin cnm, Maskeli arkadaşlarla ben aynı çuvala girmem cnm

Peki abmi sen bilirsin ne demek istedğini neyi kastettiği hiç anlamış değilim sanırım kemalpaşalı abilere karşı bi tavrın var o yüzden ben karışmak istemiyorum

Cnm benim kimseye Tavrım yok sen rahat ol sadece zamana ihtiyaç var, İnşallah senin gibi güzel kardeşi en yakın zamanda tanırım saygılarımla

tuncer kardeş kuşların ölüyormuş yazık sebebi bilinçsizce bakmak olsa gerek, bu cumartesi de daha öncede olduğu gibi getirirsin ihaleye satarsın cnm ne var yani nasıl olsa tezgahlar kurulmuş, geçen cumarteside senin kuşların vardı ihalede rahat ol bu tezgağıda bozan biri çıkacak elbet başka bir ırk bakmak zorunda kalacaksın bir gün, değerli bir kardeş simli bir çift sarı baska hediye etti derneğe tahmin ediyorum o kuşlar senin kümesinde nede olsa fantom kardeşler gibi para verve alışkanlıhınız yok lüp lüp olcak...

METİN YİĞİT...
Son günlerde benim siteme ve diğer m.k.paşalı güvercin severlerin sitelerine yazmış olduğun yakışıksız sözlerinden ötürü senin gibi perde arkasında oynamayı seven kimliğini ve şahsiyetini açıklamadan çamur atmayı seven zatlara birşeyler katabilmek amacıyla telkinde bulunmak gerektiğini düşünüyorum.METİN YİĞİT sana yeterince rahatsızlık verdiğimi düşünüyorum gel senin bu rahatsızlığını giderelim.senin gibi sıkıntı çeken şahsiyetlere yardımcı olmak istiyorum.beni bukadar yakından takip ettiğine göre yerimi yurdumu biliyorsun gel yüzyüze görüşüp sana yardımcı olup HASTALIĞINI çözelim.davetini bekliyorum.

Tşk ederim yeğen benim kimseyle sıkıntım yok ALLAH herkezin gönlüne göre versin,Zamanı gelince ses getirenler çıkacaktır bu alemde rahat ol, m.k.paşa damızlık konusunda biraz patinaj aşamasında o aşamayı fark edipte kendini kurtaran yürür bu yolda okadar.Şahsiyet ve kimliğin ne önemi kaldıki benim zamanında tanıdığım kimlikler bana çok güzel kazık attılar, gün gelince bu maskelerde düşer rahat ol ben çok rahatım sana yardımcı olmak isterdim ama çok geç artık sen yol almışsın dostum saygılar sevgiler

Bu alem adamı yıpratıyor ama uyuyanlar var be abi uyansınlar artık hamam misaline dönmüş belli kuşlar belli simalar dimi, serkan BONCUK gibi değerli kardeşlerimizi kurtaralım adam gibi kalıcı damızlık kuşlar bakmalarına yardımcı olalım olalım ki rakipleri karşısında zahmet çekmesinler,ve bilgilendirelim EZBERE bakmasınlar,örneğin., boy kısalığı gagaların kısalığı, kolçaklı kuşlar kesmelerin hataları vs gibi bu tür kuşlarla değerli kardeşlerin değerli zamanını çalmayalım, kesme kuşun kulak kısmını nerden almalı kuyruk uzunluğu ayak yapısı gibi vs. açalım açalım ki eksikleri görelim paylaşalım, Serkan kardeşim buna değer lakin seninle paylaşamam abi sen zaten sarı baska uzmanısın. Fantom abiler ise daha yolun başındalar anlam veremediğim sen onlardan daha çok meraklısın fakat o sarı baska erkeği 250 tl tabi oda balon değilse nasıl sattın hala anlamış değilim.yoksa hocanın gördüğünü senmi göremedin neyse. Geldiğimde söylemiştim sana Tuncer yeğen kümesinin sağ tarafında gözler var karşı tarafta ise gözler yukarıda domino taşları gibi yukarıdaki gözleri aşşağı indir abi kuş yukarısını sever ve gözlerin altını 4 parmak aç yeme düşen yavru o noktada kendini saklama fırsatı bulsun yukarıya da tüneklerini döşe daha randıman alırsın saygılar...

metin yiğit
sende değişen birşey yok hastalığın devam etmekte.bu hitap tabirlerin (yeğen amca dayı kardeş vb)senin kimliğini ortaya koyuyor.bu 250 tl bayağı takılı kalmışsın biz yeri geldi 400-500 tl tek erkek tek dişiler verdik sen rahat ol senin böyle güzellikleri görme şansın hiç yok.belli bir zamandan sonra ancak duyar ve çamur atarsın.onun için izlemeye devam edip HAZMETMEYİ öğreneceksin.bu arada sana tavsiyem türk dizilerine fazla takılı kalma.

Doğru söylüyorsun sen ve hocan tek kuşu o rakamlara satabilirsin ama baştan buyana benim anlatmak istediğimi anlamış değilsin, Satmış olduğun kuşların altından salatalar gelecektir yavru alamayacaklar olay bu sen işin sonuna baksana,senin ki fason kuşçuluk günlük kuşçuluk kalıcı değil ve hiç bir zaman olmayacak, satmak mühim değil sattığının arkasında dur ben de göreyim, önemli olan kapıların kapanmamasıdır fakat diğer zatlar gibi siz bu işi çok iyi bilirsiniz azcıkta paranın tadını aldınız ye kürküm ye

Serkan kardeşim kırmızılarını görmedim daha doğrusu bakmış olduğun kuşları görmedim beni yanlış anlamışsın cnm benim ben çok güzel dost kazı yedim anlayana,sen kafana göre takıl lakin kumpas ve tezgahlara gelme yeter hayırlı teskereler cnm benim

Her kezin bir KAPASİTESİ vardır alıcı ve satıcı tabaka tabakadır ama anlayabilene önemli olan zirveleri yaşamak ve o noktaya doğru bir şekilde adapte olmaktır, Tabiki bu damızlıkçı bir güvercin sevenin harcıdır, Kupa almak bir hüner değildir ama kaçınılmazdır. Dengeler değişir ve değişmek zorundadır ve hep öyle olacaktır bu dengelerde bulunabilme cesareti buluyorsan kendinde yada orda rol alabiliyorsan sen zaten otomatikman yol almışsındır fakat zaman dilimine ihtiyaç vardır tabiki doğru damızlık güvercini bakıyorsan...

Bu iş zevk işidir ve bunun yanı sıra bir sektör olmuştur,iyi kuş her zaman iyi paradır, kendini bilen bir damızlıkçı bedavaya atlas okyanusunda taka ile kürek çekmez, zayıf noktalar ise kendilerini kandırıyorlar ve görüntü kirliliği yapıyorlar anlamsız bir elezonların sesi gibidirler zamanla tarihten silinirler ve silineceklerdir. eski tabirle iyi para veren iyi düdük çalar, aksi taktirde kasabın önündeki kediler gibi vitrine daha çok bakarlar, emek vermeden hiç bir şey elde edilmez lakin sen doğru kuşla çalışıyorsan emeğinin karşılığını muhakkak alırsın. zaman ise bu işin ilacıdır. son zamanlarda bazı arkadaşlar kuşun olamadığı yerde bir takım metaller alınca kendilerini nimetten sayıyorlar satın aldığın kuşla hiç bir zaman yarışmalara katılma emek ver sende o şekil bir kuş çıkar yumurtadan al görelim taktir edelim.

metin...
benim senin gibi başkalarının aldığı metallerle ve paralarınla işim olmaz .sende takma yeterince hastasın fazla zorlama kendini.bırak alan alsın metali demiri kazmayı küreği.senin anladım kadarıyla sarı baska besleyen güvercin severlere karşı kompleksin var herhalde.hastasın daha çok hasta etme kendini .besle fındık gaga santoletlerini çıkar sende bu işin tadını.bu arada hocada seni çok merak ediyor selamları var.sen okadar uzmansın ki hacıya hocaya sallıyorsun.bırak hastasın daha çok hasta etme kendini yaşın daha genç çok görüp geçireceğin şeyler var .at yemini besle fındık gagalarını.sende önünden yemeği öğrenirsin.hazmetmek rahatlatır insanı...

Haklısın galba dostum size saygılar ve selamlar güzel olan her şey sizinle olsun hoşçakalın

O metal senin patantini gösterir ama öyle bir şansın hiç olmayacak emek işi, Hoca,na çok selam zamanında rahmetli bulaşık ismail ve hacı ile kendilerinden çok kuş aldık, pazar günü ordayım tanışmak ümidiyle

SELAMLAR MEHMET BEY...
Güzel sözleriniz ve ilginiz için tşk...ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.HOŞÇAKALIN...SAYGILAR.

Kalplerde bir çatallık olamadığı sürece veriyor zaten, yeterki adamın kalbi temiz olsun bir de dik kafalı olmamak lazım dimi tuncer kardeş

Tuncer havacılar sarıdişi arıyorlar diye duydum sende vardır yardımcı olsana,benim kümese hastalık geldi biliyorsun aman Hocanı çağırda yanlış kuş vermeyesin onsuz kuş satamazsın sen

metin...senin neyine havacının aradığı dişiden erkeğinden önünden yiyip besle SANTOLETLERİNİ epeydir yazmıyordun yine sıkıntı içindesin hastasın sana gel yardımcı olayım.bırak beni fazla kafaya takma bozarsın kendini.gel sanada verelim bir çift safkanlardan bi nebze gideririz hastalığını.yanlız hocayı alıpta gel başka türlü işin olmaz.tamammı SANTOLETÇİ metin...

Cankuş nasılsın uzun zaman oldu özledim senin gibi Maskeli arkadaşı haa haaa Çakma sarılar dan ne haber Toplama kuşlar la bukadar olur cankuş, Zorlama kendini sende biliyorsun fason kuşçusun Hasılatı toplayana kadar dimi Paralar paralar haaaaaaaa Benim saltonetler öldü Dolapçın ırkı ile çalışıyorum Balıkesire taşındım beklerim burda havacı nadiride buldum dernekteyiz can kuş haaaaa

Banada mı vercen saf kan lardan can kuş yapma Toplama ve çakma sarıların neyini bana vercen be cankuş güğldürme beni haaaaaaaaa haaaaaaa sende biliyorsun sen onu başkasına anlat can kuş haaaaaaaa haaaaaa

400-500 tek erkek ve dişiler verdik dedin hatırlıyormusun git Bursa,ya da gör verdiğin kuşların yavrularını şeş olmuş hepsi 10 liralık yavrular almışlar adamlar sesini çıkarmıyorlar verdiğin kuşun arkasında dur cankuş bu iş satana kadar değil haaaa haaaaaa

Geri