SARI VE KIRMIZI DOLAPÇILARIM (DENİZLİ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0400.webp
    Fotoğraf0400.webp
    804.2 KB · Görüntüleme: 938
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0408.webp
    Fotoğraf0408.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 938
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0417.webp
    Fotoğraf0417.webp
    432 KB · Görüntüleme: 820
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0424.webp
    Fotoğraf0424.webp
    649.5 KB · Görüntüleme: 921
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0440.webp
    Fotoğraf0440.webp
    884.5 KB · Görüntüleme: 1,043
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0465.webp
    Fotoğraf0465.webp
    485.8 KB · Görüntüleme: 1,085
:heyo: :heyo: :slm: :slm: :slm:

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0471.webp
    Fotoğraf0471.webp
    457 KB · Görüntüleme: 1,006
Kostümse kostüm oyunsa oyun daha ne olsun..Paylaşım için sağol abi Allah nazarlarlardan saklasın maşallah tü tü tü :)) saygılarımla

Maşallah.
Erkek çiller çok güzel görünüyor.
Allah sağlıkla beslemeyi nasip etsin.

maşalllah.güle güle besleyip uçurmayı nasip etsin Allah.sarı yayrular çillenecek sanırım

Maşallah abi, güzellikte birbirleriyle yarışıyorlar sanki. Tüyleri kadar ömürleri olsun. sağlıkla beslemeniz dileğimle.

Süper sağlıklı görünüyorlar.Tüyleri kadar ömürleri olsun.

ustadım hepsı cok guzel hepsını cok begendım hele sarılara hıc doyamadım

çakallar ve çiller ayrı bi güzel...

selamlar

Herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunarım daha iyileri sizlerin olsun sarı çillerim benimde bakmaya ve üretmeye doyamadığım dolapçılarım.Mehmet hocam bunlarda çiller gibi ilk sarı sonradan açılıp gidiyolar.

saygılar,sevgiler

umut coşkun
DENİZLİ

Maşallah diyelim de bereketi kaçmasın hiç birini ayırıp seçmeye gerek yok herşey ortada gayet sağlıklı vede asaletli kuşlar. Güzel günlerde uçurursun İnşallah.

necdetakosman' Alıntı:
Maşallah diyelim de bereketi kaçmasın hiç birini ayırıp seçmeye gerek yok herşey ortada gayet sağlıklı vede asaletli kuşlar. Güzel günlerde uçurursun İnşallah.

sağolasın hocam sarılarım içine kan girmeden bugüne kadar gelmişlerdir,beğendiysen 1 çift ayarlarız.

Hele bi yaz tatili girsin ziyaretine geleceğim ve senin kuşlarından Memnuniyetle beslerim Umut kardeşim.dededen kalma kuşlarım var diyordun sarılar da onlardan mı acaba?SELAMATLE İNŞALLAH

Selamlar

Necdet hocam buyur gel herzaman kapım açık dededen kalma kuş yok yanlış anlaşılmasın dededen kuşçuyuz,sarılar 10 yıldır falan bende kan girmeden ürettim geldiği yerdede tek kandan üretildi,ayrıca azmanlarım 15 yıldır falan kan takibi yapılmakta.

saygılarımla

umut coşkun
DENİZLİ

Geri