~ Selcuk Pehlivan`in hakiki Ankara bozlari ~

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 115
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
orhan bey ikiside öldümü bu kuşların biri duruyo demiştiniz. :hayir:

konya dan slm selçuk abım akını serettım çok guzel allahım nazardan saklasın senın tanıyıp benım tanımadıgım tum arkadaslarada selam abım ellerınden optum gorusuruz

angaralı' Alıntı:
orhan bey ikiside öldümü bu kuşların biri duruyo demiştiniz. :hayir:
malesef usta kısmetleri yokmuş çok çaba gösterdim ama kurtaramadım emin ol ki gereken herşey yapıldı

s.a. Selçuk abi kuşlar 10 numara mekan 10 numara allah zeval vermesin .
aynı zamanda başın sağolsun abi ölen kuş senin avatardaki erkek mi?
aman ötekilere dikkat abi,yeni bir bozdumanlı başlatıyorum demiştin kuş hazır olunca video sunu bekliyoruz.

eyvallah teşekkürler avatardakinin 3-4 yuva büyüğü yaşlı erkek kurudu gitti kuş öldü baka baka ,evet geçen sene uçan bozdumanlı kanat kuyruk tamam tüyü düzdü havalar bozdu ama yavaş yavaş nefeslendiriyorum inşallah kısa zamanda başlayacak zaten hazır oynayan kuş ama yatınca boşalıyo bunlar bir hafta 10 gün çatı çatı gezer sonra birden başlar:))inş,tüm dostları davet edeceğim videodan bişey anlaşılmıyo,bu defa terasta uçuruyorum kendi yerimde kısmet bakalım.

abi aynı dert bendede var bidumanlı erkek var kuşun son sekiz yılılnı biliyorum öncesi yok aynı senin kuş misali günde bir varil yem yiyor ama döşü boş ötmeyide unuttu antibiyotik,vitamin verdim ama bi değişiklik yok yanlız 2 ay dır aynı bi ayağı çukurda geziyor.giden gitsin kalanlar yeter.

Dostum bizim kuruluk dediğimiz olay galiba kuş öyle yem yiyorki aklın almaz hemde ben palet yemde kullanıyorum karışık fakat bir gram yaramadı kuşa 2 ay böyle sürdü bu süre zarfında ilaçtan ziyade zeytinyağı sarımsak balık yağı verdim en son solucan için bi ilaç verdim olmadı,eridi kuş ya göğüs kemiği jilet gibi oldu en sonunda öldü,bu hastalığa(kuruluk)ne yapsan olmuyo ama balık yağını ve zeytin yağıda ver sularına sarımsak at bence 2 diş en azından sağlıklı oluyor kuşlar benim yıllardır bi tek kuşum ölmez hastalık nedir pek bilmem ama bu yaşlı kuştu birazda ondan oldu en son eklediğim resimlerde sivri takkalı bi boz var o erkek 10 yaşına yakın ölen ebe dedenin ilk yavrularından biri çok üzüldüm ama yapacak bişey yok.....

bu sayfa başlığı altında 10.sayfadaki beyaz kuş videoda erkeği kendi 10 küsür yaşında damızlığım boz, dişisi gene kendi kuşlarımızın kırmasıdır arkadaşlar yavrular aşırı taklalı olduğu için bu soyu hiç bırakmadım elimde çıkan yavruları eşe dosta dağıttım aslı en baba 7-8 takla olan kuşlarım kırınca 15-16 takla çıktı buda hoş bi durum olmadı bu damardan kalan son bi erkeğimide uçuruyordum yukarı çatıya düştü....sonrası aldılar çatıdan kuşu alan arkadaş sanmasınki bu öp öz bozların yavrusu,boşa hizmet etmiş olacak buda bana ders olacak bi çiftini konyada bi arkadaşıma söz verdim bedelsiz yolluyorum sahip çıkacak arkadaşım varsa bi çift hediye edeceğim...

Merhabalar;
hadi hayırlısı bakalım,15 yıllık damızlıklarım bir çift antalyaya gitti,bir çift konyaya gönderiyorum,35 yıllık kuşbazım aktif besledim hiç ara vermedim ama yalandan dolandan,hırsızından,piskopatından bıktım arkadaşlar,ne zamanki bu iş normale dönerse bi kültür olursa yada ne zaman insanlar kuş yüzünden bir birini kırmaz yalancılık biterse,bu hırsızlar huyundan vazgeçerse,küçük büyük saygı sevgi oluşursa,toplum kuşbaza dürüst,doğru sözlü,gözüyle bakarsa ki bunlar mümkün değil ozaman tekrar kuşbazlığa devam...
tüm arkadaşlara saygılar sevgiler yazılanları takip etmeye çalışacağım,sitenin müdavimlerinden biri olmaya devam edeceğim,bana ulaşmak isteyen arkadaşlar telefonum ömerde ve hüseyinde mevcuttur,tüm güvercin severlere saygı ve sevgilerimle kalp kırdıksa affola,
eyvallah...

Selçuk kardeş

senin kuşlardan seyredemiyecekmiyiz acaba
baya canını sıkmışlar sanırım

selam öncelikle ankaralı kuş çu abime saygılarımı sunuyorum ,,,,,,,.... ben bir kaç konu hakkında bilgi alacaktım eger yardımcı olursanzı sevinirim... ankara da namık isminde bir abimiiz var mış kuşlarını çok kaliteli oldgunu duydum bu abmiiizn gibi kuşlar besler renkleri neler dirr lütfen yardım cı olurmuusnuzz... bir de mardin li zeki baran usta nı şaM piyon olan oyun kuşlarını bir başının (( erkek yada dişi)) tam olarak bilmiyorum ankadan aldgını duy dum acaba bilginiz varmı lütfen yardım cı olurmsunuz KARAMANDAN SAYGILAR

ANKARA BOZU ARIYORUM

S.a arkadaşlar ben antalyanın alanya ilçesinde yaşıyorum böyle güzellikte oyuna muayer kuşlar arıyorum yardımcı olursanız sevinirim tercihler ankara bozu ve boz dumanlı ola bilir.Ankarada bu kuşlardan bol olduğunu duyduk arayıp tanışırsak gelip tanışmak isteriz.tel.numaram.0532 416 40 76 veya 0532 221 34 32 veya 0537 300 88 88 TEŞEKKÜRLER

selamunaleykum abım senın bu bozların vıdolarını atarmısın konyadan ömer ben

abi slm...bu bozlardan takkkalı dişiyi satarmısınn? cevap yazarsan sevinirim..

maşşallah abi kuşlar cok güzel ben bursada oturuyorum gerçekten böyle eski koyu boz lar dan hiç görmedim iyi gülerde besle saygılar

Geri