SİVAS ALİ KARAKUŞ GÖ DİŞİ EKE KUŞU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alikarakus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

alikarakus

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alikarakus
Meslek
elektırık
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4EAmBwpJskI[/youtube]

bedez_38 yorumunuz icin tesekkur ederim gelimini tam cekemedık fakat en kısa zamanda yeni videolar cekecez

KUŞ GÜZEL EMEĞİNE SAĞLIK..

Abi kuşun gerçekten güzel ama birkaç bişeye değinmek istiyorum.Kuşunuz uçtuğunda havada başka kuşlarda gördüm bu kuşunuzun oyununu engeller diye düşünüyorum,çok takla vurmuyo 4-5 takla ile gidiyo ama bu takla sayısına göre gidimi uzun döneği çok olsa nereye kadar gider artık...Birde abi kuşunuz yüksekten alıyo keşke bu çıkışını taban takla ile yerden alıp oynasa tadından doyulmaz inş daha iyilerini paylaşırsınız...saygılar

dadas kardes kus yuksek almıyor bizim acemilimize geldi tam cekemedik 1 metreye kadar giriyor ve 4.5. takla demissın kusu sivasta izleyen cok oldu 17.18 taklaya kadar cıkıyor ve ucarken yanında kus yoktu görüntüde cıkanlar yabanı .... ve havalar ısınınca tekrar videsunu cekecem saygılar

maşallah kuş çok seri ve düzgün gidiyor. altında bazı sıkıntılar oldugu bariz ama son zamanlarda gördügüm en iyi fişek. allah güle güle uçurmak nasip etsin. allaha emanet olun sagılar

adallı' Alıntı:
maşallah kuş çok seri ve düzgün gidiyor. altında bazı sıkıntılar oldugu bariz ama son zamanlarda gördügüm en iyi fişek. allah güle güle uçurmak nasip etsin. allaha emanet olun sagılar[/quote birde kuşun resimlerini paylasırsanız görmek isterim tekrar saygılar

maşallah çok güzel kuş.hata bulanlar yarısı kadar kaçanı uçursunda görelim.sanıyorum sağ kanadında yeni gelen tüyü var.o nedenle daha fazla zorlamamış.güle güle besleyin.siteye yeni kayıt oldum inşallah havalar ısınınca bende bi video gönderecem.

Selamün Aleyküm öncelikle video çekimi tabiki eksiklikler görünür kısa çekimoldugu için kuş en az 2 saat üstünde uçmuştur daha güzel görüntüleri olmuştur bunuda yerinde izlemek gerekir en azından çekip buraya atmışın bu demek oluyorki emek sarfediyorsun tebrikler diyorum benim ortakda sivaslı ama hiç sivaş kuşumuz yok eskiden ankaradan aldıgım gökler var onlarla ilgileniyorum gayet güzeller inş bu sene adapazarı ve ankara kupasına kaldırıcam video çekimi olursa buraya atarım ali kardeşim paylaşımın için tekrardan tebrik ediyorum emegine saygı diyorum eke kuş olarah gayet güzel zaten kuş yavrudan başlayıp 4.5 yaşına kadar oyunu eksiksiz sergilemesilaızmki kuş diyelim yavruda başlayıpda 1 yaşına girince sersemliyen kuşlardan degil en azından ( saygılar ali kardeşim )

adalı usta yorum ların icin tesekkur ederım kusun resimleri wwwisivasguvercin.com adresinde görmeniz mumkun saygılar

adalı usta kusun resimlei atamadım fakat .goog . da var velikarakus diye yazarsanız veya sivasguvercin diye cıkıyor saygılar

ilfan arslan abi yorumların icin tesekkur ederim sivasa yolun düserse beklerım yerındede izleriz kus 2.3 saat ucuyo 15 güne tekraacekecem ve 2 yasında gö beneklı erkem var onuda cekecem atrım hep beraber yorum yapar tartısırız saygılar

masallah güzel hayvan dahada güzel olur insallah paylasım için teşekkürler güle güle besleyin
saygılar

guzel kuş cıkışıkışı taklası seri kuş tuyu kadar yavru versin hayrını görun keşke uzun olsaydı vide ( kalkışından inişine kadar ) video uzun olsa zefkle seyrederdim böle kuşları seyretmek her zaman nasip olmuyo saygılar

GÜZEL KUŞ YERE İNDİRİP HAVADA YAPDIGININ YARISINI YAPARSA GULE GULE BESLEYIN

Ali abi inş bu kuşun daha iyi çekilmişi ve oyununu izleriz.Daha iyilerini uçurup izlemek sizlere nasip olsun saygılar... (:

güzel kus deparli gidiyor taklasida güzel ..eke kusa göre benim görüsüm cok güzel kus

uşta kuş çok hırslı maşallah seri ve pratik dönüyor biraz daha sıfıra gelse bide tabanını görsek ama buda iyi

yorumlarınız icin tesekkur ederim 15 güne tekrar cekecem bu video acemice oldu gelimini cekemedim 1 metre ve altına kadar giriyo dabanıda var fakat her seferinde yapmıyo cok gırdı zaman dabanlı cıkıyo saygılar

S.A KARDES KUSUN GERCEKTEN GÜZEL NET CEKILMEMİS FAKAT KUSUN FİSE KACIMI TAKLSASI 10 NUMARA 3 .4 .DEFA IZLEDIM EKE KUSA GÖRE COKGÜZEL YENİ VİDEOLARI İZLEMEK ISTERİZ * SELAMETLE SAYGILAR

yorum yapan herkese tesekkür ederim kus suan yumurtada kısmet olur yavrular cıkarsa yavrunun biri istambula gönderecem kadıköyde SİVASLI SADIK ABİ var istambul kupasına kaldıracak aksılık cıkmassa hep beraber izleriz- disiye idman vermeye basladım fakat hava sartlarındn dolayı tam anlamda hazırlıyamadım en kısa zaman da yenı videolar atacam tüm kuscu arkadaslara yenı sezonda iyi kus ucururlar umarım saygılar ALİ KARAKUS

S.A ALİ KARDES BU GÜZEL KUSU UMARIM COGALTMISSINDIR VE SATARSAN GÖRÜSELİM VE YAVRULARIDA ANASI GİBİ DÖNERSE YETER BASKA NE İSTİYEK HAYIRLI GÜNENLER

maşallah... eğer dediğin gibi alçaktan alıp bu fişeği yapıyorsa ve seferi de yeterli ise sen dünyada cenneti bulmuşsun kardeş...

MASALLAH KUS SONZAMANLARDA GÖRDÜGÜM KUSLAR İCİNDE İYİ FİSEKLEMESİ GÜZEL 8 PUANLIK DİYEBİLİRİM TÜGÜ KADAR YAVRU ALIRSIN UMARIM SAYGILAR

Geri