SİVAS ALİ KARAKUŞ GÖ DİŞİ EKE KUŞU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alikarakus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
olgunozaydn' Alıntı:
kardeş ben videoları göndermeye çalışıyorum...boyut büyük diyor...site yönetimi yardımcı olursa sevinirim...msn de veya cd ile göndermek istiyorum ama..
olgun abi nasıl gönderildini bende bilmiyorum arkadasımı aradım o atacak üstüne de alikarakus olgunbeye ucurdu eke kus diye yazsam olurmu dorusu kus istedim gibi oynamadı ama lafımızı yemiyelim diye sitede yayınlıyacam saygılar

S.A ALİ KARDES VİDOO LARIN İKİSİDE AYNI KUSMU BANA GÖRE ON NUMARA TL VARSA GÖRÜSELİM UZUN ZAMANDIR GÖRDÜGÜM EN UZUN KAÇAN VE EN HIRSLI HAYVAN BU KUSUN CEZASI NEDİR KARDES

SLM KUS GÜZEL MASALLAH GÜLE GÜLE UCURUN.BIR SORUM OLACAKTI BU KUSUN SOYU RAHMETLI RÜSTEM ABININ KUSLARINA DAYANIYORMU.OYUN SEKLI ONU ANDIRIYOR AMA TAHMINIM KIRILMIS.

TACLI_GÜLLÜ' Alıntı:
SLM KUS GÜZEL MASALLAH GÜLE GÜLE UCURUN.BIR SORUM OLACAKTI BU KUSUN SOYU RAHMETLI RÜSTEM ABININ KUSLARINA DAYANIYORMU.OYUN SEKLI ONU ANDIRIYOR AMA TAHMINIM KIRILMIS.
rüstem amcanın kuslarıyla alakasıyok doru onon kuslarıda aynı sitilde oynuyordu fakat onlardan deyil uzaktan yakından alakası yok ALİBABADAN KÜRT VELİNİN kuslarından

S.A KRDES CEVABINI BEKLİYORUM YENİ YUVA DİZİYORUM HIRSLI KUSA İHTİYACIM VAR SATARSAN GÖRÜSELİM

dursun34' Alıntı:
S.A KRDES CEVABINI BEKLİYORUM YENİ YUVA DİZİYORUM HIRSLI KUSA İHTİYACIM VAR SATARSAN GÖRÜSELİM
as dursunbey satmıyorum umarım istediniz kusu bulursunuz tolga40 isimli arkadasa sorun osatıyo herhalde saygılar

maşşalah kardeşim... sesi soluğu,yürüyüşü iyi tüyü kadar hayrını gör... güle güle besleyip uçurman dileğiyle...selamlar...!!!

tolga nın dedi gibi arayı actınız yeni vido larınızı bekliyoruz

S A KARDESİM SİTEDE SÖYLEBİ GEZİNİYİM VİDEOO LARI İZLEYİM DEDİM KENDİ GÜVERCİN ANLAYISIMLA VARDIM SONUÇ SENİN MUSTAFA BEYİM VE OFLU ARKADASIMIZIN VİDEOOLARI BENİM KANAATİMLE İLK 5 İÇİNDESİNİZ EMEĞİNİZE SAĞLIK SELAMETLE

Selamün Aleyküm
Maşaallah Ali bey kuşunuz eke olduğu halde bol taklalı ve uzun fişekleri var medeni cesaret gösterip oynayan kuşunuzun videosunu çekip biz oyun kuşu sevenlere izlettirdiğiniz için size çok teşekkür ederim emeğinize sağlık.Selam ve saygılarımı sunarım.

Geri