A
Anonymous
Misafir
ne varsa sivasdan. ali abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam abi ben varım ikimizde yeni video cekecez gazeteyıde cekerım yayınlarız benim kusumda eke kus 1 cif yavru buyuttu suan 2 ci yavruları yeme vurmak üzere cekelim yayınlıyalım butun arkadaslarda bılsın kuscular org aileside böyle bir rekabet oldunu bilsin saygılarolgunozaydn' Alıntı:yeni videoda ..bir kalkış görüntüsü...enaz 3 sefer görüntüsü..ayrıca iniş görüntüsü olsun..(kuşun atması ..kapanması da çekilmek şartı vardır)ali kardeşim ne dersin ..site yönetiminin takdirine bırakıyorum..tatlı bir rekabet olsun..saygılarımla
ve bir tarih belirliyelim istersen kacgün icinde atalım aynı güne denk getirelim ve videonun üstüne ben yazıyım olgumozaydın beye ucar diye sizde yazın ali karakusa ucardiye tabi bu benım dusuncem sen büyümsün kararına saygı duyarımolgunozaydn' Alıntı:yeni videoda ..bir kalkış görüntüsü...enaz 3 sefer görüntüsü..ayrıca iniş görüntüsü olsun..(kuşun atması ..kapanması da çekilmek şartı vardır)ali kardeşim ne dersin ..site yönetiminin takdirine bırakıyorum..tatlı bir rekabet olsun..saygılarımla
saolasın osman kardes acemilimize geldi buhafta sonu calısmazsam yeni video cekecem gelimini girisini tam alaca bu videoyu alttan cektı yenisini karsıdan cekecem izleriz saygilarosman0606' Alıntı:KUSUN TAM OTURDUGU YERDEN CEKSENIZ DAHA IYI OLURMUS YOKSA KUS YUKSEKTEN ALIYOR GIBI GÖRUKUYOR...YOKSA TAKLA SAYILARI FALAN GAYET GUZEL GULE GULE BESLEYIN
bende hafta sonu cekecem pazartesi salı atarım saygılarolgunozaydn' Alıntı:ali karakuş 21 nisan sabahı mesajını okudum..ya bismillah dedim öglen kuşu kaldırdım......benim videolarım hazır kardeş...sende hazırlayınca haber et gönderelim site yönetimi de aynı gün yayına versin....saygılarımla
_________ ali kardes desen nevar 1 vya 3 ama yınede saygı duyarım benimkusda yeni basladı bende varımalikarakus' Alıntı:tanerbey özürdilerim biz olgunbey ve ben aramızda bir tatlı idda var deisiklik yapıyoruz sitede isterseniz sizinle ilerleyen zamanda yapalım olgumbey bir kacgün icinde bende cekecem ilk yazısmamızdada söylemistim haftasonu calısmazsam ilk fırsatımda kamaraya cekiyorum tamammı
bizim aramızda rakabet var fakat tartısılacak kalp kıracak birkonu yok abi olgun bey yayınlıyak dedi ben kabul ettim iddamız yok senin kusun ıyı benim kusum ıyı busekıl polemıye girmedikde o sekil bir düsüncemiz olsa bu zamanda sivasta kimse ucurmaz ben cumartesi ucurdum cektim hava sartları hic iyi deyildi istedim sekilde cekemedim kusta istedimi yapamadı zaten ............. ve olgun beyde cekmis eger uygunsa yarın yayınlarız SAYGILARkuscu_marik' Alıntı:ARKADASLAR BİRBİRLERİNİ KIRMADAN KARSILIKLI ANLAYIS VE SAYGI SEVGİ KURALLARINI İHLAL ETMEDEN BU VE BU SEKİL TATLI REKABETLER HER ZAMAN İYİDİR AMA NE ZAMAN Kİ RESTLESME VEDE İDDİALASMALARA GİRİLİR O ZAMAN DA KIRICILIK LAR İSTENMEYEN KELİMELER OLUR ÇÜNKÜ İDİA VE RESTLESMELER DEN KAZANAN HİÇ OLMAMIŞ SADECE VE SADECE BOLCA KALPLER GÖNÜLLR KIRILMIS İSTENİLMEYEN YÖNLERE GİDİLMİŞTİR DOZUNDA DOST VE ARKADASLIKLA YAPILAN TARTIŞMA VE REKABETİ KENDİM OLARAK HER ZAMAN DESTEKLİYORUM ÇÜNKÜ KIVAMINDA KIRICILIKLAR OLMADAN YAPILAN TARTIŞMALAR REKABETLER ARANILAN İYİYİ BULABİLMEYİDE SAGLAR NEDENİ İSE //İYİ//VARDIR //DAHA İYİ DE// VARDIR AMA BİRDE //EN İYİ //VARDIR BU ŞIKLARA ULASMAK KARSILIKLI OLUMLU YAPICI TARTISMA VE REKABETİN HOŞ BİTİRİLMESİYLE SAGLANIR DİYOR
SAYGILAR SUNUYORUM
İYİ NİYET VE AÇIKLAMALARINIZ İÇİN TESEKKÜR EDİYORUM BASARILAR DİLİYORUMalikarakus' Alıntı:bizim aramızda rakabet var fakat tartısılacak kalp kıracak birkonu yok abi olgun bey yayınlıyak dedi ben kabul ettim iddamız yok senin kusun ıyı benim kusum ıyı busekıl polemıye girmedikde o sekil bir düsüncemiz olsa bu zamanda sivasta kimse ucurmaz ben cumartesi ucurdum cektim hava sartları hic iyi deyildi istedim sekilde cekemedim kusta istedimi yapamadı zaten ............. ve olgun beyde cekmis eger uygunsa yarın yayınlarız SAYGILARkuscu_marik' Alıntı:ARKADASLAR BİRBİRLERİNİ KIRMADAN KARSILIKLI ANLAYIS VE SAYGI SEVGİ KURALLARINI İHLAL ETMEDEN BU VE BU SEKİL TATLI REKABETLER HER ZAMAN İYİDİR AMA NE ZAMAN Kİ RESTLESME VEDE İDDİALASMALARA GİRİLİR O ZAMAN DA KIRICILIK LAR İSTENMEYEN KELİMELER OLUR ÇÜNKÜ İDİA VE RESTLESMELER DEN KAZANAN HİÇ OLMAMIŞ SADECE VE SADECE BOLCA KALPLER GÖNÜLLR KIRILMIS İSTENİLMEYEN YÖNLERE GİDİLMİŞTİR DOZUNDA DOST VE ARKADASLIKLA YAPILAN TARTIŞMA VE REKABETİ KENDİM OLARAK HER ZAMAN DESTEKLİYORUM ÇÜNKÜ KIVAMINDA KIRICILIKLAR OLMADAN YAPILAN TARTIŞMALAR REKABETLER ARANILAN İYİYİ BULABİLMEYİDE SAGLAR NEDENİ İSE //İYİ//VARDIR //DAHA İYİ DE// VARDIR AMA BİRDE //EN İYİ //VARDIR BU ŞIKLARA ULASMAK KARSILIKLI OLUMLU YAPICI TARTISMA VE REKABETİN HOŞ BİTİRİLMESİYLE SAGLANIR DİYOR
SAYGILAR SUNUYORUM