SİVAS ALİ KARAKUŞ GÖ DİŞİ EKE KUŞU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alikarakus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
ne varsa sivasdan. ali abi

coco kardes madem sivaslısın gel kusu yerinde izle

usta kim ne yorum yaparsa yapsın suan en düzgün fisekliyen uzun kacan seninkus 10 numara helal olsun

bu kuş adamı sinir eder ..habire pas geçiyordur kümes üstünden 20 pas geçer..ancak ondan sonra sefer yapar...

<olgunozaydn<<demekkı sende kus yok sinir oluyosun benim kusum havada izlemek istiyene kapım acık buyrun gelın 20 defa pasmı geciyo veya 20 defa sefermi yapıyo görelım ----------ve benim kusuma kusur buluyosun okadar iyi kustan anlıyosan sende eke kus ucuracan vidyosunu koyacan kuscular org dakı bütün arkadaslar abiler izleyıp yorumunu yapacak lafta kusu karalamak kolay bukusun yarısını kacır yeter sayın OLGUNOZAYDN BEY saygılar

güle güle besleyin.

güle güle besleyin biraz kusurları var ama yinede kendini izletir saglıklı atmacasız günler dileklerimle
ali bey

7 ayda sivassa gelecem itibata geceriz umarım havada kusun vardır izletırsın umarım bos cevirmezsın hayırlı günler

güle güle besleyinde kuşta atış göremedim hedefinide çok es geçiyo bu kuşu izleyen sinir olur aldınmıda kanat ucuyla döşü üzerien vurup gidiyo 20 metre kadar kameranın zomunu yarıda başlatıp kuş oyundan çıkıncada zomu sıfırlayarak kuş uzun oynuyomuşça göstermeniz çok yanlış böyle yaparak yeni yetme kuşçuları kandırırsınız zaten yukardan alıyo oyun seside yok kuşta. biraz 1. oyunu iyi gerisi sıradan kuş oyunları iniş videosuda yok bi eksiğimi var umarım bunları neden yazdığımı anlamışınızdır önce kendi kuşunuzun eksiklerini görün ondan sonra sağ sola laf sokuşturursanız daha iyi olur.

videoyu izledim tüm yorumları okudum haddim olmayarak birşeyler söylemek istiyorum. öncelikle kırıcı olmadan olumlu olumsuz eleştiri yapan arkadaşları ayrı tutuyorum eleştiri tabiki yapılmalı tabiki görülen aksaklıklar söylenmelidir ancak eleştirininde bir adabı var. adam kuşunu oynatmış iyi kötü videosunu paylaşmış. emek vermiş öncelikle bir tebrik edelim takdir edelim sonra eleştiriyi kırmadan dökmeden yapalım. elinizde daha iyisi olabilir el elden üstündür ancak videodaki kuşta yerden yere vurulacak kuş değil arkadaşlar biraz insaf yani. bu şekilde her izlediğimiz kuşu karalamaya çalışırsak kimse video paylaşmaz.bu tip paylaşımları teşfik etmek oyun kuşuna hizmet eden kişileri cesaretlendirmek en önemli görevimizdir. bu şahsi düşüncemdir. yeri geldi diye söylüyorum kimseyi kırmak incitmek niyetindede değilim.

kuş sahibi arkadaşımızıda emeklerinden dolay kutluyorum. bence beslenicek kuş canlı gözle izlemeden kalkışını konuşunu atışını görmeden karar vermek çok zor. bu kuş yavrusunuda böyle oynatıyorsa bende olsa bokunun başında nöbet beklerim. Saygılarımla...

sivaslı kardeşim ....sivası ve kuşunu çok iyi bilirim...video çekimlerim var..eger site yönetimi kabul ederse...video gönderirim..ama sadece senin videon la benim video mu oylattırsın...ayrıca gönderilen videolar oylatırılma süresi başladıktan sonra site yönetimi ikimizden de aynı kuşların yeni çekilmiş videolarını isteyecek onlarda yayınlanacak...yeni video çekimleri yapılırken o tarihler arası ispatı için o gününe ait bir gazete başlıgı sefer görüntüsü bitiminde videoya aralık vermeden kayıt edilecek..yani önceden çekmiş oldugumuz görüntülerin tesadüf olmadıgını yada bir kuşun 100 seferini çekip içinden cımbızla en güzellerinin gösterime girmedigini ve kuşun oyun tertibinin düzenli oldugunun ispatı için....( benim kuşumda kanat degişmiş ..yavruya kusmuştur)

yeni videoda ..bir kalkış görüntüsü...enaz 3 sefer görüntüsü..ayrıca iniş görüntüsü olsun..(kuşun atması ..kapanması da çekilmek şartı vardır)ali kardeşim ne dersin ..site yönetiminin takdirine bırakıyorum..tatlı bir rekabet olsun..saygılarımla

olgunozaydn' Alıntı:
yeni videoda ..bir kalkış görüntüsü...enaz 3 sefer görüntüsü..ayrıca iniş görüntüsü olsun..(kuşun atması ..kapanması da çekilmek şartı vardır)ali kardeşim ne dersin ..site yönetiminin takdirine bırakıyorum..tatlı bir rekabet olsun..saygılarımla
tamam abi ben varım ikimizde yeni video cekecez gazeteyıde cekerım yayınlarız benim kusumda eke kus 1 cif yavru buyuttu suan 2 ci yavruları yeme vurmak üzere cekelim yayınlıyalım butun arkadaslarda bılsın kuscular org aileside böyle bir rekabet oldunu bilsin saygılar

olgunozaydn' Alıntı:
ve bir tarih belirliyelim istersen kacgün icinde atalım aynı güne denk getirelim ve videonun üstüne ben yazıyım olgumozaydın beye ucar diye sizde yazın ali karakusa ucardiye tabi bu benım dusuncem sen büyümsün kararına saygı duyarım

arkadaslar yeni cekim lerinizi bekliyorum güzel 1 olaya el attınız b sekilde bir rakabet gereklıydi saygilar taner

KUSUN TAM OTURDUGU YERDEN CEKSENIZ DAHA IYI OLURMUS YOKSA KUS YUKSEKTEN ALIYOR GIBI GÖRUKUYOR...YOKSA TAKLA SAYILARI FALAN GAYET GUZEL GULE GULE BESLEYIN

osman0606' Alıntı:
KUSUN TAM OTURDUGU YERDEN CEKSENIZ DAHA IYI OLURMUS YOKSA KUS YUKSEKTEN ALIYOR GIBI GÖRUKUYOR...YOKSA TAKLA SAYILARI FALAN GAYET GUZEL GULE GULE BESLEYIN
saolasın osman kardes acemilimize geldi buhafta sonu calısmazsam yeni video cekecem gelimini girisini tam alaca bu videoyu alttan cektı yenisini karsıdan cekecem izleriz saygilar

IZLEYICI ACISINDANDA IYI OLUR IZLEMESI OTURDUGU YERDEN GÖRMEK ACISINDAN HAYRINI GÖRUN

ali karakuş kardeşim ....tarih 21 nisan 2011 perşembe...video çekim ve görüntü göndermek için bu tarihten sonra çekildigini ispat etmemiz için ki bu kural ikimiz içinde geçerlidir.... kuşu yerden kaldırmadan önce ve hemen sonra videoda hiç aralık vermeden o güne ait bir gazete ana sayfası görüntüsü çekilecek ( milliyet..hürriyet..sabah..posta gibi )..ayrıca senin dedigin gibi yapalım video da sesli olarak olgun özaydın yada ali karakuş için uçurulmuştur diyelim...en az 3 sefer görüntüsü olsun..her sefer görüntüsü başlarken yada hemen bitim akebinde gazete başlıgı görüntüsü çekilsin...ayrıca iniş videosu çekilirkende gazete başlıgı çekilsin....videoyu çekme zamanı başlamıştır...saygılarımla....

ali karakuş 21 nisan sabahı mesajını okudum..ya bismillah dedim öglen kuşu kaldırdım......benim videolarım hazır kardeş...sende hazırlayınca haber et gönderelim site yönetimi de aynı gün yayına versin....saygılarımla

olgunozaydn' Alıntı:
ali karakuş 21 nisan sabahı mesajını okudum..ya bismillah dedim öglen kuşu kaldırdım......benim videolarım hazır kardeş...sende hazırlayınca haber et gönderelim site yönetimi de aynı gün yayına versin....saygılarımla
bende hafta sonu cekecem pazartesi salı atarım saygılar

tanerbey özürdilerim biz olgunbey ve ben aramızda bir tatlı idda var deisiklik yapıyoruz sitede isterseniz sizinle ilerleyen zamanda yapalım olgumbey bir kacgün icinde bende cekecem ilk yazısmamızdada söylemistim haftasonu calısmazsam ilk fırsatımda kamaraya cekiyorum tamammı

alikarakus' Alıntı:
tanerbey özürdilerim biz olgunbey ve ben aramızda bir tatlı idda var deisiklik yapıyoruz sitede isterseniz sizinle ilerleyen zamanda yapalım olgumbey bir kacgün icinde bende cekecem ilk yazısmamızdada söylemistim haftasonu calısmazsam ilk fırsatımda kamaraya cekiyorum tamammı
_________ ali kardes desen nevar 1 vya 3 ama yınede saygı duyarım benimkusda yeni basladı bende varım

taner usta bende varım diyosum fakat simdilik 2 kisilik ilerde sitede kendine güvenen bütün arkadaslar la knsalım herkes belli tarih arasında yeni videolar ceker yayınlarız tatlı bir rekabet olur aramızda ve site yönetiminden bir rıcamvar busekılde bir olaya el atarsa sitede tatalı bir rakabet olur ve su öncelik olsun eke kus ucuralım yavru kusla kendimizi avundurmuyalım

ARKADASLAR BİRBİRLERİNİ KIRMADAN KARSILIKLI ANLAYIS VE SAYGI SEVGİ KURALLARINI İHLAL ETMEDEN BU VE BU SEKİL TATLI REKABETLER HER ZAMAN İYİDİR AMA NE ZAMAN Kİ RESTLESME VEDE İDDİALASMALARA GİRİLİR O ZAMAN DA KIRICILIK LAR İSTENMEYEN KELİMELER OLUR ÇÜNKÜ İDİA VE RESTLESMELER DEN KAZANAN HİÇ OLMAMIŞ SADECE VE SADECE BOLCA KALPLER GÖNÜLLR KIRILMIS İSTENİLMEYEN YÖNLERE GİDİLMİŞTİR DOZUNDA DOST VE ARKADASLIKLA YAPILAN TARTIŞMA VE REKABETİ KENDİM OLARAK HER ZAMAN DESTEKLİYORUM ÇÜNKÜ KIVAMINDA KIRICILIKLAR OLMADAN YAPILAN TARTIŞMALAR REKABETLER ARANILAN İYİYİ BULABİLMEYİDE SAGLAR NEDENİ İSE //İYİ//VARDIR //DAHA İYİ DE// VARDIR AMA BİRDE //EN İYİ //VARDIR BU ŞIKLARA ULASMAK KARSILIKLI OLUMLU YAPICI TARTISMA VE REKABETİN HOŞ BİTİRİLMESİYLE SAGLANIR DİYOR

SAYGILAR SUNUYORUM

kuscu_marik' Alıntı:
ARKADASLAR BİRBİRLERİNİ KIRMADAN KARSILIKLI ANLAYIS VE SAYGI SEVGİ KURALLARINI İHLAL ETMEDEN BU VE BU SEKİL TATLI REKABETLER HER ZAMAN İYİDİR AMA NE ZAMAN Kİ RESTLESME VEDE İDDİALASMALARA GİRİLİR O ZAMAN DA KIRICILIK LAR İSTENMEYEN KELİMELER OLUR ÇÜNKÜ İDİA VE RESTLESMELER DEN KAZANAN HİÇ OLMAMIŞ SADECE VE SADECE BOLCA KALPLER GÖNÜLLR KIRILMIS İSTENİLMEYEN YÖNLERE GİDİLMİŞTİR DOZUNDA DOST VE ARKADASLIKLA YAPILAN TARTIŞMA VE REKABETİ KENDİM OLARAK HER ZAMAN DESTEKLİYORUM ÇÜNKÜ KIVAMINDA KIRICILIKLAR OLMADAN YAPILAN TARTIŞMALAR REKABETLER ARANILAN İYİYİ BULABİLMEYİDE SAGLAR NEDENİ İSE //İYİ//VARDIR //DAHA İYİ DE// VARDIR AMA BİRDE //EN İYİ //VARDIR BU ŞIKLARA ULASMAK KARSILIKLI OLUMLU YAPICI TARTISMA VE REKABETİN HOŞ BİTİRİLMESİYLE SAGLANIR DİYOR

SAYGILAR SUNUYORUM
bizim aramızda rakabet var fakat tartısılacak kalp kıracak birkonu yok abi olgun bey yayınlıyak dedi ben kabul ettim iddamız yok senin kusun ıyı benim kusum ıyı busekıl polemıye girmedikde o sekil bir düsüncemiz olsa bu zamanda sivasta kimse ucurmaz ben cumartesi ucurdum cektim hava sartları hic iyi deyildi istedim sekilde cekemedim kusta istedimi yapamadı zaten ............. ve olgun beyde cekmis eger uygunsa yarın yayınlarız SAYGILAR

alikarakus' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:

SAYGILAR SUNUYORUM
bizim aramızda rakabet var fakat tartısılacak kalp kıracak birkonu yok abi olgun bey yayınlıyak dedi ben kabul ettim iddamız yok senin kusun ıyı benim kusum ıyı busekıl polemıye girmedikde o sekil bir düsüncemiz olsa bu zamanda sivasta kimse ucurmaz ben cumartesi ucurdum cektim hava sartları hic iyi deyildi istedim sekilde cekemedim kusta istedimi yapamadı zaten ............. ve olgun beyde cekmis eger uygunsa yarın yayınlarız SAYGILAR
İYİ NİYET VE AÇIKLAMALARINIZ İÇİN TESEKKÜR EDİYORUM BASARILAR DİLİYORUM
SAYGILAR

olgun bey bugün atalım mı cekimleri nedersiniz uygunsa ölen yemek molasında atacam cevabınızı beklıyorum

kardeş ben videoları göndermeye çalışıyorum...boyut büyük diyor...site yönetimi yardımcı olursa sevinirim...msn de veya cd ile göndermek istiyorum ama..

Geri