- Konuyu Başlatan
performans58
Üye
- Ad Soyad
- taner bozok
- Meslek
- İnşaat Müh.
- İlgi Alanı
- Kediler
mavigalaca76' Alıntı:SELAMLAR
BEN ADAPAZARINDA OTURUYORUM.KUŞLARDAN KİME VERİLMİŞ ÖĞRENEBİLİRMİSİNİZ.BEN EĞER UÇURUYORLARSA SEYRETMEK İSTERİM.
Selamlar...
Biraz önce Adil Abiyle beraberdik, yarım saat kadar kuşlar hakkında muhabbet ettik. Gerçekten böyle bir tecrübe sahibini dinlemek herkes için çok faydalı olur diye düşünüyorum. Neyse uzatmayalım, kuşlardan Adapazarında kime verdiğini sordum. Aynen anlattıklarını aktarıyorum...
Adil Abinin evlerinin bir arka sokağında oturan ve kendisinin abi diye hitap ettiği, geçen sene rahmetli olan bir komşusu, yaklaşık 7-8 sene evvel bir gece baya geç saatlerde kapısını çalar. Kapıda siyah bir mercedes ve komşusunun hac işlemleri dolayısıyla tanıştığı Adapazarlı bir arkadaşı ve oğlu vardır. Komşusunun ricası üzerine kuşları gelen misafirlere verir. Aradan baya bir zaman geçmiştir, komşusu Adapazarına giden kuşların çok beğenildiğini, o kuşların damarının hala olup olmadığını, varsa yine gelip alacaklarını söyler ancak kendisi bir süre sonra rahmetli olur. Tek hatırladığı kuşları alan baba oğulun Adapazarında kasaplık yaptıkları.
Saygılar...