SİVAS'TAN ADİL ABİNİN MUHAYYER OYUN KUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan performans58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 95
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
mavigalaca76' Alıntı:
SELAMLAR
BEN ADAPAZARINDA OTURUYORUM.KUŞLARDAN KİME VERİLMİŞ ÖĞRENEBİLİRMİSİNİZ.BEN EĞER UÇURUYORLARSA SEYRETMEK İSTERİM.

Selamlar...

Biraz önce Adil Abiyle beraberdik, yarım saat kadar kuşlar hakkında muhabbet ettik. Gerçekten böyle bir tecrübe sahibini dinlemek herkes için çok faydalı olur diye düşünüyorum. Neyse uzatmayalım, kuşlardan Adapazarında kime verdiğini sordum. Aynen anlattıklarını aktarıyorum...

Adil Abinin evlerinin bir arka sokağında oturan ve kendisinin abi diye hitap ettiği, geçen sene rahmetli olan bir komşusu, yaklaşık 7-8 sene evvel bir gece baya geç saatlerde kapısını çalar. Kapıda siyah bir mercedes ve komşusunun hac işlemleri dolayısıyla tanıştığı Adapazarlı bir arkadaşı ve oğlu vardır. Komşusunun ricası üzerine kuşları gelen misafirlere verir. Aradan baya bir zaman geçmiştir, komşusu Adapazarına giden kuşların çok beğenildiğini, o kuşların damarının hala olup olmadığını, varsa yine gelip alacaklarını söyler ancak kendisi bir süre sonra rahmetli olur. Tek hatırladığı kuşları alan baba oğulun Adapazarında kasaplık yaptıkları.

Saygılar...

Selamlar...

Daha önceden çekilmiş birkaç fotoğraf daha göndereyim dedim...

Saygılar...

Ekli dosyalar

• Resim 019.webp
    Resim 019.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,721
  • Resim 023.webp
    Resim 023.webp
    590.7 KB · Görüntüleme: 1,720
  • Resim 020.webp
    Resim 020.webp
    819.5 KB · Görüntüleme: 1,700
Taner Bey Merhabalar.Kuşların görünüşlerine bayıldım.Adil Bey'in emeğine sağlık.Eski bir soy galiba.Ancak, (yanlış anlaşılsın istemem) bir video yüklemek bu kadar zor olmasa gerek.Kuşlardan bir çift alıp ayrı bir kümese konur, uçurulur gösterilir.Ben istanbuldayım.O kuşları görme şansım nasıl olabilir başka türlü.Sadece görüntüsü için de bu kuşlara sahip olmayı düşünmem doğrusu.Yanlış anlamayın lütfen.Bu kadar önemli görüyorsanız, bir zahmet siz ilgilenin, yardımcı olun.Çok makbule geçer.Bunları iyi niyetle söylüyorum.Çünkü kuşları aşaırı derecede merak ettim.Saygılar.

maviboncuk' Alıntı:
Taner Bey Merhabalar.Kuşların görünüşlerine bayıldım.Adil Bey'in emeğine sağlık.Eski bir soy galiba.Ancak, (yanlış anlaşılsın istemem) bir video yüklemek bu kadar zor olmasa gerek.Kuşlardan bir çift alıp ayrı bir kümese konur, uçurulur gösterilir.Ben istanbuldayım.O kuşları görme şansım nasıl olabilir başka türlü.Sadece görüntüsü için de bu kuşlara sahip olmayı düşünmem doğrusu.Yanlış anlamayın lütfen.Bu kadar önemli görüyorsanız, bir zahmet siz ilgilenin, yardımcı olun.Çok makbule geçer.Bunları iyi niyetle söylüyorum.Çünkü kuşları aşaırı derecede merak ettim.Saygılar.

Merhaba Özkan Bey,
Dediğiniz gibi çekim yapmak da, video yüklemek de zor bir işlem değil. Ancak bunun için kuşların sürekli uçurularak istenilen düzeye gelmiş olmaları lazım. Adil abi bu kuşların damarını yakalayıp, uzunca bir süre denedikten sonra "işte budur" demiş ve birtakım sıkıntıları nedeniyle artık uçurmayı bırakmıştır. Bu kuşlar içerisinde daha çatıyı görmemiş yavrular var.

Ayrıca, bir çift alınıp ayrı bir kümese koyma olayından kastınızı tam anlayamadım. Oda içerisinde oynamasını mı kastettiniz?

Bu merdiven olayı çok hoşuma gitti :) Bende beslerken buna benzer bi yöntem kullanıyordum.Yanlız bendeki merdiven sabit değildi. (:

selamlar.paylaşım için teşekkürler.beyazlardan da çok süper sefer yapan kuşlar çıkmaktadır.anlaşılan bu abimiz iyi bir soy yakalamış.devamını dilerim.

arkadas kuslar guzel gorunuyor ama damcimi havacimi biraz bilgi verirseniz daha iyi olur birde satiliksa tek civt ortalama fiyatlarini yazar saniz iyi olur tesekkur ederim saglicakla kalin cevap bekliyorum.

hasan58' Alıntı:
arkadas kuslar guzel gorunuyor ama damcimi havacimi biraz bilgi verirseniz daha iyi olur birde satiliksa tek civt ortalama fiyatlarini yazar saniz iyi olur tesekkur ederim saglicakla kalin cevap bekliyorum.

Merhaba Hasan Bey,

Siteye bir müddet giremediğimden dolayı cevap biraz geç oldu kusura bakmayın öncelikle. Daha önceki birkaç yazıda ve video sayfasında belirttiğim üzere Adil Abi gerek rahatsızlığı ve gerekse uçurduğu alandaki olumsuzluklar nedeniyle kuşlarını uzunca bir süredir uçuramamaktadır. Damcı mı - Havacı mı sorunuza cevap verebilmem için birebir bu soruyu kendisine yöneltmem gerekmektedir. Bu sorunun cevabına daha kolay ulaşmak isterseniz verdiğim telefonu arayarak kendisiyle görüşmeniz daha isabetli olur kanısındayım. Ayrıca satılık olup olmaması, fiyatı gibi konuları burada yazmak site açısından uygun olmayacaktır sanırım. (zaten fiyat hakkında bir yorum yapamam) Bu konuyu da telefonla görüşmeniz daha uygun olur.

Bir soru da ben size sormak istiyorum. Rumuzunuzdaki 58 ne ifade ediyor ? Sivas'la bir alakası var mı?

Gönlünüze göre kuşlar uçurmanız dileğiyle sağlıcakla kalın...

Taner bey, kuşlar görüntü olarak oldukça iyi duruyorlar. Yıllardır beslendiğine göre de illa ki bir şeyler yakalanmış ve korunmuştur diye düşünüyorum. Anlatılanlar içerisinde zor inen kuşların direk kümese kendilerini attıklarını yazmışsınız. Bu olumsuz bir harekettir. Yine de kuşların uçuşlarını görmek isterdim. Bu kuşlardan Kayseri tarafına da gönderilmiş mi acaba?

ARAKADAŞLAR BU KUŞLAR ÇOK İYİ KUŞLAR OLMUŞ OLSA DAHİ OYUN KUŞU VASFINI KAYBETMİŞ OLDUĞU KANAATİNDEYİM. OYNAMAZLAR. SAHİPLERİDE OYUN KUŞU HASTASI, MERAKLISI OLSA UÇURUR. KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN.. BEN BU İŞE YILLARIMI VERDİM. 4 TANE BEYAZI KOY KÜMESİN KAPISINI KAPAT 10 SENE SONRA BUNLAR SÜPER, SÜPERİN SÜPERİ YOK HEMŞERİM. OYUN KUŞU KARDEŞ KARDEŞE ANNE BABAYA VURULMAZ. KUŞÇULUK BU KADAR KOLAY OLSA ŞU AN HERKESİN KÜMESİNDE KRALI OLURDU. BURADA MASA BAŞINDA ANLATMAKLA OLMAZ. BURADA BU KUŞLARI REKLAM YAPAN GÜZEL KARDEŞLERİM ADİL BEYDEN 2 ÇİFT YAVRU ALIP UÇURSUN ONDAN SONRA PAZARLAMAYA ÇIKSIN.

"" ERENLER UÇMAZ MÜRİTLERİ UÇURURUR""

ADİL BEYİ UÇURUYORLAR...

AKILLI OLUN... KUŞ CANLI CANLI SEYREDİLİR İNDİĞİ YERDE KÜMESE GİRMEDEN PAZARLIK YAPILIP ALINIR. KİMSENİN KİMSEYE DİYECEK SÖZÜ OLMAZ BU İŞİN REJONU BUDUR.... İNTERNETTEN KUŞ ALINIP SATILIRSA ANCAK BU SİTELERDE O İLE VERİLDİMİ BU İLDEN GELDİMİ ÖYLE SANAL KUŞÇULUK YAPARSINIZ... KUŞLARDAN ALDIĞINIZ YAVRU PALAZLARINIDA BU YAVRULAR BURALARA OYUNDAN İNEMEZ DİYE YEME DÜŞER DÜŞMEZ MAKASLARSINIZ.....

""" HAKSIZLIĞI GÖRÜP SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR..." HADİSİ ŞERİF

agzına yüregine saglık hasan kardeşim . dogru söze nederin tabiki dogru denir. işi gücü bırakmışlar masada kuş uçurup kuş satıyolar!!

adallı' Alıntı:
agzına yüregine saglık hasan kardeşim . dogru söze nederin tabiki dogru denir. işi gücü bırakmışlar masada kuş uçurup kuş satıyolar!!

öyle bırakılmayacak kadar ciddi işimiz gücümüz var, sen bu sözleri kuşlarını satılığa çıkaranlar için söyle biz de dogru söze nederin tabiki dogru denir diyelim senin için.

MERHABA ARKADAŞLAR,

BU TARZ KONULARDA PEK YORUM YAPMAK İSTEMESEMDE UFAK BİR DEYAY HAKKINDA YORUM YAPMAK İSTEDİM.
BANİM YORUMUM ADİL ABİNİN KUŞLARINA DEĞİL GENEL BİR KONU İÇİN OLACAK.
KUŞLARIN ÖZELLİKLERİNDEN BAHSEDİLİRKEN YAZILMIŞ BİR ÖZELLİK VAR;ZEROYUNA GİRMEDEN OYUNA BAŞLADIKLARI KONUSU.EĞER BU BİZİM BİLDİĞİMİZ YAVRU SERSEMLİĞİ YADA YATIKLIĞI DURUMU İSE OLAY BİRAZ KARMAŞIK.EĞER BİR KUŞ YAVRU YATIĞINA DÜŞMEDEN HAVA OYUNUNU SERTLEŞTİRİP HEMEN AŞŞAĞIYA BAŞLIYORSA BEN O KUŞUN GELECEĞİ AÇISINDAN BÜYÜK ŞÜPHE DUYARIM.BU TARZ KUŞLAR DÖNEMSEL OYNAR,HER STRESLİ DÖNEMDE OYUN BIRAKIRLAR.

SAYGILAR....

arkadaşım ne kadar alıngansın ya. bu kuşlardan uçur çek bir vidyosunu anlatıklarınızın yarısı kardar oynasın bende burdan sizden özür dileyim. benim için kişilerşin önemi yok ama agzı ile kuş uçuran adamı sevmiyorum. konu bukardar basit. böyle yapıldıgı zaman binlerce kuş uçuran kuş sevdalısının emekcisinin hakkı yenmiş oluyor benim derdimde sıkıntımda bu. yer sıkıntısı var uçuramıyoruz deniyor damdan aşagıya tar yapılmış ne amaçla yapıldı ise artı sivasta tarlalarda boş arsalarda taşıma ile götürülerek kuş uçuruldugunu çok gördüm. elinde bukadar iyi kuş varsa insanları mahrum etmede bir zahmet uçur. oda olmadı hiçmi eşin dostun yok rica et birisi uçursun efsaneler yerine gerçekler üzerinden konuşalım ....saygılar

selam performan58 okudugum kadarıyla kuşlar sizin degil adil beyin kuşlarını tanıtıyosunuz guzel bir şey adil bey belki yaşından belkide pc kulanmayı bilmediginden solayı yardım ediyosunuz bu gercekten guzel resimleri koymasınha yardımınız icin teşekurler ama adil bey size sölemedim KUŞ ANLATILMAZ UCURULUR . ben sizin kuşları överken anlattıklarınızı okuduktan sonra isticegim şeyler olur .
1 duzgun bilgi verecek insanlar olmasını isterim. ( elinde adil beyin kuşundan olan biri)
2 şayet cok iyi oyunu var is neden oynatılmıyo kuşlar
3 hadi kendi ucurmadı kimseyedemi vermedi yada satmadı onun telefonunu verin arıyalım gidelim seyredelim.
4 böyle resim cekip altınada şöle oynar böle oynar dedigin taktirde birde cep tel verdiginde havada bir kanıt görmedigimde . haliyle ben icimden 20 30 tane beyazı toplamışlar ticaret yapıyolar diye duşunurum cunku bu tip oyunlar cooook yapılyor şayet kuşlar cok iyiyse böle yaparsanız kuşlara yazık olur .
5 gördugum kadarıyla catıya cıkan tar var ( kuşların merdiveni ) ve sol tarafı epeyi acık girişi cıkışı iyi ucurulur
size agır geliyodur bu konuştuklarımız ama artık kazıklanmak ve palavra dinlemek bize coook agır geliyo.
artık internet ortamındayız bir kamera yada bir çep telefonu cok ucuz ve basit almak ve böle siteler var kuşu cekersin videoya yayınlarsın inan müşteriler sıraya girer ( kuş guzelse ) ama butip anlatımlarla kuşlar bir numarada olsa soyu sopu belide olsa kimse inanmaz . nedenide şudur bagzı sahte soycular insanları cok dolandırmıştır ve artık teknoloşi vardır eskiden anlatırlardı satardı bitane kuş kuş oyun yapmadımı vay o yavrusuna gecmemiştir al bunu verim onu ver gidersin ucurursun atmaca kapar hayda git bitanedaha al o hastalanır bişey olur hayda git bitane daha al ucur oda olmadı al bunu eşle altından kesin gelir paralar havaya kuş nerde kumeste bıktı insanlar bu konulardan böle iyi bir damar var ise benim tafsiyem yakın bir kuşcuya bir tane hediye edin ucursun gidin video cekin bu sitede yayınlayın herkes görsun bir cift ben alıcam ( istenilen vasıfları yarlarsa tabi) kendinizide bizide uzmeyin . saygılar

belkide anlatılan dogrudur gerçekten mükemmel kuşlar da olabilir ama buralarda görüldügü yazılıp çizildigi gibi arayışta olanlar artık bu ve bu gibi soylemlere pek itimat etmiyorlar etmezlerde çok da haklıdırlar zaten ne zaman ki bu ugrasta rant araya girmiştir pek çok dürüst iyi niyetli kişiler aldatılmış kandırılmış bosa ugrastırılmıştır ortaya konulamayan bir şeyin anlatımı izahı iyi olması bir sey ifade etmiyor
balık tava da kuş hava da insanlar artık bıkmışlar bosa zaman harcamaktan aldatımak dan gerçekci olunmalı olmayan görülmeyenler olmuş görülmüş bilinen gibi gündeme tasınmamalı diyor
saygılar sunuyorum bunlar kendimce düşüncelerimdir her kesin düşüncesinede saygı gösteriyorum

kuscu_marik' Alıntı:
belkide anlatılan dogrudur gerçekten mükemmel kuşlar da olabilir ama buralarda görüldügü yazılıp çizildigi gibi arayışta olanlar artık bu ve bu gibi soylemlere pek itimat etmiyorlar etmezlerde çok da haklıdırlar zaten ne zaman ki bu ugrasta rant araya girmiştir pek çok dürüst iyi niyetli kişiler aldatılmış kandırılmış bosa ugrastırılmıştır ortaya konulamayan bir şeyin anlatımı izahı iyi olması bir sey ifade etmiyor
balık tava da kuş hava da insanlar artık bıkmışlar bosa zaman harcamaktan aldatımak dan gerçekci olunmalı olmayan görülmeyenler olmuş görülmüş bilinen gibi gündeme tasınmamalı diyor
saygılar sunuyorum bunlar kendimce düşüncelerimdir her kesin düşüncesinede saygı gösteriyorum

muharrem bey sözlerinizde cok haklısınız bende bunu acıklamak istedim olmuyo artık bu tip konuşmalar yazışmalar insanlara yazık oluyo duşunsenize bir çift kuş aldınız o kuştan yavru alşınıcak uçurulucak sene ler geciyo insanın en degerli şeyi zamandır bunu da haksız yere bagzı insanlar umursamadan kandırarak insanların zamanını calması haksızlık dişinsenize bir insan bir sene daha yaşamak için neler verir buda böle bir şey paraya gelmiyorum ile para gitsin bulunur para ama zaman kayboluyo yitiriliyo sonrasıda husran olunca yazık oluyo insanlara bunuda ben kaldıramıyorum böle yazılar görunca elimde olmadan yorumlar yapıyorum yapmak gerekiyo insanların zamanı calınıyo . saygılar emehe saygı duyulsun.

Öncelikle yorumlar için herkese teşekkürler. Bütün yorumlarda katıldığım - katılmadığım birçok husus var tabiki. Ben bu konuyu açarken, yıllardır mahhallemde kuş besleyen ve bunu son derece seviyeli bir şekilde yapan bir abimizin kendi ağzından kendini ve kuşlarını tanıtmak istedim. Başında da dediğim gibi bir yudum insan misali. Birçok konuda yer aldığı üzere, kuşçuluk emek vermek hatta ömür vermekse bu kriterlere uyan bir abimiz Adil abi. Bu işin töresinde büyüğe saygı her zaman vardır ve gelecekte de var olmalıdır. Şimdi bu konudan sonra olumlu veya olumlu birçok eleştiri gelmesi tabiki doğaldır. Bunu düşünerek kuşların gerçek sahibi olan Adil abinin telefon numarasını vermiştik. Bu noktadan sonra benim devreden çıkmış olmam gerekirdi. Ama maalesef konuyu okumadan sadece resimlere bakarak birçok eleştiri geldi ve muhatabı burada sadece aracı görevim olmasına rağmen ben oldum. Orada telefon numarası dururken benim ismimi rantla, simsarlıkla, aldatmayla, efsane olma çabasıyla yan yana getirmeniz son derece haksızlıktır. Bu konu açıldığından beri Adil abiyle toplasanız 3 ü geçmez görüşmemiz. Yine tekrar ediyorum, kuşlar ilginizi çekiyor ve sormak istediğiniz sorular oluşuyorsa kafanızda kuşların asıl sahibi olan Adil abinin telefon numarası orada duruyor. Ben olsam bu konuda açar kuşların sahibiyle birebir konuşurum. Konuyu açan ama kuşlarla ilgisi olmayan kişiyi de boş yere suçlamam.

performans58' Alıntı:
Öncelikle yorumlar için herkese teşekkürler. Bütün yorumlarda katıldığım - katılmadığım birçok husus var tabiki. Ben bu konuyu açarken, yıllardır mahhallemde kuş besleyen ve bunu son derece seviyeli bir şekilde yapan bir abimizin kendi ağzından kendini ve kuşlarını tanıtmak istedim. Başında da dediğim gibi bir yudum insan misali. Birçok konuda yer aldığı üzere, kuşçuluk emek vermek hatta ömür vermekse bu kriterlere uyan bir abimiz Adil abi. Bu işin töresinde büyüğe saygı her zaman vardır ve gelecekte de var olmalıdır. Şimdi bu konudan sonra olumlu veya olumlu birçok eleştiri gelmesi tabiki doğaldır. Bunu düşünerek kuşların gerçek sahibi olan Adil abinin telefon numarasını vermiştik. Bu noktadan sonra benim devreden çıkmış olmam gerekirdi. Ama maalesef konuyu okumadan sadece resimlere bakarak birçok eleştiri geldi ve muhatabı burada sadece aracı görevim olmasına rağmen ben oldum. Orada telefon numarası dururken benim ismimi rantla, simsarlıkla, aldatmayla, efsane olma çabasıyla yan yana getirmeniz son derece haksızlıktır. Bu konu açıldığından beri Adil abiyle toplasanız 3 ü geçmez görüşmemiz. Yine tekrar ediyorum, kuşlar ilginizi çekiyor ve sormak istediğiniz sorular oluşuyorsa kafanızda kuşların asıl sahibi olan Adil abinin telefon numarası orada duruyor. Ben olsam bu konuda açar kuşların sahibiyle birebir konuşurum. Konuyu açan ama kuşlarla ilgisi olmayan kişiyi de boş yere suçlamam.

TANER BEY MERHABA,

SİZ KUŞÇULUK ADINA ÜZERİNİZE DÜŞEN BİR GÖREVİ YERİNE GETİRMİŞSİNİZ.KENDİ ADIMA BİER USTAYI VE KUŞLARINI GÖRMEK BENİ MEMNUN ETTİ.BU İŞE EMEK VERMİŞ İNSANLARLA BİR ŞEYLER POAYLAŞMAK HERKESİN HOŞUNA GİDECEKTİR.

SİZİN ELEŞTİRİLDİĞİNİZ KONUYA GELİNCE,OYUN KUŞU ALMANIN BELLİ BİR KRİTERLERİ VARDIR.EĞER BU KRİTERLERİ BİLİP ONA GÖRE DAVRANAN ARKADAŞLAR VARSA ZATEN KÖTÜ DURUMA DÜŞMEZLER HİÇ BİR ZAMAN.KUŞUNU SATMAYA YADA KUŞ ALMAYA İHTİYACI OLACAK İNSANLAR HER ZAMAN OLACAKTIR.İHTİYACI OLAN GİDER GÖRÜR ALIR.ALRKENDE KİMSE ZORLA ONA KUŞ VERMEZ.

BU TİCARETİN DOĞASINDA OLAN BİR DURUMDUR.SİZİN BU KADAR ELEŞTİRİLMENİZ BENCE YERSİZ.

SAYGILAR.......

hüseyin turan' Alıntı:
performans58' Alıntı:

TANER BEY MERHABA,

SİZ KUŞÇULUK ADINA ÜZERİNİZE DÜŞEN BİR GÖREVİ YERİNE GETİRMİŞSİNİZ.KENDİ ADIMA BİER USTAYI VE KUŞLARINI GÖRMEK BENİ MEMNUN ETTİ.BU İŞE EMEK VERMİŞ İNSANLARLA BİR ŞEYLER POAYLAŞMAK HERKESİN HOŞUNA GİDECEKTİR.

SİZİN ELEŞTİRİLDİĞİNİZ KONUYA GELİNCE,OYUN KUŞU ALMANIN BELLİ BİR KRİTERLERİ VARDIR.EĞER BU KRİTERLERİ BİLİP ONA GÖRE DAVRANAN ARKADAŞLAR VARSA ZATEN KÖTÜ DURUMA DÜŞMEZLER HİÇ BİR ZAMAN.KUŞUNU SATMAYA YADA KUŞ ALMAYA İHTİYACI OLACAK İNSANLAR HER ZAMAN OLACAKTIR.İHTİYACI OLAN GİDER GÖRÜR ALIR.ALRKENDE KİMSE ZORLA ONA KUŞ VERMEZ.

BU TİCARETİN DOĞASINDA OLAN BİR DURUMDUR.SİZİN BU KADAR ELEŞTİRİLMENİZ BENCE YERSİZ.

SAYGILAR.......

Hüseyin bey görüşleriniz için çok teşekkürler. Olması gerekeni çok güzel izah etmişsiniz...

performans58' Alıntı:
hüseyin turan' Alıntı:
performans58' Alıntı:

TANER BEY MERHABA,

SAYGILAR.......

Hüseyin Bey görüşleriniz için çok teşekkürler. Olması gerekeni çok güzel izah etmişsiniz...

performans58' Alıntı:

sevgili kardeşim .madem burda bişey paylaşıyorsun yol ve yordamına göre hareket et .senden başka kuş anlatan varmı burda. resmi koyarsın adil abimizin kuşları dersin o muhayerde bep yakışık almamış. telefonuda budur desin.burda kimse sana bişe sormaz.çünkü sen ortaya sorulacak bişe sunmamış olursun .bende resim paylastım hiç senin gibi eleştiri almadım . sen bir yola çıkmışın yol daralınca topu taca atıyorsun .bişe anlatıyorsan arkasında dur benim ne mecburiyetim var adil beyi tlf la aramaya.farzedelim aradım adama nediycem bir soru sorsam ben bilmem ben bişe yazmadım derse nediycem. konuyuda gayet iyi okudum. masada uçan kuş varda yalovaya sakarya ay adanaya kuşlar gitmiş.beyenilmiş. (yani anlatıgınız gibi uçmuş) bu arkadaslardan birini ararsınız onlar bir vidyo paylasır (siz uçuramıyorsunu ya ) izleriz. allah tüyünce yavru versin güle güle kazasız belasız uçurun inşallah der hatta satarmısın bizlerde bu kuşlardan beslemek isteriz deriz teşşekür eder saygı ve sevgi çerçevesinde büyüge hürmetimizi gösteriz allaha emanet olasın

adallı' Alıntı:
performans58' Alıntı:

sevgili kardeşim .madem burda bişey paylaşıyorsun yol ve yordamına göre hareket et .senden başka kuş anlatan varmı burda. resmi koyarsın adil abimizin kuşları dersin o muhayerde bep yakışık almamış. telefonuda budur desin.burda kimse sana bişe sormaz.çünkü sen ortaya sorulacak bişe sunmamış olursun .bende resim paylastım hiç senin gibi eleştiri almadım . sen bir yola çıkmışın yol daralınca topu taca atıyorsun .bişe anlatıyorsan arkasında dur benim ne mecburiyetim var adil beyi tlf la aramaya.farzedelim aradım adama nediycem bir soru sorsam ben bilmem ben bişe yazmadım derse nediycem. konuyuda gayet iyi okudum. masada uçan kuş varda yalovaya sakarya ay adanaya kuşlar gitmiş.beyenilmiş. (yani anlatıgınız gibi uçmuş) bu arkadaslardan birini ararsınız onlar bir vidyo paylasır (siz uçuramıyorsunu ya ) izleriz. allah tüyünce yavru versin güle güle kazasız belasız uçurun inşallah der hatta satarmısın bizlerde bu kuşlardan beslemek isteriz deriz teşşekür eder saygı ve sevgi çerçevesinde büyüge hürmetimizi gösteriz allaha emanet olasın

Aslında yazılacak çok şey var ama artık sırf seninle polemiği kesmek için yazmayacağım. Sadece şunu söyleyim bu siteye üyelik tarihime bakarsan sitede neler var neler yok senden daha iyi bileceğimi görürsün. Mümkünse sen de birşey yazma bu konuda.

performans58' Alıntı:
adallı' Alıntı:
performans58' Alıntı:

Aslında yazılacak çok şey var ama artık sırf seninle polemiği kesmek için yazmayacağım. Sadece şunu söyleyim bu siteye üyelik tarihime bakarsan sitede neler var neler yok senden daha iyi bileceğimi görürsün. Mümkünse sen de birşey yazma bu konuda.[/quote

haklısın yazsamda bişe degişmiyor en iyisi yazmamak !!!!

inşallah ben köyde ucururum vidyosunu koyacam sizin dediginiz gibi olmadıgını göreceksiniz bu kuşları ben 10 senedir görüyorum

cocco' Alıntı:
inşallah ben köyde ucururum vidyosunu koyacam sizin dediginiz gibi olmadıgını göreceksiniz bu kuşları ben 10 senedir görüyorum
selam mete kardeş kimse kuşların iyi olmadıgını söylemiyor sadece havada görmek istiyorlar haklı tarfları sadece bu yerde herkesin kuşu güzeldir buna kimse bir sey demez ama burada anlatılanla anlamak istenilen yanlıs anlamalara yol açıyor tartışmlarını uzamasının karsıdakilerin istenilmedende olsa kırılmalarının tek sebebi sadece ortaya konulamyanın olmuş gibi görülmüş gibi konulmuş gibi akssettirilmesidir onlarca kişi büyük iddialarla uçurmak istemişler ama ortaya pek bir sey konulamamamıştır yoksa denildigi gibi eski kuşlar mükemmel kuşlar olabilir ama su anda olmayan vede ortaya konulamayan bu kuşların secereleri görsel olarak sunulamamıstır sorun sadece budur sizlerin bilmesi baskasının uçurup görmesi iyi kuş olması farklı sey ortaya konulamayan faklı sey bu da kişileri haklı olarak duymak istemediginiz kuşla alakalı olumsuz konuşmlarara yönlendiriyor tüm sorun bu saygılar

cocco' Alıntı:

sa mete kardeşim. bu kuşlarla ilgili polemigin sebebi benim. burda bukadar yorum yaıpmasına neden olan. eleştiren kişi olmama ragmen hiç bir zaman kuşlar kötü manasında bir yorum yapmadım . burda eleştirilen kuşlar degil . eleştiri konusu olan şey kuşların masada pc de uçurulup oyunlarının anlatılması. kuşlar güzeldir degildir .burda hiç birimizin bir başkasının kuşunu eleştirmek gibi bir niyeti olamaz burdaki herkez kuşlara gönül vermiş emek vermiş insanlar hepimiz bu kültür ve terbi ye ile yorulmuşuz. yaşım 38 bu güne kadar hep masal hikaye dinledim. hiç canlısını ( havada ) göremedim anlatılanın.bu yüzden bu konuda bir çok gibi hassasım takıldıgım konu bu. inşallah uçurun herkez izlesin bizde altına maşallah allah güle güle uçurmak nasip etsin diyelim. ama sen anlatırken 10 numara kuş anlatıcan kuşuda geçtim soy böyle hepsi bunu oynuyor diycen. nerde uçuyor bu kuş diyene bazı nedenlerde dolayı uçuramıyoruz diycen.yok böyle bişe. ya uçurup izleticen yada resmini koyup benim kuşlarım diycen masala efsaneye doydu bu camiya !! saygılar selamlar !!

haziranın 15 hazır gelecek bekleyin focebook mete acik

cocco' Alıntı:

inşallah arkadaşım uçurda bizde görelim . derdimiz kuşla degil biliyorsun . maşallah der alkışlarız yeterki sen uçurasın !!

Geri