SİVAS'TAN ADİL ABİNİN MUHAYYER OYUN KUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan performans58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 95
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
cocco' Alıntı:
bana felsefe.yapmayın ben ucurun koyacam vidyosunu ok

sen haziran 15 yazdın ben haziran 16 sına bilgisayarıma not aldım burdan cevap bekliyorum ben başka turlu konuşuyorum sen kuşlar diyopsun ben işin icinde masada tiçaret var diyorum sen ucurucam göstericem diyosun tamam saygı duyarım ucur ben not aldım 16 hazirana dört gözle beklicez iyi kuş seyrederiz en azından bide senin oyun formatınıda görmüş oluruz . ben iyi oyun kuşu seyredemedim senden seyrederim inşallah saygılar.

?

bence kuşlar emek harcanmış ve sivaslı olduğum için o koşullarda gerçekden kuş beslemek zordur...
ben tebrik ediyorum maşallahları var kuşların...hayırlı beslemeler..

?

sizin kullanıcı adınızla sizin sifrenizle bilmediginiz kişi nasıl girebilmiş düşündürücü bizler medyum degiliz varki tanışıklıgınız girilmiş siz benim sifremi bilebilirmisiniz neyse bizler yazılan olumsuzlukları uygunsuz sözleri yazan nickli her kimse ona cevap veriyoruz mete kardesim söylemeniz gereken bu yazı bana ait degil kim nasıl girmiş bilemiyorum demek variken emri vaki hoş olmamıs

HER İKİ KULLANICI ADI DA SİZE AİT
METEHAN58 DE COCCO DA DA
HER İKİSİNDEDE METE AÇIK SİVAS 30 YAS NASIL OLUYORDA SİZE AİT DEGİL ANLATIRMISINIZ LÜTFEN

saygılar

satılık kuşlar döner iyisi bizde yakında bekleyin :tamam: :tamam: :tamam:

Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum...

Foruma çok uzun süredir giremiyorum maalesef ama Adil abinin ricasıyla tekrar girerek bir hususu dile getirmek istiyorum...

Kendisiyle en son görüşmemizde ciddi bir rahatsızlık geçirdiğini ve bir süre yoğun bakımda kaldığını öğrendim. Şu an evde ama rahatsızlığından dolayı kuşlarla ilgilenemediğini hepsini elden çıkarmayı düşündüğünü söyledi.

iLK MESAJDA GEREKLİ İLETİŞİM BİLGİLERİNE ULAŞABİLİRSİNİZ...

İLGİLENENLERİN DİKKATİNE !!!

.

Arkadaşlar az önce Adil Abi nin kendisi ile görüştüm, konuştum fiyat aldım. Nerede oturduğumu sordu Ankara dedim. Peki kuşları nasıl alacaksın dedi? Gel buraya burdan kendin uçur izle beğendiğini al götür dedi. Şimdi bu kadar yazılanı çizileni okudum, madem anlattığınız gibi bir dolandırma kandırma durumu var adam neden böyle gel uçur izle öyle al diyor? Yazılan karalamaları okuyunca "Kaç çift istiyorsan parayı yolla ben burdan en güzellerini göndereyim sana" diyecek diye bekledim ama adam gel gözünle gör, sonradan kötü kuş, hasta kuş yolladı deme dedi adam. Bu insanın burada günahını alan arkadaşları şiddetle kınıyorum böyle ayıp yapılmamalı. Bir yerde okumuştum alıntı olarak buraya da yapıştırıyorum.

Günümüzde güvercin meraklıları çok kötü bir yönde değişim göstermekte eski damızlıkçıları mum ile arar olmaktayız. Son yıllarda maalesef emeğin yerini para almaktadır. Güvercin konuşulan meclislerde bir insanın sesi kuşlarının parasal değeri ile doğru orantılı olarak artmaktadır. Yıllarını bir ırkın ıslahına adamış duayen dediğimiz ustalar bir kenara itilip gözünü nam vede fırsatçılık bürümüş cambazlar söz sahibi olmaktadır. Kuşlara emek vermeden önüne yemi suyu doldurup bir sürü yedekçi kuş ile kuş üretme fabrikası kuranlar yanlış yapmaktadır. Bu merak değildir, bu emek değildir, bu ustalık değildir, bu olsa olsa kuş sektörüne sekte vurmaktır, Ustalıkla cambazlığı ayıralım kendimize saf seçelim derneklerimizde cambazlığı değil ustalığı teşvik edelim.

.

Zaten en güzeli insanın kendi gözüyle görüp almasıdır yoksa hayal alıp satmanın anlamı yok normalide bu zaten yerinde görmek

osman0606' Alıntı:
Zaten en güzeli insanın kendi gözüyle görüp almasıdır yoksa hayal alıp satmanın anlamı yok normalide bu zaten yerinde görmek

aynen öyle fakat abiyi öyle yerden yere vurmuşlar ki ben utandım telefonda ne bekliyordum ne çıktı diye.

İnsanların beklentisi bu kadar anlatılan kuşları iyi yada kötu videosunu bari olsa görmesi herkezin Sivasa gidip izleme şansı yok bu kuşları herkez türkiyenin farklı illerinde kuşların şekli şemali düzgün ama canlı gözle görmek lazım

osman0606' Alıntı:
İnsanların beklentisi bu kadar anlatılan kuşları iyi yada kötu videosunu bari olsa görmesi herkezin Sivasa gidip izleme şansı yok bu kuşları herkez türkiyenin farklı illerinde kuşların şekli şemali düzgün ama canlı gözle görmek lazım

bence zaten kuşçu video izleyip değil kendi gözüyle seçip alır. Ne fedakarlıklar yapıyoruz kuşlar için bir yerden bir yere yolculuk yapmak, damar olmuş isim yapmış kolay kolay bulunmayacak güzel bir çift kuş almak da böyle bir durumda çok zor olmasa gerek. Zaten adam iyi niyetli bana yol parası verip oraya geleceğimi söyleyince eğer adetli kuş alacaksam alacağım kuşlardan indirim yapacağını da söyledi.

İnşallah umduğunu bulursun emeklerine değer bizde oraya gidemesekde mümkün olursa senin kapında ankarada izlemiş oluruz.

osman0606' Alıntı:
İnşallah umduğunu bulursun emeklerine değer bizde oraya gidemesekde mümkün olursa senin kapında ankarada izlemiş oluruz.

İnşallah kardeş gerçekten almayı düşünüyorum Allah nasip ederse atlayıp gideceğim.

kus alıs verislerini buradan yapmayınız özel mesaj yoluyla iletisime geçiniz devamı halınde konu kilitlenecekdir

gecmiş olsun adil amcaya bende kuş severin hırsızlıgını daha cok seviyorum ama ne yaparsın

Abdurrahman Doğan' Alıntı:
gecmiş olsun adil amcaya bende kuş severin hırsızlıgını daha cok seviyorum ama ne yaparsın

usta konu baya eski ve ne demek istediğini tam olarak anlayamadım, tekrar anlatabilirmisin?

şaka yaptım hırsızları hic sevmem yavruları bırakıyor vicdansızlar

döner kuş kanatını acmıyacak düzgün dönecek 4 dönsün yeter yeterli ama yok burda birbirinizi yormayın boşuna biz buramadık varsa buran ucursub vidyosunu koysun

Bu mesajı bildirAlıntı ile cevaplaRe: SİVAS'TAN ADİL ABİNİN MUHAYYER OYUN KUŞLARI
gönderen alger » 26 Temmuz 2012 13:35

osman0606 yazdı:

bence zaten kuşçu video izleyip değil kendi gözüyle seçip alır. Ne fedakarlıklar yapıyoruz kuşlar için bir yerden bir yere yolculuk yapmak, damar olmuş isim yapmış kolay kolay bulunmayacak güzel bir çift kuş almak da böyle bir durumda çok zor olmasa gerek. Zaten adam iyi niyetli bana yol parası verip oraya geleceğimi söyleyince eğer adetli kuş alacaksam alacağım kuşlardan indirim yapacağını da söyledi. """"neyin davasını yapıyorsun ben sizi anlamıyorum git ucur izle buraya vidyo koyda bizde bakarım

Arkadaşlar az önce Adil Abi nin kendisi ile görüştüm, konuştum fiyat aldım. Nerede oturduğumu sordu Ankara dedim. Peki kuşları nasıl alacaksın dedi? Gel buraya burdan kendin uçur izle beğendiğini al götür dedi. Şimdi bu kadar yazılanı çizileni okudum, madem anlattığınız gibi bir dolandırma kandırma durumu var adam neden böyle gel uçur izle öyle al diyor? Yazılan karalamaları okuyunca "Kaç çift istiyorsan parayı yolla ben burdan en güzellerini göndereyim sana" diyecek diye bekledim ama adam gel gözünle gör, sonradan kötü kuş, hasta kuş yolladı deme dedi adam. Bu insanın burada günahını alan arkadaşları şiddetle kınıyorum böyle ayıp yapılmamalı. Bir yerde okumuştum alıntı olarak buraya da yapıştırıyorum.
ne neyin hesapını kitapını yapıyorsun ben anlamadım seni belliki tanıdıgın bili bunlar cocuk kuşu sende yarakacısın

Geri