TAKKALI BOZ DİŞİ OYUNU ( KLİP )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oflusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K

oflusu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kökhan suiçmez
Meslek
inşaat
İlgi Alanı
Kediler
[izlesene]797251[/izlesene]

güzel fişekliyor ama kameradanmıdır bozuyomuş gibi duruyor dik değil sanki biraz daha eğimli çıkıyor

M&J__Who_Is_It' Alıntı:
güzel fişekliyor ama kameradanmıdır bozuyomuş gibi duruyor dik değil sanki biraz daha eğimli çıkıyor

telefon çekimi bundan olabilir yorumlarınız için teşekkürler.

kuş mükemmel oynuyor görünüm bozukluğu kuş çok sert girio dönüş yaparak çıkıo bence o yüzden

KUsun masallahi var umarım bol yavrusunu alirsin bendede var 1 tane takkali boz inş oda senin kusun gbi ucar simdi yumurtaya yatıo hayirlisiolcak inş

saygilarimla

yorumlarınıza ilgi alakanıza teşekkür ederim.

Güzel günlerde zevkli uçurmalar dilerim maşalllah.Selamlar.ŞEREF

ABİCİĞİM UZUN ZANDIR BÖYLE HIZLI DALIP SIFRDAN HIZLI FİŞEK ALAN KUŞ SEYRETMEMİŞTİM MAŞALLAH ÇOK DEĞER Bİ KUŞ KIYMETİNİ BİL BENDE 10 GİDEN Bİ MİSKİM VAR BU KADAR HIZLI ÇIKMIYOR. VALLA

41 KERE MAŞALLAH OLDUKÇA YERE YAKIN VE ÇOK SERİ ÇEKİYOR TAKLA ARASINI AÇIP BİRAZ DAHA DİK GİDERSE DAHA GÜZEL OLACAKTIR İNŞ.KANAT AÇMA YAPMAZ İNŞ.ÇOK SERT GİDİYOR.GÜLE GÜLE BESLEYİN. BURAK

alper07' Alıntı:
ABİCİĞİM UZUN ZANDIR BÖYLE HIZLI DALIP SIFRDAN HIZLI FİŞEK ALAN KUŞ SEYRETMEMİŞTİM MAŞALLAH ÇOK DEĞER Bİ KUŞ KIYMETİNİ BİL BENDE 10 GİDEN Bİ MİSKİM VAR BU KADAR HIZLI ÇIKMIYOR. VALLA
teşekkür ederim . değerini bilmeye çalışıyoz.

cok güzel kuşlar gerçekten..hatta yıllar önce bir kuş almıştım ala.hafif uzun paçalı arka tepe.sonra öldü .soyu da kalmadı.senin kuşları görünce o aklıma geldi.güle güle besleyin.

S.a

Video yu kuşun fışkırdığı yerden çekseydin daha net görürdük. Ama maşallah güzel geliyo çıkıyo. Kanat açmaz inşallah. Bide seferliyse izlemeye doyulmaz. Allah kaza bela vermesin. O dik çıkmaması rüzgarla alakalı olabilir.

Maşallah maşallah Allah nazardan saklasın.usta kusun ayagına boynuna bi nazarlık as.
saygılar

durhasan' Alıntı:
cok güzel kuşlar gerçekten..hatta yıllar önce bir kuş almıştım ala.hafif uzun paçalı arka tepe.sonra öldü .soyu da kalmadı.senin kuşları görünce o aklıma geldi.güle güle besleyin.

teşekkür ederim bizde eski kuşları muhafaza etmeye çalışıyoz elimizden geldiği kadar

MustanG' Alıntı:
S.a

Video yu kuşun fışkırdığı yerden çekseydin daha net görürdük. Ama maşallah güzel geliyo çıkıyo. Kanat açmaz inşallah. Bide seferliyse izlemeye doyulmaz. Allah kaza bela vermesin. O dik çıkmaması rüzgarla alakalı olabilir.

teşekkür ederim sağolun.

41 kere maşallah kuşa ,her dalışta ip gibi çıkmak mümkün değil tabi ama dengine getirdimi adama ben oynarım diyo AllAh bol bol uçurmak ve çoğaltmak nasip etsin saygılar....... :tamam:

kardeşim kuşun maşallahı var gercekten artık bu oyunların yarısını bile göremiyoruz tüyükadar hayrını gör saygılar....

amasyalı' Alıntı:
41 kere maşallah kuşa ,her dalışta ip gibi çıkmak mümkün değil tabi ama dengine getirdimi adama ben oynarım diyo AllAh bol bol uçurmak ve çoğaltmak nasip etsin saygılar....... :tamam:

teşekkür ederim sağolun.

özlavinya' Alıntı:
kardeşim kuşun maşallahı var gercekten artık bu oyunların yarısını bile göremiyoruz tüyükadar hayrını gör saygılar....

teşekkür ederim saygı bizden.

s.a maşallah kuş çok güzel gelip iyi bir şekilde giriyo seride gidiyo allah böyle kuşu olmayanlarada nasip etsin çekimde biraz problem var gibi,

saygılar;

UFUK NEŞE..

kuşcu_41' Alıntı:
s.a maşallah kuş çok güzel gelip iyi bir şekilde giriyo seride gidiyo allah böyle kuşu olmayanlarada nasip etsin çekimde biraz problem var gibi,

saygılar;

UFUK NEŞE..
teşekkür ederim , çekim telefonla olduğu için böyle gözüküyo ilerde daha güzel çekimler olur inşallah. kocaeliye saygı sevgi

Allah nazardan saklasın güzel gülegüle besle

kış çok güzel dahada yapaıcak inşallah çok güzrl bir kuş güzelde alçakğa giriyo birde taban taklası olsaymış varya 10 numara bir kuş bol yavru alman dileğiyle bol uçurmalar

saygılar

emre kalender

Geri