oflusu
Üye
- Ad Soyad
- kökhan suiçmez
- Meslek
- inşaat
- İlgi Alanı
- Kediler
[izlesene]797251[/izlesene]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
M&J__Who_Is_It' Alıntı:güzel fişekliyor ama kameradanmıdır bozuyomuş gibi duruyor dik değil sanki biraz daha eğimli çıkıyor
şeref' Alıntı:Güzel günlerde zevkli uçurmalar dilerim maşalllah.Selamlar.ŞEREF
teşekkür ederim . değerini bilmeye çalışıyoz.alper07' Alıntı:ABİCİĞİM UZUN ZANDIR BÖYLE HIZLI DALIP SIFRDAN HIZLI FİŞEK ALAN KUŞ SEYRETMEMİŞTİM MAŞALLAH ÇOK DEĞER Bİ KUŞ KIYMETİNİ BİL BENDE 10 GİDEN Bİ MİSKİM VAR BU KADAR HIZLI ÇIKMIYOR. VALLA
durhasan' Alıntı:cok güzel kuşlar gerçekten..hatta yıllar önce bir kuş almıştım ala.hafif uzun paçalı arka tepe.sonra öldü .soyu da kalmadı.senin kuşları görünce o aklıma geldi.güle güle besleyin.
Kumsaz' Alıntı:usta güzel tüyü kadar ömrü olsun saygılarla !!!
MustanG' Alıntı:S.a
Video yu kuşun fışkırdığı yerden çekseydin daha net görürdük. Ama maşallah güzel geliyo çıkıyo. Kanat açmaz inşallah. Bide seferliyse izlemeye doyulmaz. Allah kaza bela vermesin. O dik çıkmaması rüzgarla alakalı olabilir.
gemlik16avci88' Alıntı:Maşallah maşallah Allah nazardan saklasın.usta kusun ayagına boynuna bi nazarlık as.
saygılar
yalovaguvercin' Alıntı:Merhabalar;
Gerçakten de bu kuşda fark var...Allah nazardan saklasın... :slm:
amasyalı' Alıntı:41 kere maşallah kuşa ,her dalışta ip gibi çıkmak mümkün değil tabi ama dengine getirdimi adama ben oynarım diyo AllAh bol bol uçurmak ve çoğaltmak nasip etsin saygılar....... :tamam:
özlavinya' Alıntı:kardeşim kuşun maşallahı var gercekten artık bu oyunların yarısını bile göremiyoruz tüyükadar hayrını gör saygılar....
teşekkür ederim , çekim telefonla olduğu için böyle gözüküyo ilerde daha güzel çekimler olur inşallah. kocaeliye saygı sevgikuşcu_41' Alıntı:s.a maşallah kuş çok güzel gelip iyi bir şekilde giriyo seride gidiyo allah böyle kuşu olmayanlarada nasip etsin çekimde biraz problem var gibi,
saygılar;
UFUK NEŞE..