TAKKALI BOZ DİŞİ OYUNU ( KLİP )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oflusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
teşekkürler inişi aslında çektim am bu klibi yapan arkadaşlar eklememişler artık ne yapalım merak edenler artık gözleriyle görürler canlı.

bu kusun oyunu bozuk kus sahibi yanlış anlama bizim bildiğimiz kuslar sefere ip gibi cıkar bunda baya bisorun var bu tür durumlarda biz kuştan 1 2 çift yavru alır hırsının kaybolmasını bekleriz birde öyle dene istersen çünkü kuş çok hırslı

oyun kuşu yetiştirmenin ne zor olduğu bilinir. yapı tip şekil ve oyun bakımından güzel bir kuş güle güle besle

s.a

güle güle besleyin dökümcü faruk iyi kuşçu imiş bu kuşları kimden almış biliyormusunuz ?

saygılar

k.murat' Alıntı:
s.a

güle güle besleyin dökümcü faruk iyi kuşçu imiş bu kuşları kimden almış biliyormusunuz ?

saygılar

kimden aldığını bilmiyorum ,dökümcü faruk dediğinize göre faruk beyi tanıyorsunuz siz sorarsanız o size cevabını verceğini düşünüyorum.

teşekkür ederim ilginize tanımıyorum faruk beyi suçulisan etmiş im faruk yazmışım kusura bakmayın.
eskiden besledigim kuşlara çok benzettim oyun şekillerini haretlerini sanırım bu kuşlar soyunda büyük bi ihtimalle bozdumalı rengide genel olarak yogunlukda

kuşlarda her türlü renk çıkmaktadır.

güzel kuş emeklerinize saglık bizler buradan nasıl hazır hale gelip yetiştirenin ne stresler yasadıgını bilerek veya tahmin ederek yorumlarda bulunursak paylasımlar daha çok olur sevkler kırılmaz genç kardeslerimiz daha fazla faydalanır bilgilenir hazır olmusu seyretmek yorumlamak kolay seyler ama daha da kolayı elestirilerin güzelligiyle olur kendim olarak arkadasa tesekkür ediyor SAYGILAR SUNUYORUM

kuscu_marik' Alıntı:
güzel kuş emeklerinize saglık bizler buradan nasıl hazır hale gelip yetiştirenin ne stresler yasadıgını bilerek veya tahmin ederek yorumlarda bulunursak paylasımlar daha çok olur sevkler kırılmaz genç kardeslerimiz daha fazla faydalanır bilgilenir hazır olmusu seyretmek yorumlamak kolay seyler ama daha da kolayı elestirilerin güzelligiyle olur kendim olarak arkadasa tesekkür ediyor SAYGILAR SUNUYORUM
Selamün Aleyküm
Gökhan bey bu kuşun eksikleri olabilir ama neticede perfonmansı yüksek güzel bir kuş emeğinize sağlık kazasız belasız güle güle besleyin.
Ayrıca Muharrem beye de bu objektif yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim.Selamlar

maşallah iyi fişekliyor (MAŞALLLAH)

yorumlarınız için teşekkür ederim , oyun kuşu uçurmak oynatmak bildiğiniz gibi zor bir iş ve onu görüntüye almak da en az onun kadar zor arkadaşlar canlı tabiki daha keyifli .

Abicim maşaallah, Allah celle celaluhu herdaim güzel ve keyifli kuşlarla beraber hayırlı dostluklar nasib etsin.

Güle güle besle.

Darbe - 1 ;)

sagol hakkıcım yakında derin darbe 2 geliyo..

Geri