TAKKALI BOZ DİŞİ OYUNU ( KLİP )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oflusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
alper07' Alıntı:
ABİCİĞİM UZUN ZANDIR BÖYLE HIZLI DALIP SIFRDAN HIZLI FİŞEK ALAN KUŞ SEYRETMEMİŞTİM MAŞALLAH ÇOK DEĞER Bİ KUŞ KIYMETİNİ BİL BENDE 10 GİDEN Bİ MİSKİM VAR BU KADAR HIZLI ÇIKMIYOR. VALLA

maşallah allah güle güle uçurmayı nasip etsin.

ben neden ızlıyemıorm arkadaslar ?

kardeş kuş güzel maşallahı var ama eksikğide büyük taban takla yok ve taklayı vurdumu aşağı düşüyo bide sanki dura dura fişekliyo gibi geldi bana Allah gönlüne göre versin sakın yanlıs anlama amacım kötülemek değil eksikleri göstermek HAZARBEYOGLU

krmpl' Alıntı:
kardeş kuş güzel maşallahı var ama eksikğide büyük taban takla yok ve taklayı vurdumu aşağı düşüyo bide sanki dura dura fişekliyo gibi geldi bana Allah gönlüne göre versin sakın yanlıs anlama amacım kötülemek değil eksikleri göstermek HAZARBEYOGLU

düşünceleriniz için teşekkürler , istanbula yolunuz düşerse beklerim gözlerinizle görürseniz daha iyi olur.

Üstadım kuşunun maşallahı var. Yerin nerde istanbulda gelip izlemek isterdim ben istanbul avcılardayım.

westanbul' Alıntı:
Üstadım kuşunun maşallahı var. Yerin nerde istanbulda gelip izlemek isterdim ben istanbul avcılardayım.

istanbul ümraniyedeyim her zaman beklerim.

krmpl' Alıntı:
slm bu kuşta eksik büyük yazmışsınız yanlış anlamayın eksiksiz böyle oynayan kuş varsa bizlerde görmek isteriz video koyunda izleyelim.saygılar

VİDEO YOK

Tabiki dört dörtlük kuş herkez arıyo , eleştiri güzel birşey eleştiri insanı dahada ileriye götürür yanlışlarınızı anlarsınız düzeltirsiniz ,ama şuda bir gercek eleştiri yaptığınız her hangi bir şeyi kötü demek için somut örneklerle anlatmakta fayda var , bende gözlerimle görürsem daha iyi anlarım kuş öyle olmaz böyle olur demek için göstermek gerekir , video bile koysanız yeterli olur.

alper07' Alıntı:
ABİCİĞİM UZUN ZANDIR BÖYLE HIZLI DALIP SIFRDAN HIZLI FİŞEK ALAN KUŞ SEYRETMEMİŞTİM MAŞALLAH ÇOK DEĞER Bİ KUŞ KIYMETİNİ BİL BENDE 10 GİDEN Bİ MİSKİM VAR BU KADAR HIZLI ÇIKMIYOR. VALLA

sagol teşekkür ederim , cenabı allah herkeze nasip etsin .Sende elindeki kuşun değerini bil iyi kuşlar pek kalmadı artık.

:heyo: İYİ OYUNLU KUŞ HER ZAMAN İYİDİR. :heyo: EMEĞİNE SAĞLIK İYİ OYUNLU KUŞ SEYRETTİRDİĞİNDEN TŞR BORÇ BİLİR TŞKRLER :heyo:

kaya38kaya' Alıntı:
:heyo: İYİ OYUNLU KUŞ HER ZAMAN İYİDİR. :heyo: EMEĞİNE SAĞLIK İYİ OYUNLU KUŞ SEYRETTİRDİĞİNDEN TŞR BORÇ BİLİR TŞKRLER :heyo:

teşekürler emekler boş çıkmasın.

slm .a hemso nick oflu yazmissin gercekten oflumusun yoksa nick olarakmi kullaniyorsun suan bulundugun il hangisi bu arada kus da harika allah nazardan saklasin atmacasiz günler dilerim bende oflu zeki

kuscu zeki' Alıntı:
slm .a hemso nick oflu yazmissin gercekten oflumusun yoksa nick olarakmi kullaniyorsun suan bulundugun il hangisi bu arada kus da harika allah nazardan saklasin atmacasiz günler dilerim bende oflu zeki
teşekkür ederim trabzonluyum annem ofludur , şuanda istanbulda kalıyorum.

KDr06' Alıntı:
maşallah allah nazarlardan saklasın Ziyan vermeden uçurmak nasip etsin

teşekkür ederim , bütün kuşculara kazasız belasız uçurmalar.

kardeş ne kadar yaramaz video izlesem hemen ardından bunu izleyip kendimi avutmaya bakıyorum.ve bu siteye beş para etmez videolar koydukları suretce senin videondan daha güzelleri olmadıkca her seferinde senin bu sayfaya yazacaz.tekrar saolasın.bu güzel kuşu bize izlettiğin için.anlıcan daha cok yazacaz.

BİRADER ALLAH VAR KUŞUNUN BİR DEĞİL BİN KERE MAAŞALLAHI VAR HARIKA.. GERÇEKTEN COK GÜZEL YATİŞTRMİŞSİN İSTERDİM TEK SÖYLE Bİ GÜVERCİNİM OLSUN..AMA NASIP OLMADI BÖYLESİNE GÜZELİ GÜLE GÜLE UCUR KAZASIZ BELASIZ! SAGLIKLI KÜMESLER

farkı var harbiden oyun kuşlarından tü tü maşallah

kardes bu kus dokumcu farukun kuslarından her halde ben yorum yapmak ıstemıyorum kayserıden slmlar

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

KÖKHAN KARDEŞ EN SERİ ÇIKAN YÜKSEK GÖREV YAPAN KUŞA SAHİPSİN TEBRİK EDERİM. POLİS HASANIN UZUN GİDEN DUMANLISINDAN SONRA İKİ NUMARASIN. AMA SENİN KUŞUN HASANINKİNDEN SERİ. SERİLİKTEDE SEN BİRİNCİSİN. TEBRİK EDERİM. KUŞLARI NERDEN EDİNDİNİZ.

maşaallah çok güzelkuş[email protected] tanışalım inşallah hayırlı günleriniz olsun konyadan namık yolcu

marketcı cengız' Alıntı:
kardes bu kus dokumcu farukun kuslarından her halde ben yorum yapmak ıstemıyorum kayserıden slmlar

doğrudur bendende kayseriye saygı selamlar dilerim.

mümin özbudak' Alıntı:
SA
MERHABA ARKADAŞLAR

KÖKHAN KARDEŞ EN SERİ ÇIKAN YÜKSEK GÖREV YAPAN KUŞA SAHİPSİN TEBRİK EDERİM. POLİS HASANIN UZUN GİDEN DUMANLISINDAN SONRA İKİ NUMARASIN. AMA SENİN KUŞUN HASANINKİNDEN SERİ. SERİLİKTEDE SEN BİRİNCİSİN. TEBRİK EDERİM. KUŞLARI NERDEN EDİNDİNİZ.

yorumlarınız için teşekkür ederim , iyiler hepimizin.

gelıs gıdıs guzelde ınısı nasıl cekmemıssın bızım ıcın onemlı

Geri