arapçı musa' Alıntı:
Sayın dr.Hakem heyeti sana adresinde uçurmadın veya yerine kuşun oynamadığı için ses çıkarmayacaklar.Sonra sen birşey başardım zannedip hangi dernek başkanına bunları artık pazarla dedin.Pazarlama size yakışıyor mu? Kuşun fişeğe burada başlayacak 100 mt ileride bitirecek sende diyorsun ki bunları pazarlayın.DR.
Merhabalar;
Aramıza hoşgeldiniz, Musa bey.
Sizi tanımıyorum ama hakkımda oldukça cesaretli açıklamalar yapmışsınız.
Siz kimsiniz? Açıklar mısınız? Tanıyor musunuz beni?
Ben bahsettiğiniz hiçbir şeyi kabul etmediğimi söyleyeyim. Kısaca da, medeni bir insan gibi açıklayayım isterseniz:
Birincisi biz yeni kuş uçuracağımız yeri Gebze bölge sorumlusuna aylarca önce bildirmiştik. Bu bir sorun olduysa eğer benim haberim yok ve benim suçum da yok. Ben önceden değişikliği bildirdim. Dedikodular buralardan başlıyor değil mi? :haha:
İkincisi bir şey başardığımızı düşünüyorum. Kocaeli Yarışması'nda 1. oldu kuşumuz. Hatta 2. olan kuşta bizimdi ama (puanlanmasına rağmen), gününde uçurmadığımız ifade edilerek diskalifiye edildik. Bu bence iyi bir başarı. Bir şey başardığımızı zannetmiyorum, bir şey başardık diyebiliyorum yani.
Üçüncüsü ise bana attığınız iftira hakkında olacak. Pazarlamasını istediğim hiç kimse olmadı. Bunca lafı söyledikten sonra siz bile bana yakıştıramamışsınız pazarlama işini. Ben sadece hobi olarak kuş besliyorum. Allah'a hamdolsun iyi bir mesleğim var. Onunda ötesinde maddi durumumuzda iyi sayılır hamdolsun. Pazarlama gibi bir derdim yok anlayacağınız. Pzarlama olacaksa eğer bununla ilgilenmeme gibi bir prensibim var başından beri.
Dördüncüsü ise kuşumuza attığınız iftira hakkında olacak. Bana attığınız iftirayı ben insafa gelip affedebilirim ama kuşa attığınız konusunda sizi zor zamanlar bekliyor. 100 mt ilerde bitiriyor fişeğini öyle mi?
Bu arada mesleğimin beni nasıl çelişkilere yönlendirdiğini de açıklarsanız sevinirim.
Her neyse. Kuş beslemenin zor tarafları bunlar.
Bodoslama saldırmayı umarım marifet olarak görmüyorsunuzdur.
Kendinize biraz olsun acırsınız umarım.
Şenol