saimusta
Üye
- Ad Soyad
- m.saim akyol
- Meslek
- müdür
- İlgi Alanı
- Kediler
selamun aleyküm doktor bey .araplar ve çakmaklılar harika görünüyor güle güle besleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saimusta' Alıntı:selamun aleyküm doktor bey .araplar ve çakmaklılar harika görünüyor güle güle besleyin
Khalid' Alıntı:Abi her şeyden önce maşallah, yine başlığa çok güzel kuşlar eklemişsiniz .
Benim en çok benekli mavi dikkatimi çekti, sağlıklı atmacasız günlerde uçurmanızı temenni ederim.
Mavi dişiyi geçen seneden tanıyor muyuz yoksa
Khalid
filo' Alıntı:ŞENOL HOCAM GÜZEL YAVRULAR İNŞ. EMEKLERİNİZ BOŞA CIKMAZ.. SELAMLAR.. BİRDE SİZİN DİŞ MUAYENEHANE NİZ NEREDE GEBZE DEMİ ? YAKINSA HEM DİŞ KONTROLÜ YAPTIRMAYA HEMDE TANIŞMAYA GELECEĞİM..
yunus81' Alıntı:filo' Alıntı:ŞENOL HOCAM GÜZEL YAVRULAR İNŞ. EMEKLERİNİZ BOŞA CIKMAZ.. SELAMLAR.. BİRDE SİZİN DİŞ MUAYENEHANE NİZ NEREDE GEBZE DEMİ ? YAKINSA HEM DİŞ KONTROLÜ YAPTIRMAYA HEMDE TANIŞMAYA GELECEĞİM..
Merhabalar Ahmet Bey;
Sanırım diş hekimi olduğumu düşünmüşsünüz. Ama ben psikiyatri hekimiyim. Ruh sağlığı ile ilgili her konuda yardıma hazırım. Sizinle ben de tanışmak isterim. İnşallah müsait bir zamanda görüşürüz.
Selamlar.
Şenol
filo' Alıntı:pardon yunus bey ben karıştırdım sanırım özür.. İnşallah branşınız ile ilgili bir sıkıntı yaşamam,lakin başka ortamlarda her zaman bende tanışmak isterim.. Saygılar bizden, esen kalın..
mavigalaca76' Alıntı:yunus81' Alıntı:filo' Alıntı:ŞENOL HOCAM GÜZEL YAVRULAR İNŞ. EMEKLERİNİZ BOŞA CIKMAZ.. SELAMLAR.. BİRDE SİZİN DİŞ MUAYENEHANE NİZ NEREDE GEBZE DEMİ ? YAKINSA HEM DİŞ KONTROLÜ YAPTIRMAYA HEMDE TANIŞMAYA GELECEĞİM..
Merhabalar Ahmet Bey;
Sanırım diş hekimi olduğumu düşünmüşsünüz. Ama ben psikiyatri hekimiyim. Ruh sağlığı ile ilgili her konuda yardıma hazırım. Sizinle ben de tanışmak isterim. İnşallah müsait bir zamanda görüşürüz.
Selamlar.
Şenol
Selam
Şenol hocam kuşlar tüydeler oynamıyorlar , tüyde değilkende birşey yapmadılar ruhsal çöküntü içindeyim ne yapmamı önerirsiniz... :haha:
Evet hocam şaka bir yana nasılsın kuşların nasıl maşallah arpların pırıl pırıl güle güle besleyin çoğaldıklarında bir takım yavru gücüm dahilinde almak isterim.
gebzeli60' Alıntı:ahmet abi çekilecek dişin varsa sen benim yanıma uğra ben hallederim )) şenol hocam selamlar dün mezata girdiniz çıktınız bi selam bile vermediniz ) kasada oturuyordum ben görmedin sanırım bu arada ne durumda kupaya kaldıracagınız kuş bi aksilik çıkmaz inşallah geçen sefer ki gibi...
gebzeli60' Alıntı:ahmet abi çekilecek dişin varsa sen benim yanıma uğra ben hallederim )) şenol hocam selamlar dün mezata girdiniz çıktınız bi selam bile vermediniz ) kasada oturuyordum ben görmedin sanırım bu arada ne durumda kupaya kaldıracagınız kuş bi aksilik çıkmaz inşallah geçen sefer ki gibi...[/quoste]
sadık senin amca nerlerde çakmaklıyı söktümü )))))
gebzeli60' Alıntı:s.a şenol hocam çok doğru konuşmussun hocam ama işte şartlar el wermiyor imkanlar doğrultusunda kuş uçurmaya çalışıyoruz saat 9 dan sonra bekliyemiyorum inan çoğu kuşuda izleme şansım olmuyor kaldırıyorum geliyorum dükkana burdan izliyorum yoldan ama umut vadeden bir kaç yavrum var şuan patlamak üzereler 1veya 2 ay sonra hep birlikde görürüz size uçurduğum mavi yavruda şuan tam anlamıyla hazır fikret hocaya selam söyle birgün al gel yanıma terasa nasıl kuş oynatılıyormuş görsün) öyle 100 dönüm araziye kuş oynatmakla teras arasında dünya kadar fark var ama herşeye rağmen sizleri gerçekten seviyorum allahın izniylede kupayıda alırsanız ozaman daha sizle uğraşmam özellikle murat mustafa ve fikret hoca bayram abi ve sen mülayim insanlarsınız size lafım yok pazar günü gelicez inşallah kuş kaldırısanız saygılar şenol hocam...
mavigalaca76' Alıntı:selam
Sevgili Şenol arkadaşım çok iyi yazmışsın ellerine sağlık.Herkez anladığı kadar kuşçudur.Biz çok iyi kuş besliyoruz ,en iyisi bizde demiyoruz.Ama elimizde olanları yakın dost dediğimiz insanlarla paylaşmaya çalışıyoruz.Dediğin gibi yarışlar var.Sakarya genelindede iki tane yarışımız yani iki ayrı yarış tüzüğümüz var sadık arkadaşımızı davet ediyorum hangi tüzük bana göre derse ona yazalım.İsterse ikisinede yazılsın.Mesafe sorun değil hakemlerimiz istediği yerde kendi kuşunu uçursun puanlarlar.Eğer beğenirsek kendimizde edinmeye çalışalım besleyelim.Ben gerçekten çok meraklıyım.
Birbirimize saldırarak bir yere varamayız.
Saygılarımla...
filo' Alıntı:gebzeli60' Alıntı:ahmet abi çekilecek dişin varsa sen benim yanıma uğra ben hallederim )) şenol hocam selamlar dün mezata girdiniz çıktınız bi selam bile vermediniz ) kasada oturuyordum ben görmedin sanırım bu arada ne durumda kupaya kaldıracagınız kuş bi aksilik çıkmaz inşallah geçen sefer ki gibi...[/quoste]
sadık senin amca nerlerde çakmaklıyı söktümü )))))
yunus81' Alıntı:Merhabalar;
Ben o kuş hakkında yorum yapmamıştım, şimdi yeri geldi, sanırım yapmam gerekiyor.
O çakmaklı yavruyu 2 kez izledim. Aslında tekrar izlemek isterdim ama nasip olmadı, nedenini bilmiyorum ama kuş bir daha uçmadı. İlk izlediğim durumla kalsaydım orta-iyi kuş diyebilirdim. Ama gidip tekrar izledim. Gördüm ki orta-kötü kuş kategorisindeymiş. Hoşuma gitmeyen yönü sessiz olmasıydı ve fişeklerini öne doğru yatırıyor olmasıydı. Hiç hoşuma gitmeyen yönü ise başlangıç fişeklerinin uzun ve taklalı, sonlara doğru ise kısa ve takla sayısının azalıyor olmasıydı. Bizim uçurduğumuz kuşu geçerdi demişsin ama benim iyi olduğunu söylediğim ilk izlediğim zamanda bile 6-7 sefer yapmıştı. Nasıl geçecekti acaba? Belki senin izlediğin zamanlarda daha iyi olabilir ama ben gördüklerimi yazıyorum. İkinci izleyişimde ise hem fişeğini kısaltmıştı hem de dümdüz inmişti. Ondan sonra da kuşu takip edemedim. İki kuşu kıyaslamaya gerek yok bence sevgili Sadık Hoca'm. Bizim gök yavru yumurta görmüş bir kuştu, sizinki henüz yavruydu.
Kardeşini hazırlamışsınız, inşallah izlemek isterim. Ama ekeliğinde de izlemek isterim. O zaman ne yaptığı daha önemli bence.
Hasan Hoca'm davet ediyor. Yarışmalar çok güzel oluyor. Orada olmanız bizi ve mahallemizi çok memnun edecek. Mahallemizin derneğinde sadece bizim kupamız olmasın değil mi?
Selamlar.
Şenol