Taklacı Güvercinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 330
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
selamun aleyküm doktor bey .araplar ve çakmaklılar harika görünüyor güle güle besleyin

saimusta' Alıntı:
selamun aleyküm doktor bey .araplar ve çakmaklılar harika görünüyor güle güle besleyin

Aleykümselam Saim abi;

İnşallah iyisindir. Sağol yorumun için. İnşallah hepimiz iyi bir sezon geçiririz.
Selamlar.

Şenol

Selamlar.

Şenol

Ekli dosyalar

• IMG_0819.JPG
    IMG_0819.JPG
    165.2 KB · Görüntüleme: 1,272
  • IMG_0822.webp
    IMG_0822.webp
    732.5 KB · Görüntüleme: 1,292
  • IMG_0823.webp
    IMG_0823.webp
    120.2 KB · Görüntüleme: 1,254
Selamlar.

Ekli dosyalar

• DSC00293.webp
    DSC00293.webp
    51.2 KB · Görüntüleme: 1,374
  • IMG_0732.webp
    IMG_0732.webp
    350 KB · Görüntüleme: 1,275
  • IMG_0811.JPG
    IMG_0811.JPG
    391.2 KB · Görüntüleme: 1,366
Abi her şeyden önce maşallah, yine başlığa çok güzel kuşlar eklemişsiniz .
Benim en çok benekli mavi dikkatimi çekti, sağlıklı atmacasız günlerde uçurmanızı temenni ederim.
Mavi dişiyi geçen seneden tanıyor muyuz yoksa (:

Khalid

Khalid' Alıntı:
Abi her şeyden önce maşallah, yine başlığa çok güzel kuşlar eklemişsiniz .
Benim en çok benekli mavi dikkatimi çekti, sağlıklı atmacasız günlerde uçurmanızı temenni ederim.
Mavi dişiyi geçen seneden tanıyor muyuz yoksa (:

Khalid

Merhaba K. Halit kardeşim;

Yorumun için teşekkürler. Son eklediğim fotoların 2. ve 3. sü aynı kuş ve daha önceden videolarını gönderdiğim dişi mavi (gök). 3 ağız yavru büyüttükten sonra tekrar sahalara indirdik. İnşallah yakında yeni videolarını sizlerle paylaşırım.
Selamlar.

Şenol

Maşallah gösterişli kuşlarınız var .. Allah ağız tadı ile bakmak nasip etsin .. selamlarŞEREF

Merhaba;
Uçurduğumuz yavrulardan bir kaçı.

Ekli dosyalar

• IMG_0829.webp
    IMG_0829.webp
    467.1 KB · Görüntüleme: 1,267
  • IMG_0803.webp
    IMG_0803.webp
    521.7 KB · Görüntüleme: 1,302
  • IMG_0806.JPG
    IMG_0806.JPG
    438.1 KB · Görüntüleme: 1,230
ŞENOL HOCAM GÜZEL YAVRULAR İNŞ. EMEKLERİNİZ BOŞA CIKMAZ.. SELAMLAR.. BİRDE SİZİN DİŞ MUAYENEHANE NİZ NEREDE GEBZE DEMİ ? YAKINSA HEM DİŞ KONTROLÜ YAPTIRMAYA HEMDE TANIŞMAYA GELECEĞİM..

Maşallah allah nazarlardan saklasın herkesin kümesinde olmasını istedigi kuşlardan bunlar :) özellikle arapları çok begendim duruşları bile kıyak poz vermeyi biliyorlar :)

filo' Alıntı:
ŞENOL HOCAM GÜZEL YAVRULAR İNŞ. EMEKLERİNİZ BOŞA CIKMAZ.. SELAMLAR.. BİRDE SİZİN DİŞ MUAYENEHANE NİZ NEREDE GEBZE DEMİ ? YAKINSA HEM DİŞ KONTROLÜ YAPTIRMAYA HEMDE TANIŞMAYA GELECEĞİM..

Merhabalar Ahmet Bey;

Sanırım diş hekimi olduğumu düşünmüşsünüz. Ama ben psikiyatri hekimiyim. Ruh sağlığı ile ilgili her konuda yardıma hazırım. Sizinle ben de tanışmak isterim. İnşallah müsait bir zamanda görüşürüz.
Selamlar.

Şenol

yunus81' Alıntı:
filo' Alıntı:

Merhabalar Ahmet Bey;

Sanırım diş hekimi olduğumu düşünmüşsünüz. Ama ben psikiyatri hekimiyim. Ruh sağlığı ile ilgili her konuda yardıma hazırım. Sizinle ben de tanışmak isterim. İnşallah müsait bir zamanda görüşürüz.
Selamlar.

Şenol

Selam
Şenol hocam kuşlar tüydeler oynamıyorlar , tüyde değilkende birşey yapmadılar ruhsal çöküntü içindeyim ne yapmamı önerirsiniz... :haha:
Evet hocam şaka bir yana nasılsın kuşların nasıl maşallah arpların pırıl pırıl güle güle besleyin çoğaldıklarında bir takım yavru gücüm dahilinde almak isterim.

:) pardon yunus bey ben karıştırdım sanırım özür.. İnşallah branşınız ile ilgili bir sıkıntı yaşamam,lakin başka ortamlarda her zaman bende tanışmak isterim.. Saygılar bizden, esen kalın..

filo' Alıntı:
:) pardon yunus bey ben karıştırdım sanırım özür.. İnşallah branşınız ile ilgili bir sıkıntı yaşamam,lakin başka ortamlarda her zaman bende tanışmak isterim.. Saygılar bizden, esen kalın..

Ahmet kardeşim kusura bakma seninde yazının alıntısı altında şenol hocama yazmışım (: yanlış anlama Şenol hocam sakaryayada arada uğrar sizin orayada ziyarete gelecektir.

mavigalaca76' Alıntı:
yunus81' Alıntı:
filo' Alıntı:

Merhabalar Ahmet Bey;

Selamlar.

Şenol

Selam
Şenol hocam kuşlar tüydeler oynamıyorlar , tüyde değilkende birşey yapmadılar ruhsal çöküntü içindeyim ne yapmamı önerirsiniz... :haha:
Evet hocam şaka bir yana nasılsın kuşların nasıl maşallah arpların pırıl pırıl güle güle besleyin çoğaldıklarında bir takım yavru gücüm dahilinde almak isterim.

A.S. Hasan Hoca'm;

Hamdolsun iyiyim, sizler nasılsınız?
Bu tüy meselesi herkesin başına dert olmuş durumda şu sıralar. Biz de 2-3 ay önce söktüklerimizi şimdilerde yatırdık mecburen, onların yarışa uçacaklarını düşünürken. Şimdi arkadan gelen 3 tane daha var ancak uçurmamız gereken süreye yetişmeyecekler gibi. Bu nedenle ruhsal çöküntü içinde olanlara beni de ekleyin. (: . Hayırlısı olsun inşallah.
Geçen hafta başında 1 haftalığına izne ayrıldım ve Ankara, Çorum, Sivas'a gittim. Oralarda da aynı sorun, tüy sorunu vardı. Ama oralarda olmayan bir dert daha var bizim başımızda, o da havaların durumu. Hayırlısı inşallah.
Araplardan bu yıl 1 yıl aradan sonra ilk kez yavru aldık ve 2 çift yarunun 2 tanesi dumanlı benekli çıktı. Onlardan erkek olanını uçuruyoruz. İnşallah iyi olur. Beraber izleme fırsatımız olur.
Görüşmek üzere, selamlar.

Şenol

ahmet abi çekilecek dişin varsa sen benim yanıma uğra ben hallederim :))) şenol hocam selamlar dün mezata girdiniz çıktınız bi selam bile vermediniz :)) kasada oturuyordum ben görmedin sanırım bu arada ne durumda kupaya kaldıracagınız kuş bi aksilik çıkmaz inşallah geçen sefer ki gibi...

gebzeli60' Alıntı:
ahmet abi çekilecek dişin varsa sen benim yanıma uğra ben hallederim :))) şenol hocam selamlar dün mezata girdiniz çıktınız bi selam bile vermediniz :)) kasada oturuyordum ben görmedin sanırım bu arada ne durumda kupaya kaldıracagınız kuş bi aksilik çıkmaz inşallah geçen sefer ki gibi...

Merhaba Sadık Hoca'm;

Kusura bakma farketmemişim. Mahallemizdeki mezata bazı arkadaşları görmek için, arada geliyorum ama pek kimseyi göremedim. O arkadaşlardan biri de sensin, seni farketmemişim kusura bakma.
Kupaya kuş kaldırabilir miyiz bilmiyorum. Bu kupaya kuş kaldırma işi zor iş. Kuşlar güven vermedikçe kesinlikle kaldırma taraftarı değilim. "ya tutarsa" diye bir mantığım yok. Bu nedenle gaza gelip kuş atmak uygun olmaz. İnşallah kaldıracağımız zaman gelir. Hele hele kuş uçuranlar çok iyi bilir, kuşlar, içinde bulunduğumuz zamanda olduğu gibi tüy dönemindelerse dikiş tutturmak çok zor.
Şimdilerde uçan 2-3 yavru var. 2 ileri bir geri form tutmaya çalışıyorlar. Bu gün biri 2 saat 45 dakika uçtu, 12 sefer yaptı. Ama tam hazır olmadan kuş kaldırmayı düşünmüyoruz. Hayırlısı olsun.
Senin eleştirilerinden büyük keyif alıyorum, sağolasın. Diğer taraftan senin de yarışmalarda boy göstermeni isterim. Er meydanındaki atmosferi teneffüs etmek heyecanlı ve zorlu oluyor, o havayı teneffüs etmeni isterim.
Bulunduğum mahallede kuş uçuranların sayısı artsın, rekabet artsın, iyi kuş artsın. Birileri uçurmayı, diğerleri de eleştirmeyi görev kabul etmesin. Allah'ın izniyle iyi kuşlar uçacak mahallemizde. Biraz sabır.
Selamlar.

s.a şenol hocam çok doğru konuşmussun hocam ama işte şartlar el wermiyor imkanlar doğrultusunda kuş uçurmaya çalışıyoruz saat 9 dan sonra bekliyemiyorum inan çoğu kuşuda izleme şansım olmuyor kaldırıyorum geliyorum dükkana burdan izliyorum yoldan ama umut vadeden bir kaç yavrum var şuan patlamak üzereler 1veya 2 ay sonra hep birlikde görürüz size uçurduğum mavi yavruda şuan tam anlamıyla hazır fikret hocaya selam söyle birgün al gel yanıma terasa nasıl kuş oynatılıyormuş görsün:)) öyle 100 dönüm araziye kuş oynatmakla teras arasında dünya kadar fark var ama herşeye rağmen sizleri gerçekten seviyorum allahın izniylede kupayıda alırsanız ozaman daha sizle uğraşmam özellikle murat mustafa ve fikret hoca bayram abi ve sen mülayim insanlarsınız size lafım yok pazar günü gelicez inşallah kuş kaldırısanız saygılar şenol hocam...

gebzeli60' Alıntı:
ahmet abi çekilecek dişin varsa sen benim yanıma uğra ben hallederim :))) şenol hocam selamlar dün mezata girdiniz çıktınız bi selam bile vermediniz :)) kasada oturuyordum ben görmedin sanırım bu arada ne durumda kupaya kaldıracagınız kuş bi aksilik çıkmaz inşallah geçen sefer ki gibi...[/quoste]

sadık :) senin amca nerlerde çakmaklıyı söktümü :))))))

gebzeli60' Alıntı:
s.a şenol hocam çok doğru konuşmussun hocam ama işte şartlar el wermiyor imkanlar doğrultusunda kuş uçurmaya çalışıyoruz saat 9 dan sonra bekliyemiyorum inan çoğu kuşuda izleme şansım olmuyor kaldırıyorum geliyorum dükkana burdan izliyorum yoldan ama umut vadeden bir kaç yavrum var şuan patlamak üzereler 1veya 2 ay sonra hep birlikde görürüz size uçurduğum mavi yavruda şuan tam anlamıyla hazır fikret hocaya selam söyle birgün al gel yanıma terasa nasıl kuş oynatılıyormuş görsün:)) öyle 100 dönüm araziye kuş oynatmakla teras arasında dünya kadar fark var ama herşeye rağmen sizleri gerçekten seviyorum allahın izniylede kupayıda alırsanız ozaman daha sizle uğraşmam özellikle murat mustafa ve fikret hoca bayram abi ve sen mülayim insanlarsınız size lafım yok pazar günü gelicez inşallah kuş kaldırısanız saygılar şenol hocam...

A.S. Sadık Hoca'm;

Ben de seni çok severim. Ben üslup olarak iddialaşmayı sevmem. Eğer uçan güzel bir kuşum varsa bunu çevremdekilerle paylaşırım ve bundan büyük keyif alırım. Hepimizde güzel olduğunu düşündüğümüz kuşlar var. Zevkler konusunda ise tabii ki tartışma olmaz. Sende hazır kuş varmış, ne güzel, inşallah müsait olduğumuz ilk gün gelmeye çalışırız. O gün söylemedim ama bu kez izlediğimizde neleri beğendiğimi ve beğenmediğimi ifade ederim. Senden de hazır olduğunu söyleyerek seni kuşumuzu izlemeye davet ettiğimizde, beklediğim bu. Yani beğendiğin ve beğenmediğin yönlerini ifade etmen. Kuşçuluktaki gelişme birbirimizden öğrendiklerimizle olacak.
Bu arada hem vaktin olmadığından yakınmışsın hem de hazır kuşum var diyorsun. (: . Bu dönemde kimde hazır kuş var Allah aşkına. Seni tebrik ediyorum.
Bu arada yere kuş oynatmakla, terasa oynatmak arasında tabii ki çok fark var. Her ikisinin de zorlukları ve güzellikleri var. Yere 1-2 metre yaklaşıpta oradan çıkmakla, terasa 1-2 metre yaklaşıp oradan çıkmak arasında zorluk açısından büyük bir fark var. Her kuş yerden yukarı fışkıramıyor, buna ben bir kaç kez şahit oldum.
Pazar günü antremanımıza bekliyoruz. Bizim hazır olmayan kuşumuzla, senin hazır olan kuşunu orada karşılaştırırız inşallah. Hangisinde ne gibi güzellikler, ne gibi eksiklikler var mütalaa ederiz.
Selamlar.

Şenol

s.a pazar sabahı ordayım şenol hocam görüşmek üzre bu arada benim kuşuma karşılık musafa kuş kaldıracak onuda belirteyim hatırlarsan musafayla konuşmusduk 3 ay önce saygılar ....

Bizim hazır olmayan kuşumuzla, senin hazır olan kuşunu orada karşılaştırırız inşallah. Hangisinde ne gibi güzellikler, ne gibi eksiklikler var mütalaa ederiz.
Selamlar.

Şenol

s.a şenol hocam ne hikmetse şu sizin hazır olan kuşları bi görmek nasip olmadı her seferinde hayel kırıklığıyla geri dönüyorum yanınızdan 150 tane yavru aldınız 5 ortak halen uçan bişey yok :)) inşallah seneye hazır olurda geliriz agız tadıyla izleriz kuş izlemek istiyorsanız bi ara gelin ben size kaldırayım 1 tane sizinkiler kadar süper olmasada beni tadmin ediyor:)) mustafaya murata bayram abiye fikret hocaya bol bol selamımı söylersin şenol abi..kuş havada balık tavada saygılar sizi seviyorum ççç :hhh:

A.S.

Sadık Hoca'm;

Öncelikle belirtmem gereken şey şu, biz "şu kuşumuz tam hazır gelip izleyebilirsiniz" diye henüz hiç kimseye söylemedik. Sadece güzel bir şeyler yapıyorsa antremanlara arkadaşları çağırıyoruz. Kaç kez geldin kuş uçurduğumuz yere bilmiyorum. Çok fazla gelmediğin için hayal kırıklığıyla dönmen beklenebilir bir şey.
Farkettiğim bir şey var, sürekli olarak bizi zorlamaya çalışıyorsun, "hadi hadi nerde?" diyerek. Benim hiç acelem yok. 5. aydan beri uçurup bize keyif verenlerin kanatlarını kestik, 9-10. aylara bekletiyoruz. Nasipse görürsün bizim hazır olan kuşları o zaman. Nasip değilse de göremezsin sevgili Sadık Hoca'm. Seni çok severim bilirsin. İnşallah iyi kuşlar izleyeceğiz birlikte, ama biraz sabır bekliyorum senden. Bu yıl uçurduğumuz yavrulardan biri için "ben 10 yıldır böyle kuş izlemedim" demişti izleyenlerden biri. O kişiyle inşallah seni görüştürdüğümde sana anlatır. Ama ben yine de sana izletmeyi amaçlıyorum.
Aceleye gerek yok. Seni erken doğum yaptırtmaya çalışan biri gibi görüyorum. Erken doğan sağlıksız olur, bu yüzden beklemek gerekiyor.
Bir de bizim 150 tane yavru aldığımızı da nerden uydurdun. Toplam da (damızlıklar da dahil) 5 kişi olarak 60 küsür kuşumuz var. Diğerleri sen de mi yoksa? :).
Ezcümle bu kuş meselesi zevk meselesi. Herkes beğendiklerini besler. Ben de beğendiklerimi besliyorum. Başkalarının da nasıl beğenip neden beğenmediklerini açıkladıkları taktirde eleştirilerini önemli buluyorum.
Diğer taraftan da belli yarışmalar var ve o yarışmaların belli tüzükleri var. O zaman da o tüzük kuşunu puanlar ve iyi mi kötü mü karar verir.
Ben seni de yarışmalara davet ediyorum. Yarışma süresince uçurur, hazırlar, izletirsin. Böylece kuşlarını daha yakından tanırsın.
Geçen yıl kasım ayında biz yarışmaya kuş kaldırmıştık. Orada mahallemizden galiba 20-30 kişi izlemişti kuşu. Biz kuşu hazırladık ve izlettik. Ama ben sende hiç izlemedim. Yarışma belki senin de izletmeni sağlayabilir.
İnşallah şimdi davet ediyorsun, nasipse izlemek isterim. Ama bu kuşun bir de yarışmalarda boy göstermesini isterdim. Bu nedenle seni de yarışmalara davet ediyorum. O zaman belki işlerin aceleye getirilmeyeceğini anlarsın. Hem kozlarımızı da orada daha güzelce paylaşırız. :)
Selamlar.

Şenol

selam
Sevgili Şenol arkadaşım çok iyi yazmışsın ellerine sağlık.Herkez anladığı kadar kuşçudur.Biz çok iyi kuş besliyoruz ,en iyisi bizde demiyoruz.Ama elimizde olanları yakın dost dediğimiz insanlarla paylaşmaya çalışıyoruz.Dediğin gibi yarışlar var.Sakarya genelindede iki tane yarışımız yani iki ayrı yarış tüzüğümüz var sadık arkadaşımızı davet ediyorum hangi tüzük bana göre derse ona yazalım.İsterse ikisinede yazılsın.Mesafe sorun değil hakemlerimiz istediği yerde kendi kuşunu uçursun puanlarlar.Eğer beğenirsek kendimizde edinmeye çalışalım besleyelim.Ben gerçekten çok meraklıyım.
Birbirimize saldırarak bir yere varamayız.
Saygılarımla...

mavigalaca76' Alıntı:
selam
Sevgili Şenol arkadaşım çok iyi yazmışsın ellerine sağlık.Herkez anladığı kadar kuşçudur.Biz çok iyi kuş besliyoruz ,en iyisi bizde demiyoruz.Ama elimizde olanları yakın dost dediğimiz insanlarla paylaşmaya çalışıyoruz.Dediğin gibi yarışlar var.Sakarya genelindede iki tane yarışımız yani iki ayrı yarış tüzüğümüz var sadık arkadaşımızı davet ediyorum hangi tüzük bana göre derse ona yazalım.İsterse ikisinede yazılsın.Mesafe sorun değil hakemlerimiz istediği yerde kendi kuşunu uçursun puanlarlar.Eğer beğenirsek kendimizde edinmeye çalışalım besleyelim.Ben gerçekten çok meraklıyım.
Birbirimize saldırarak bir yere varamayız.
Saygılarımla...

merhaba hasan bey aynen şuan ki hedefim o zaten 2 hafta içinde dönücem size yarışma için ...siz bana zaman tarih hakkında bilgi verin ricam olur..

ayrıca biz saldırı felan değil hasan bey şenol abiye nazım geçmese zaten bunları yazmam o bizim aramızdaki samimiyetden kaynaklanıyor yanlış anlaşılma olmasın ok.. saygılar

filo' Alıntı:
gebzeli60' Alıntı:
ahmet abi çekilecek dişin varsa sen benim yanıma uğra ben hallederim :))) şenol hocam selamlar dün mezata girdiniz çıktınız bi selam bile vermediniz :)) kasada oturuyordum ben görmedin sanırım bu arada ne durumda kupaya kaldıracagınız kuş bi aksilik çıkmaz inşallah geçen sefer ki gibi...[/quoste]

sadık :) senin amca nerlerde çakmaklıyı söktümü :))))))

abi selam o kuşun son halını şenol abı gordu 3 4 defa geldıler ızlemeye emmim o kuşu kupaya kaldırsaydı şenol abıler kuşu yalan olurdu kendısınede soyledım zaten bunları ama bızım o wakıtlr pek alakadar etmıyordu kupa felan o cakmaklı öldü şuan bı kardesı hazır ıstedıgın an arayabılırsın buyur gel ızletelım kendın karar wer saygılar ..

Merhabalar;

Ben o kuş hakkında yorum yapmamıştım, şimdi yeri geldi, sanırım yapmam gerekiyor.
O çakmaklı yavruyu 2 kez izledim. Aslında tekrar izlemek isterdim ama nasip olmadı, nedenini bilmiyorum ama kuş bir daha uçmadı. İlk izlediğim durumla kalsaydım orta-iyi kuş diyebilirdim. Ama gidip tekrar izledim. Gördüm ki orta-kötü kuş kategorisindeymiş. Hoşuma gitmeyen yönü sessiz olmasıydı ve fişeklerini öne doğru yatırıyor olmasıydı. Hiç hoşuma gitmeyen yönü ise başlangıç fişeklerinin uzun ve taklalı, sonlara doğru ise kısa ve takla sayısının azalıyor olmasıydı. Bizim uçurduğumuz kuşu geçerdi demişsin ama benim iyi olduğunu söylediğim ilk izlediğim zamanda bile 6-7 sefer yapmıştı. Nasıl geçecekti acaba? Belki senin izlediğin zamanlarda daha iyi olabilir ama ben gördüklerimi yazıyorum. İkinci izleyişimde ise hem fişeğini kısaltmıştı hem de dümdüz inmişti. Ondan sonra da kuşu takip edemedim. İki kuşu kıyaslamaya gerek yok bence sevgili Sadık Hoca'm. Bizim gök yavru yumurta görmüş bir kuştu, sizinki henüz yavruydu.
Kardeşini hazırlamışsınız, inşallah izlemek isterim. Ama ekeliğinde de izlemek isterim. O zaman ne yaptığı daha önemli bence.
Hasan Hoca'm davet ediyor. Yarışmalar çok güzel oluyor. Orada olmanız bizi ve mahallemizi çok memnun edecek. Mahallemizin derneğinde sadece bizim kupamız olmasın değil mi?
Selamlar.

Şenol

yunus81' Alıntı:
Merhabalar;

Ben o kuş hakkında yorum yapmamıştım, şimdi yeri geldi, sanırım yapmam gerekiyor.
O çakmaklı yavruyu 2 kez izledim. Aslında tekrar izlemek isterdim ama nasip olmadı, nedenini bilmiyorum ama kuş bir daha uçmadı. İlk izlediğim durumla kalsaydım orta-iyi kuş diyebilirdim. Ama gidip tekrar izledim. Gördüm ki orta-kötü kuş kategorisindeymiş. Hoşuma gitmeyen yönü sessiz olmasıydı ve fişeklerini öne doğru yatırıyor olmasıydı. Hiç hoşuma gitmeyen yönü ise başlangıç fişeklerinin uzun ve taklalı, sonlara doğru ise kısa ve takla sayısının azalıyor olmasıydı. Bizim uçurduğumuz kuşu geçerdi demişsin ama benim iyi olduğunu söylediğim ilk izlediğim zamanda bile 6-7 sefer yapmıştı. Nasıl geçecekti acaba? Belki senin izlediğin zamanlarda daha iyi olabilir ama ben gördüklerimi yazıyorum. İkinci izleyişimde ise hem fişeğini kısaltmıştı hem de dümdüz inmişti. Ondan sonra da kuşu takip edemedim. İki kuşu kıyaslamaya gerek yok bence sevgili Sadık Hoca'm. Bizim gök yavru yumurta görmüş bir kuştu, sizinki henüz yavruydu.
Kardeşini hazırlamışsınız, inşallah izlemek isterim. Ama ekeliğinde de izlemek isterim. O zaman ne yaptığı daha önemli bence.
Hasan Hoca'm davet ediyor. Yarışmalar çok güzel oluyor. Orada olmanız bizi ve mahallemizi çok memnun edecek. Mahallemizin derneğinde sadece bizim kupamız olmasın değil mi?
Selamlar.

Şenol

hocam selamlar öncelikle sizin dişiyide gördük öskanla geldik izlemeye 3 defa bayram abi murat fikret hocada ordaydı kuş izleyemedim ama cok dut yedim karnım ağrıdı walla...saygılar.. :heyo:

Geri