özcan altintaş' Alıntı:
noldu arkadaşlar herkezde bir fikir vardı.demekki tüzüklerde her şey düşünülmüş.bizim kuşlarımız yaramazmış.bakın ben geçen sene sakarya yarışında ikinci oldum.bu senede hazırlamaya çalışıyoruz.ama yarışa kuş hazırlamak deveye hendek atlatmaktan zor.çünkü bir arkadaşımız geldiğinde mazaret çok.yarışa geldimi yarışmacı hakemin yanına bile yaklaşmıyor.orda işte mazeret yok.işte bu meydan muharebesi.ondan sonra yarışçıyız.uçuracazda puanlatacaz.ölme eşşeğim ölme...bırakın yarışa puanlatılacak kuş bulamıyoruz.bide cezalandıralım.ben diyorumki o 10 metre fişeği 5 metreye indirirlerse hiç şaşırmam.yanlız puanlarda aldı başını gidiyor.şuanki birinci arkadaşımızın kuşu 5 saat uçtu 31 geçerli fişek bildiğim kadarıyla bayada geçersiz fişek var.
saygılar...
Merhaba;
Özcan Bey, anlatmak istediğimi bir türlü anlatamadım. "demekki tüzüklerde her şey düşünülmüş" derseniz, hem de bunu bir hakem olarak derseniz tüm yeni düşüncelere kapılarınızı kapatmış olursunuz. Amacınız farklı sizin galiba. Amacınız yarışmaya katılanların sayısı fazla olsun. Daha iyi olanı belirlemek değil sanki. Tamam yarışmaya çok kişi katılsın, bunu anlıyorum. Ama barajı ne kadar alta çekersek o kadar çok kişi katılır şeklindeki düşüncenize katılmıyorum. Yarışmayı çocuk yarışması şeklinde düzenlemek istemiyorsunuzdur umarım.
Bakın yarışmaya bir çok kişi yavru uçuruyor. O yavrular bir süre sonra ekeleşecekler. İnşallah o zaman da hünerlerini gösterirler. Göstermezlerse eğer kim onlara iyi kuş diyebilir ki? Elbetteki seçim sizin, ister saman alevleriyle ışıklanmaya çalışın, ister elektrikle.
Selamlar.
Şenol