Taklacı Oyun Videosu (Gök Aynalı Dişi 1)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Re: Anakaradan Nurullah ÇAM (Video)Gök Aynalı

dogan18' Alıntı:
KDr06' Alıntı:
inş abi bi gün izlemek nasip olur senide...Eğer bana kuşda yardım edersen çok makbule geçer yer musait kuş yok:S saygılarımla
Yaza doğru görüşelim kadir ciğim.sana yardımcı olmaya gayret ederim.
sevgiler

teşekkür ederim abi bunu demenbile yeterli yumurta var şaun kuşların altında çıkar umarım abi msn adresimi veriyimde biraz konuşalım yeniyim biraz tanışırız hemde bana biraz tiyo vb verirsin [email protected] Saygılarımla...

Ekledim Kadirciğim.

Ben teşekkür ederim kadir kardeşim.

maşallah guzel hayvan ama cekim çok kötu iyi bir cekimle kuşun oyunu daha bir ortaya cıkardı gule gule besleyin

murattarım' Alıntı:
maşallah guzel hayvan ama cekim çok kötu iyi bir cekimle kuşun oyunu daha bir ortaya cıkardı gule gule besleyin

valla siteye oyun videosu atanların arasında en güzel çekimlere sahip bence bende atıcamda bizimkiler karga 25 30 metreye cıkıyo 4 5 takla anca vuruyo:d canımı sıkıyo buda bıraz acemıyız ya herhalde daha cogunu ıstıyoruz nefıs işte ama sezon acılsın bende koyacam

murattarım' Alıntı:

Eyvallah Murat ağbi..Elimizden geldiğince iyi çekmeye çalışıyoruz ama,profosyonel olmadığımız için hata yapabiliyoruz.Düzelteceğiz inşallah..
Selamlar saygılar

kırk tane yorum yazdım gelmediyse sorun bende deyil sitede bilader :sinirli:

canyolan' Alıntı:

Bu kadar adamın yorumu geliyorsa, sizin yorum gelmiyorsa sorun sitede değil sizdedir.. :sinirli:

yeter ki iyi kuş olsun ; kimde olursa olsun izlenir ve zevki alınır. çıkarana da saygı duymak lazım sonuç itibariyle günümüz de böyle kuşu bulup yetiştirmek gerçekten çok zor. sizi tebrik ediyorum umarım devamında da yeni videoları ekler gözümüzle göremediğimizi sanal alemden de olsa bizlere izletirsiniz.

hakan_23el' Alıntı:
yeter ki iyi kuş olsun ; kimde olursa olsun izlenir ve zevki alınır. çıkarana da saygı duymak lazım sonuç itibariyle günümüz de böyle kuşu bulup yetiştirmek gerçekten çok zor. sizi tebrik ediyorum umarım devamında da yeni videoları ekler gözümüzle göremediğimizi sanal alemden de olsa bizlere izletirsiniz.

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.Şu anda bu kuşun kardeşi de dahil aynı soydan olan 4-5 yavru uçuruyoruz.Yakın zamanda videosunu eklemeyi istiyorum.
sevgilerimle

canyolan' Alıntı:

Üstde yazdığın yazı nasıl geldi o zaman? Hüseyin kardeşimin dediği gibi sorun sitede değil sende.
Gerçi senin yorumunada gerek kalmadı,nasıl bir kuşcu olduğun anlaşıldı,sürekli başkalarının kuşlarını eleştiriyorsun.
Kendi kuşlarının videosunu eklemeye gelince,ses seda yok.
varsa cesaretin,bu videodaki gök aynalıya karşı kuş uçurda görelim.bu kuştan daha iyi oyun yapmasına gerek yok,aynısını yaprsın kümesi sana vereceğim.
Boş konuşmanın ve gereksiz yere başkalarının kuşlarını aşağılamanızın anlamı yok.Önce video ekle,sonra işte benim kuşum deyip, başkalarının kuşlarını eleştir.
Herşeyden önce verilen emeğe saygı duymasını öğren.
işin gücün rast gelsin.

Merhaba Doğan abi ankarada nerde besliyorsun bende yeni başlıcam kumes yaptım eklıcem fotografları gelip görmek isterim kuşlarını sorun olmazsa abi

İbrahim kardeşim
Özel mesaj ile adresimi ve tel numaramı gönderdim.Ne zaman gelirsen başım üstünde herzaman beklerim.
sevgiler

dogan abi slm...emegine sağlık...güle güle ucur abi...yozgattan bekir

Teşekkür ederim Bekir kardeşim.Daha iyilerini sen uçurursun inşallah.
Yozgata sevgiler

NURUllaH BEN DE ANKARADAN YİGİT 19 YASINDAYIM YENI KUSCULUGA BASLADIM KUMESI FALAN YAPTIM VE MERAKLIYIM KAYAS TA OTURMAKTAYIM ABI EGER VERMEK ISTERSEN BIR CIFT İNŞ İSTİYORUM KUS PARAYLA SATILMAZ MERAKLISINA VERILIR INS CVP BEKLEMEKTEYIM ANk KUSCU ARKADASLAR DANDA CVP BEKLEMEKTEYIM BIR YARDIM EDEBILIRSEN BENI COOK MUTLU EDERSINIZ SAGILAR...

hayatımda izlediğim en güzel kuşlardan mşlh...benimde çoçuklugum geçmştir şentepede sanırım kuş ibrahim abilerin...burdanda selamlar ibrahim abiye dogan abiye beni hatırlamayabilirler ama biz ibrahim abinin elinde büyüdük...almanyadan selamlar....

fatih06ankara' Alıntı:
hayatımda izlediğim en güzel kuşlardan mşlh...benimde çoçuklugum geçmştir şentepede sanırım kuş ibrahim abilerin...burdanda selamlar ibrahim abiye dogan abiye beni hatırlamayabilirler ama biz ibrahim abinin elinde büyüdük...almanyadan selamlar....

ibo seni biliyor fatih
bende ayhanı iyi biliyorum :)
izine geldiğinde görüşür,tanışırız inşallah.

amor aaa' Alıntı:
NURUllaH BEN DE ANKARADAN YİGİT 19 YASINDAYIM YENI KUSCULUGA BASLADIM KUMESI FALAN YAPTIM VE MERAKLIYIM KAYAS TA OTURMAKTAYIM ABI EGER VERMEK ISTERSEN BIR CIFT İNŞ İSTİYORUM KUS PARAYLA SATILMAZ MERAKLISINA VERILIR INS CVP BEKLEMEKTEYIM ANk KUSCU ARKADASLAR DANDA CVP BEKLEMEKTEYIM BIR YARDIM EDEBILIRSEN BENI COOK MUTLU EDERSINIZ SAGILAR...

özelden telimi yzdım,beni ara sonrasını hallederiz. .

ankara kuşları sonunda yapışır bu kuşundan yapışacağından eminim.

kuscu_34' Alıntı:
ankara kuşları sonunda yapışır bu kuşundan yapışacağından eminim.

Bu kuş hakkında Onlarca üstad yorum yazmış,zahmet edip onları okursan kuş ve kuşçuluk hakkında biraz bilgi sahibi olursun.
sevgiler

dogan18' Alıntı:
Bu Görüntü birazdaha Net
[dailymotion]/xaw7vb[/dailymotion]
Alternatif Link: http://www.dailymotion.com/video/xaw7vb_film
cok kotu cekım kusun nereye geldıgını goremedım yukardan alıyor gıbı geldı ama bunlar mazeret kusculuk ta bıtmez zaten goktekı ucaga carpsa bı maeretı vardır gene bulurlar baende onlardan ogrendım kusunuzun tuyu kadar hayrını gorun ıyı gunlerde besleyın saygılar emegınıze saglık ..

daha ne olsun maşallah.ç.kaleden selamlar.

çanakkale boğaz' Alıntı:
daha ne olsun maşallah.ç.kaleden selamlar.

Teşekkür ederim İnanç Kardeşim. Ankaradan Selamlar Sevgiler.

kuşu birebir ben uçurduğum için,duvar boyu(2-3 metre) kaldığını rahatlıkla söyleyebilirim. aynı kuşun bir sonraki videosunu izlerseniz orada daha net görebilirsiniz.. yorumlarınız için teşekkürler.

Yerden kalkışını eklemeyi unutmuşum,Murat bey buyurun.Türkiyeye geldiğinizde beklerim. tel numaramı yazdım.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zPhzaHQBpUM[/youtube]

bu güzel hayvan 2012 kışında elime geçti.adem kudal kardeşim sayesinde kuş erzuruma geldi.ancak benim şanssızlıgımmı nedendir bilmem bir takla bile atmadı.kanatları civalanmıştı.kendilinden kanatlarını atıp tamamladı uçuşa kaldırdım.bir tane takla bile dönmedi.ve de kaybettim.kuşu kötülemek adınada yazmıyorum.o kuşla gelen kanadı tutuk erkektende bir yavru bile uçuramadım.halen daha kümeste ..... :hayir:

Abi kuşun güzel uzun ve sesli gidiyor kuşçular belki uzaktan atmasına kusur bulabilirler ama ben beğendim :heyo:

Geri