Taklacı Oyun Videosu (Gök Aynalı Dişi 1)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
melikhandadas' Alıntı:
bu güzel hayvan 2012 kışında elime geçti.adem kudal kardeşim sayesinde kuş erzuruma geldi.ancak benim şanssızlıgımmı nedendir bilmem bir takla bile atmadı.kanatları civalanmıştı.kendilinden kanatlarını atıp tamamladı uçuşa kaldırdım.bir tane takla bile dönmedi.ve de kaybettim.kuşu kötülemek adınada yazmıyorum.o kuşla gelen kanadı tutuk erkektende bir yavru bile uçuramadım.halen daha kümeste ..... :hayir:

Malesef senin şansızlığından olmuş Metin kardeşim. 2009 yılında uçurduğumuzda kuş yavruya kusuyordu.o durumda iken Ademe vermiştik. Bu soy kuşlarımızın tamamına yakını en erken 7-8 ayda gerçek oyununu veriyor.Keşke biraz sabretse idin.
Sağlık olsun,şu an aynı soydan (ana tarafından) bir aynalı daha uçuruyoruz. Atışları bu videodaki ile nerede ise birebir aynı ama seferleri bu kadar uzun değil.
buralara yolun düşerse seni ağırlamaktan memmun olurum.2010 yılında seni davet etmiştim, eylül-ekim aylarında gelirim demiştin ama fırsatın olmadı demekki.
Ankaradan Selamlar
Allaha Emanet Ol.

dogan18' Alıntı:
melikhandadas' Alıntı:
bu güzel hayvan 2012 kışında elime geçti.adem kudal kardeşim sayesinde kuş erzuruma geldi.ancak benim şanssızlıgımmı nedendir bilmem bir takla bile atmadı.kanatları civalanmıştı.kendilinden kanatlarını atıp tamamladı uçuşa kaldırdım.bir tane takla bile dönmedi.ve de kaybettim.kuşu kötülemek adınada yazmıyorum.o kuşla gelen kanadı tutuk erkektende bir yavru bile uçuramadım.halen daha kümeste ..... :hayir:

Malesef senin şansızlığından olmuş Metin kardeşim. 2009 yılında uçurduğumuzda kuş yavruya kusuyordu.o durumda iken Ademe vermiştik. Bu soy kuşlarımızın tamamına yakını en erken 7-8 ayda gerçek oyununu veriyor.Keşke biraz sabretse idin.
Sağlık olsun,şu an aynı soydan (ana tarafından) bir aynalı daha uçuruyoruz. Atışları bu videodaki ile nerede ise birebir aynı ama seferleri bu kadar uzun değil.
buralara yolun düşerse seni ağırlamaktan memmun olurum.2010 yılında seni davet etmiştim, eylül-ekim aylarında gelirim demiştin ama fırsatın olmadı demekki.
Ankaradan Selamlar
Allaha Emanet Ol.

dogan bey davetiniz için tekrar teşekkür ederim.kısmet olmadı.adem kardeşimede sizlerede güven noktasında sorun yok.bizler bir kuş için degerleri silip atacak kültürle yetişmedik.siizlerinde öyle oldugundan şüphe duymuyorum.nasip olursa o kuşlardan hazır olunca bana bir çift damızlık göndereceginizi ümid ediyorum.adem beyde davet ediyor.kendin gör beyen götür dedi.ancak özel sektör istediğin zaman izin alamıyorsunuz.izin zamanımda da sezon bitmiş oluyor ya da hayat bir sorun çıkıyor.sizleri erzuruma her zaman beklerim.kuş olmasa kışın palandökene kayak yapmaya beklerim.soguk memleketten sıcak dostluklara selamlar olsun.

Geri