Selamlar Ersun bey,
Hayırlı olsun yeni eviniz, aileniz ile birlikte, mutlu, sağlıklı ve huzur içinde yaşamanızı dilerim. Salma konusunda hiç kafanıza takmayın, etrafı dört duvar ise ve içine su girmiyor ise güvercinlerimize samanlık seyran olur. İleri de gönlüne göre tekrardan yaparsın. İlaç konusunda geçen hafta aşıyı veteriner arkadaşım getirtemedi. Nedeni firmanın elindeki aşılarının son kullanım tarihlerinin çok yakın tarihler olması, yeni parti aşıların geleceğini ve bizim elimize salı günü "yani 02.03.10" ulaşacağını söylemişler. Aşıyı alınca bu konuda size bilgi vereceğim.
Benimde haftasonu misafirim vardı. Ailecek görüştüğümüz, kadim dostum ve eski kelebekçilerden, bana bekarlara ayrı bir yer yap damızlık eşlerinin sayılarını bir, iki çift daha arttır dedi. Damızlıkları da uçurduğum için riske girme dedi. Aklıma soktu bekarlara küçük bir "120*83 yüksekliği 140 cm. " kümes yaptırmaya karar verdim. Bugün malzemeyi aldım ve pek uğraşmak istemediğim için marangoz arkadaşıma ölçülerine göre malzemeyi kestirdim, vidalama yerlerini açtırdım. İzmirden taban ızgarası ve plasik bekar düneklerini de sipariş verdim. Allah kısmet eder ise yarın öğlen monte edeceğim. Tamamlanınca bende sizinle bekar kümesimin resimlerini paylaşırım.
Saygılarımla,
Aykut Karabulut