Terasdaki Salma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 90
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Selamlar Mustafa bey,

Beyendiğiniz için teşekkür ederim. Evet damızlık salmasının karşı tarafı terasın oteki duvarı, şimdi bekarları buraya alıştırmak için eğitim vereceğiz. Gerçi bekarları açtığımda damızlıkları açmayacğım bu alıştırmada bana kolaylık sağlayacağını umuyorum.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

S.A AYKUT ABİ BN ŞİLE ÖMERLİDE KUŞ BESLİYORM 14.15 YAŞLARINDAİM SANIRIM SEN BU İŞTEN ANLİOSUN HEE ÖNCELİKLEDE KÜMESİN HAYIRLI OLSN GLE GLE KULLN ALLAH BOL YAVRU ALMANI NASİP ETSN BN KNDİMİ BLDİM BİLELİ OYUNKUŞU BESLİORUM WE HERKEZEDE OYUN KUSU BESLEMELERİNİ TAVSİYE EDERİM YANLZZ OYUN KSU KARNI TOKSA HLE BDE DAMA ATARSA OZAMN HÇ SOKAMASSIN KÜMESE NYSE ABİ KENDİNİZE İİ BAKİN CVP LARANIZI BKLİORUM =)(YER KUŞU BESLİORM)

Selamlar Samet,

İyi dileklerin için teşekkürler, site yönetimi olarak her zaman sıkıntılarınıza ve sorunlarınıza destek olmak bizim görevimiz. Bana özelden mesaj yoluyla sorunlarınızı aktarabilirsiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kümesiniz güzel kuşlar alıştı mı acaba

Selamlar Alperen,

Çok oldu alışalı bir çokda bu kümesden yavrular aldım.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Selamlar,

Tabanda 2 tane palet altlığı kullandım, 166 cm ön tarafın genişliği derinlik 130 cm yükseklik 150 cm.dir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

:heyo:
KÜMES COK GÜZEL OLMUŞ, TEBRİK EDERİM.

Aykut Bey Selamlar,

Öncelikle konuyu görünce şaşırdım ben sizin hala bahçede beslediğinizi biliyordum bu başlığınızı görmemişim.Hayırlı olsun salmanız çok güzel görünüyor sağlıklı günlerde kullanmaya devam edersiniz umarım.Ayrıca çok net belli olmasada yer olarakta gayet güzel görünüyor etrafı açık ve tam saya beslenecek bir mekan gibi geldi bana yeni yeriniz.

Sizden bir çok konuda bilgi aldım bu sitede paylaşımlarınız için buradan tekrar teşekkürlerimi sunarım.Paylaşmaya devam ettiğiniz sürece öğrenecek daha çok şeyimiz olduğunu da düşünüyorum.İzmirli bir kardeşiniz olarak umarım bir gün tanışma fırsatımız olur sizinle.Kendi adıma buna çok sevinirim.Bol yavru almanız ve keyifle uçurmanız dileğiyle iyi akşamlar dilerim.

Saygılar...

Selamlar Gökhan bey,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yeni eve taşındık, yaklaşık bir yıl oldu buraya taşınalı, küçük bir terasımız var oraya iki tane kümes yaptım. Burası dediğin gibi açık ve saya beslemek adına uygun bir yer ama her yerdeki yırtıcı kuş sıkıntısı ne yazık ki ormanlık alana yakınlığımızdan dolayı çok büyük boyutlarda, ilk zamanlar yerimi tesbit etmedikleri için çok keyifli kuş uöurdum ama yerimi tesbit ettiler ve artık nerede ise kuş uçuramaz hala geldim. Üreterek kuş hobimizi devam ettiriyoruz. Bugün İzmirden geldim, 3 gündür İzmirdeydim. İnşallah bir dahaki gelişimde sizinle tanışma fırsatı bulurum.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Selamlar,

Profil ve demir doğrama atölyesinden aldım onu , tel değil sacdan yapılmış özel bir fabrikasyon ürünü, galvanizli paslanmaz bir metal.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykut abi kümesin çok güzel olmuş allah bol bol yavru almayı nasip etsin bu arada abi ben siteye video veya foto yükleyemedim yardımcı olursan sevinirim saygılarımla

MERHABA IYI GUNLER YAPTIGINIZ KUMES GAYET GUZEL VE REFAH OLMUŞ ,BENDE GUVERCIN BESLEMEYI BABADAN OGULA SURDURENLERDENIM ,YAPTIGIMIZ KUMESLERDE BABAMIN EN COK DIKKAT ETTIGI SEYLERDEN BIRISI KUMSEIN KAPISININ DUVARA DOGRU DEGILDE DIGER TARAFA DOGRU ACILMASI ,GUVERCIN BALKON DUVARINDA GITTIGI ZAMAN KAPININ ARKASINDA KALIYOR ,ÖTEKI TURLU OLURSA KUMSEIN ICINI DAHA RAHAT GORUYOR

Selamlar,

İyi dilekleriniz için teşekkürler, doğru bir saptamada bulunmuşsunuz. Bu konuda şimdilik bir sıkıntım olmadı ama olabilirdi de, bunu okuyan yeni kümes yapacak olan üyelerimiz açısından faydalı olacaktır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Tertemiz iyi düşünülerek , örnek de teşkil edebilecek hoş şirin bir kümes meydana gelmiş. Gönlünüzce olsun. BURSADAN SEVGİLERİMİZLE.

Bursaya Sevgi ve Saygılarımla,

Elimizden geldiği kadarı ile güvercinlerimize güzel ve rahat, sağlıklı ortamlar yapabilmeye çabalıyoruz. Onlar bizim için çok şeyler yapıyorlar bu yüzden ne yapsak azdır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

keremkurt' Alıntı:
SLM KASALARIN ÖLÇÜSÜ KAÇ VE ARASINDAKİ MSF KAŞ ÖOK GÜZEL OLMUŞ

Selamlar,

Kasalar sandart limon kasası, aralarına göz kararı ile kümesin yan cephe mesafesine göre ayarladım.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kümesin büyüklüğü yeterlimi bende 5 tane kuş var bu kümes idealmi yetermi bende yeni yapcam :hmm: :hmm:

ssırnaşık' Alıntı:
kümesin büyüklüğü yeterlimi bende 5 tane kuş var bu kümes idealmi yetermi bende yeni yapcam :hmm: :hmm:

Selamlar,

Benim kümesimde 20 ye yakın ucurmalık bekar kuş besleyebiliyorum. Sizinde aynı ölçüde ise kümesiniz 5 kuş için yeterlidir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kuşların çok güzel abi Allah nazardan saklasın benmde böyle bir kümesim ve döneklerim vardı malum 3-5 lirayla bişi olucam sanan insanlar çaldılar kuşçuluktan soğuttular beni böle abilerimizin fotolarına kuşlarına bakarak yetiniyoruz ..

Abicim kümesin çok güzel olmuş öğrenciyim harçlıklarımla kuş beslıyorum altında olan ızgaraları nerden aldın kaç tl ye aldın dayanıklımı acaba ?

abı cok pratık bı yuva olmus folluklarını(lımon kasaları) çok begendım bende aynı tarz bıseyler yapmayı dusunuyorum kurban bayramından... yanlız yaşadıgınız yer de gayet guzel bır yere benzıyor apartman hayatından bıkan bırı olarak cok begendım evın konumunu...
Saygılar

çok güzeller saygılarımla

Selamlar Aykut Bey
Öncelikle salmanınız çok güzel olmuş sağlıklı ve bol yavrular almanız dileğiyle darısı inşallah bizim başımıza
SAYGILARIMLA

Öncelikle Aykut abi kümesin çok güzel olmuş kuşların için herşeyi düşünmüzsün ben birşey soracaktım acaba bu kümes çatıda yani üstünde felan hiç bişe olmayan terasda olurmu kışın soğuk olurmu terasda kuşlar rahat edermi acaba

aykut abi kümesine hayran kaldım kendin mi yaptın yoksa yaptırdın mı?

Aykut abi çok güzel kümesin var.Tebrik ederim,forumu uzaktan takip ediyorum.Yorumlarını çok beğeniyorum.

Abicim bi sorum olucak sana balkonda kuşum vardı posta 1 çift beyaz yumurtladı yawru cıktı 1 tane yavrudişi yi 1 hafta snra saldım kuş eski yuvasına gitti dahada yabruya bakmadı galiba tüylei fln çıkıodu baya büyümütü öldü :(( en az kaç kuş brslemeliyiz balkonda

Geri