Ücretsiz özel tasarım avatarlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
Sayın üyelerimiz bir kampanya ile daha karşınızdayız.
Sitemizde ileti (mesaj) sayısı 100 ve üzeri olanlara ücretsiz avatar tasarlanacaktır.
Bu çalışmayı yapacak olan işinde uzman "TheMetaor" rumuzlu arkadaşımızdır.
Ona buradan şimdiden teşekkür ediyorum.
Avatar dediğimiz şu mesajınızın yanında çıkan resimdir.
Bunu isteğinize göre tasarlatabilirsiniz imkanlar doğrultusunda ve TheMetaor arkadaşımızın yapacağı şekilde
Hareketli,üzerine isminiz,kullanıcı adınız,güvercinizin resmi,kuscular.org yazıları bulunan avatarlar.
Yalnız her 100 iletisi olana bu avatar yapılmayacak.
Sırf mesaj olsun diye paylaşıom içermeyen mesaj yazan arkadaşlar var aramızda bu kişiler kontrol edilip oyle yapılacak.
Sizin de bildiğiniz üzere bazı küçük yaştaki arkadaşlarımız sırf mesaj sayım artsın diye gereksiz bir sürü ileti mgönderiyor bunlar bu sisteme dahil olmayacak.

Başvurularınızı buradan yapabilirsiniz.
"TheMetaor" arkadaşımızda buradan neler yapabileceğini örnekli biçimde gösterirse seviniriz.
Ayrıca buna mesaj sayısı önemli olmadan her özel (v.i.p.) üyeye de bu avatarlar yapılacaktır.

bylegend' Alıntı:
Güzel bi fikir acaba banada yapılacakmı??

Uygundur yönetim için fatih kardeşim.
Tasarımcı arkadaşa tarif ederseniz istediğiniz şekli yardım edecektir

teşşekkürler ömer abi burdan mı yazalım msn adresine e posta mı atalım

Burdan da yazabilirsin özel mesaj ile de.

Ömer bey yine güzel bir fikirle bizlerin karşısındasınız.Uzun zamandır bu avatar meselesini halletmek istiyordum.Kendime uygun birşey bulamamıştım.Kendimi garip kuşlar gibi hissediyordum.Bize nasip olurmu bilmem ama benimde kendime uygun bir avatarım olmasını isterim saygılar.

fatih Eroğlu' Alıntı:
Ömer bey yine güzel bir fikirle bizlerin karşısındasınız.Uzun zamandır bu avatar meselesini halletmek istiyordum.Kendime uygun birşey bulamamıştım.Kendimi garip kuşlar gibi hissediyordum.Bize nasip olurmu bilmem ama benimde kendime uygun bir avatarım olmasını isterim saygılar.

Tabi fatih bey sizde faydalanabilirsiniz.

2cgkjlu.gif

Site içi yaptıgım bi avatar benim kullandıgım avatarada bakabilirsiniz.

Burdan istekte bulunup özel mesajla 1 kusunuzun resmi veya hosunuza giden 1 resim olabilir
Bunu bana özel mesajla yollarsanız hergün 1 kişiye avatar yapıcam Ömer beyinde söledigi gibi
bu avatar hareketli olabilir şık görünümlü olabilir ws.Ama bunu forumda kullandıgımız için Kb olarak küçük olması gerekir bunun için kaliteden biraz ödün vererek çalısmalar yapıcam.Yalnız mutlaka brdan istekte bulundugunuzu yazıp özel mesaj atınız saygılar.

Selamlar SADIK bu güzel kampanyadan benim faydalanmam da bir sakınca var mı?

Kusura bakma SADIK ABİ diğer iletimde abi yazmayı unutmuşum dalgınlık işte

capkin' Alıntı:
Selamlar SADIK bu güzel kampanyadan benim faydalanmam da bir sakınca var mı?

Serhat kardeşim senin avatar yaptırman yönetim tarafından onaylanmadı.
İletilerin mercek altına alındığında.

%70 %80 inin teşekkürler,maşallah,güzel,güle güle uçurun gibisinden olduğunu(Bu kurallarımız gereği yasak bunlar yerine teşekkür et butonunu tıklaman yeterli.) ve türkce yazım kurallarına çok fazla özen göstermediğini gözlemledik.
İnşallah ilerleyen zamanlarda sanada yaparız.
Anlayışın için teşekkürler.

Önemli değil Ömer abi

capkin' Alıntı:
Önemli değil Ömer abi

Anlayışın için çok teşekkürler kardeşim.
Ama ileride sana da yaparız söz.

ArkadasLar Avatar yaptırmak isteyen arkadaslar nasıl bişi istediklerini yazarlarsa cok sevinirim
Örneğin bir kuş resmi verir üstüne yazdırmamı ister ws.

BUNUNLA Bİ DENEME YAPABİLİRMİSİN SADIK ABİ KUŞLARIN ÜSTÜNE KUŞÇULAR.ORG YAZ EN ALTTADA By_LegenD yazarsa iyi olur...

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    6.8 KB · Görüntüleme: 876
Arkadasım ben deneme yapmam ;) 1 kere yaparım üstünde oynama yaparım baska bişi yapmam
saygılar buda avatarın.
Önceki
24bned4.jpg

Sonraki
242yge8.gif

Gerçekten Mükemmel olmuş ellerine sağlık.

Benim mesaj sayım 2964 bana da yaparmısın? :)

Bunlar resimler.
Ama bunları kullan diye göndermedim.
Sadece alternatif olsun istedim.
Ben seni hiç yönlendirmeden ister resimli,ister resimsi kendi hayal gücün ile senden bir hediye avatar rica ediyorum.
Hani derler ya usta nın işine karışılmaz.

Not: şu kuscular.org yazılarını silebiliyorsan sevinirim.

Ekli dosyalar

• kuscular.org.webp
    kuscular.org.webp
    2.2 KB · Görüntüleme: 856
  • mer avatar.webp
    mer avatar.webp
    2.9 KB · Görüntüleme: 856
  • Görüntü011mja.jpg
    Görüntü011mja.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 465
  • guvercinler4dk.webp
    guvercinler4dk.webp
    93.8 KB · Görüntüleme: 715
  • uçan kuş.webp
    uçan kuş.webp
    3.4 KB · Görüntüleme: 853
  • mer avatar miski.jpg
    mer avatar miski.jpg
    110.3 KB · Görüntüleme: 636
  • kusavatar.webp
    kusavatar.webp
    3.2 KB · Görüntüleme: 703
€limden Geldigince yapıyorum işte begendiyseniz ne mutlu bana Fatih bey
Buyur Ömer kardesim seninde benekli sarı cok hoştu onu kullandım Rütusunu yaptım kuscular.org silindi şöle 2 çalısma ayarladım mozayikli hoş oldu bence değiştir degiştir kullan + Lütfen özele yazmadan önce istekleri buraya yazın yoksa yapmıyorum arkadaslar halen özelime atıyosunuz.
2rrxa1e.gif

ohpxmq.gif

ÇOK SAĞOL SADIK KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK MÜTHİŞ OLMUŞ.

EVET ÖZELDEN RAHATSIZ ETMEYİN.
Gerekli şartları buraya yazdık.
İsteğinizi buradan yazın şartlara uyuyorsanız eğer biz yapılmaına onay verildikten sonra yapılacaktır.

Öyle sandığınız gibi çok kolay değil bu çalışmalar o yüzden herekse yapamıyoruz kusura bakmayın.

Merhaba sadık bey banada sizin seçtiniz güzel bir hünkari resmi veya bir çivt olabilir.Üstüne benim isim soyad altına kuşcular.org yazabilirsiniz.Şöyle hareketli cafcaflı birşey olsun siz halledersiniz.

Buyrun Fatih güle güle kollanmanız dileği umarım begenirsiniz Saygılar.
1zggx7o.gif

Merhabalar,

Sevgili Ömer kardeşim yine güzel üretken düşüncelerinle bizlere hizmet sunma yolunda cefakar çalışmaların devam ediyor takdir edilecek bu özverin için teşekkürle.(Bak aklıma ne geldi).

Kaç haftadır Alabadem ırkımızın gelişmesi için tanıtım,teşvik ve yayma çalışmaları için düşüncelerde bulunuyoruz ben derim ki bunu tanıtım için avatarlarımızda isteyen arkadaşlarımız Alabadem ırkı güvercin resmi kullansınlar ben pek çok değişik açılardan farklı renklerde alabadem resmi buraya eklerim ve ırkımızın tanıtımına katkı sağlamak isteyen yetiştiriclierimizde buradan renk seçerler ve avatarlarında tanıtabilirler resimlerin bir köşesinde ALABADEM yazar ve Sadık arkadaşımızın eme emeği karşılığında da nefis görüntüler ortaya çıakr bu arada Sadık bey emektar uğraşınız için kutlarım süper bir düşünceyle hizmet vermektesiniz kutlarım devamını dilerim umarım Alabadem avartları kullanmak isteyen yetiştiricilerimiz bu kaybolmaya yüz tutumuş ırkımızı avatarlarımızla tanıtım yapabilir teşvik verebiliriz ne dersiniz?

Varmısınız ALABADEM tanıtımı için ALABADEM avatarı kullanmaya?

Sadık bey ben resimde ki Alabadem ırkımızı avatar olarak çalışmanızı rica ediyorum yönetimde uygun görürsen teşekkürederim kabul gördüğü takdirde özelden detayları bildiririm çalışmalarınızda başarılar dilerim hoşçakalın.

Öncelikle güzel bir düşünce sunmuşsunuz teşekkür ederiz.Bunun için benim yapmam gereken basit alabademlerden 5 6 tane hoş fotolardan koyun fotoları sırdan gezdiriyim arada dediginiz yazıları gecerim.Benden istediginz bu olsun ne demek sizlerin duaları için çalısıyoruz.Ömer kardesim gelsin bi degerlendirme yapsın ondan sonra özelden konusur bu sayfanın basına editletiriz.Alabadem avatarını koyarız isteyen koyar ;)Ben böle düşündüm bilmiyorum diger arkadaslarım ne der.Saygılar.

Sağol sadık kardeşim ve hüseyin abi bu fikrin için sende sağol.
Bizlerin de bir yardımı olacaksa neden olmasın.

Hüseyin abi şöyle yapalım bu resimden sana bir tane yapsın sadık kardeşim zahmet olmazsa.

Sonra siz özelden görüşün ve alabadem bölümüne yeni bir konu açın alabadem avatarları diye.
Oradan gereki yazıları yazarsınız alabadem ırkına küçük bir yardom etmek isteyenler lütfen bu avatarı kullansın diye sadık kardeşim de uygun görürse 5-6 ya da neyse siz görüşürsünüz oraya koyarsınızı konuya isteyen ordan alır ve koyar.
Bu konunun amacı başka olduğu için karışıklık olmasın konuyu alabademe açalım uygunsa.Olmazsa bu avatarları bizim siteye üye olunca avatar secerken sitenin kendi bunyesindeki avatarların içine de koyarız bir secenek olarak başoğlan kardeşim yapabilirse oyle bir olay da yapabiliriz.

Selamlar Ömer abi gene güzel bir düşünceyle karşımızdasın acaba bana yapılmasında bir sakınca var mı ?

Sadık bey bu bana uygun ama mümkünse görüntü bulanık olmasa net kalsa isimler aynı yanıp sönebilir saygılar.

Tamamdır fatih bey.Arkadaslar elinizden geldigince arkanızda avatar isteyenleri düşünürek yaptıgım çalısmalarda editleme söz konusu etmeyin rica ediyorum önceden nasıl bişi istediginiz söleyin bende kafama göre yapıp daha sonra editlemiyim o zaman ok?Saygılar ii alşamlar.
102pb2w.gif

Geri