Ücretsiz özel tasarım avatarlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
bende yaptıra bılırmıyım ve nasıl olacak anlamadım size kuşlarımın resımlerınımı yollayacagım tarıf edermısınız bana nasıl oluyo

Ufuk Neşe Şanslısın Avatarı yaptıktan sonra kriterlere uymadıgını gördüm ama yapmıs bulundum.Karsılıksız bırakma siteye büyük emek ver göster kendini.sende paylas sorunları olanlara yardım et et bişiler ama önüne gelene teşekkür yazma burasını 1 numaralı kuscuların internet sitesi haline getiriyoruz.Hepimiz az yada cok emek harcıyor.Sende içlerinde bulunmak istemez misin ben karsılıksız yapıyorum bu işi ya sen? Herkese bu sözüm yerimizde saymayalım lütfen bizler her daim sizinleyiz..
ka01nc.gif

Merhabalar,

Sevgili Sadık kardeşim, ortamımıza sağladığın renki avatar çalışmalarınla bizlere emek verip zaman ayırdığın için tarafına teşekkür ederim eline yüreğine sağlık.Alabadem güvercin ırkımız için ayrıca avatar yapmaya uğraştığın için teşekkür ederim çok başarılı bir emek.Çalışmalarında daha yenilikçi başarılara ulaşman dileğiyle esenkal.

Ne demek Ben teşekkür ederim eskişehir alabadem coskusu olusturucam inş.hediyelerin için cok teşekkür ediyorum.

TheMetaor' Alıntı:
Ne demek Ben teşekkür ederim eskişehir alabadem coskusu olusturucam inş.hediyelerin için cok teşekkür ediyorum.

Konu Dışı : Şu hedaye alabademlerden bize yokmu arkadaşlar. Nerden akıyor bunun suyu :hhh:

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
TheMetaor' Alıntı:

Konu Dışı : Şu hedaye alabademlerden bize yokmu arkadaşlar. Nerden akıyor bunun suyu :hhh:

Merhabalar,

Değerli kardeşim Başoğlan , geçmişte yetiştiricilere adeta talepte bulunsunlar beslesinler diye 4 gözle bakardık kimse ilgilenmezdi şimdi değişen pek bişey yine yok fakat artık alabadem yok! :hayir:

Alabademin yok olma aşamasının ciddi anlamda eşiğindeyiz öncelikli hedefimiz ana vatanı Edirne de çoğaltmak 2 yıl önce dış illerde üretme projemizin tıkanması ve başarısızlığımızın ardından alabademe olan ilginin yok olması hatta ve hatta hiç olmamasıda alabdemi bitirmiştir!Alabadem gerçekten yok mu oldu evet yok olmanın eşiğinde bu yüzden artık dışarıda veremiyoruz! :evet: :hayir: 2 yıl önceki projelerde başarılı olsaydık ve gerçekten gönülden hizmet edebilcek kişilerle tanışabilseydik belki şuan bir çok kişiye karşılıksız bir şekilde yine alabadem yollardık ama artık çok üzgünüm ki yok! Alabadem Bulabilen bana da yollasın :buyrun:

İlgine teşekkür ederim değerli kardeşim hoşçakal.

arkasına bursaspor bayragı fonu yaparak bır tasarım yapabılırmısın..

Ekli dosyalar

• dsc00075at5.webp
    dsc00075at5.webp
    14.8 KB · Görüntüleme: 647
onurc98' Alıntı:
Ben de uygunmuyum acaba?
Kardeşim 2 sene önceki mevzu .
2 Sene önce aynı bugün yani 4 eylülde en son mesaj yazılmış.
Sen şimdi ben uygunmuyum diyorsun. (:
Cevap yazarken konuların tarihlerine bakıver .

Geri