Ücretsiz özel tasarım avatarlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
serkan boncuk' Alıntı:
Selamlar Ömer abi gene güzel bir düşünceyle karşımızdasın acaba bana yapılmasında bir sakınca var mı ?

sağol kardeşim tamam yapılabilir sadık kardeşimde uygun görürse.

Sadık abi valla tüm bu yaptıkların verdiğin emeğe harcadığın zamana değmiş hepsi birbirinden güzel maşallah...

Nasıl bir avatar istediğimi buraya mı yazayım yoksa sadık arkadaşıma özel msj mı atayım

Selamlar Sadık arkadaşım Sen daha onay vermedin ama ben nasıl bir avatar istediğimi şimdiden yazayım dedim By_LegenD kardeşimize yaptığın çok güzel olmuş ona benzer birşey yapıp üzerine adımı yazarsan sevinirim

Sadık bey emeğinize sağlık tam istediğim gibi olmuş.Arkadaşın dediği gibi ben bunu avatarıma koyamadım sizden ricam siz koyarmısınız.Çok şey istedik ama nazımızı çektiniz için ayrıca teşekkürler.

Selamlar Ömer bey örendim resim koymayı şimdi resim koyuyorum diğer iletimde nasıl istediğimi yazmıştım

Ekli dosyalar

Her Resmin kendine öz Bi çalısma stili var arkadaslar senin resminide küçültürsem kusunu gösteremessin ona uygun bişide bunu yapabildim.
343qjpf.gif

Fatih nazına karsılık benden bişi alamazsın gerekeni sölerler ;)

Selam Sadık arkadaşım ellerin dert görmesin gerçekten muhreşem olmuş yaratıcı birisi olduğun burdan belli sana meslek hayatında ve kusculukta başarılar dilerim tekrar çok teşekür ederim

Merhabalar,Çok şık oluyor Sadık bu avatarlar eline sağlık fakat bizim alabadem avatarları konusu ve çalışması tarihteki yerini aldı galiba ses seda yok (nasıl yaparsak nasıl olur) :?

Önemli degil serkan kardesim mutlu etmeyi seviniyorum bu düşünce hem sizleri mutlu ediyor hemde sitenin kalitesini yükseltiyor herkes kendi dalında bişiler katsa ne kadar güzel olur aslında.
+Hüseyin bey 1 adet foto eklemişsin sana dedim özelime yolla 5 6 tane belki daha fazla hoş fotolardan seciyim 3 4 tane yapıyım güzelcene diye ama sanırım esgeçilmiş.Yine ekliyorum gönder bana irtibata gec kesinlikle yapmama gibi bi sorun olmaz elimden geleni yaparım.

TheMetaor' Alıntı:
Önemli degil serkan kardesim mutlu etmeyi seviniyorum bu düşünce hem sizleri mutlu ediyor hemde sitenin kalitesini yükseltiyor herkes kendi dalında bişiler katsa ne kadar güzel olur aslında.
+Hüseyin bey 1 adet foto eklemişsin sana dedim özelime yolla 5 6 tane belki daha fazla hoş fotolardan seciyim 3 4 tane yapıyım güzelcene diye ama sanırım esgeçilmiş.Yine ekliyorum gönder bana irtibata gec kesinlikle yapmama gibi bi sorun olmaz elimden geleni yaparım.

İlginize teşekkürler Sadık kardeşim,şuan için ertelediğimiz bir çalışma olsun bu avatarlar ilerki zamanlarda düşünürsem size dönerim iptal ediyorum çok teşekkürler.

Avartar konusunda yardımlarınız için teşekkürler.Güzel oldu emeğinize sağlık.

TheMetaor' Alıntı:

Selamlar Sadık bey,her ne kadar ileti sayım yetmesede (bunun içinde ayrı gerekçelerim zaten var yazı kirliliği gibi) amatör bir alabadem yetiştiricisi olarak üst yönetim tarafındanda onaylandığında Hüseyin Aydoğmuş kardeşimizin ricası ile gündeme gelen alabadem avatarını yaptığınızda bende kullanmak istiyorum sizce uygunmudur?
Edirne'den sevgiler..

Kardeslerim bana bitane damızlık ii bi damar lazım.Öncülük edecek var mı acaba

Sadık kardeşim ne istiorsun bende mardin var.

Kuşçu Eşref' Alıntı:
Ömer kardeşim, benimde bu hizmetten yararlanılabilme şansım var mı?

Tabi eşref abi bizim için uygundur sadık kardeşimiz boş kaldığında yapacaktır.

Öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim eşref kardes.mardinlerden şöle damarı saglam paçalı güzel bişi yani benim kümesimde hiç degilse bi kökü 20 sene gitmeli.Harbi temiz kusun varsa 1 çift mükemmel olur avatarına gelince sen 1 çift ver bana sana masa üstü walper bile yaparım :D Bu arada avatarın yapım aşamasında;)

Sadık kardeşim bendeki kuşlar 11 senelik bi kökenleri var dahası çıkmaz.Çalışmaların için sağ ol.

sadık kardesim bizede nasp olmazmı şu avatarlardan forumlarda kocaeliden cihn durmazın safkan oyun kuşları diye bi konu var orada resimleri var benim kuşların yaparsan çok memnun olurum site linkini tıklarsan orada baska resimlerde var kardesim sagolasın eline saglık

cihandurmaz' Alıntı:
sadık kardesim bizede nasp olmazmı şu avatarlardan forumlarda kocaeliden cihn durmazın safkan oyun kuşları diye bi konu var orada resimleri var benim kuşların yaparsan çok memnun olurum site linkini tıklarsan orada baska resimlerde var kardesim sagolasın eline saglık

Cihan Bey 100 mesaj kısıtlamamız var bu uygulama için.
Siz kriterlere uymuyprsunuz kusura bakmayın şimdilik size yapamayız ileride inşallah yaparız.

slm tasarım yaptırmak istiyorum acaba uygun mu..????

resimi nasıl göndericez gerekli bilgiyi verirseniz sevinirim,

saygılar...

eger uygun ise resmin sag alt köşesine ufuk neşe ve uygun bir yerede sitenin adı resim haraketli olursa sevinirim şimdiden tşklr kolay gelsin,

saygılar....

beyaz erkek

Ekli dosyalar

• DSC01685.webp
    DSC01685.webp
    150.6 KB · Görüntüleme: 710
Ufuk kardeşim avatar tasarımı için ilk başta yazdığım kriterlere uymuyorsunuz.
Sadece son 20 mesajınıza baktım hepsi maşallah...vb. yazan iletiler.
İlk mesajıma bakarsanız bosuna 100 ü geçmeye çalışmayın diye uyarmıstım.
Burdan tekrar duyuruyorum her 100 mesaj ustu olanada yapmıyoruz avatar.
Sizde hak verirsenizki herkese yapamayız 13000 kişi var.

cihandurmaz' Alıntı:

Cihan Bey çok sağolun anlayışınız için ve ve kızmadığınız için.
İnanın hepinize yapmak isteriz ama haksızlık olmasın diye uğraşıyoruz herkese de yetişemiyoruz.

Geri